Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugün feci gerginim her şeyi dağıtıp herkese patlayasım var çok feci bir durum yahu.... yanımdaki aptal kız herşeyi unutup kansızım ya ondan bilmem ne ah başım ağrıdı tansiyonum düştü kansızım ya ondan bişi yaptın mı ay unuttum kansızım ya ondan ya off napcam ben mız mız mız mız bozdu iyice sinirlerimi patlamak üzereyim ya. bugün çok çabuk sinirlenniyorum ama içimdede garip bir his mutluluk var yok yok psikoloji kalmadı bende

2gün ayran çorbası içip ondan sonrada dayanabildiğim kadar elma-soda yapacam ben:) koydum kafaya. Şöyle birkaç kilonun birden gittiğini görmeye ihtiyacım var,çünkü bu halimden hiç memnun değilim.
Sözde kilom 66 ve hedefime 4 kilo var ama ben sadece 4 kilo fazlası olan biri gibi hissetmiyorum kendimi.:26:
Halbuki 62 de kendimden gayet memnundum.
Hızımı alamazsam 60 yaparım bende

elma soda diyeti nasıl bende yapıyım.
ayran çorbasının tarifini verirmisiniz bana.

aynıyım inanılmaz gerginim tek çalışmak daha iyiymiş bugün yanımdaki kız geldi hamile ama bi mızmız bi mızmız sormayın sanki dünyada tek onun çocuğu olacak falan, bi liste verdim 4 sayfasını ben yaptım bitirdim daha 1 sayfasını yapamadı ki o 11 senelik memur ben 3 yuh artık dellendimmmmmm

elma soda diyeti nasıl bende yapıyım.
ayran çorbasının tarifini verirmisiniz bana.

Akşama kadar acıktıkça elma yiyorsun ve akşama kadar 3tane gaz alınmış soda(içine selpak batırgazı gidiyor:)
Akşamda ızgara ya da 6 kaşık sebze yemeği var.

Ayran çorbasıda
2 lt ayran
4 kaşık mercimek
4kaşık bulgur
4kaşık nohutla yapılıyor.
Bunları haşlayıp sonra içine ayranı ekliyorsun.
Birde salatalık rendeliyorlar ama ben onu yapmıyorum.
Sabah domatesli salatalıklı klasik kahvaltını yapıp akşam en son 21.00 de olmak üzere 2saate bi bir kase içiyorsun.
Başkada bişe yemiyorsun ama buarada he:)Bu en fazla 3 gün yapılıyormuş canım,ödemi atmak için. Sonra devam etmiyorsun günlerce.
Ben 2 gün ayran çorbası içecem şimdi,sonra elma yicem akşama kadar:)

Sakin ol canım,baktın anlamıyor ceza ver onada :)

olmuyo işte canım öyle herkese ceza veremiyosun sadece fazla muhatap olmamaya çalışıyorum güncel hayatıma dair hiçbişey anlamıyorum ama sadece iş konusunda muhatap olmak zorundayım ona rağmen deli ediyor beni

Sanki benim yoğurt yine kesildi gibi
Zararı var mı bunun ya,içilmez mi kesik kesik :)
Yoğurt kesilince zehir oluyomuş diyenler var,çöpe ata ata günakar olacam be

Yaaa işte kıymetimizi bil,herkese ceza verilmiyor

Canım şaka bi yanada kimse bayıla bayıla çalışmıyor yanındakilerle,anlaşacağın insanları bulmak çok zor.
Herkesin yanında bi arıza var,oa sorsan oda senden şikayetçidir. Uyum sağlayacağın birini bulmak zor.
Allah iyilerle karşılaştırsın,sabret boşver. Takılsın köşesinde kendi kendine :)

kızlarrr sakin olun kuzum

bakın ben sinirleniyor muyum? siz yine bir taneyle uğraşıyorsunuz ben iki arıza ile birden uğraşıyorum biriside patron

Son düzenleme:

ayran kaç gün içilecek elma diyeti kaç gün yapılacak kuuuuzzzzzuuuummmm?

merhaba arkadaşlar,

8 gibi
sabah: önce iki bardak su.
yarım kepekli ekmekli tost, domates, salatalık biber, 1 bardak süt ve 2-3 kayısı

1 gibi
öğlen: iki bardak su
1 köfte, domates, biber, 2 dilim ekmek, 1limonata

daha spora başlamadım ama pilatese yeniden başlayacam sanırım

pilates için ebru şallının dvdsini mi aldın ?

gayet güzel menü, spor olarak trambolin tavsiye ederim

Kızlar ben haftaya izinliyim dün spor mağazasında dambıl sordum 2 kg'lukların uygun olduğunu söyledi 2 tane alacam yani toplamda 4 kg ediyor. 2 tane dambıl 15 tl mağazada, nette bakıyorum 6.61 TL kargo ücreti de yok. Sizce mağazadan mı alsam yoksa bekleyip netten mi getirtsem? Bir de aslında 6.61 tl olan yerine şu daha güzel görünüyor ama bunlar daha pahalıdır mağazalarda kararsız kaldım yaaa eylül sen nasıl bişey aldın?

Sizce bu mu? Bu 6.61 TL Üstelik mağazada gördüğüm de bunun aynısı tıpatıp sadece rengi maviydi ve mağazada 15 TL ikisi.

Bu mu? Bu 19,71 TL

KARARSIZIM ACİL YARDIM

ayran kaç gün içilecek elma diyeti kaç gün yapılacak kuuuuzzzzzuuuummmm?
Ayran en fazla 3 gün
elma ise 10 gün yapılıp ara veriliyor diye biliyorum
Hele bi 10gün dayanda :) bişe kalmaz zaten sende :)

Menü çok güzelde öğle 2 dilim yerine 1 dilim ekmekle geçiştirilebilirmiş :)

En alttakinin rengini beğendim :)
Eğer ikiside aynı ürünse nettekini al bari,ama hemen elimde olsun istiyorum diyorsan sağlar kadar fark yok neticede al gitsin mağazadan

tatlım benim dambılların markası delta 1kg toplamda 2 kg zaten başka seçenek yoktu benim istediğim hem twist hemde platesti yanında hediye oldu rengi pembe turuncuya benziyo.

canım benim ki 1kg toplamda 2kg ama benim asıl amacım plates topu ve twist set olarak daha uzuca geliyo diye aldım hediye oldu bana uruncuyu andırıyor

tatlım benim dambılların markası delta 1kg toplamda 2 kg zaten başka seçenek yoktu benim istediğim hem twist hemde platesti yanında hediye oldu rengi pembe turuncuya benziyo.
Canım ben 1+1'e baktım dün mağazada çok hafif geldi adam da bayanlara genelde 2+2 kg tavsiye ediyoruz dedi 2 kiloluk alacağım kesin ya en iyisi mağazadan alayım dimi bide kargo mu beklicem zaten işyerinde olmucam haftaya erken gelir falan riske girmeye gerek yok dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…