Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

durum kötüymüş biraz ama hepimiz sürekli verecek dğlz biraz duraklama normal bence.Geçmiş olsun dilekleri içinde tesekkürler..

ikincilik de benim olsun bari

bugün sadece ben değil bütün kızlar yoğundu anlaşılan. kızlar ben çıkıyorum haftasonu bütünleme sınavlarım var. pazartesi görüşürüz inşallah kendinize iyi bakıınnn
Başarılar dilerim canımmm

durum kötüymüş biraz ama hepimiz sürekli verecek dğlz biraz duraklama normal bence.Geçmiş olsun dilekleri içinde tesekkürler..
bu hafta hepimiz regl olduk resmen regl bitince haftaya atağa kalkacaz bence Moral bozmak yok haftaya birinciyiz. bu arada tebrikler bu hafta takımda en iyi kiloyu sen verdinnnn

Günaydın kızlarrr az önce tartıldım diyetisyene gidecem ya bugün 79.6 çıktım dünden bu yana 200 gram daha gitmiş. regl'de bitti çok şükür belimi bu hafta da ölçtüm geçen haftaya göre 4 cm daha incelmişim bu da demek oluyor ki yağdan iyi vermişim. sanırım bugün diyetisyende yüzüm gülecek

bu arada kuzum seni çok merak ediyorum

ayyy canım benim çok sevindim hadi hayırlısı bakalım

Eylül'üm günaydınnnn

nerde bu millet nerde bu devlet

12de diyetisyen randevum var

GELDİM GELDİM

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım : ))

hangi takıma geçsem o takımı 1. yapıorum sanslımı geliyorum nedr : ))))))

yok canım o bizim boşluğumuz oldu haftaya bireysel ilk 3 dahil 1.yiz yerimizi ayarladık biz. dert değil. gerçek liderler susar ortaya başarılarını sunarlarmış....

Son düzenleme:
Dünkü menüm:

Sabah 1 dilim ekmek + 1 dilim peynir + domates + çay
Ara: 1 armut
Öğlen: 2 ızgara köfte + 1 dilim ekmek + 1 bardak ayran
Ara: 1 avuç leblebi
Akşam: Kuaförde işim vardı o yüzden işten çıkmadan 17.20 gibi bir bardak ayran + 1 avuç leblebi
Ara: 1 erik + 1 nektarin

Su: 2.5 lt
Spor: 20 dk trambolin + 10 dk dans + 10 dk dumbell + 10 dk göbeğe relax and tone masaj aleti varya yağ yakıcı onunla masaj
Mesaj sayımı :19

Ben duşa gider, sabah da 5 dk trambolin yaptım 10 dk dans ettim su gibiyim hem az süsleniyim de diyetisyenim güzel ve incelmiş görsün

ahhhh arkadaşım sen zaten güzelsin bide mineciğim gelse neyse inş çok güzel sonuçlar alırsın baya azimlisin çünkü. hani çiğdem bi ara gedi bişiler yazıyodu noldu?

çok iyi bir menü bravo :13:

menüm menüm menüm menüm menüm

sabah:menemen ama azcık (yine miğdem bulandı ),açık çay.
ara:nescafe
öğlen:karnı yarık,yarım pors. pilav.,cacık
ara:1 baklava
akşam:1 kase şehriye çorba

su:1lt
spor:eve geç geldim ama karın egzersizi 10dk,bacak egzersizi 10dk. yaptım.

kızlar 2 gündür neden kimse yok mesaj sayımı yaparsam sonuç vahim olur herkes lütfen hemen buraya gelebilir mi?

tubişim diyetisyene gitti benden başka diğer kızlarda yok nerede acaba ? ama gelecek ben 13.09.2012 / 14.09.2012 tarihli sayım yaptım sonuçlar vahim. biz paylaşım yapalım diye bağırıyoruz kızlar yok kaçak. 3-5 kişi ile takım olunmaz olunur ama biz istiyoruz ki daha fazla olsun.

ve sonuçlar....

antienne : 25
kuzusununzuzusu: 30
tfneyll : 52
tubiş87 : 50
sabrina84 : 5
pegasus07 : 16
ebrugül : interneti yok köyde
All_Iz_Well : 2
simeranyam : 1 (menü paylaştı gitti nerede acaba)

çok kötü çok

Son düzenleme:
kızlar tubiş aradı beni arkadaşım bugün diyatisyene gtti ve yine dilerim ki yanlış söylemem 2,5 kilo yağdan vermiş kendisini tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…