- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
Kilona göre o şekerim,sana daha sıkı bir menü verirler :)bendemi diyetisyene gitsem ne :-S
diyetisyene gidenlerin menüsü dolu dolu
Allahıııım,15 kilo verdimde bir kibrit çöpü alan çıkmadıher bir kilo verdiğin için bir yarım altın alacam sözü var
umarım başarırız :)
Güzel menü canım,kolay gelsinmenümüde yazayim
sabah
1 dilim ekmek ,bir parca köy peyniri, yarim domates,sekersiz cay
ögle
yarim tavuk gögsü haslanmis,salata(yagsiz ve az tuzlu)
aksamda
haslanmis brokoli ve havuc
1 parca balik
2 kasik sade makarna
birazdan da cocuklarin yemegini hazirlicam o yüzden ben ciktim kizlar yarin görüsürüz
Aynen canım boşver,kısmet.Vayyy :) İyimiş maşallah maşallah :)
Tabi lütfen cezalarımın yanında "aferin"lerde istiyorum
Teşekkürler iğrenç geçti ama napalım,üzülmüyorumKısmet bu işler,hayırlısı olsun
Aynen canım,ben olsam kek konusunda bende böyle düşünürdüm :)Ya yokluğumda bile ceza alıyorumÇok yetenekliyim Ben bi kek bulup yiyeyim bari ceza boşa gitmesin :52
Ben 7.katta oturuyorum ve asansör yok hep çıkıp iniyorumBana bi aferin daha
Sana hakettiğin cezalar yeter canım,bide başkalarının yedikleri sana yüklemeyelim :)Sağol Mine abla sen olmasan kim korur beniiii :O
Hayır yaaaaNolamazzzz
Ben ölmüşüm zaten bi ceza daha olsa ne olur olmasa ne olur
Çok isyankar gibi oldum değilimm :) Memnunum halimden
İşlerim var menülerimi yarın toptan yazacağımYarında işlerim var azcık,ama gireceğim
Heyooooooooooo dinlediğim radyo programından seyahat saç kurutma makinesi kazandımmmmmmmmmmmmYaşasın Alem FM
Al al al,mağazadan al
sanki komisyon alacam,ısrara bak
Yaaa canım hesap döndü,hem bakarsın cuma günü çıkan rakama göre daha fazla ceza veririz
Şişkolar azaldıkça dünya güzelleşecek elbette :)
Cömert diyetisyeni verdi :)
Onunda diyetisyeni verdi o menüyü :)
Arkadaşlar ekmek yemeyerek alıştırmışım hepinizi anlaşılan :)
Açık ekmek en hafif ekmeklerden şekerim,ayrıca herkes az biraz ekmek yiyor :) Hemde her öğünde.
Ayrıca kuşbaşında ne var kız,et ve salata yedim işte daha ne olsun
Allahım ekmek diyor bu kızda,kız herkesin menüsünde ekmek var ben arasıra yiyorum diye mi battı gözünüze ne oldu :))
Heyooooooooooo dinlediğim radyo programından seyahat saç kurutma makinesi kazandımmmmmmmmmmmmYaşasın Alem FM
haydi ilk tebrik eden de ben olayım iyi kurulanmalarrrrrrrr :26:
daha sonrada günaydın kızlarrrr
dünkü menümü de yazayım hemencecikkk
sabah
2 dilim ekme
domates salatalık
1kk peynir
4 ceviz içi
10 yeşil zeytin
şekersiz çay
ara
2 ceviz içi
öğlen
3yk mantar sote
1 su b. yoğurt
2yk yulaf
salata yağsız
2 dilim ekmek
ara
1 sb süt
3 galeta
akşam
4yk mantar sote
1 sb yoğurt
2 kepçe çorba
2yk yulaf
ara
2 kuru kayısı
2ceviz içi
yarım şeftali
yarım dilim ananas
su:1,5 litre
spor: hala dinleniyorum
evettttt...kızlar dün akşam misafirim vardı ve söylemesi ayıp havuçlu kek ile cornfleksli toplardan yaptım ve bir cimcik dahi tadına bakmadım. nefsime hakim oldum önce kendimi, sonra sizi düşünerek yemedim. yaşasın iradeli kk 4. takım kızları yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kışkırtmak amaçlıydı sadece canım benim
ayyy koptum ya ıslat ıslat kurulan canım benim
bu tadına bile bakmadığın için ben bu menüyü okuunca doyuyorum mantar bu kadar çok hayatta yiyemem ben valla tebrik ediyorum.
sağolasın eylülcüğüm ( eylüldü değil mi yanlış hatırlıyorsam lütfen kusuruma bakma)..
mantarı severim ama inan gece gündüz iki gün üst üste yiyince artık gına geliyor. zira eşime ayrı kendime ayrı yemek yapıyorum dolayısıyla 2-3 gün yediğim oluyor bi yemeği
doğru bildin canım sıkıntı yokbende severimde işte aynen öle üst üste yenmez herhalde ne dersin ? afiyet olsun ne diyim
alıntı ile cevaplanın yanındaki + işaretine tıkla cevap vermek istediğin tüm mesajları + ile seç son mesaja alındı ile cevapla de yaz gitsinyahu şu alıntı işini bir türlü beceremedim gitti vesselam
suyu biraz fazlalaştır canım şişeyle al yanına koy ben işten çıkana kadar 1,5 lt bitiriyorum evde de 5-6 bardak rahat içiyorum hele de spordan sonraaahaydi ilk tebrik eden de ben olayım iyi kurulanmalarrrrrrrr :26:
daha sonrada günaydın kızlarrrr
dünkü menümü de yazayım hemencecikkk
sabah
2 dilim ekmek
domates salatalık
1kk peynir
4 ceviz içi
10 yeşil zeytin
şekersiz çay
ara
2 ceviz içi
öğlen
3yk mantar sote
1 su b. yoğurt
2yk yulaf
salata yağsız
2 dilim ekmek
ara
1 sb süt
3 galeta
akşam
4yk mantar sote
1 sb yoğurt
2 kepçe çorba
2yk yulaf
ara
2 kuru kayısı
2ceviz içi
yarım şeftali
yarım dilim ananas
su:1,5 litre
spor: hala dinleniyorum
evettttt...kızlar dün akşam misafirim vardı ve söylemesi ayıp havuçlu kek ile cornfleksli toplardan yaptım ve bir cimcik dahi tadına bakmadım. nefsime hakim oldum önce kendimi, sonra sizi düşünerek yemedim. yaşasın iradeli kk 4. takım kızları yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ahahaha koptummmmm ıslatıp ıslatıp kuruturum hahahahaakışkırtmak amaçlıydı sadece canım benim
ayyy koptum ya ıslat ıslat kurulan canım benim
bu tadına bile bakmadığın için ben bu menüyü okuunca doyuyorum mantar bu kadar çok hayatta yiyemem ben valla tebrik ediyorum.
günaydın canım benimmm o kahvaltı biraz fazla kaçmamış mıkızlar günaydın
sabah:menemen,2dilim salam,az peynir,5zeytin ve azcık ekmek yedim.
öğlen:et haşlama yağsız,yarım patates,bulgur pilavı (6-7 kaşık),yoğurt
ara:nescafe
ara:soda,1 tane kokusu için hoşbeş
akşam:tavuk küçük parça,1fincan bardak makarna ve yoğurt
spor:5dk esneme ısınma,10 dk karın egzersiz,15dk pilates
su:1ltre
yahu şu alıntı işini bir türlü beceremedim gitti vesselam
Günaydın kızlarrrrr
Dünkü menüm:
Sabah: 1 ceviz + 1 bardak su
Kahvaltı: 1 tane kepekli galeta + 1 bardak light süt
Ara: 1 çay bardağı ayran
Öğlen: 3 tane ızgara köfte + 1 dilim ekmek + 1 çay bardağı ayran
Ara: 1 bardak ayran
Akşam: 4 kaşık taze fasulye + 1 dilim ekmek + 3 kaşık yoğurt
Ara: 9'lu çay
Su: 2-2,5 Lt
Spor: 10 dk dumbell + 15 dk trambolin power jump
Mesaj Sayımı: 20
merak etme senin de yakında menülerin bu kadara ineceksen benim menüme ben senin menüne imreniyorum hayır olsun bakalım
merak etme senin de yakında menülerin bu kadara inecek
canım çalışan birinin senin menünü hazırlaması zor hergün koca bir poşetle işyerine gitmek gerekir bence azaltılması iyi oluracı ama gerçekler işte naparsın alışmaya çalışıyorum
canım çalışan birinin senin menünü hazırlaması zor hergün koca bir poşetle işyerine gitmek gerekir bence azaltılması iyi olur
Eylüllllllllllllllllllll çık ortaya orda olduğunu görüyorumm
cosfer marka 102 cm'lik alacaksan çok yer kaplamıyor 102 ideal bence daha büyüğü daha zevkli olur hareket alanı artar ama yer yokkıh kıh kıhhh haklısın ebet.
tubiş yaa bide senin şu trambolinin markasını çapını bana söyler misin bir inceleyeyim bende ki..
bende sana ceza verecektim ama o iş sana en büyük cezaTubişim bi fatura var önümde hemen yazıyım 312661 den 312850ye kadar faturaların numaraları hepsini tek tek incelemem ve düzeltmem gerek sistemden sen düşün artık gerisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?