Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

esmeraldammmmmmmmmm sarıl sarıl bir tanem ay bak özlemişim seni kuzucumm biliyoum pek bir vefasızlık ettim ama ne biliim ben bende degildimmmmmm idare edin kzuum ya
nasılsın nasıl gidioyr hayat canım benim
evet pek nbir azimliyim inşallah canım benim hep beraber inşallah
takım feci sessizzzzzzzzzz

bizde snei öpüyoruz fundacımmmmmm hadi iyi akşamlar akşamları giremiyormusunzu kızlar
neler yapıyonuz neler yiyonuz yazın haaaaa :)) kolay gelee
bu arada yemegimi yavaş yavaş sindire sindire yedim okula gidiyorum oğlişiim almaya sonra gelcem sofra yürüyüşş ve bu iş bitmiştir :))

valla ebrucum bu hanife cadısı pek uğramıoy bu ara senin sesini duyduda geldi sanki .....
fubdacım ii aKŞAmlar cnm ...

ebrulum hoşgeldin aramıza...
takım kaptanı olabilrisin bencede sakıncası yok...
zaten sahipsiz kaldık gibi gibikaydirigubbakcemile3

günaydınlaaaaaaaaaaaaaar... mutlu güzel sabahalaaaaaaaaaaaar...

akşam: 4kaşık makarna,1kase komposta
kahvaltım: 1bardak portakal suyu, 2dilim kepekli ekemk arası peynir domates salatalık biber

günaydın kıslar .....
dün ara öğün olarak tadelle yedim ,sonra akşam mantı yedim birde gofret yedim üstüne sonra da yediklerim bir fazla geldi tansiyonum oynadı bol limonlu bir soda içtim ama nasıl bir ağırlık bastı uyumuşum o arada ....
ya nerdeyse 1 aydır akşamları yemek yemiyorum sadece salata yapıyorum çok ağır geldi kuzucuğunn deyimiyle çozuttum fena .....

günaydın herkese pınar bak bi sonraki mesajımada dün yarım kalan konuda ne kadar haklı olduğumu anlayacan ben devem etmeyim o konuya :roflol:...

:hooray: 23. HAFTA GÖBEK ERİTME BİRİNCİSİ :hooray:

kadis + topraksuu

İKİNCİ a.s.

semiha + minenil​

ÜÇÜNCÜ

kaydirigubbakcemile2​

:hooray: 23. HAFTA BASEN ERİTME BİRİNCİSİ :hooray:

Alleysen + hayal gözlü​

İKİNCİ

ÜÇÜNCÜ

:smiley-cool:​

...

naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik:roflol::roflol::roflol:...

:uhm: ne dönüyo anlamadım ama neeeeeyse
günaydıııııın mutlu umutlu bir gün herhesleyeeee

Günaydın şekerlerrr

Dün öğleden sonra dr. işlerim vardı yoktum.

Nasıl gidiyor?

Sabah: 1 dlm beyaz ekmek 1 yımırta 2 lokma nutella

umaırm kötü birşey yoktur??? hayırdır neden gititnki doktora???
buarada ben nutella şokella yemeyeli baya zaman olmuş şimdi okuyunca anladım.. nasıl cnm çekti yaaakaydirigubbakcemile3

Canım boynumda arka tarafta şişlikler vardı onlara baktırıyorum bir başlayıncada kolunu alamıyorsun:)

Dün endoskopiye girdim, ultrasona girdim sanırım, tiroidlerle ilgili nodül var bütün sonuçlar haftaya çıkacak dr. göstercem.

GÜNAYDIN HERKESE
ben dün öğlen bakla yedim yoğurtlu
akşam pırasa salata azıcık makarna
gece de azıcıkı nutellalı ekmek
sabah klasik kahvaltım ama çok tokum şimdi yeşil içiyorum bu arada elma sirkesine yeniden başladım daha düzenli devam edicem bakalım

şebnem ne doktoru kız???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…