Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet ya rahatsızmış bende cumartesi konuştum

yeni katılmak isteyen olursa davet edebilirsin üstelik bol kilo vermek isteyenleri seç ben de fazla olamayabilirim malum izindeyim gezcem belki denize giderim.

owww tamam cıkınca spora gideceğim zaten aksam evde de 100 mekik çekerim olur hatta daha daha iyi olurrr...benım evde koşu bantım var onunla ılgılı ceza da alabılırım hıç kullanamıyorum bahane olurr

Tubiş kadını ikimizde çağırmışız bende bol bol paylaşım yaparsan menün ve sporun hazırsa 4.takıma bekleriz dedim.

Offff delircem paylaşım yapamadım arkadaşı ikimizde çağırmışız bende bolbol paylaşım yapacaksan sporun ve menünde hazırsa gel dedim

selam kızlar

paylaşım kastınız sanırım yediklerimizi hatasıyla doğrusuyla eksiksiz yazmak ve mesajlaşmak.

oluuuuuuuuuuuurrrrrrrrrr

ama müsade edinde bugünkünü yazmayayım yoksa canınız çekebilir

amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çoooooooookı kararlıyım.

internetten özellikle göbek ve simit bölgesini inceltici hareketler yazdırdım.akşam başlıyorum.

şu anda işteyim.masa başı bir işim var ama karşı odamız müsait ve gündüzleri de yapmayı düşünüyorum çünkü toparlanmaya çok müsait bir yapım var.mesela akşam spor yapıyorum bir saat sonra bile farkediyor.bunlar kalıcı değil çünkü hamilelik fazlalıkları.tabii acele etmessem bende kalabilir

neyse hepinizi öpüyorum.bu arada bu forumu ve buradaki arkadaşları,arkadaşlıkları çok ciddiye aldığımı bilmenizi isterim.

cansuyum83 aramıza hoşgeldin biraz kendinden bahseder misin?

Bir de takım kurallarından bahsedeyim. 2 hafta deneme süren var ama yine de cumaları kilo bildirimini yapman gerekiyor. Şuan 71 kilosun sanırım. Paylaşım esas günde en az 5 mesaj diyoruz. Her gün sabah bir önceki gün neler yedin onu yazıyorsun kaç lt su içtin onu yazıyorsun ve bir gün önce kaç mesaj yazdığını sayıp onu yazıyorsun. Sağlıklı kilo vermeler...

hoşgeldin aramıza tamam bugün yazma ama yarın bugün yediklerini yazarsın ben eylül burda 6 kilo verdim 4 kilom daha var vermem gereken pufff takım kaptanımız mine şu an yok seni çağıran arkadaşlardan biri tubiş takım kaptan yardımcısı.
katı kural yok eğlenceli bir grubuz kaçamak yaparsan cezayı alırsın ttubiş cezacıbaşı haberin olsun.

Son düzenleme:
Hoşgeldin aramıza Sporumuzu düzenli yapıp yediklerimize dikkat ettikçe zaten kilolar da akıp gidiyor ben diyetisyene gidiyorum 87.5 ile başladım 6 haftada 79.6 geldim en son 8 kg verdim. Trambolin aldım zıplıyorum iyi kilo verdiriyor.

tubiş şu paylaşım yapmayan kızlara ceza verirmisin ya kımse yok 3-4 kişi idare ediyoruz noluyo anlamadım nazar değdi

tamam gün içinde mesajlaşmak zaten arzu ettiğim bir şey.menü ve spor paylaşımını da anladım zaten.forum kurallarıda tamamdır.kaptım gitti

zamanla tanıcam tabi sizi.

kimsiniz kimlerdensiniz kimcisiniz

neyse ben 83 doğumluyum lazum

ama manisanın bir ilçesinde yaşıyorum.ilk kızımı 17 yaşında dünyaya getirdim ve ikinci kızımıda 1,5 yıl önce.

üniversite mezunuyum ve şirket elemanı olarak çalışıyorum.

yengeç burcuyum.

aşk kadınıyım

çok düşünceli ve fedakarımdır...

ayyyyyyyyyyy valla kocama bu kadar tanıtmadım kendimi

evet her ne olursa olsun spor spor spor.zaten bir süre yapınca sonradan ara versen bile kilo vremeye devam ediyorsun.

ben pilates topu almıştım kardeşimden ödünç ama hiperaktif bir cadalozum var ve geri vermek zorunda kaldım o yüzden kendim aletsiz yapabileceğim hareketler öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…