Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

saat :12.36 ve kızlardan kimse yok hadi kuzunun işi var ebrunun neti yok tubiş doktora gitti all_ız_well nerede? antienne sınavı vardı dimi?

Son düzenleme:
abowww sonuçlara bakkkk sabrina, hilal lütfen paylaşımlarımızı arttıralımmm yoksa çok pis cezalar vercem heee ebrugül ne zaman gelecek acabaaaa

kızlar 2 gündür neden kimse yok mesaj sayımı yaparsam sonuç vahim olur herkes lütfen hemen buraya gelebilir mi?
valla olmaz böyle arkadaşlar birbirimizi motive edeceğiz ki daha hızlı kilo verelim ve zorlanmadan

kızlar tubiş aradı beni arkadaşım bugün diyatisyene gtti ve yine dilerim ki yanlış söylemem 2,5 kilo yağdan vermiş kendisini tebrik ediyorum
oyyyyyy canım benim evetttttt tam 2.5 kg yağdan gitmiş trambolin çok işe yaradı diyetisyenden aferin ötesi bişey aldım bu hafta 2 ara öğünde yarımşar porsiyon künefe yiyebilir mişimmm öğle yemeklerinden birine içli köfte koydu veee bugün ödül verdi burger king'e gittimmm bitane king chiken menü yedimmmm

saat :12.36 ve kızlardan kimse yok hadi kuzunun işi var ebrunun neti yok tubiş doktora gitti all_ız_well nerede? antienne sınavı vardı dimi?

nerde bu millet nerde bu devletttttt

bu hafta hepimiz regl olduk resmen regl bitince haftaya atağa kalkacaz bence Moral bozmak yok haftaya birinciyiz. bu arada tebrikler bu hafta takımda en iyi kiloyu sen verdinnnn

Bencede öyle olacak Bu arada düzeltememiştim bende regl olduğum için 93,3 tüm geçen cumartesi cuma 92dim,şu an 91,5um

Hastaydım Eylül abla yeni yeni kendime geliyorum dışarı çıkınca beynim zonkluyor resmen

Tuğbaaa ablaaaa hastaydım ceza istemiyorum amaaa Hala biraz hasar var Yeni yeni kendime geliyorum.

Huhhuu diyetisyenine bayılıyorum zaten

Ben yatıyordum hemde sürekli

Hepinize küstüm

bende küstüm hepinize

Bana küsmeyin elimde olmayan sebepler,bende hasta olmak istemezdim :S

Kimse yokken bende kendi durumumu açıklayayım Çarşamba günü meyve püresi yaptım evde ailecek perişan olduk,ağır geldi sanırım.Perşembe zaten bastırdı hastalık,3kere kustum(Ayıptır söylemesi) 2-3 saat içinde.Dışarıdaydım bide,eve dönerken doktora gittim zar zor gittim sürüne sürüne resmen.O gün hiçbir şey yemedim akşam bi kaç şey atıştırdım ama çok su içtim.Cumada kahvaltıda 3 zeytin 2 çorba kaşığı yoğurt yedim sadece akşama kıymalı kol böreği almış ablam 2-3 küçük parçayla gazoz içtim yarım bardak kadar.Dün biraz daha iyiydim çok şükür,kahvaltıyı hatırlamıyorum.Akşama haşlanmış tavuk ve patates salatası yedim birazda.Bugün daha iyiyim,hem iştah olarak hemde fiziksel

Ben geldimmm....Biraz geçmiş hastalığımla buradayımmm :)
canım çok gelmiş olsun iyi olmana sevindimmmmmmm

dikkat et iştahın açılınca bir anda alma diyetine devam et

Dünkü menüm:

Sabah: 1 galeta
Ara: 1 erik
Öğle: Diyetisyenim ödül verdi bi tane king chiken menü
Ara: 1 bardak ayran
Akşam: 1 tabak yoğurtlu makarna(yağsız)
Ara: 1 armut

Su: 2 lt
Spor: 15 dk trambolin + 10 dk dumbell
Mesaj sayımı: 11

takımda kimse yok hala

menün süper bence. arada ödüller iyi oluyor :)

benim diyetse dün gittiğim yemekli düğün sonrası kazaya kurban gitti. Mezelerdi, ara sıcaktı, ana yemkti, meyveydi, düğün pastasıydı derken uçtu

her birinden birer lokma aldım ama yinede pişmanım. bugün toparladım kendimi ama.

sabah:

yarım peynirli tost, bu sefer normal tost ekmeği

öğlen:

diyet bisküvi

akşam:

etsiz çiğ köfte, turşu marul.. tabikide aç duracak şekilde. birde diyet kola içtim, canım çok çekti. dayanamadım bari diyet olsun dedim.

farkındayım, çok düzensizdi beslenmem ama farklı bir yerdeyiz. kayınvalidemgildeyiz.

Diyette Başarı için 5 STRATEJİ

Strateji-1: Hedefleriniz NET olsun amacınızı DOĞRU belirleyin

Hedef belirlemek başlangıçtır ancak genelde belirsizlik vardır. Örneğin; kilo versem iyi olur diyebilirsiniz ancak vermek istediğiniz kaç kilo? amacınız tam ne? ne kadar arzulusunuz? doğru hedef koymak önemlidir? net olarak konuşamıyorsanız kendinizi başarısızlığa hazırlıyor olabilirsiniz

Motivasyon; beyninizin şuan nerdesiniz ile nerede olmak istiyorsunuz arasındaki farkı keşfettiğinde oluşur. Anlatmak isteğim; belirli ve kesin olarak alınan hedeflerle (örneğin; 5 kg vermek istiyorum gibi) beynimiz harekete geçer ve problemi çözmek için dikkat, hafıza, gayret ve iradeyi devreye sokar.

“Belirli” kararlar vermek size netlik kazandırır ve başarıya ulaşmanız için motivasyonu hep yüksek tutar.

Strateji-2: B planınızı oluşturun SUÇLU psikolojisinden uzak durun

Beklenmedik ve diyetinizi sabote edecek durumlara karşı hazırlıklı olun.

Çalışmalar, kendinize güvenli yiyecek planı (B planı) oluşturduğunuzda hedefinize 2-3 kat hızlı ulaşabileceğimizi gösteriyor. aksi takdirde “battı balık yan gider” ve diyeti bozma suçluluğu kontrolünüzü kaybetmenize sebep olabilir

•Eğer öğlen davetinde tatlı menüsü gelir ise, kahve siparişi vereceğim…
•Eğer iş yemeğine çıkar isem, salata yiyeceğim…
•Eğer çay saatinde diyet dışına çıkarsam akşam sadece meyve ve yoğurt ile dengeleyeceğim gibi

Strateji-3: GELİŞMEYİ VE BAŞARIYI kaydedin

Neredeydiniz ve şuan nereye geldiğinizi netleştirmek için gelişmelerinizi izleyin. Örneğin; egzersiz yaptığınız günleri takviminizde kaydedin.

KİLO VERDİĞİNİZİ ÖLÇMEK İÇİN BİR GRAFİK HAZIRLAYIN. Hedef çizginiz hep önünüzde olsun, geldiğiniz nokta başarılı sayılabilir ancak önünüzde hala yolunuz var ise bu yolculukta ara hedefler küçük molalar ile kendinizi ödüllendirin başarıyı destekleyin.

Strateji-4: Gerçekçi olun yarışta değilsiniz

İnanmazsanız başaramazsınız kendinize haksızlık etmeyin belki defalarca başarısız diyet yaptınız ama başarı ile yaptığınız ve sonuna kadar gittiğiniz mutlaka başka konular vardır bunları bulup çıkarın kendinize hatırlatın. Ancak gerçekçi olmayan yaklaşımlar başarısızlığa sebep olur. Obez kadınlar üzerinde yapılan bir çalışmada, başaracağına inananlar 10 kg rahatlıkla vermişlerdir. Diyette başarılı olanlar; daha fazla çaba harcarlar ve zorluklara karşı B planları vardır. Diyet listesinin esiri olmak yerine iç motivasyonunuzu besleyin.

Strateji-5: İradenizi güçlendirin

Kendi özdenetiminiz kaslarımız gibidir, güçlülüğü kişiden kişiye ve koşullara göre değişebilir. Eğer kaslarınızı dayanabileceğinden daha çok zorlarsanız yorulurlar ve ertesi gün kolunuz kalkmaz olur. Kaslarımız gibi irademizde de birden bire sıkı uygulamalara geçmeye çalışırsak vazgeçebiliriz ve yeniden başlamak zor gelir. Bu nedenle sizde birden bire değil de bebek adımlarını kullanın. İradenizi güçlendirmek için, günlük rutininize minik eklemeler yapın. Bütün bir geceyi sağlıksız besinlerle geçirmek yerine örneğin cips yerine meyve yemeyi deneyin. Unutmayın emeklerken defalarca düştünüz ama önce yürümeyi sonra koşmayı başardınız.

ay canım geçmiş olsun . ama iştahını kontrol et tamam mı? bide burda paylaşımda olkendine geldiysen bal peteği.

seni burda göremiyoruz şimdiye kadar sadece 2 paylaşım yapmışsın bununla beraber umarım bir sıkıntı yoktur _

kızlar günaydın merhaba hepinize bu hafta sağlıklı kilo verminizi diliyorum...

günaydın eylülll

kızlar sınavlarla dolu bir haftasonundan sonra merhabalarrrr

hemen dünkü menümü yazayım

sabah
domates salatalık
1kk beyaz peynir
3 dilim ekmek
7 yeşil zeytin
4ceviz içi
şekersiz çat

ara
1 elma

öğlen
sınavda olduğum için
1dilim ekmek
8yemek kaşığı z.yağlı taze fasulye

ara
2 tane elma

akşam
2 kepçe çorba
salata
bir bardak yoğurt
2yk yulaf

ara
2elma
2ceviz içi

su:1,5 litre
spor: yarım saat yürüdüm
mesaj sayım:5

evetttt gelelim diyetisyende olanlara evdeki tartımın yanlış olduğunu ğrendim üzülerek. takımın ortalamasına gerçek manada katkı sağlamak için hassas bir tartı edineceğim en kısa zamanda. 2 haftada toplam verdiğim kilo 2,3 kg en son ağırlığım 74,3 listemde ufak tefek değişiklikler oldu doktorum beni tebrik etti felan filan işte

Günaydin arkadaslar,ben kader pegasus un eltisiyim,daha öncede burda sizinle birkac defa yazismistim.Size pegasus un selamini getirdim,kendisi cuma aksamindan beri hastanede,ne zaman cikacak bilmiyoruz,benim gelip sizi bilgilendirmemi istedi,hepinize sevgilerini gönderiyor,eger önemli birsey olursa benim araciligimla size ulasacakmis.Hoscakalin

çok geçmiş olsun önemli bir şeyi yoktur inşallah.. Allah acil şifalar versin...

menünden mantar çıkmış tatlım sınavın nasıl geçti? kilo vermiş olman çok hoş aynı zamanda doktorun gibi bende seni tebrik ediyorum

önemli bişi yok değil mi aklım onda kalacak dilerim ki iyidir. çok çok çok geçmiş olsun arkadaşım. seviyoruz seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…