Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben regl oldum motivasyonum düştü valla ( Birde iş çokkkk yoğunnn offff offfff kasımda nişanım var inşallah benimkiyle barıştık :)) zayıflamam lazımmmmm

Ben regl oldum motivasyonum düştü valla ( Birde iş çokkkk yoğunnn offff offfff kasımda nişanım var inşallah benimkiyle barıştık :)) zayıflamam lazımmmmm
Canım sürekli tartılma haftada bir kez tartıl insanın psikolojisi bozuluyor hele ki reglken çok fazla gösteriyor tartı malesef. inancını ve azmini yitirme regl bitince tartıda eksilerde çıkacaksın inanıyorum ben.

Günaydııııın
Günaydın kuzummm

kahvaltı
9lu çay (bişe yemek istemedim)

öğleye doğru kesilmiş yoğurttan çorba :) tadına baktım ve sinirimden bıraktım.

akşam üzeri çay ve yarım simit

akşam 1 kase yoğurt
1 bardak çay

gergin bir gündü,yemek yemeye ne fırsatım ne iştahım vardı

mesaj sayım:37

Canım yemene dikkat et hasta olcacaksın :2:

evet yaa kuzu yemene dikkat etmiyorsun hiç. bak ben bu kadar çok yemeyle yine hasta oldum böyle diyet olmaz olsun azıcık meyve ye ne bileyim peynir ye yahuuuu

Peki canım peki,ölmemeye dikkat edecem söz :)

Heyooooooooooo dinlediğim radyo programından seyahat saç kurutma makinesi kazandımmmmmmmmmmmm Yaşasın Alem FM
Gözün aydıııın :)
hayırlı olsun
Menü bol mesaj az maşallah :)

Yok öyle kokusu için falan tadına bakmalar,çek cezanı :)

OOoooo hayırlı olsun canım,burda bi bekar tubiş ve ben kalacağız zaten,evlenin evlenin bizi yalnız bırakın hepiniz :)

Canım yemene dikkat et hasta olcacaksın :2:
Tamam canım dün öyle gıcık bir gündü işte,can sıkıntısı. Hoş benim sıkıntılarda bi btimedi ya :)

evet yaa kuzu yemene dikkat etmiyorsun hiç. bak ben bu kadar çok yemeyle yine hasta oldum böyle diyet olmaz olsun azıcık meyve ye ne bileyim peynir ye yahuuuu

Yemeyerek kilo verilemeyeceğini kanıtlayıp insanları bu yanlış yoldan uzak tutmaya çalışıyorum ben,anlamıyorsunuz :))

cosfer marka 102 cm'lik alacaksan çok yer kaplamıyor 102 ideal bence daha büyüğü daha zevkli olur hareket alanı artar ama yer yok

bende sana ceza verecektim ama o iş sana en büyük ceza

bide onu yapmam yetmiyormuş gibi kullandığım program gitti ondan önce araya 52 kalemlik teklif hazırladım pufffffffff ya sinir oldum

moralini bozma bak 2 - 3 ay olmayan var şükret hem onu düşünme bak barışmışsınız nişanın var kilo vermeye odaklan sen belki aynı zamanda yaparız düğünlerimizi ?

Günaydııııın

günaydın kuzummmm

o bişi istememeleri tanıyorum ben senin yine canın mı sıkıldı noluyoruz ben yazsam ceza alırım yine iştahsızlık başlamış hiç t.kaptana yakışıyormu bu şekilde dengesiz bir menü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…