Aşağıda istediğin ifade yok ama fazlası var ona tıklarsan tüm ifadeler geliyoro tamamda mesela 3 mesela 48 hangisi bilmiyorum bazen ifade ile belli etcem hatırlamıyorum kaydetme yolu yok mu?
aşağıda bazen istediğim ifade olmuyor ki ?
o tamamda mesela 3 mesela 48 hangisi bilmiyorum bazen ifade ile belli etcem hatırlamıyorum kaydetme yolu yok mu?
aşağıda bazen istediğim ifade olmuyor ki ?
Kız eylül ben sana ne deyim :)
Daha fazlası diye bi yer var tıkla hepsi çıkar,bulamazsan resimli anlatayım
eylülü bilmemde bana anlatabilirsin kuzu yaaaa rastgele similey yapmaktan riske girmekten tansiyonum çıktı
eylülü bilmemde bana anlatabilirsin kuzu yaaaa rastgele similey yapmaktan riske girmekten tansiyonum çıktı
söz vermiştin bana daha fazlasını anlatmaya
Önce kullanıcı kontrol paneline giriyoruz.
Seçenekleri düzenleye kısmına tıklıyoruz.
Eki Görüntüle 509496
Sonra en altta olan çeşitli seçenekler bölümünden standart editörü seçiyoruz. Sizde muhtemelen basit editör seçili.
Eki Görüntüle 509497
Değişiklikleri kaydet diyoruz ve mesaj panelimiz bu şekilde açılıyor.
Eki Görüntüle 509498
Bu kadarıda yetmiyor diyorsanız fazlası kısmına tıklayıp daha fazla smiley görebilirsiniz
ya az önce hepsini cvpladim ama kayboldu yeniden yazmak zorunda kaliyorumvalla git benim menüm mesela çok sağlıklı her besin grubu var 5 haftada 7 kg verdim ben bu menülerle
acilen bi eş bulup verdiğim her kg için altın istemem lazım ne güzel yaa
tam anlatacaktım ama öğrenmişsin toplu mesaj atmayı
menü süper ama biraz süt ve süt ürünleri ekle vücuttan yağ atımını kolaylaştırıyor özellikle yoğurt.
cumartesi diyetisyenden gelir gelmez yaz bende yazcammerak ediyorummm çokkk 4 galetalı ara öğünle nasıl zayıflatıyormuşş
ohhh keyfe bakk geldim yemek yedim apar topar temizlik yaptım ev süpürüp sildim annem geliyo yarın dambıl aldım 10 dk onunla çalıştım şimdi trambolin zamanı ama ben şimdiden yoruldum
cnm sen ekmegi cok az tükettigin icin hani bak bu defada yedi diye ceza istedik :)))Al al al,mağazadan al
sanki komisyon alacam,ısrara bak
Yaaa canım hesap döndü,hem bakarsın cuma günü çıkan rakama göre daha fazla ceza veririz
Şişkolar azaldıkça dünya güzelleşecek elbette :)
Cömert diyetisyeni verdi :)
Onunda diyetisyeni verdi o menüyü :)
Arkadaşlar ekmek yemeyerek alıştırmışım hepinizi anlaşılan :)
Açık ekmek en hafif ekmeklerden şekerim,ayrıca herkes az biraz ekmek yiyor :) Hemde her öğünde.
Ayrıca kuşbaşında ne var kız,et ve salata yedim işte daha ne olsun
Allahım ekmek diyor bu kızda,kız herkesin menüsünde ekmek var ben arasıra yiyorum diye mi battı gözünüze ne oldu :))
cok güldüm cnm koptum resmen senin kendinle ilgili yazdigin senaryo ayri bi güzeldi :)))Kuzum yakında takım hakkında gazetede şöyle bir haber çıkacak
K.K 4. Zayıflama Grubundaki Bayanlar Açlıktan öldü
Zayıflamak ve yarışmada birinci olmak uğruna ölümüne çabalayan kızlar aç bir şekilde spor yaparken evlerinde cansız bedenleri bulundu. Özellikle tubis87 rumuzlu üyenin ölümü çok ilginçti: Tuğba isimli 25 yaşındaki üye trambolininin üzerinde elinde dambıllarla cansız bir şekilde bulundu
Kızlar hergün her öğünde: 1er dilim ekmek kesinlikle yenecek
ara öğünlerin birinde meyve yenecek
bir ara öğünde kesinlikle süt yoğurt peynir yani süt ürünü kesinlikle
veee öğlen ve akşam öğünlerinde 2-3 kaşık yoğurt yenecek yemeğe ilave olarak yeni kural getirdim. lütfen sağlıklı beslenelim
hem süt ürünleri vücuttaki yağın kolay atılmasını sağlıyo
meyve de kabızlığı önlüyoooo
yemeyene büyük cezalar var
sağlıklı beslenecezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ekmeksiz yoğurtsuz sebzesiz meyvesiz diyet olmaz, hem diyet ömür boyu sağlıklı beslenme olarak devam etmeliiiiiiiiii
Tebrik ederim cnm kendini kontrol edebiliyorsun.tatilden önce bende öyleydim bir an önce toparlanmam lazimhaydi ilk tebrik eden de ben olayım iyi kurulanmalarrrrrrrr :26:
daha sonrada günaydın kızlarrrr
dünkü menümü de yazayım hemencecikkk
sabah
2 dilim ekme
domates salatalık
1kk peynir
4 ceviz içi
10 yeşil zeytin
şekersiz çay
ara
2 ceviz içi
öğlen
3yk mantar sote
1 su b. yoğurt
2yk yulaf
salata yağsız
2 dilim ekmek
ara
1 sb süt
3 galeta
akşam
4yk mantar sote
1 sb yoğurt
2 kepçe çorba
2yk yulaf
ara
2 kuru kayısı
2ceviz içi
yarım şeftali
yarım dilim ananas
su:1,5 litre
spor: hala dinleniyorum
evettttt...kızlar dün akşam misafirim vardı ve söylemesi ayıp havuçlu kek ile cornfleksli toplardan yaptım ve bir cimcik dahi tadına bakmadım. nefsime hakim oldum önce kendimi, sonra sizi düşünerek yemedim. yaşasın iradeli kk 4. takım kızları yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cnm sabah ya menemen yada diger üclüyü tüketseydin tabiki ekmekle daha iyi olurdukızlar günaydın
sabah:menemen,2dilim salam,az peynir,5zeytin ve azcık ekmek yedim.
öğlen:et haşlama yağsız,yarım patates,bulgur pilavı (6-7 kaşık),yoğurt
ara:nescafe
ara:soda,1 tane kokusu için hoşbeş
akşam:tavuk küçük parça,1fincan bardak makarna ve yoğurt
spor:5dk esneme ısınma,10 dk karın egzersiz,15dk pilates
su:1ltre
cnm menün güzel ama spora biraz daha yüklensen cok daha iyi sonuclar alirsin :)))Günaydın kızlarrrrr
Dünkü menüm:
Sabah: 1 ceviz + 1 bardak su
Kahvaltı: 1 tane kepekli galeta + 1 bardak light süt
Ara: 1 çay bardağı ayran
Öğlen: 3 tane ızgara köfte + 1 dilim ekmek + 1 çay bardağı ayran
Ara: 1 bardak ayran
Akşam: 4 kaşık taze fasulye + 1 dilim ekmek + 3 kaşık yoğurt
Ara: 9'lu çay
Su: 2-2,5 Lt
Spor: 10 dk dumbell + 15 dk trambolin power jump
Mesaj Sayımı: 20
kolay gelsin cnmTubişim bi fatura var önümde hemen yazıyım 312661 den 312850ye kadar faturaların numaraları hepsini tek tek incelemem ve düzeltmem gerek sistemden sen düşün artık gerisini
motivasyonunu düsürme cnm daha hevesli ol bence bak barismissiniz hem.haftaya daha iyi bir sonuc alirsinBen regl oldum motivasyonum düştü valla( Birde iş çokkkk yoğunnn offff offfff kasımda nişanım var inşallah benimkiyle barıştık :)) zayıflamam lazımmmmm
kuzu cok yemissin cnm yani 1 yasindaki oglum bile senden cok yiyor umarim bir an öncetoparlanirsinkahvaltı
9lu çay (bişe yemek istemedim)
öğleye doğru kesilmiş yoğurttan çorba :) tadına baktım ve sinirimden bıraktım.
akşam üzeri çay ve yarım simit
akşam 1 kase yoğurt
1 bardak çay
gergin bir gündü,yemek yemeye ne fırsatım ne iştahım vardı
mesaj sayım:37
SEN ONLARADA CEZA VERIRSIN MESELA TEK AYAK ÜZERINDE DURMA GIBIbende bu smileyi çok seviyorumbide bunu benim eltim yok ama iş arkadaşlarım bugün beni sinir etti sabah muazzam bir kahvaltı hazırladılar müdürü de çağırdılar hepsi karşımda yemediklerini bırakmıyolar yemedim ama sadece çay içtim, öğlen de kalanları öğlen yemeği olarak karşımda yediler ben de bir daha ramazanda onlar oruçken karşılarında yiyip içmezsem görsünler günlerini
görüsürüz cnm slm söyle anneneKızlar ben işten çıkıyorum sabah görüşürüz. Akşam gelemem annem İstanbul'dan döndü. Akşam onunla bol bol kaynatırızz görüşürüzz yarın. Öptüm hepinizi
padişahım çok yaşa
padişahım çok yaşa
padişahım çok yaşa
ya az önce hepsini cvpladim ama kayboldu yeniden yazmak zorunda kaliyorum((
cnm süt degilde yogurt seviyorum kendim yaptimmi daha iyi oluyor ve mayam yok komsudan alir almaz yapacam sözz
cnm sen ekmegi cok az tükettigin icin hani bak bu defada yedi diye ceza istedik :)))
cok güldüm cnm koptum resmen senin kendinle ilgili yazdigin senaryo ayri bi güzeldi :)))
tebrik ederim cnm kendini kontrol edebiliyorsun.tatilden önce bende öyleydim bir an önce toparlanmam lazim((
cnm sabah ya menemen yada diger üclüyü tüketseydin tabiki ekmekle daha iyi olurdu
öglede hem pilav hem patates olmamis
ayni gün icinde karbonhidrat patlamasi yasamissin makarna ve hosbes de cabasi
olmamis cnm üzgünüm((
cnm menün güzel ama spora biraz daha yüklensen cok daha iyi sonuclar alirsin :)))
kolay gelsin cnm(
motivasyonunu düsürme cnm daha hevesli ol bence bak barismissiniz hem.haftaya daha iyi bir sonuc alirsin
kuzu cok yemissin cnm yani 1 yasindaki oglum bile senden cok yiyor umarim bir an öncetoparlanirsin
ayrica yogurt niye kesilsinki icine 1 yumurta kir kesilmez cnm :)))
sen onlarada ceza verırsın mesela tek ayak üzerınde durma gıbı
görüsürüz cnm slm söyle annene
kaptanim demek istedi heralde heyecandan karistirdi :))))
yahu yok kaptanımdan sa padişah iyi oldu.
Gözün aydıııınahanda oldu valla yahu
padişahım çok yaşa
padişahım çok yaşa
padişahım çok yaşa
Kızlar beni çok güldürdünüz vallahi :) Sizde süpersinizyarabbi yarabbiii aman yarabbiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kuzu süpersinnnnnnnnnnnnnn
Görüşürüz canımbende işten çıkıyorum hepinizi öpüyorum
akşam malumunuz giremiyoum yarın görüşmek üzereeeeeeeeeeeeeee
Ama oya az önce hepsini cvpladim ama kayboldu yeniden yazmak zorunda kaliyorum((
cnm süt degilde yogurt seviyorum kendim yaptimmi daha iyi oluyor ve mayam yok komsudan alir almaz yapacam sözz
cnm sen ekmegi cok az tükettigin icin hani bak bu defada yedi diye ceza istedik :)))
cok güldüm cnm koptum resmen senin kendinle ilgili yazdigin senaryo ayri bi güzeldi :)))
Tebrik ederim cnm kendini kontrol edebiliyorsun.tatilden önce bende öyleydim bir an önce toparlanmam lazim((
cnm sabah ya menemen yada diger üclüyü tüketseydin tabiki ekmekle daha iyi olurdu
öglede hem pilav hem patates olmamis
ayni gün icinde karbonhidrat patlamasi yasamissin makarna ve hosbes de cabasi
olmamis cnm üzgünüm((
cnm menün güzel ama spora biraz daha yüklensen cok daha iyi sonuclar alirsin :)))
kolay gelsin cnm(
motivasyonunu düsürme cnm daha hevesli ol bence bak barismissiniz hem.haftaya daha iyi bir sonuc alirsin
kuzu cok yemissin cnm yani 1 yasindaki oglum bile senden cok yiyor umarim bir an öncetoparlanirsin
ayrica yogurt niye kesilsinki icine 1 yumurta kir kesilmez cnm :)))
SEN ONLARADA CEZA VERIRSIN MESELA TEK AYAK ÜZERINDE DURMA GIBI
görüsürüz cnm slm söyle annene
kaptanim demek istedi heralde heyecandan karistirdi :))))
hemen menümü yazayim
sabah
2 domates 1 yumurtayla yapilmis menem
1 dilim ekmek
sekersiz cay
ögle
1 kase sebzeli mercimek corbasi
salata
aksam
haslanmis sebze (brokoli havuc ve karnibahar)
150 gr tavuk gögsü teflonda yagsiz
2bardak ayran
aralarda
1 seftali,1 elma
spor sadece 50 dk yürüyüs daha isle ugrasiyorum
Gözün aydıııın
Gözün aydın eylüüüül :)
Kızlar beni çok güldürdünüz vallahi :) Sizde süpersiniz
Görüşürüz canım
Ama oçorbada yoğurt yokki,ayrıca annem yayla çorbasınıda yumurtasız yapıyor.
Ben bunu beceremiyorum belli oldu :)
Canım menüyü ertesi sabah ilk mesajda yazıp sonunada birgün önceki mesajlarımızı sayıp bildiriyoruz bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?