Evet ya rahatsızmış bende cumartesi konuştumtubiş gelip gittin mi aradım 3 kere seni yoktun daha doğrusu kimse yok offf inan tek kaldım sayımızda az arasıra yeni gelmek isteyen var mı diye bakıyorum kuzumun babası mı rahatsızmış çok üzüldüm inş. çabucak iyileşir.
bence de menüleri eksiksiz bir şekilde paylaşalımmm
deneyelim bakalım ama tadı nasıl olur acaba???
100 mekik cezanı vermiş eylül
geldim geldim
ayy canım valla özür izinliyim yeni kalktım bişeyler atıştırıp geldimmm
cezacı eylülll
tamam 30 dk koş üstüne de kaslar sıcakken 100 mekik çekowww tamam cıkınca spora gideceğim zaten aksam evde de 100 mekik çekerim olur hatta daha daha iyi olurrr...benım evde koşu bantım var onunla ılgılı ceza da alabılırım hıç kullanamıyorum bahane olurr
cok olmadı mıtamam 30 dk koş üstüne de kaslar sıcakken 100 mekik çek
Evet ya rahatsızmış bende cumartesi konuştum
yeni katılmak isteyen olursa davet edebilirsin üstelik bol kilo vermek isteyenleri seç ben de fazla olamayabilirim malum izindeyim gezcem belki denize giderim.
aynen bende ahhhhhhhhhhha aaaaaaaaaaaahohhh ne güzelll denizzzzz ben bu sene daha 1 defa giremedim denize
Eylül aynen bendekızlar yaaaa ben sizi çok özledimmmmmmmmm
selam kızlar
paylaşım kastınız sanırım yediklerimizi hatasıyla doğrusuyla eksiksiz yazmak ve mesajlaşmak.
oluuuuuuuuuuuurrrrrrrrrr
ama müsade edinde bugünkünü yazmayayım yoksa canınız çekebilir
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çoooooooookı kararlıyım.
internetten özellikle göbek ve simit bölgesini inceltici hareketler yazdırdım.akşam başlıyorum.
şu anda işteyim.masa başı bir işim var ama karşı odamız müsait ve gündüzleri de yapmayı düşünüyorum çünkü toparlanmaya çok müsait bir yapım var.mesela akşam spor yapıyorum bir saat sonra bile farkediyor.bunlar kalıcı değil çünkü hamilelik fazlalıkları.tabii acele etmessem bende kalabilir
neyse hepinizi öpüyorum.bu arada bu forumu ve buradaki arkadaşları,arkadaşlıkları çok ciddiye aldığımı bilmenizi isterim.
Hoşgeldin aramızaselam kızlar
paylaşım kastınız sanırım yediklerimizi hatasıyla doğrusuyla eksiksiz yazmak ve mesajlaşmak.
oluuuuuuuuuuuurrrrrrrrrr
ama müsade edinde bugünkünü yazmayayım yoksa canınız çekebilir
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çoooooooookı kararlıyım.
internetten özellikle göbek ve simit bölgesini inceltici hareketler yazdırdım.akşam başlıyorum.
şu anda işteyim.masa başı bir işim var ama karşı odamız müsait ve gündüzleri de yapmayı düşünüyorum çünkü toparlanmaya çok müsait bir yapım var.mesela akşam spor yapıyorum bir saat sonra bile farkediyor.bunlar kalıcı değil çünkü hamilelik fazlalıkları.tabii acele etmessem bende kalabilir
neyse hepinizi öpüyorum.bu arada bu forumu ve buradaki arkadaşları,arkadaşlıkları çok ciddiye aldığımı bilmenizi isterim.
Hoşgeldin aramızaSporumuzu düzenli yapıp yediklerimize dikkat ettikçe zaten kilolar da akıp gidiyor ben diyetisyene gidiyorum 87.5 ile başladım 6 haftada 79.6 geldim en son 8 kg verdim. Trambolin aldım zıplıyorum iyi kilo verdiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?