yedim evet nolmuşMenümü sabah yazdığım için ne yediğimi sölemicem sürpriz
vicdanın sızlamayacaksa ye tombik gelin ol hıhbende yiycem şimdi 1 ekmek 2 tabak makarna sonra cips kola sonra jelibon 2 kare çikolata 1ltre kola nasıl menü?
yaptığımız diyetler yalnız bizim değil eltilerimizinde iyiliği için kızlar. Mesela benim eltim ben diyete başladığım günden beri diyette
Bizde bile hiçbişey yemedi dün benle başa baş yememe andı içmiş gibiBu smileyi de çok sevdim
bende bu smileyi çok seviyorumyaptığımız diyetler yalnız bizim değil eltilerimizinde iyiliği için kızlar. mesela benim eltim ben diyete başladığım günden beri diyette
bizde bile hiçbişey yemedi dün benle başa baş yememe andı içmiş gibibu smileyi de çok sevdim
canım dünün menüsünü sabah ilk mesajında yazıyorsun menünün altına dün kaç tane mesaj attığını, ne kadar su içtiğini, ne kadar süre hangi sporu yaptığını da yazıyorsun formatımız bu şekilde.arkadaşlar burayı takip etmekte zorlanıyorum ya hu :)
dün akşamki menümü yazmamıştım
önce 2 bardak su
1 kase yoğurtlu dövme çorbası, 2 tane tavuk bugget, 1 tane galeta
bugünkü menüm:
sabah:
sucuklu kaşarlı tost (yarım), domates, 1 bardak süt, 2 tane kayısı
öğlen:
canım çok tavuk dürüm çekti, bende yarım yedim :26:
akşama salata ya da çorba içecem ama
spor olarak ise 20 tane mekik çektim
eylülümmm 49 smiley koduben bu smileların kodu hatırlayamıyorum
diyetisyene kadar tartılmayı yasaklıyorum sanabugün 2,5 litre suya doğru gidiyorum allaha şükür. bir de kızlar evde kantarlı baskül mü ne diyorlar ondan var diğer baskülüm annemlerde olduğu için şu an 75 çıkıyorum yani sadece 200 gr vermişim gibi biraza moralimi bozdu gibi ama herşey cumartesi diyetisyende belli olcak işallak ne diyim...
diyetisyene kadar tartılmayı yasaklıyorum sanahaftada bir tartıl ben bi ara her dk tartıya çıkıyodum ve delleniyodum az kalsınnnn
diyetisyene kadar tartılmayı yasaklıyorum sanahaftada bir tartıl ben bi ara her dk tartıya çıkıyodum ve delleniyodum az kalsınnnn
her hafta cuma tartılacan başka da tartılmak yok. Bir de diyetisyene gidince 2 haftada bir cumartesi o tartacake bide tubişim diyetisyene kadar tartılmayı yasaklarsan cuma nasıl bildirim yapçam
her hafta cuma tartılacan başka da tartılmak yok. Bir de diyetisyene gidince 2 haftada bir cumartesi o tartacakanlaştık mı
aynen öyle liste dışına çıkmayıp kilo veremiyorsan diyetisyen liste değiştirecek asıp kesecek hali yokki o yüzden hiç stres yapmaiyi fikirmiş bu ya tamam öyle yapçazzaten liste dışına çıktığım yok neden korkçam be yeterr
aynen öyle liste dışına çıkmayıp kilo veremiyorsan diyetisyen liste değiştirecek asıp kesecek hali yokki o yüzden hiç stres yapma
bende diyordum bu menüde bir şey eksik şimdi tamam oldu:))
Yaaa tabi canım ne demezsin :)yap yap o da iyi bir spor
Biraz öyle canım ama bugün daha iyiyim.bide onu yapmam yetmiyormuş gibi kullandığım program gitti ondan önce araya 52 kalemlik teklif hazırladım pufffffffff ya sinir oldum
moralini bozma bak 2 - 3 ay olmayan var şükret hem onu düşünme bak barışmışsınız nişanın var kilo vermeye odaklan senbelki aynı zamanda yaparız düğünlerimizi ?
günaydın kuzummmm
o bişi istememeleri tanıyorum ben senin yine canın mı sıkıldı noluyoruz ben yazsam ceza alırımyine iştahsızlık başlamış hiç t.kaptana yakışıyormu bu şekilde dengesiz bir menü ?
bende yiycem şimdi 1 ekmek 2 tabak makarna sonra cips kola sonra jelibon 2 kare çikolata 1ltre kola nasıl menü?
Senin elti seni kıskanıyor mu ne :)yaptığımız diyetler yalnız bizim değil eltilerimizinde iyiliği için kızlar. mesela benim eltim ben diyete başladığım günden beri diyette
bizde bile hiçbişey yemedi dün benle başa baş yememe andı içmiş gibibu smileyi de çok sevdim
Hatırlamak zorunda değilsin canım,mesaj yazınca aşaığdan seçiver gitsinben bu smileların kodu hatırlayamıyorum
Sucuklu kaşarlı tost,tavuk dürüm...bunların zayıflatıcı etkisi mi var acaba? hani diyette olan biri yediğine göre :)arkadaşlar burayı takip etmekte zorlanıyorum ya hu :)
dün akşamki menümü yazmamıştım
önce 2 bardak su
1 kase yoğurtlu dövme çorbası, 2 tane tavuk bugget, 1 tane galeta
bugünkü menüm:
sabah:
sucuklu kaşarlı tost (yarım), domates, 1 bardak süt, 2 tane kayısı
öğlen:
canım çok tavuk dürüm çekti, bende yarım yedim :26:
akşama salata ya da çorba içecem ama
spor olarak ise 20 tane mekik çektim
Sende zayıfla incecik ol,güzel güzel şeyler giy işe git çatlasınlar.bende bu smileyi çok seviyorumbide bunu benim eltim yok ama iş arkadaşlarım bugün beni sinir etti sabah muazzam bir kahvaltı hazırladılar müdürü de çağırdılar hepsi karşımda yemediklerini bırakmıyolar yemedim ama sadece çay içtim, öğlen de kalanları öğlen yemeği olarak karşımda yediler ben de bir daha ramazanda onlar oruçken karşılarında yiyip içmezsem görsünler günlerini
e bide tubişim diyetisyene kadar tartılmayı yasaklarsan cuma nasıl bildirim yapçam
doktor beni değilde kilo verememiş olursam ben doktoru kesicem çaresi yok
canım dünün menüsünü sabah ilk mesajında yazıyorsun menünün altına dün kaç tane mesaj attığını, ne kadar su içtiğini, ne kadar süre hangi sporu yaptığını da yazıyorsun formatımız bu şekilde.
sucuklı kaşarlı tost olmaz diyette sadece kaşarlı yada sadece sucukluuakşama salata yiyerek dengelemelisin benceee
eylülümmm 49 smiley kodu
Türk kahvesi olmazsa eksik oluyor valla :)
Yaaa tabi canım ne demezsin :)
Biraz öyle canım ama bugün daha iyiyim.
Öğlen domates peynir ve yarım simit yedim affedin diye :)
Dayaklık bir menü:)
Senin elti seni kıskanıyor mu ne :)
Hatırlamak zorunda değilsin canım,mesaj yazınca aşaığdan seçiver gitsin
Sucuklu kaşarlı tost,tavuk dürüm...bunların zayıflatıcı etkisi mi var acaba? hani diyette olan biri yediğine göre :)
Seni tubişe havale ediyorum,seninkide dayaklık bir menü olmuş şekerim :)
Sende zayıfla incecik ol,güzel güzel şeyler giy işe git çatlasınlar.
İnan bundan daha gıcık edici bişey olamaz,yemek yemenin mutluluğu yarım saat sürer en fazla
ama güzel olmanın
zarif olmanın
incecik olmanınpaha biçilemez reklam gibi oldu
Cumaları sen tartılıp bize bildireceksin,diyetisyende kendi tartsın onun harici yasak.
Zamanında tubişede yasaklamıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?