ikincilik de benim olsun barikızlar bu hafta ben dahil sonuçlar vahim. Herkes istiyor ki kilo verelim ama canımızı vercek değiliz. Vücut bu sonuçları verdi işin en kötüsü regl dönemine geldi bu çok kötü oldu bizim için .
Ama moral bozmak motivasyon kaybetmek yokHatta daha hırslanıp takım derecesi dışında bireysel derecede ilk 3'e önümüzde ki hafta biz girelim olur mu? Hatta kızıştırıyorum ortalığı bireysel 1. Benim 2 ve 3 kim olacak?
Başarılar dilerim canımmmbugün sadece ben değil bütün kızlar yoğundu anlaşılan. kızlar ben çıkıyorum haftasonu bütünleme sınavlarım var. pazartesi görüşürüz inşallah kendinize iyi bakıınnn
bu hafta hepimiz regl olduk resmendurum kötüymüş biraz ama hepimiz sürekli verecek dğlz biraz duraklama normal bence.Geçmiş olsun dilekleri içinde tesekkürler..
Günaydın kızlarrr az önce tartıldım diyetisyene gidecem ya bugün 79.6 çıktım dünden bu yana 200 gram daha gitmiş. regl'de bitti çok şükürbelimi bu hafta da ölçtüm geçen haftaya göre 4 cm daha incelmişim bu da demek oluyor ki yağdan iyi vermişim. sanırım bugün diyetisyende yüzüm gülecek
bu arada kuzum seni çok merak ediyorum
Eylül'üm günaydınnnnayyy canım benim çok sevindim hadi hayırlısı bakalım
iyiyiz teşekkürler sen nasılsın? bu hafta tüm takım regl oldu maşallah ondan oldu haftaya bomba gibi geliyoruzMerhaba kızlar nasılsınız bakalım : ))
hangi takıma geçsem o takımı 1. yapıorum sanslımı geliyorum nedr : ))))))
Eylül'üm günaydınnnn
nerde bu millet nerde bu devlet
12de diyetisyen randevum var
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım : ))
hangi takıma geçsem o takımı 1. yapıorum sanslımı geliyorum nedr : ))))))
Eylül senin kilon az olduğu için 1 kg bile versen yüzde olarak yüksek çıkıyor haftaya birinci sensin benceGELDİM GELDİM
yok canım o bizim boşluğumuz oldu haftaya bireysel ilk 3 dahil 1.yiz yerimizi ayarladık biz.
Eylül senin kilon az olduğu için 1 kg bile versen yüzde olarak yüksek çıkıyor haftaya birinci sensin benceregl'in kalıntılarını bi at 2 kg gider senden
Benim de regl bitti düşmeye başladım süperiz bu hafta tam gaz geliyoruz durdurmayın biziiiiiben susuyorum bugün tartıldım şok oldum az kaldı yarın bitiyor 2 gün sonra ben esicem kk da
Ben duşa gider, sabah da 5 dk trambolin yaptım 10 dk dans ettim su gibiyimhem az süsleniyim de diyetisyenim güzel ve incelmiş görsün
Dünkü menüm:
Sabah 1 dilim ekmek + 1 dilim peynir + domates + çay
Ara: 1 armut
Öğlen: 2 ızgara köfte + 1 dilim ekmek + 1 bardak ayran
Ara: 1 avuç leblebi
Akşam: Kuaförde işim vardı o yüzden işten çıkmadan 17.20 gibi bir bardak ayran + 1 avuç leblebi
Ara: 1 erik + 1 nektarin
Su: 2.5 lt
Spor: 20 dk trambolin + 10 dk dans + 10 dk dumbell + 10 dk göbeğe relax and tone masaj aleti varya yağ yakıcı onunla masaj
Mesaj sayımı :19
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?