kızlar benim bilgisayar şirket bilgisayarı olduğu için bir çok şey engelli ve kalori cetveli oluşturamıyorum.lütfen benim için birileri yapabilirmi.
gerekli bilgileri bana özelden yazın bende gerekenleri yazarım
kızlar ankaranın hafif esintili gününden hepinize merhaba
kuzum çok geçmiş olsun yapabileceğim birşey varsa her zaman yanındayım. umarım düzelir kısa zamandaaMerhaba kızlar,geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın.
Geçen hafta babamın rahatsız olduğunu söylemiştim,biliyorsunuz.
Cuma sabahı fenalaştı,doktora gittik,normale dönmüş gibiydi. Öğleden sonra Adana'ya sevk ettiler,sonra daha kötü oldu...anjiyo yapıldı.
Refekatçısı benim,doğal olarak gelemiyorum.
Bugün eve geldim,duş alıp uyucam biraz,malum hastane ortamında uyku haram
Aklımdasınız ama yapacak bişe yok inanın,heran bi kalp krizi bekliyoruz diyor doktoru,kafam allak bullak...
Cumaya gelemesemde telefonla haberleşiriz illaki,öpüyorum hepinizi.
Kusuruma bakmayın
Aferin menü fena değil mercimekli köftede fazla yağ yoktur umarımmmBugünkü menüm:
sabah:1 salata
öğle:1 küçük tost ekmeğiyle tost
Ayran
akşam:3 tane mercimek köftesi
2 bardak çay
Salata
1 çorba kaşığı yoğurt
Su:3-4 litre içtimAbartıyım
Spor:Çooook yürüdüm
hastalıkla kilo verdirmesin Allah, çok kötüdür bilirim. Benim safra kesemde taş var. Teşhis edilmeden önceki gece sabaha kadar 5 dkda bir istifra ediyordum 4 günde 6 kg verdim ama hastalıktan sonra şak geri aldım. Sağlıklı kilo vermek lazımmm.Teşekkür ederim daha iyiyim çok şükürçok dinlendim iyileştim sonuç olarak Yok fazla iştahım yok kahvaltıda zaten canım hiçbir şey istemiyor,iyice nefret ettim yiyeceklerden yaaa, bugün güzel yedim akşam yinede aslında istemiyordum ama açtım mecbur yedim gibi bir şey oldum İyi oldu bile diyebilirim,işe yaradı bu hastalık
Katılımlarını arttır yoksa dövcemBende giremiyorum pek ya bende
Okullar açılacak işleri yoğunlaşıyor herkesin herhalde
Şimdi okullu oldun sınıfları doldurdunBende okula başladımmmmmmmAferin banaaa Çok yoruldum,kimsede yok şu an yatayım barii :)
Günaydın pek ev hanımı yok bizim takımda o nedenle haftasonu pek kimsecikler olmas, haftaiçi ise belli saatlerde gelirler geneldehayırlı sabahlar kızlar
burda kimler ev hanımı kimler çalışıyor henüz bilmiyorum ama ben işyerinden yazıştığım için sabahçıyım.
menü ve spor bildirimini sabah yapıcam mecbur çünkü bugün başladım.sonuçta dünkü yediklerimi yazmak çok saçma olur.zaten banada iyi gelmez.sabah aç karınına tartıldım.tabi üstümde kot ve tunik vardı.( işyerinde tartılıyorum ama en kısa zamanda evede alacağım bir tartı)
kıyafetle bir 70.7 geldim yani 70.5 tahminim çıplakken.
ya allah bismillah dedik daha sağlıklı bir hayat için start verdik.
şimdi ben biraz geçmişi okuyayım birde kilo çizelgesi işini anlayayım....
22 yaş erken değil mi be eylülümm ben seni 26-27 falan sanıyodumcanım benim ben 22 yaşındayım nişanlıyım allah nasip ederse haziranda düğün var çalışıyorum öle işte
Günaydınnn mersinin sıcak ve güneşli günündenkızlar ankaranın hafif esintili gününden hepinize merhaba
ben yapayım canım dur beklekızlar benim bilgisayar şirket bilgisayarı olduğu için bir çok şey engelli ve kalori cetveli oluşturamıyorum.lütfen benim için birileri yapabilirmi.
gerekli bilgileri bana özelden yazın bende gerekenleri yazarım
yaparım nolcakcanım benim ben bilmiyorum demiştim ama tubiş yapabilir belki.
aferin ama şu sporu arttır su ne öyle yarım lttttmenüm
sabah:1 kase yoğurt
ara:nescafe
öğlen:2 tabak mercimek çorba,azcık makarna (miğdem bulandı makarna yiyince yiyemedim)
ara:elma
ara:soda
akşameynir, zeytin, domates, çok azcık patates, 3 sıkım çiğ köfte
spor:bacak ve karın egzersizi 20 dk
su:0,5 litre
Günaydınnn mersinin sıcak ve güneşli gününden
ben yapayım canım dur bekle
yaparım nolcak
aferin ama şu sporu arttır su ne öyle yarım ltttt
bugün 2.5 lt su cezası aldınnnnnnnnn
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnncanım benim yeni 23 oldum 24 de evlenicem işte öle denk geliyor. ama yedi yıldır platonik tek başıma ben severken onu bana gelmesi mükemmel bişi.kaybedemezdim hemen evlenelim dedik işte allah utandırmasın pişman etmesin. çok sevdim öle uzaktan uzaktan ne kadar çok istediysem rabbim yolladı onu bana hep böle sevmeyi nasip etsin rabbim karşılıklı amin. su da soda felan derken içemedim yutamadım ya. bide annemlere gittim ondan geç geldim yapabildiğim kadar yaptım.
cansuyum çizelgen hazır bunu yukarda kullanıcı kontrol paneli var oraya gir. profili düzenle var solda ona tıkla aşağı doğru in çizelge bölümüne şu linki yapıştır. aşağıda değişiklikleri kaydete tıkla.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wVkVJUy/weight.png
bu arada şu linki de kaybetme kilon değiştiğinde burdan güncelleme yapacaksın: Weight Loss - Diet Ticker
güncelleme yapacağın zaman yardımcı olurum
menüm
sabah:1 kase yoğurt
ara:nescafe
öğlen:2 tabak mercimek çorba,azcık makarna (miğdem bulandı makarna yiyince yiyemedim)
ara:elma
ara:soda
akşameynir, zeytin, domates, çok azcık patates, 3 sıkım çiğ köfte
spor:bacak ve karın egzersizi 20 dk
su:0,5 litre
canım benim yeni 23 oldum 24 de evlenicem işte öle denk geliyor. ama yedi yıldır platonik tek başıma ben severken onu bana gelmesi mükemmel bişi.kaybedemezdim hemen evlenelim dedik işte allah utandırmasın pişman etmesin. çok sevdim öle uzaktan uzaktan ne kadar çok istediysem rabbim yolladı onu bana hep böle sevmeyi nasip etsin rabbim karşılıklı amin. su da soda felan derken içemedim yutamadım ya. bide annemlere gittim ondan geç geldim yapabildiğim kadar yaptım.
olmuş canım çizelgen görünüyor ama Weight Loss - Diet Ticker şu linki kaydetmeyi unutursan güncelleme yapamayız bak bunu mutlaka bi yere kaydet oldu mutamam tuğbacım dediklerini yaptım sanırım olmuştur.teşekkür ederim
o arkadaş baya zayıf az yemesi lazım 59-58 kilolarda oarkadaşım az yemişsin sanki.gerçi bünyen nasıl bilmiyorum ama akşam sabah yer değiştirse daha iyi olurmuş.ama bu açlıkla günü kapattıysan bravo
arkadaşım az yemişsin sanki.gerçi bünyen nasıl bilmiyorum ama akşam sabah yer değiştirse daha iyi olurmuş.ama bu açlıkla günü kapattıysan bravo
var ya sen anlattın ben inanki o kadar sevindim ve heyecanlandım kiii
senin herşey ne kadar anlamlıdır şimdi
rabbim ömrünün sonuna kadar sadakatla huzurla tatlı dil ve sabırla muhabbetle sevdiğinle geçirmeyi nasip etsin inşaallahhh
olmuş canım çizelgen görünüyor ama Weight Loss - Diet Ticker şu linki kaydetmeyi unutursan güncelleme yapamayız bak bunu mutlaka bi yere kaydet oldu mu
o arkadaş baya zayıf az yemesi lazım 59-58 kilolarda o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?