Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bendemi diyetisyene gitsem ne :-S
diyetisyene gidenlerin menüsü dolu dolu
Kilona göre o şekerim,sana daha sıkı bir menü verirler :)

her bir kilo verdiğin için bir yarım altın alacam sözü var

umarım başarırız :)
Allahıııım,15 kilo verdimde bir kibrit çöpü alan çıkmadı
Evlensemde öyle mi devam etsem acaba

Güzel menü canım,kolay gelsin

Vayyy :) İyimiş maşallah maşallah :)

Tabi lütfen cezalarımın yanında "aferin"lerde istiyorum

Teşekkürler iğrenç geçti ama napalım,üzülmüyorum Kısmet bu işler,hayırlısı olsun
Aynen canım boşver,kısmet.
Hakkında hayırlısı olsun.

Ya yokluğumda bile ceza alıyorum Çok yetenekliyim Ben bi kek bulup yiyeyim bari ceza boşa gitmesin :52

Ben 7.katta oturuyorum ve asansör yok hep çıkıp iniyorum Bana bi aferin daha
Aynen canım,ben olsam kek konusunda bende böyle düşünürdüm :)
Asansörsüzlük içinde aferin :)

Sağol Mine abla sen olmasan kim korur beniiii :O

Hayır yaaaa Nolamazzzz

Ben ölmüşüm zaten bi ceza daha olsa ne olur olmasa ne olur

Çok isyankar gibi oldum değilimm :) Memnunum halimden
Sana hakettiğin cezalar yeter canım,bide başkalarının yedikleri sana yüklemeyelim :)

İşlerim var menülerimi yarın toptan yazacağım Yarında işlerim var azcık,ama gireceğim

Menüleri ertesi gün yazarken bir önceki gün toplam kaç mesaj yazdığınıda ekle oldu mu?

Kuzum yakında takım hakkında gazetede şöyle bir haber çıkacak

K.K 4. Zayıflama Grubundaki Bayanlar Açlıktan öldü

Zayıflamak ve yarışmada birinci olmak uğruna ölümüne çabalayan kızlar aç bir şekilde spor yaparken evlerinde cansız bedenleri bulundu. Özellikle tubis87 rumuzlu üyenin ölümü çok ilginçti: Tuğba isimli 25 yaşındaki üye trambolininin üzerinde elinde dambıllarla cansız bir şekilde bulundu

Kızlar hergün her öğünde: 1er dilim ekmek kesinlikle yenecek
ara öğünlerin birinde meyve yenecek
bir ara öğünde kesinlikle süt yoğurt peynir yani süt ürünü kesinlikle
veee öğlen ve akşam öğünlerinde 2-3 kaşık yoğurt yenecek yemeğe ilave olarak yeni kural getirdim. lütfen sağlıklı beslenelim

hem süt ürünleri vücuttaki yağın kolay atılmasını sağlıyo
meyve de kabızlığı önlüyoooo

yemeyene büyük cezalar var
sağlıklı beslenecezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ekmeksiz yoğurtsuz sebzesiz meyvesiz diyet olmaz, hem diyet ömür boyu sağlıklı beslenme olarak devam etmeliiiiiiiiii

Son düzenleme:
Heyooooooooooo dinlediğim radyo programından seyahat saç kurutma makinesi kazandımmmmmmmmmmmm Yaşasın Alem FM

Son düzenleme:
Heyooooooooooo dinlediğim radyo programından seyahat saç kurutma makinesi kazandımmmmmmmmmmmm Yaşasın Alem FM

haydi ilk tebrik eden de ben olayım iyi kurulanmalarrrrrrrr :26:

daha sonrada günaydın kızlarrrr

dünkü menümü de yazayım hemencecikkk

sabah
2 dilim ekme
domates salatalık
1kk peynir
4 ceviz içi
10 yeşil zeytin
şekersiz çay

ara
2 ceviz içi

öğlen
3yk mantar sote
1 su b. yoğurt
2yk yulaf
salata yağsız
2 dilim ekmek

ara
1 sb süt
3 galeta

akşam
4yk mantar sote
1 sb yoğurt
2 kepçe çorba
2yk yulaf

ara
2 kuru kayısı
2ceviz içi
yarım şeftali
yarım dilim ananas

su:1,5 litre
spor: hala dinleniyorum

evettttt...kızlar dün akşam misafirim vardı ve söylemesi ayıp havuçlu kek ile cornfleksli toplardan yaptım ve bir cimcik dahi tadına bakmadım. nefsime hakim oldum önce kendimi, sonra sizi düşünerek yemedim. yaşasın iradeli kk 4. takım kızları yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kışkırtmak amaçlıydı sadece canım benim

ayyy koptum ya ıslat ıslat kurulan canım benim

bu tadına bile bakmadığın için ben bu menüyü okuunca doyuyorum mantar bu kadar çok hayatta yiyemem ben valla tebrik ediyorum.

kızlar günaydın

sabah:menemen,2dilim salam,az peynir,5zeytin ve azcık ekmek yedim.
öğlen:et haşlama yağsız,yarım patates,bulgur pilavı (6-7 kaşık),yoğurt
ara:nescafe
ara:soda,1 tane kokusu için hoşbeş
akşam:tavuk küçük parça,1fincan bardak makarna ve yoğurt

spor:5dk esneme ısınma,10 dk karın egzersiz,15dk pilates
su:1ltre

sağolasın eylülcüğüm ( eylüldü değil mi yanlış hatırlıyorsam lütfen kusuruma bakma)..

mantarı severim ama inan gece gündüz iki gün üst üste yiyince artık gına geliyor. zira eşime ayrı kendime ayrı yemek yapıyorum dolayısıyla 2-3 gün yediğim oluyor bi yemeği

doğru bildin canım sıkıntı yok bende severimde işte aynen öle üst üste yenmez herhalde ne dersin ? afiyet olsun ne diyim

Günaydın kızlarrrrr

Dünkü menüm:

Sabah: 1 ceviz + 1 bardak su
Kahvaltı: 1 tane kepekli galeta + 1 bardak light süt
Ara: 1 çay bardağı ayran
Öğlen: 3 tane ızgara köfte + 1 dilim ekmek + 1 çay bardağı ayran
Ara: 1 bardak ayran
Akşam: 4 kaşık taze fasulye + 1 dilim ekmek + 3 kaşık yoğurt
Ara: 9'lu çay

Su: 2-2,5 Lt
Spor: 10 dk dumbell + 15 dk trambolin power jump
Mesaj Sayımı: 20

suyu biraz fazlalaştır canım şişeyle al yanına koy ben işten çıkana kadar 1,5 lt bitiriyorum evde de 5-6 bardak rahat içiyorum hele de spordan sonraaa daha iyi hissediyorsan bugün başla sporaa artık motive ol diyetisyende kilo olarak az görün

bu arada teşekkürler güzel bi makinaya benziyor bakalım gelince görcez

ahahaha koptummmmm ıslatıp ıslatıp kuruturum hahahahaa

günaydın canım benimmm o kahvaltı biraz fazla kaçmamış mı patates yedin bulguru niye yiyosunnnnnnn hoşbeş haaaaaa bittin sennnnnn akşam güzel ama gündüzzz felaketttttttttt ceza alacaksınnnnnnnnnnnnnn

sen benim menüme ben senin menüne imreniyorum hayır olsun bakalım

Tubişim bi fatura var önümde hemen yazıyım 312661 den 312850ye kadar faturaların numaraları hepsini tek tek incelemem ve düzeltmem gerek sistemden sen düşün artık gerisini

canım çalışan birinin senin menünü hazırlaması zor hergün koca bir poşetle işyerine gitmek gerekir bence azaltılması iyi olur

Eylüllllllllllllllllllll çık ortaya orda olduğunu görüyorumm

kıh kıh kıhhh haklısın ebet.

tubiş yaa bide senin şu trambolinin markasını çapını bana söyler misin bir inceleyeyim bende ki..

kıh kıh kıhhh haklısın ebet.

tubiş yaa bide senin şu trambolinin markasını çapını bana söyler misin bir inceleyeyim bende ki..
cosfer marka 102 cm'lik alacaksan çok yer kaplamıyor 102 ideal bence daha büyüğü daha zevkli olur hareket alanı artar ama yer yok

Tubişim bi fatura var önümde hemen yazıyım 312661 den 312850ye kadar faturaların numaraları hepsini tek tek incelemem ve düzeltmem gerek sistemden sen düşün artık gerisini
bende sana ceza verecektim ama o iş sana en büyük ceza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…