Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

benim ki bunun pembesi
ayyy pembe yoktu mağazada yoksa ben pembe hastasıyım ama bunun aynısı vardıı mavi. aman nolcak rengi şekli önemli değil dimi önemli olan işlevi

evet, her cdsi mevcut diyebilirim, bir hamilelik için yok :)

ah bu köy yerinde onu bulamam :)

evet haklısın, tutamadım kendimi
ee ne duruyosun o zaman platese başlamak için öğretmen misin? ben trambolini netten aldım mağazalarda çok pahalı ama nette 60-70 tl

sen yakında eve spor salonu da açarsın korkmaya başladım :26:

Son düzenleme:

merhaba cnm evet önceden vardim 1 aylik izindeydim yeni geldim.almanyada yasiyorum, evliyim, 3 cocuk annesiyim,27 yasindayim ve zayiflamak istiyorum...yarismaci arkadaslara basarilar, hak eden kazansin dermisim :)))) umarim yardimci olmusumdur...

cnm asansör kullanmiyorum zaten evim 2. kat, her gün düzenli yürüyüs yapiyorum 1 saatten fazla oluyor,dans ve video daki cezami da haftaya baslayayim cünki bu hafta kafami kasiyacak zamanim yok benim cocuklar ufak en büyügü 7 yasinda okul da acildi temizlikte var bu hafta cok yoggunum yani zaman bulamam ama haftaya cekerim cezami
ayrica acimasiz olmadi cnm hakettim ama baska secenegim de yoktu kendime ayri yemek yapacak zamanimda yoktu ve son olarak ta, keser döner sap döner gün gelir hesap döner demi :))))

Hoşgeldin tekrardan

Tamam cezaların haftaya başlıyor keşke evin 5. katta falan olsaydı

evet cnm hakettim bi daha olmaz söz :)))
tabiki her sey bizim icin daha huzurlu daha mutlu ve baris icinde olan bir dünya icin :))))

evet,
gelin dedim geldim :)

tam 36 gün var ve hedefim bu gün içerisinde 4 kilo vermek. fazla verirsem hiç dert değil :) ama en az 4 kilo

hg cnm.insan zayifladikca zayiflayasi geliyor kac kilosun ve hedefin ne ögrenebilirmiyiz yada yazdiysan ben görmemis olabilirim tekrarlarmisin rica etsem
saglikli kilo vermeler

ahh cnm okurken doydum valla kitap gibi menü :))))
sen bu kadar yiyerek kilo verebiliyorsan bravo sana :)))

cnm ekmekler cok olmamismi sabah tost sonra her ögünde ekmek,tost neyliydi sucuklu kasarli olanindanmi ?
eger yogurt tüketiyorsan benim tavsiyem kendin yapman hazirmi aliyorsun bilmiyorum ama en sagliklisi evde yapilandir

menün güzel cnm,sütlac cok abarti degil bence
taze fasülye derken bir kac kasikmi yoksa bir kac tabakmi cnm miktarida belirtsen daha anlasilir olur :)))

tubis nerdesin bak bak gör iste :)))
sabah taduina bakilmis kizartma,aksam kusbasi ve ekmek
nerde bu tubis :)))

cnm ekmekler cok olmamismi sabah tost sonra her ögünde ekmek,tost neyliydi sucuklu kasarli olanindanmi ?
eger yogurt tüketiyorsan benim tavsiyem kendin yapman hazirmi aliyorsun bilmiyorum ama en sagliklisi evde yapilandir
canım 2 dilim tost kepekli ekmeğe az kaşarla ve yağsız, diğer öğünlerde de 1er dilim ekmek diyetisyen 2şer dilim veriyor her öğün ama ben yemiyorum

tubis nerdesin bak bak gör iste :)))
sabah taduina bakilmis kizartma,aksam kusbasi ve ekmek
nerde bu tubis :)))

ceza verdim zaten kuzuya

hg cnm.insan zayifladikca zayiflayasi geliyor kac kilosun ve hedefin ne ögrenebilirmiyiz yada yazdiysan ben görmemis olabilirim tekrarlarmisin rica etsem
saglikli kilo vermeler

şuan 72 kiloyum. 17 ekime kadar hedefim 68..

28 ekime kadar 66..

böyle buraya yazdıkça yeme isteğimi kolayca bastırabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…