Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlarr selamm olsun hepinize ben hafta sonu ınternetsızlıkten bağlanamadım çoookkkk özür diliyorummm bu arada menümde karman karışıktı o sebepten yazmayacağımm diyet bozuldu yani hafta sonu Ama son hızla devam inşallahhh ...

kızlar bir de şu alttali kilo çizelgesi nasıl düzeltiliyor her kilo verişte tekrar mı yapmak gerekiyor bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba ki:26:

kızlar bir de şu alttali kilo çizelgesi nasıl düzeltiliyor her kilo verişte tekrar mı yapmak gerekiyor bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba ki:26:

benim çizelgemi minecim yapmıştı nasıl yapılıyo nasıl düzeltiliyr bilmiyorum ve hala aynı kiloda hiç değiştirmedik biz.

internetin olmaması nedeniyle girmediğin için kızmıyorum menünü yaz yazda görelim kızalım sana diyete noldu arkadaşım? Bırakmak yok

kızlar tahminimce artık çoğumuzun regl dönemi bitti diyete dikkat edildi yada etmeyenler oldu olsun tekrarı olmasın yeterki bu haftaya başladık. bu hafta bireysel dahi bütün birincilikler bizim olmalı tabi yine herşeye dikkat edicez hafta sonu hiç paylaşım olmadı internet olmaması hasta veya sınav gibi sebeplerden giremedik ama lütfen hafta içi paylaşım yapalım olur mu? :44::44::44: bol bol spor yapıp kilo verelim incecik olalım tamam mı ?:44::44::44:

Çok çok çok haklısın bencede durmak yok devamm hızlı bir şekilde benım ekimin 2. haftası sözüm var o zamana kadar 10 kiloya yakın vermem lazım daha diyet dışında 1 lokma yemem bana destek olun arkadaşlar aşırı motivasyona ihtiyacım var

biz zaten bunun için buradayız canım benim onun için takımız biz :13::13::13::13:
Bol bol paylaşım olursa başarırız menülerde ne olduğunu yazarsanız eğer bizim kızacağımızı düşünür tekrar yapmazsınız.

İçtiğimiz suyu 1litrelik şişeye koyup içine de 2-3 tatlı kaşığı karbonat ekleyipte içersek yağ yakımını hızlandırıyormuş... Bencede faydalıdır çünkü karbonat hazmı kolaylaştırıyor ...

gerce cook cokk cokk kotu degıldı ama domates peynır ve ekmek yedimmm kızınn banaa ceza verin hatta

Selam kızlar ben bu hafta izinliyim pek gelemem büyük ihtimal, kuzunun babası rahatsız ondan gelemiyor. telefonu kapattım işyerinden aramasınlar diye.

kızlar günaydın merhaba hepinize bu hafta sağlıklı kilo verminizi diliyorum...
Günaydın canım ya kusura bakma yeni kalktım sayılır izindeyim ya dinleniyorum

ooo tebrik ederim canımmmm süper peki yağdan vermişsin dimi diyetisyenin söylemiştir. benim bu hafta 2.5 kg yağdan gitmiş ama şiş olduğum için tartıda 1 kg kilo vermiş görünüyorum doktor bana ödül verdi

çok çok geçmiş olsun dileklerimizi ilet umarım kötü bişey yoktur

mantar gitti taze fasulye geldi sebze işte tebrik için de telekkür ediyorum canım sağolasınnn
sınavın nasıl geçti?

selam daha fazla paylaşım bekliyoruz senden diyetini bozma bak nişanında incecik olduğunu düşünnn

arkadaşlar özellikle sporlarımıza çok dikkat edelim bu hafta lütfen

hızlı bi şekilde incelmeye devammm

bence de menüleri eksiksiz bir şekilde paylaşalımmm

deneyelim bakalım ama tadı nasıl olur acaba???

gerce cook cokk cokk kotu degıldı ama domates peynır ve ekmek yedimmm kızınn banaa ceza verin hatta
100 mekik cezanı vermiş eylül

bugün kimse yok anlaşılan
geldim geldim

benim çok işim var ama ara ara gelip bakıyorum. Tubiş ve kuzu galiba bizi terk etti mesaj cektım ama dönüş yapmadılar ve hala bekliyorum?
ayy canım valla özür izinliyim yeni kalktım bişeyler atıştırıp geldimmm

bunu istemen çok hoş mağdem öle 100 mekik lütfen
cezacı eylülll

Dünkü menüm:

Sabah: 1 erik + 1 bardak su
Kahvaltı: 2 dilim ekmek + 1 dilim light peynir + domates + salatalık + közlenmiş patlıcan ve biber
Ara: 1 şeftali
Öğle: Yoğurtlu çorba bi kase
Ara: 1 bardak ayran
Akşam: 4 kaşık taze fasulye bir dilim ekmek
Ara: 1 Armut
Geç yattığım için ikinci ara: 1 çay bardağı ayran

Su: 1.5 lt
Spor: 20 dk trambolin + 10 dk dumbell + 15 dk relax and tone masaj aleti ile masaj
Mesaj sayımı: 2 (en düşük rekorunu kırdım ama kimse yoktu )

tubiş gelip gittin mi aradım 3 kere seni yoktun daha doğrusu kimse yok offf inan tek kaldım sayımızda az arasıra yeni gelmek isteyen var mı diye bakıyorum kuzumun babası mı rahatsızmış çok üzüldüm inş. çabucak iyileşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…