görebilsek ceza vereceğiz de gelmiyolartubiş şu paylaşım yapmayan kızlara ceza verirmisin ya kımse yok 3-4 kişi idare ediyoruz noluyo anlamadım nazar değdi
ben tuğba mersinliyim memurum bekarım 87 doğumluyum maşallah sen erken evlenmişsin ben evde kaldımtamam gün içinde mesajlaşmak zaten arzu ettiğim bir şey.menü ve spor paylaşımını da anladım zaten.forum kurallarıda tamamdır.kaptım gitti
zamanla tanıcam tabi sizi.
kimsiniz kimlerdensiniz kimcisiniz
neyse ben 83 doğumluyum lazum
ama manisanın bir ilçesinde yaşıyorum.ilk kızımı 17 yaşında dünyaya getirdim ve ikinci kızımıda 1,5 yıl önce.
üniversite mezunuyum ve şirket elemanı olarak çalışıyorum.
yengeç burcuyum.
aşk kadınıyım
çok düşünceli ve fedakarımdır...
ayyyyyyyyyyy valla kocama bu kadar tanıtmadım kendimi
inşallah sağlıklı bir şekilde atacaz kiloları merak etme. illa alet şart değil yeterki spor yappevet her ne olursa olsun spor spor spor.zaten bir süre yapınca sonradan ara versen bile kilo vremeye devam ediyorsun.
ben pilates topu almıştım kardeşimden ödünç ama hiperaktif bir cadalozum var ve geri vermek zorunda kaldım o yüzden kendim aletsiz yapabileceğim hareketler öğrendim.
görebilsek ceza vereceğiz de gelmiyolar
ben tuğba mersinliyim memurum bekarım 87 doğumluyum maşallah sen erken evlenmişsin ben evde kaldımmemnun oldumm
inşallah sağlıklı bir şekilde atacaz kiloları merak etme. illa alet şart değil yeterki spor yapp
valla aday adayı bile yokARKİM NİE EVDE KALIYOSUN NE GÜZEL KIZSIN MAŞALLAHbende pilates yapıyorummmmm bende 90lıyım nişanlıyım.
işte bulsam direkt evlenecemyarın sabah aç karnına tartılayım sonrada kilo çizelgemi yaparım.kızlar baştan da söylediğim gibi mesai biterken ben çıkmış olurum ama sabah geldiğimde geçmişi okurum.merak ederim zaten.
haaaa tuğbacım evde kalmak diye bir şey yok artık.sadece geç evlenmek var.aşk meşk boş işler bunlar.evleneceğin kişide sadakat ve huzur ara.benden tecrübeli bir tavsiye sana...
yarın görüşürüz canım kendine iyi bak. yarın sabah ilk geldiğinde şu şekilde yazmanı bekliyoruz:kızlar arkadaş olarak ekledim sizi.
benimde mesaim bitmek üzere.benimde toparlanıp çıkmam lazım.öpüyorum
çok geçmiş olsun önemli bir şeyi yoktur inşallah.. Allah acil şifalar versin...
menünden mantar çıkmış tatlım sınavın nasıl geçti?kilo vermiş olman çok hoş aynı zamanda doktorun gibi bende seni tebrik ediyorum
önemli bişi yok değil mi aklım onda kalacak dilerim ki iyidir.çok çok çok geçmiş olsun arkadaşım. seviyoruz seni.
Selam arkadaslar,size pegasus un selamini getirdim.Gecmisolsun dilekleriniz icin hepinize tesekkür ediyor.Rahatsiz olan kendisi degil oglu.Türkiyedeki hava sartlariyla buraninki uyusmadigi icin hastalandi.Yarin yada öbür gün cikacak .Günaydın canım ya kusura bakma yeni kalktım sayılır izindeyim ya dinleniyorum
ooo tebrik ederim canımmmm süper peki yağdan vermişsin dimi diyetisyenin söylemiştir. benim bu hafta 2.5 kg yağdan gitmiş ama şiş olduğum için tartıda 1 kg kilo vermiş görünüyorum doktor bana ödül verdi
çok çok geçmiş olsun dileklerimizi ilet umarım kötü bişey yoktur
sınavın nasıl geçti?
selam daha fazla paylaşım bekliyoruz senden diyetini bozma bak nişanında incecik olduğunu düşünnn
arkadaşlar özellikle sporlarımıza çok dikkat edelim bu hafta lütfen
hızlı bi şekilde incelmeye devammm
selam kızlar
paylaşım kastınız sanırım yediklerimizi hatasıyla doğrusuyla eksiksiz yazmak ve mesajlaşmak.
oluuuuuuuuuuuurrrrrrrrrr
ama müsade edinde bugünkünü yazmayayım yoksa canınız çekebilir
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çoooooooookı kararlıyım.
internetten özellikle göbek ve simit bölgesini inceltici hareketler yazdırdım.akşam başlıyorum.
şu anda işteyim.masa başı bir işim var ama karşı odamız müsait ve gündüzleri de yapmayı düşünüyorum çünkü toparlanmaya çok müsait bir yapım var.mesela akşam spor yapıyorum bir saat sonra bile farkediyor.bunlar kalıcı değil çünkü hamilelik fazlalıkları.tabii acele etmessem bende kalabilir
neyse hepinizi öpüyorum.bu arada bu forumu ve buradaki arkadaşları,arkadaşlıkları çok ciddiye aldığımı bilmenizi isterim.
selam kızlar
paylaşım kastınız sanırım yediklerimizi hatasıyla doğrusuyla eksiksiz yazmak ve mesajlaşmak.
oluuuuuuuuuuuurrrrrrrrrr
ama müsade edinde bugünkünü yazmayayım yoksa canınız çekebilir
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çoooooooookı kararlıyım.
internetten özellikle göbek ve simit bölgesini inceltici hareketler yazdırdım.akşam başlıyorum.
şu anda işteyim.masa başı bir işim var ama karşı odamız müsait ve gündüzleri de yapmayı düşünüyorum çünkü toparlanmaya çok müsait bir yapım var.mesela akşam spor yapıyorum bir saat sonra bile farkediyor.bunlar kalıcı değil çünkü hamilelik fazlalıkları.tabii acele etmessem bende kalabilir
neyse hepinizi öpüyorum.bu arada bu forumu ve buradaki arkadaşları,arkadaşlıkları çok ciddiye aldığımı bilmenizi isterim.
tamam gün içinde mesajlaşmak zaten arzu ettiğim bir şey.menü ve spor paylaşımını da anladım zaten.forum kurallarıda tamamdır.kaptım gitti
zamanla tanıcam tabi sizi.
kimsiniz kimlerdensiniz kimcisiniz
neyse ben 83 doğumluyum lazum
ama manisanın bir ilçesinde yaşıyorum.ilk kızımı 17 yaşında dünyaya getirdim ve ikinci kızımıda 1,5 yıl önce.
üniversite mezunuyum ve şirket elemanı olarak çalışıyorum.
yengeç burcuyum.
aşk kadınıyım
çok düşünceli ve fedakarımdır...
ayyyyyyyyyyy valla kocama bu kadar tanıtmadım kendimi
ay canım geçmiş olsun . ama iştahını kontrol et tamam mı? bide burda paylaşımda olkendine geldiysen bal peteği.
canım çok gelmiş olsun iyi olmana sevindimmmmmmm
dikkat et iştahın açılınca bir anda alma diyetine devam et
Günaydin arkadaslar,ben kader pegasus un eltisiyim,daha öncede burda sizinle birkac defa yazismistim.Size pegasus un selamini getirdim,kendisi cuma aksamindan beri hastanede,ne zaman cikacak bilmiyoruz,benim gelip sizi bilgilendirmemi istedi,hepinize sevgilerini gönderiyor,eger önemli birsey olursa benim araciligimla size ulasacakmis.Hoscakalin
kızlar yaaaa ben sizi çok özledimmmmmmmmm
tubiş şu paylaşım yapmayan kızlara ceza verirmisin ya kımse yok 3-4 kişi idare ediyoruz noluyo anlamadım nazar değdi
Selam kızlar ben bu hafta izinliyim pek gelemem büyük ihtimal, kuzunun babası rahatsız ondan gelemiyor. telefonu kapattım işyerinden aramasınlar diye.
Merhaba kızlar,geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın.
Geçen hafta babamın rahatsız olduğunu söylemiştim,biliyorsunuz.
Cuma sabahı fenalaştı,doktora gittik,normale dönmüş gibiydi. Öğleden sonra Adana'ya sevk ettiler,sonra daha kötü oldu...anjiyo yapıldı.
Refekatçısı benim,doğal olarak gelemiyorum.
Bugün eve geldim,duş alıp uyucam biraz,malum hastane ortamında uyku haram
Aklımdasınız ama yapacak bişe yok inanın,heran bi kalp krizi bekliyoruz diyor doktoru,kafam allak bullak...
Cumaya gelemesemde telefonla haberleşiriz illaki,öpüyorum hepinizi.
Kusuruma bakmayın
Merhaba kızlar,geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın.
Geçen hafta babamın rahatsız olduğunu söylemiştim,biliyorsunuz.
Cuma sabahı fenalaştı,doktora gittik,normale dönmüş gibiydi. Öğleden sonra Adana'ya sevk ettiler,sonra daha kötü oldu...anjiyo yapıldı.
Refekatçısı benim,doğal olarak gelemiyorum.
Bugün eve geldim,duş alıp uyucam biraz,malum hastane ortamında uyku haram
Aklımdasınız ama yapacak bişe yok inanın,heran bi kalp krizi bekliyoruz diyor doktoru,kafam allak bullak...
Cumaya gelemesemde telefonla haberleşiriz illaki,öpüyorum hepinizi.
Kusuruma bakmayın
Bugünkü menüm:
sabah:1 salata
öğle:1 küçük tost ekmeğiyle tost
Ayran
akşam:3 tane mercimek köftesi
2 bardak çay
Salata
1 çorba kaşığı yoğurt
Su:3-4 litre içtimAbartıyım
Spor:Çooook yürüdüm
Bende okula başladımmmmmmmAferin banaaa Çok yoruldum,kimsede yok şu an yatayım barii :)
hayırlı sabahlar kızlar
burda kimler ev hanımı kimler çalışıyor henüz bilmiyorum ama ben işyerinden yazıştığım için sabahçıyım.
menü ve spor bildirimini sabah yapıcam mecbur çünkü bugün başladım.sonuçta dünkü yediklerimi yazmak çok saçma olur.zaten banada iyi gelmez.sabah aç karınına tartıldım.tabi üstümde kot ve tunik vardı.( işyerinde tartılıyorum ama en kısa zamanda evede alacağım bir tartı)
kıyafetle bir 70.7 geldim yani 70.5 tahminim çıplakken.
ya allah bismillah dedik daha sağlıklı bir hayat için start verdik.
şimdi ben biraz geçmişi okuyayım birde kilo çizelgesi işini anlayayım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?