canım 2 dilim tost kepekli ekmeğe az kaşarla ve yağsız, diğer öğünlerde de 1er dilim ekmek diyetisyen 2şer dilim veriyor her öğün ama ben yemiyorum
ceza verdim zaten kuzuya
şuan 72 kiloyum. 17 ekime kadar hedefim 68..
28 ekime kadar 66..
böyle buraya yazdıkça yeme isteğimi kolayca bastırabiliyorum
her bir kilo verdiğin için bir yarım altın alacam sözü var
umarım başarırız :)
önce hedefim.. daha sonra bakarız. birde mesajların sağ alt kısmında + işareti var.. oralara tıklarsan toplu mesaj yazabilirsin
ahh cnm okurken doydum valla kitap gibi menü :))))
sen bu kadar yiyerek kilo verebiliyorsan bravo sana :)))
kizlar toplu cvp yazmak icin ne yapmaliyim ve de ikonlari nasil gönderiyorsunuz yardim edermisiniz :))
bide aksam hürrem yeni bölümü var kalkip yemegi hazirlim dizi baslamadan isim bitsinki izlerkende ütü yapacam teyzeleri dua edinde ufaklik erken yatsin :)))
kizlar toplu cvp yazmak icin ne yapmaliyim ve de ikonlari nasil gönderiyorsunuz yardim edermisiniz :))
bide aksam hürrem yeni bölümü var kalkip yemegi hazirlim dizi baslamadan isim bitsinki izlerkende ütü yapacam teyzeleri dua edinde ufaklik erken yatsin :)))
valla git benim menüm mesela çok sağlıklı her besin grubu var 5 haftada 7 kg verdim ben bu menülerlebendemi diyetisyene gitsem ne :-S
diyetisyene gidenlerin menüsü dolu dolu
acilen bi eş bulup verdiğim her kg için altın istemem lazım ne güzel yaaher bir kilo verdiğin için bir yarım altın alacam sözü var
umarım başarırız :)
tam anlatacaktım ama öğrenmişsin toplu mesaj atmayıkizlar toplu cvp yazmak icin ne yapmaliyim ve de ikonlari nasil gönderiyorsunuz yardim edermisiniz :))
menü süper ama biraz süt ve süt ürünleri ekle vücuttan yağ atımını kolaylaştırıyor özellikle yoğurt.menümüde yazayim
sabah
1 dilim ekmek ,bir parca köy peyniri, yarim domates,sekersiz cay
ögle
yarim tavuk gögsü haslanmis,salata(yagsiz ve az tuzlu)
aksamda
haslanmis brokoli ve havuc
1 parca balik
2 kasik sade makarna
birazdan da cocuklarin yemegini hazirlicam o yüzden ben ciktim kizlar yarin görüsürüz
cumartesi diyetisyenden gelir gelmez yaz bende yazcambende pek hoşnut değilim ama diyetisyenin bir bildiği vardır diye uyguluyorum 3 gün kaldı bakalım akla kara belli olcek canımcım
ohhh keyfe bakk geldim yemek yedim apar topar temizlik yaptım ev süpürüp sildim annem geliyo yarın dambıl aldım 10 dk onunla çalıştım şimdi trambolin zamanı ama ben şimdiden yoruldumbende hemen spor yapcam bir bardak süt içerken hemencecik film izliycem.
Kendisi bireyselde derece yapacak kadar sağlam bir üyemizdir şekerim, 1 aylık izindeydi.
Ayrıntılı şekilde tanışırsın geldiğinde
Sanada aferim o zaman
Kolay gelsin canım,sınavında başarılar
haa bu arada hilallllllllll gözümden kaçmadı o keklerrrrr onda ne kadar yağ var sen biliyo musunnnnnnnn
sana da merdiven var artık asansör kullanmak yasakkkkkkkve sen de o verdiğim videoyu hergün yapcaksınnn bunu Exercise TV/Start walking at home 1 mile with Leslie Sansone - YouTube
Kız o kekleri Hilal değil pinkpink yedi sanırım
Tühhh hilalin kaçamaklarına alıştım ya o zannettim birdenpardon hilalcimmm sana ceza yüklemesi yaptım ama vazgeçmiş değilim kesin yemişsindir bişeyler sen yada sen peşinen cezanı al nasılsa kaçamak yaparsın bigün o zaman ceza vermem söz
Hilal'in suçu ne şimdi :)
O bu hafta ceza patlaması yaşıyor zaten,kaldıramaz bence,kız arkasına bakmadan kaçacak :))
Al al al,mağazadan alCanım ben 1+1'e baktım dün mağazada çok hafif geldi adam da bayanlara genelde 2+2 kg tavsiye ediyoruz dedi2 kiloluk alacağım kesin ya en iyisi mağazadan alayım dimi bide kargo mu beklicem zaten işyerinde olmucam haftaya erken gelir falan riske girmeye gerek yok dimi
Yaaa canım hesap döndü,hem bakarsın cuma günü çıkan rakama göre daha fazla ceza veririzcnm asansör kullanmiyorum zaten evim 2. kat, her gün düzenli yürüyüs yapiyorum 1 saatten fazla oluyor,dans ve video daki cezami da haftaya baslayayim cünki bu hafta kafami kasiyacak zamanim yok benim cocuklar ufak en büyügü 7 yasinda okul da acildi temizlikte var bu hafta cok yoggunum yani zaman bulamam ama haftaya cekerim cezami
ayrica acimasiz olmadi cnm hakettim ama baska secenegim de yoktu kendime ayri yemek yapacak zamanimda yoktu ve son olarak ta, keser döner sap döner gün gelir hesap döner demi :))))
Şişkolar azaldıkça dünya güzelleşecek elbette :)evet cnm hakettim bi daha olmaz söz :)))
tabiki her sey bizim icin daha huzurlu daha mutlu ve baris icinde olan bir dünya icin :))))
Cömert diyetisyeni verdi :)onun diyetisyeni verdi o menüyü
Onunda diyetisyeni verdi o menüyü :)cnm ekmekler cok olmamismi sabah tost sonra her ögünde ekmek,tost neyliydi sucuklu kasarli olanindanmi ?
eger yogurt tüketiyorsan benim tavsiyem kendin yapman hazirmi aliyorsun bilmiyorum ama en sagliklisi evde yapilandir
Arkadaşlar ekmek yemeyerek alıştırmışım hepinizi anlaşılan :)tubis nerdesin bak bak gör iste :)))
sabah taduina bakilmis kizartma,aksam kusbasi ve ekmek
nerde bu tubis :)))
pegasus formunda heresin menüsü elden geçiyor ooo ekmek mi? tubiş?
canım sakın o keki yemeeeeeeeeYa yokluğumda bile ceza alıyorumÇok yetenekliyim Ben bi kek bulup yiyeyim bari ceza boşa gitmesin :52
Ben 7.katta oturuyorum ve asansör yok hep çıkıp iniyorumBana bi aferin daha
Sen daha gelmeee ben sana gıyabında ne cezalar vereceğim dahaSağol Mine abla sen olmasan kim korur beniiii :O
Hayır yaaaaNolamazzzz
Ben ölmüşüm zaten bi ceza daha olsa ne olur olmasa ne olur
Çok isyankar gibi oldum değilimm :) Memnunum halimden
Dön artık aramıza özlüyoruz seniii hem de tam biz yokken yazıyosun karşılaşamıyoruzzzzİşlerim var menülerimi yarın toptan yazacağımYarında işlerim var azcık,ama gireceğim
tatlı rüyalar canımmmKimsecikler yokk :) Herkese iyi akşamlar,iyi geceler vede iyi uykular
Aldım bileeeAl al al,mağazadan al
sanki komisyon alacam,ısrara bak
Yaaa canım hesap döndü,hem bakarsın cuma günü çıkan rakama göre daha fazla ceza veririz
Şişkolar azaldıkça dünya güzelleşecek elbette :)
Cömert diyetisyeni verdi :)
Onunda diyetisyeni verdi o menüyü :)
Arkadaşlar ekmek yemeyerek alıştırmışım hepinizi anlaşılan :)
Açık ekmek en hafif ekmeklerden şekerim,ayrıca herkes az biraz ekmek yiyor :) Hemde her öğünde.
Ayrıca kuşbaşında ne var kız,et ve salata yedim işte daha ne olsun
Allahım ekmek diyor bu kızda,kız herkesin menüsünde ekmek var ben arasıra yiyorum diye mi battı gözünüze ne oldu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?