ceza mı istiyorsun hemen söylim 50 tane mekik + 30 dk tempolu yürüyüş.Günaydın arkadaşlar hepiniz iyisiniz inşallahh ben hemen dünkü menü mü yazayım
sabah :1 bardak nescafe şekersiz
öğlen :2 adet dolma - yoğurt -makarna
akşam :bolll bollll bollll domates salatası 2 dilim ekmek
spor :bütün gece temizlik yaptım
su :2.5 litre
ceza verinnn banaaaaaaaa ...
kuzusununzuzusu: (66 / 66 / 0 / %0)
tubis87: (80.2 / 79.8 / 0.4 / %0.50)
tfneyll: (59.8 / 60.8 / -1 / %-1.67)
All Iz Well: (92.8 / 92 / 0.8 / %0.86)
antienne: (75.2 / 74.9 / 0.3 / 0.40)
ebrugül: (85.9 / / / % )
pegasus07 ( 61.2 / 64 / -0.93 / -%1.52) 270. Etapta İzne Ayrılan Üye Döndü. Kilosu 3'e Bölündü.
Durumlar kötü kızlar. Kuzum da gelmeyecekmiş bu hafta işi varmış sms attı
sabrina senin listeye girip girmeyeceğine haftaya kuzu karar verecek bilgine.
akşam anlatırım dedi bilmiyorum valla canımalla alla umarım kötü bişi yoktur kuzumun? durum kötü.
akşam anlatırım dedi bilmiyorum valla canım
mesaj kutumu boşalttım canımözelden mesaj atmayı denedim ama yok atamıyorum dolu olduğu için o gelmemezlik yapmazdı cuma günü dilerim bişi yoktur.
mesaj kutumu boşalttım canım
çalışıyodum canım bi iş vardı da onu hallettim sana özel mesaj attım gördün mü?Tubişim napıyosun kızlar neredesinzi ?
çalışıyodum canım bi iş vardı da onu hallettim sana özel mesaj attım gördün mü?
ebrugül bildirim yapabilecek mi acaba
canım ebrugül memleketine gitti tatile internet bulursam gelirim yazmıştı eğer gelmezse 0 yazacam ama izinli yazcam yanınaebrugül gelir mi bilmiyorum ama gelmesi lazım onu uzun zamandır göremiyorum ben sanki?:44: bende sana yolladım özelden canım benim teşekkür ederim .
canım ebrugül memleketine gitti tatile internet bulursam gelirim yazmıştı eğer gelmezse 0 yazacam ama izinli yazcam yanına
Hımmm ben haftaya katılacagım bu nhafta deneme dıye bıldırım yapmadım tamam yapım o zaman 77 oldum 1 kilo verebıldım 5 gunde 5 kılo dıyeti yaptım 3 kılo verdım adet olunca tartıldım 2sını gerı almısım 1 kılo vermıs oldum yaniceza mı istiyorsun hemen söylim 50 tane mekik + 30 dk tempolu yürüyüş.
canım bugün cuma. Kilo bildirimi yapman gerek
o kilo alma değildir, adet bitince iner, bu hafta regl yüzünden hepimiz mahvolduk sen yine de vermişsin tebriklerrrHımmm ben haftaya katılacagım bu nhafta deneme dıye bıldırım yapmadım tamam yapım o zaman 77 oldum 1 kilo verebıldım 5 gunde 5 kılo dıyeti yaptım 3 kılo verdım adet olunca tartıldım 2sını gerı almısım 1 kılo vermıs oldum yani
o kilo alma değildir, adet bitince iner, bu hafta regl yüzünden hepimiz mahvolduk sen yine de vermişsin tebriklerrr
***4. Takım 274. Etap***
kuzusununzuzusu: (66 / 66 / 0 / %0)
tubis87: (80.2 / 79.8 / 0.4 / %0.50)
tfneyll: (59.8 / 60.8 / -1 / %-1.67)
all ız well: (92.8 / 92 / 0.8 / %0.86)
antienne: (75.2 / 74.9 / 0.3 / 0.40)
ebrugül: (85.9 / 85.9 / 0 / % 0) izinli
pegasus07 ( 61.2 / 64 / -0.70 / -%1.14) 270. Etapta izne ayrılan üye döndü. Kilosu 4'e bölündü.
4. Takım ortalaması: % -0.13
kızlar listemiz bu şekilde oldu 7. Takıma yazdım ama kimse yok sanırım cevap veren olmadı işten çıkana kadar beklicem ve sonrasında yayınlayacam listeyi. Ebrugül gelemedi
bugün sadece ben değil bütün kızlar yoğundu anlaşılan. Kızlar ben çıkıyorum haftasonu bütünleme sınavlarım var. Pazartesi görüşürüz inşallah kendinize iyi bakıınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?