menünden mantar çıkmış tatlım sınavın nasıl geçti?kilo vermiş olman çok hoş aynı zamanda doktorun gibi bende seni tebrik ediyorum
kızlar bir de şu alttali kilo çizelgesi nasıl düzeltiliyor her kilo verişte tekrar mı yapmak gerekiyor bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba ki:26:
kızlarr selamm olsun hepinize ben hafta sonu ınternetsızlıkten bağlanamadım çoookkkk özür diliyorummmBu arada menümde karman karışıktı o sebepten yazmayacağımm diyet bozuldu yani hafta sonu Ama son hızla devam inşallahhh ...
kızlar tahminimce artık çoğumuzun regl dönemi bitti diyete dikkat edildi yada etmeyenler oldu olsun tekrarı olmasın yeterki bu haftaya başladık. bu hafta bireysel dahi bütün birincilikler bizim olmalı tabi yine herşeye dikkat edicez hafta sonu hiç paylaşım olmadı internet olmaması hasta veya sınav gibi sebeplerden giremedik ama lütfen hafta içi paylaşım yapalım olur mu? :44::44::44: bol bol spor yapıp kilo verelim incecik olalım tamam mı ?:44::44::44:
çok çok çok haklısınBencede durmak yok devamm hızlı bir şekilde benım ekimin 2. Haftası sözüm var o zamana kadar 10 kiloya yakın vermem lazım Daha diyet dışında 1 lokma yemem bana destek olun arkadaşlar aşırı motivasyona ihtiyacım var
biz zaten bunun için buradayız canım benim onun için takımız biz :13::13::13::13:
Bol bol paylaşım olursa başarırız menülerde ne olduğunu yazarsanız eğer bizim kızacağımızı düşünür tekrar yapmazsınız.
bugün kimse yok anlaşılan
gerce cook cokk cokk kotu degıldı ama domates peynır ve ekmek yedimmm kızınn banaa ceza verin hatta
Günaydın canım ya kusura bakma yeni kalktım sayılır izindeyim ya dinleniyorumkızlar günaydın merhaba hepinizebu hafta sağlıklı kilo verminizi diliyorum...
ooo tebrik ederim canımmmm süper peki yağdan vermişsin dimi diyetisyenin söylemiştir. benim bu hafta 2.5 kg yağdan gitmiş ama şiş olduğum için tartıda 1 kg kilo vermiş görünüyorum doktor bana ödül verdigünaydın eylülll
kızlar sınavlarla dolu bir haftasonundan sonra merhabalarrrr
hemen dünkü menümü yazayım
sabah
domates salatalık
1kk beyaz peynir
3 dilim ekmek
7 yeşil zeytin
4ceviz içi
şekersiz çat
ara
1 elma
öğlen
sınavda olduğum için
1dilim ekmek
8yemek kaşığı z.yağlı taze fasulye
ara
2 tane elma
akşam
2 kepçe çorba
salata
bir bardak yoğurt
2yk yulaf
ara
2elma
2ceviz içi
su:1,5 litre
spor: yarım saat yürüdüm
mesaj sayım:5
evetttt gelelim diyetisyende olanlaraevdeki tartımın yanlış olduğunu ğrendim üzülerek. takımın ortalamasına gerçek manada katkı sağlamak için hassas bir tartı edineceğim en kısa zamanda. 2 haftada toplam verdiğim kilo 2,3 kg en son ağırlığım 74,3 listemde ufak tefek değişiklikler oldu doktorum beni tebrik etti felan filan işte
çok çok geçmiş olsun dileklerimizi ilet umarım kötü bişey yokturGünaydin arkadaslar,ben kader pegasus un eltisiyim,daha öncede burda sizinle birkac defa yazismistim.Size pegasus un selamini getirdim,kendisi cuma aksamindan beri hastanede,ne zaman cikacak bilmiyoruz,benim gelip sizi bilgilendirmemi istedi,hepinize sevgilerini gönderiyor,eger önemli birsey olursa benim araciligimla size ulasacakmis.Hoscakalin
sınavın nasıl geçti?mantar gitti taze fasulye geldi sebze iştetebrik için de telekkür ediyorum canım sağolasınnn
selam daha fazla paylaşım bekliyoruz senden diyetini bozma bak nişanında incecik olduğunu düşünnnKızlarr selamm olsun hepinize ben hafta sonu ınternetsızlıkten bağlanamadım çoookkkk özür diliyorummmbu arada menümde karman karışıktı o sebepten yazmayacağımm diyet bozuldu yani hafta sonu Ama son hızla devam inşallahhh ...
arkadaşlar özellikle sporlarımıza çok dikkat edelim bu hafta lütfenkızlar tahminimce artık çoğumuzun regl dönemi bitti diyete dikkat edildi yada etmeyenler oldu olsun tekrarı olmasın yeterki bu haftaya başladık. bu hafta bireysel dahi bütün birincilikler bizim olmalı tabi yine herşeye dikkat edicez hafta sonu hiç paylaşım olmadı internet olmaması hasta veya sınav gibi sebeplerden giremedik ama lütfen hafta içi paylaşım yapalım olur mu? :44::44::44: bol bol spor yapıp kilo verelim incecik olalım tamam mı ?:44::44::44:
hızlı bi şekilde incelmeye devammmÇok çok çok haklısınbencede durmak yok devamm hızlı bir şekilde benım ekimin 2. haftası sözüm var o zamana kadar 10 kiloya yakın vermem lazım daha diyet dışında 1 lokma yemem bana destek olun arkadaşlar aşırı motivasyona ihtiyacım var
bence de menüleri eksiksiz bir şekilde paylaşalımmmbiz zaten bunun için buradayız canım benim onun için takımız biz :13::13::13::13:
Bol bol paylaşım olursa başarırız menülerde ne olduğunu yazarsanız eğer bizim kızacağımızı düşünür tekrar yapmazsınız.
deneyelim bakalım ama tadı nasıl olur acaba???İçtiğimiz suyu 1litrelik şişeye koyup içine de 2-3 tatlı kaşığı karbonat ekleyipte içersek yağ yakımını hızlandırıyormuş...Bencede faydalıdır çünkü karbonat hazmı kolaylaştırıyor ...
100 mekik cezanı vermiş eylülgerce cook cokk cokk kotu degıldı ama domates peynır ve ekmek yedimmm kızınn banaa ceza verin hatta
geldim geldimbugün kimse yok anlaşılan
ayy canım valla özür izinliyim yeni kalktım bişeyler atıştırıp geldimmmbenim çok işim var ama ara ara gelip bakıyorum. Tubiş ve kuzu galiba bizi terk etti mesaj cektım ama dönüş yapmadılar ve hala bekliyorum?
cezacı eylülllbunu istemen çok hoş mağdem öle 100 mekik lütfen
bence de menüleri eksiksiz bir şekilde paylaşalımmm
deneyelim bakalım ama tadı nasıl olur acaba???
100 mekik cezanı vermiş eylül
Geldim geldim
Ayy canım valla özür izinliyim yeni kalktım bişeyler atıştırıp geldimmm
cezacı eylülll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?