abowww sonuçlara bakkkk sabrina, hilal lütfen paylaşımlarımızı arttıralımmm yoksa çok pis cezalar vercem heeetubişim diyetisyene gitti benden başka diğer kızlarda yok nerede acaba ?ama gelecek ben 13.09.2012 / 14.09.2012 tarihli sayım yaptım sonuçlar vahim. biz paylaşım yapalım diye bağırıyoruz kızlar yok kaçak. 3-5 kişi ile takım olunmaz olunur ama biz istiyoruz ki daha fazla olsun.
ve sonuçlar....
antienne : 25
kuzusununzuzusu: 30
tfneyll : 52
tubiş87 : 50
sabrina84 : 5
pegasus07 : 16
ebrugül : interneti yok köyde
All_Iz_Well : 2
simeranyam : 1 (menü paylaştı gitti nerede acaba)
çok kötü çok
valla olmaz böyle arkadaşlar birbirimizi motive edeceğiz ki daha hızlı kilo verelim ve zorlanmadankızlar 2 gündür neden kimse yok mesaj sayımı yaparsam sonuç vahim olur herkes lütfen hemen buraya gelebilir mi?
oyyyyyy canım benim evetttttt tam 2.5 kg yağdan gitmiş trambolin çok işe yaradı diyetisyenden aferin ötesi bişey aldım bu hafta 2 ara öğünde yarımşar porsiyon künefe yiyebilir mişimmm öğle yemeklerinden birine içli köfte koydukızlar tubiş aradı beni arkadaşım bugün diyatisyene gtti ve yine dilerim ki yanlış söylemem 2,5 kilo yağdan vermiş kendisini tebrik ediyorum
saat :12.36 ve kızlardan kimse yok hadi kuzunun işi var ebrunun neti yok tubiş doktora gitti all_ız_well nerede? antienne sınavı vardı dimi?
bende küstüm hepinizeHepinize küstüm
bu hafta hepimiz regl olduk resmenregl bitince haftaya atağa kalkacaz bence Moral bozmak yok haftaya birinciyiz. bu arada tebrikler bu hafta takımda en iyi kiloyu sen verdinnnn
saat :12.36 ve kızlardan kimse yok hadi kuzunun işi var ebrunun neti yok tubiş doktora gitti all_ız_well nerede? antienne sınavı vardı dimi?
abowww sonuçlara bakkkk sabrina, hilal lütfen paylaşımlarımızı arttıralımmm yoksa çok pis cezalar vercem heeeebrugül ne zaman gelecek acabaaaa
oyyyyyy canım benim evetttttt tam 2.5 kg yağdan gitmiş trambolin çok işe yaradı diyetisyenden aferin ötesi bişey aldım bu hafta 2 ara öğünde yarımşar porsiyon künefe yiyebilir mişimmm öğle yemeklerinden birine içli köfte koyduveee bugün ödül verdi burger king'e gittimmm bitane king chiken menü yedimmmm
nerde bu millet nerde bu devletttttt
Hepinize küstüm
bende küstüm hepinize
Bencede öyle olacakBu arada düzeltememiştim bende regl olduğum için 93,3 tüm geçen cumartesi cuma 92dim,şu an 91,5um
Hastaydım Eylül abla yeni yeni kendime geliyorum dışarı çıkınca beynim zonkluyor resmen
Tuğbaaa ablaaaa hastaydım ceza istemiyorum amaaaHala biraz hasar var Yeni yeni kendime geliyorum.
Huhhuudiyetisyenine bayılıyorum zaten
Ben yatıyordum hemde sürekli
Bana küsmeyin elimde olmayan sebepler,bende hasta olmak istemezdim :S
canım çok gelmiş olsun iyi olmana sevindimmmmmmmBen geldimmm....Biraz geçmiş hastalığımla buradayımmm :)
dikkat et iştahın açılınca bir anda alma diyetine devam etKimse yokken bende kendi durumumu açıklayayımÇarşamba günü meyve püresi yaptım evde ailecek perişan olduk,ağır geldi sanırım.Perşembe zaten bastırdı hastalık,3kere kustum(Ayıptır söylemesi) 2-3 saat içinde.Dışarıdaydım bide,eve dönerken doktora gittim zar zor gittim sürüne sürüne resmen.O gün hiçbir şey yemedim akşam bi kaç şey atıştırdım ama çok su içtim.Cumada kahvaltıda 3 zeytin 2 çorba kaşığı yoğurt yedim sadece akşama kıymalı kol böreği almış ablam 2-3 küçük parçayla gazoz içtim yarım bardak kadar.Dün biraz daha iyiydim çok şükür,kahvaltıyı hatırlamıyorum.Akşama haşlanmış tavuk ve patates salatası yedim birazda.Bugün daha iyiyim,hem iştah olarak hemde fiziksel
Dünkü menüm:
Sabah: 1 galeta
Ara: 1 erik
Öğle: Diyetisyenim ödül verdi bi tane king chiken menü
Ara: 1 bardak ayran
Akşam: 1 tabak yoğurtlu makarna(yağsız)
Ara: 1 armut
Su: 2 lt
Spor: 15 dk trambolin + 10 dk dumbell
Mesaj sayımı: 11
takımda kimse yok hala
Kimse yokken bende kendi durumumu açıklayayımÇarşamba günü meyve püresi yaptım evde ailecek perişan olduk,ağır geldi sanırım.Perşembe zaten bastırdı hastalık,3kere kustum(Ayıptır söylemesi) 2-3 saat içinde.Dışarıdaydım bide,eve dönerken doktora gittim zar zor gittim sürüne sürüne resmen.O gün hiçbir şey yemedim akşam bi kaç şey atıştırdım ama çok su içtim.Cumada kahvaltıda 3 zeytin 2 çorba kaşığı yoğurt yedim sadece akşama kıymalı kol böreği almış ablam 2-3 küçük parçayla gazoz içtim yarım bardak kadar.Dün biraz daha iyiydim çok şükür,kahvaltıyı hatırlamıyorum.Akşama haşlanmış tavuk ve patates salatası yedim birazda.Bugün daha iyiyim,hem iştah olarak hemde fiziksel
menün süper bence. arada ödüller iyi oluyor :)
benim diyetse dün gittiğim yemekli düğün sonrası kazaya kurban gitti. Mezelerdi, ara sıcaktı, ana yemkti, meyveydi, düğün pastasıydı derken uçtu
her birinden birer lokma aldım ama yinede pişmanım. bugün toparladım kendimi ama.
sabah:
yarım peynirli tost, bu sefer normal tost ekmeği
öğlen:
diyet bisküvi
akşam:
etsiz çiğ köfte, turşu marul.. tabikide aç duracak şekilde. birde diyet kola içtim, canım çok çekti. dayanamadımbari diyet olsun dedim.
farkındayım, çok düzensizdi beslenmem ama farklı bir yerdeyiz. kayınvalidemgildeyiz.
kızlar günaydın merhaba hepinizebu hafta sağlıklı kilo verminizi diliyorum...
Günaydin arkadaslar,ben kader pegasus un eltisiyim,daha öncede burda sizinle birkac defa yazismistim.Size pegasus un selamini getirdim,kendisi cuma aksamindan beri hastanede,ne zaman cikacak bilmiyoruz,benim gelip sizi bilgilendirmemi istedi,hepinize sevgilerini gönderiyor,eger önemli birsey olursa benim araciligimla size ulasacakmis.Hoscakalin
günaydın eylülll
kızlar sınavlarla dolu bir haftasonundan sonra merhabalarrrr
hemen dünkü menümü yazayım
sabah
domates salatalık
1kk beyaz peynir
3 dilim ekmek
7 yeşil zeytin
4ceviz içi
şekersiz çat
ara
1 elma
öğlen
sınavda olduğum için
1dilim ekmek
8yemek kaşığı z.yağlı taze fasulye
ara
2 tane elma
akşam
2 kepçe çorba
salata
bir bardak yoğurt
2yk yulaf
ara
2elma
2ceviz içi
su:1,5 litre
spor: yarım saat yürüdüm
mesaj sayım:5
evetttt gelelim diyetisyende olanlaraevdeki tartımın yanlış olduğunu ğrendim üzülerek. takımın ortalamasına gerçek manada katkı sağlamak için hassas bir tartı edineceğim en kısa zamanda. 2 haftada toplam verdiğim kilo 2,3 kg en son ağırlığım 74,3 listemde ufak tefek değişiklikler oldu doktorum beni tebrik etti felan filan işte
Günaydin arkadaslar,ben kader pegasus un eltisiyim,daha öncede burda sizinle birkac defa yazismistim.Size pegasus un selamini getirdim,kendisi cuma aksamindan beri hastanede,ne zaman cikacak bilmiyoruz,benim gelip sizi bilgilendirmemi istedi,hepinize sevgilerini gönderiyor,eger önemli birsey olursa benim araciligimla size ulasacakmis.Hoscakalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?