Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tubiş şu paylaşım yapmayan kızlara ceza verirmisin ya kımse yok 3-4 kişi idare ediyoruz noluyo anlamadım nazar değdi
görebilsek ceza vereceğiz de gelmiyolar

ben tuğba mersinliyim memurum bekarım 87 doğumluyum maşallah sen erken evlenmişsin ben evde kaldım memnun oldumm

inşallah sağlıklı bir şekilde atacaz kiloları merak etme. illa alet şart değil yeterki spor yapp

ARKİM NİE EVDE KALIYOSUN NE GÜZEL KIZSIN MAŞALLAH bende pilates yapıyorummmmm bende 90lıyım nişanlıyım.

yarın sabah aç karnına tartılayım sonrada kilo çizelgemi yaparım.kızlar baştan da söylediğim gibi mesai biterken ben çıkmış olurum ama sabah geldiğimde geçmişi okurum.merak ederim zaten.

haaaa tuğbacım evde kalmak diye bir şey yok artık.sadece geç evlenmek var.aşk meşk boş işler bunlar.evleneceğin kişide sadakat ve huzur ara.benden tecrübeli bir tavsiye sana...

ARKİM NİE EVDE KALIYOSUN NE GÜZEL KIZSIN MAŞALLAH bende pilates yapıyorummmmm bende 90lıyım nişanlıyım.
valla aday adayı bile yok

işte bulsam direkt evlenecem hayırlısı ya kısmet bu işler

kızlar ben dışarı çıkıyorum az, belki hayatımın aşkına rastlarım görüşürüz yine gelmeye çalışırım ama dediğim gibi bu hafta fazla katılım sağlayamayabilirim ama işe bi başlim tam gaz tüm gün yazışmaya devam öptüm hepinizi

çok geçmiş olsun önemli bir şeyi yoktur inşallah.. Allah acil şifalar versin...

Selam arkadaslar,size pegasus un selamini getirdim.Gecmisolsun dilekleriniz icin hepinize tesekkür ediyor.Rahatsiz olan kendisi degil oglu.Türkiyedeki hava sartlariyla buraninki uyusmadigi icin hastalandi.Yarin yada öbür gün cikacak .

Cansu sende hosgeldin.Umarim hedefine en kisa sürede ulasirsin,bunu basarmakta her zaman bizim elimizdedir,biz istedikten sonra yapamayacagimiz hic bisey yoktur eminim.Bendemi üyelik alsam acaba buranin sohbetlerini begeniyorum fazla kilom yok ama sadece sohbet cin de olsa düsünüyorum Hepinize iyi aksamlar arkadaslar tekrar görüsmek dilegiyle.

Merhaba kızlar,geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın.
Geçen hafta babamın rahatsız olduğunu söylemiştim,biliyorsunuz.
Cuma sabahı fenalaştı,doktora gittik,normale dönmüş gibiydi. Öğleden sonra Adana'ya sevk ettiler,sonra daha kötü oldu...anjiyo yapıldı.
Refekatçısı benim,doğal olarak gelemiyorum.
Bugün eve geldim,duş alıp uyucam biraz,malum hastane ortamında uyku haram

Aklımdasınız ama yapacak bişe yok inanın,heran bi kalp krizi bekliyoruz diyor doktoru,kafam allak bullak...

Cumaya gelemesemde telefonla haberleşiriz illaki,öpüyorum hepinizi.
Kusuruma bakmayın

Bugünkü menüm:

sabah:1 salata

öğle:1 küçük tost ekmeğiyle tost
Ayran

akşam:3 tane mercimek köftesi
2 bardak çay
Salata
1 çorba kaşığı yoğurt

Su:3-4 litre içtim Abartıyım
Spor:Çooook yürüdüm

Hoşgeldin :) Ben ilk geldiğimde yazarken daha ne yazsam kısa mı oldu ne etsem diye düşünüyordum

ay canım geçmiş olsun . ama iştahını kontrol et tamam mı? bide burda paylaşımda olkendine geldiysen bal peteği.

canım çok gelmiş olsun iyi olmana sevindimmmmmmm

dikkat et iştahın açılınca bir anda alma diyetine devam et

Teşekkür ederim daha iyiyim çok şükür çok dinlendim iyileştim sonuç olarak Yok fazla iştahım yok kahvaltıda zaten canım hiçbir şey istemiyor,iyice nefret ettim yiyeceklerden yaaa, bugün güzel yedim akşam yinede aslında istemiyordum ama açtım mecbur yedim gibi bir şey oldum İyi oldu bile diyebilirim,işe yaradı bu hastalık

Aaaa çok geçmiş olsun mideyle ilgiliyse salgın varmış herkes dikkat etsin Allah düşmanımın başına vermesin valla

Selam kızlar ben bu hafta izinliyim pek gelemem büyük ihtimal, kuzunun babası rahatsız ondan gelemiyor. telefonu kapattım işyerinden aramasınlar diye.

Mine abla çok geçmiş olsun ya,çok üzüldüm..
Geldiklerine,geçmişi okuduklarına sayalım
Ama yinede çok geç gelme özleriz

cnm benim çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm uzaktayız ama yapabilcek bişi varsa hemen canım benim

ne güzel bir menü daha sık paylaşım yap olur mu?

Bende okula başladımmmmmmm Aferin banaaa Çok yoruldum,kimsede yok şu an yatayım barii :)

aferin sana takımın cimcimesi.

hayırlı sabahlar kızlar

burda kimler ev hanımı kimler çalışıyor henüz bilmiyorum ama ben işyerinden yazıştığım için sabahçıyım.

menü ve spor bildirimini sabah yapıcam mecbur çünkü bugün başladım.sonuçta dünkü yediklerimi yazmak çok saçma olur.zaten banada iyi gelmez.sabah aç karınına tartıldım.tabi üstümde kot ve tunik vardı.( işyerinde tartılıyorum ama en kısa zamanda evede alacağım bir tartı)
kıyafetle bir 70.7 geldim yani 70.5 tahminim çıplakken.

ya allah bismillah dedik daha sağlıklı bir hayat için start verdik.

şimdi ben biraz geçmişi okuyayım birde kilo çizelgesi işini anlayayım....

canım benim ben 22 yaşındayım nişanlıyım allah nasip ederse haziranda düğün var çalışıyorum öle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…