Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım 2 dilim tost kepekli ekmeğe az kaşarla ve yağsız, diğer öğünlerde de 1er dilim ekmek diyetisyen 2şer dilim veriyor her öğün ama ben yemiyorum

ceza verdim zaten kuzuya

bendemi diyetisyene gitsem ne :-S
diyetisyene gidenlerin menüsü dolu dolu

kizlar toplu cvp yazmak icin ne yapmaliyim ve de ikonlari nasil gönderiyorsunuz yardim edermisiniz :))
bide aksam hürrem yeni bölümü var kalkip yemegi hazirlim dizi baslamadan isim bitsinki izlerkende ütü yapacam teyzeleri dua edinde ufaklik erken yatsin :)))

önce hedefim.. daha sonra bakarız. birde mesajların sağ alt kısmında + işareti var.. oralara tıklarsan toplu mesaj yazabilirsin

menümüde yazayim
sabah
1 dilim ekmek ,bir parca köy peyniri, yarim domates,sekersiz cay
ögle
yarim tavuk gögsü haslanmis,salata(yagsiz ve az tuzlu)
aksamda
haslanmis brokoli ve havuc
1 parca balik
2 kasik sade makarna
birazdan da cocuklarin yemegini hazirlicam o yüzden ben ciktim kizlar yarin görüsürüz

bende hemen spor yapcam bir bardak süt içerken hemencecik film izliycem.

ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın bugün pek yorum olmadı kendi kendime yazıyomuş gibi hissettim neden ki? neyse kendinize iyi bakın.

bendemi diyetisyene gitsem ne :-S
diyetisyene gidenlerin menüsü dolu dolu
valla git benim menüm mesela çok sağlıklı her besin grubu var 5 haftada 7 kg verdim ben bu menülerle

her bir kilo verdiğin için bir yarım altın alacam sözü var

umarım başarırız :)
acilen bi eş bulup verdiğim her kg için altın istemem lazım ne güzel yaa

tam anlatacaktım ama öğrenmişsin toplu mesaj atmayı

menü süper ama biraz süt ve süt ürünleri ekle vücuttan yağ atımını kolaylaştırıyor özellikle yoğurt.

bende pek hoşnut değilim ama diyetisyenin bir bildiği vardır diye uyguluyorum 3 gün kaldı bakalım akla kara belli olcek canımcım
cumartesi diyetisyenden gelir gelmez yaz bende yazcam merak ediyorummm çokkk 4 galetalı ara öğünle nasıl zayıflatıyormuşş

ohhh keyfe bakk geldim yemek yedim apar topar temizlik yaptım ev süpürüp sildim annem geliyo yarın dambıl aldım 10 dk onunla çalıştım şimdi trambolin zamanı ama ben şimdiden yoruldum

Kendisi bireyselde derece yapacak kadar sağlam bir üyemizdir şekerim, 1 aylık izindeydi.
Ayrıntılı şekilde tanışırsın geldiğinde

Sanada aferim o zaman

Kolay gelsin canım,sınavında başarılar

Vayyy :) İyimiş maşallah maşallah :)

Tabi lütfen cezalarımın yanında "aferin"lerde istiyorum

Teşekkürler iğrenç geçti ama napalım,üzülmüyorum Kısmet bu işler,hayırlısı olsun

Ya yokluğumda bile ceza alıyorum Çok yetenekliyim Ben bi kek bulup yiyeyim bari ceza boşa gitmesin :52

Ben 7.katta oturuyorum ve asansör yok hep çıkıp iniyorum Bana bi aferin daha

Kız o kekleri Hilal değil pinkpink yedi sanırım

Sağol Mine abla sen olmasan kim korur beniiii :O

Hayır yaaaa Nolamazzzz

Hilal'in suçu ne şimdi :)
O bu hafta ceza patlaması yaşıyor zaten,kaldıramaz bence,kız arkasına bakmadan kaçacak :))

Ben ölmüşüm zaten bi ceza daha olsa ne olur olmasa ne olur

Çok isyankar gibi oldum değilimm :) Memnunum halimden

Al al al,mağazadan al
sanki komisyon alacam,ısrara bak

Yaaa canım hesap döndü,hem bakarsın cuma günü çıkan rakama göre daha fazla ceza veririz

evet cnm hakettim bi daha olmaz söz :)))
tabiki her sey bizim icin daha huzurlu daha mutlu ve baris icinde olan bir dünya icin :))))
Şişkolar azaldıkça dünya güzelleşecek elbette :)

onun diyetisyeni verdi o menüyü
Cömert diyetisyeni verdi :)

cnm ekmekler cok olmamismi sabah tost sonra her ögünde ekmek,tost neyliydi sucuklu kasarli olanindanmi ?
eger yogurt tüketiyorsan benim tavsiyem kendin yapman hazirmi aliyorsun bilmiyorum ama en sagliklisi evde yapilandir
Onunda diyetisyeni verdi o menüyü :)

tubis nerdesin bak bak gör iste :)))
sabah taduina bakilmis kizartma,aksam kusbasi ve ekmek
nerde bu tubis :)))
Arkadaşlar ekmek yemeyerek alıştırmışım hepinizi anlaşılan :)
Açık ekmek en hafif ekmeklerden şekerim,ayrıca herkes az biraz ekmek yiyor :) Hemde her öğünde.
Ayrıca kuşbaşında ne var kız,et ve salata yedim işte daha ne olsun

pegasus formunda heresin menüsü elden geçiyor ooo ekmek mi? tubiş?

Allahım ekmek diyor bu kızda,kız herkesin menüsünde ekmek var ben arasıra yiyorum diye mi battı gözünüze ne oldu :))

Ya yokluğumda bile ceza alıyorum Çok yetenekliyim Ben bi kek bulup yiyeyim bari ceza boşa gitmesin :52

Ben 7.katta oturuyorum ve asansör yok hep çıkıp iniyorum Bana bi aferin daha
canım sakın o keki yemeeeeeeee tamam vazgeçtim cezadannnnn

Sağol Mine abla sen olmasan kim korur beniiii :O

Hayır yaaaa Nolamazzzz

Ben ölmüşüm zaten bi ceza daha olsa ne olur olmasa ne olur

Çok isyankar gibi oldum değilimm :) Memnunum halimden
Sen daha gelmeee ben sana gıyabında ne cezalar vereceğim daha

İşlerim var menülerimi yarın toptan yazacağım Yarında işlerim var azcık,ama gireceğim
Dön artık aramıza özlüyoruz seniii hem de tam biz yokken yazıyosun karşılaşamıyoruzzzz

Kimsecikler yokk :) Herkese iyi akşamlar,iyi geceler vede iyi uykular
tatlı rüyalar canımmm

Aldım bileee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…