Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yaptığımız diyetler yalnız bizim değil eltilerimizinde iyiliği için kızlar. mesela benim eltim ben diyete başladığım günden beri diyette
bizde bile hiçbişey yemedi dün benle başa baş yememe andı içmiş gibi bu smileyi de çok sevdim

ben bu smileların kodu hatırlayamıyorum

arkadaşlar burayı takip etmekte zorlanıyorum ya hu :)

dün akşamki menümü yazmamıştım

önce 2 bardak su
1 kase yoğurtlu dövme çorbası, 2 tane tavuk bugget, 1 tane galeta

bugünkü menüm:

sabah:
sucuklu kaşarlı tost (yarım), domates, 1 bardak süt, 2 tane kayısı

öğlen:
canım çok tavuk dürüm çekti, bende yarım yedim :26:
akşama salata ya da çorba içecem ama

spor olarak ise 20 tane mekik çektim

bende bu smileyi çok seviyorum bide bunu benim eltim yok ama iş arkadaşlarım bugün beni sinir etti sabah muazzam bir kahvaltı hazırladılar müdürü de çağırdılar hepsi karşımda yemediklerini bırakmıyolar yemedim ama sadece çay içtim, öğlen de kalanları öğlen yemeği olarak karşımda yediler ben de bir daha ramazanda onlar oruçken karşılarında yiyip içmezsem görsünler günlerini

bugün 2,5 litre suya doğru gidiyorum allaha şükür. bir de kızlar evde kantarlı baskül mü ne diyorlar ondan var diğer baskülüm annemlerde olduğu için şu an 75 çıkıyorum yani sadece 200 gr vermişim gibi biraza moralimi bozdu gibi ama herşey cumartesi diyetisyende belli olcak işallak ne diyim...

canım dünün menüsünü sabah ilk mesajında yazıyorsun menünün altına dün kaç tane mesaj attığını, ne kadar su içtiğini, ne kadar süre hangi sporu yaptığını da yazıyorsun formatımız bu şekilde.

sucuklı kaşarlı tost olmaz diyette sadece kaşarlı yada sadece sucukluu akşama salata yiyerek dengelemelisin benceee

eylülümmm 49 smiley kodu

diyetisyene kadar tartılmayı yasaklıyorum sana haftada bir tartıl ben bi ara her dk tartıya çıkıyodum ve delleniyodum az kalsınnnn

bende diyordum bu menüde bir şey eksik şimdi tamam oldu:))

Türk kahvesi olmazsa eksik oluyor valla :)

yap yap o da iyi bir spor
Yaaa tabi canım ne demezsin :)

Biraz öyle canım ama bugün daha iyiyim.
Öğlen domates peynir ve yarım simit yedim affedin diye :)

bende yiycem şimdi 1 ekmek 2 tabak makarna sonra cips kola sonra jelibon 2 kare çikolata 1ltre kola nasıl menü?

Dayaklık bir menü:)

Senin elti seni kıskanıyor mu ne :)

Hatırlamak zorunda değilsin canım,mesaj yazınca aşaığdan seçiver gitsin

Sucuklu kaşarlı tost,tavuk dürüm...bunların zayıflatıcı etkisi mi var acaba? hani diyette olan biri yediğine göre :)
Seni tubişe havale ediyorum,seninkide dayaklık bir menü olmuş şekerim :)

Sende zayıfla incecik ol,güzel güzel şeyler giy işe git çatlasınlar.
İnan bundan daha gıcık edici bişey olamaz,yemek yemenin mutluluğu yarım saat sürer en fazla
ama güzel olmanın
zarif olmanın
incecik olmanın paha biçilemez reklam gibi oldu

e bide tubişim diyetisyene kadar tartılmayı yasaklarsan cuma nasıl bildirim yapçam

Cumaları sen tartılıp bize bildireceksin,diyetisyende kendi tartsın onun harici yasak.
Zamanında tubişede yasaklamıştım :)

o tamamda mesela 3 mesela 48 hangisi bilmiyorum bazen ifade ile belli etcem hatırlamıyorum kaydetme yolu yok mu?

aşağıda bazen istediğim ifade olmuyor ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…