Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar benim bilgisayar şirket bilgisayarı olduğu için bir çok şey engelli ve kalori cetveli oluşturamıyorum.lütfen benim için birileri yapabilirmi.

gerekli bilgileri bana özelden yazın bende gerekenleri yazarım

canım benim ben bilmiyorum demiştim ama tubiş yapabilir belki.

menüm

sabah:1 kase yoğurt
ara:nescafe
öğlen:2 tabak mercimek çorba,azcık makarna (miğdem bulandı makarna yiyince yiyemedim)
ara:elma
ara:soda
akşameynir, zeytin, domates, çok azcık patates, 3 sıkım çiğ köfte

spor:bacak ve karın egzersizi 20 dk
su:0,5 litre

Günaydın kızlarrrrr

Dünkü menüm

Sabah: Yok çünkü 1e doğru kalktım
Öğle: 1 kase yoğurtlu çorba
Ara: 1 armut
Ara: 1 çay bardağı ayran
Akşam: 5-6 kaşık taze fasulye + 1 dilim ekmek + 3 kaşık yoğurt
Ara: 1 şeftali
Geç yattığım için ikinci ara: 1 yaz buz dondurma (30 kcal 0 yağ)

Su: 1,5 lt
Spor: 20 dk trambolin + 10 dk dumbell + 10 dk relax and tone masaj aleti
Mesaj sayımı: 16

hemen geçmişe bakıp geliyorummm

kuzum çok geçmiş olsun yapabileceğim birşey varsa her zaman yanındayım. umarım düzelir kısa zamandaa

Aferin menü fena değil mercimekli köftede fazla yağ yoktur umarımmm

hastalıkla kilo verdirmesin Allah, çok kötüdür bilirim. Benim safra kesemde taş var. Teşhis edilmeden önceki gece sabaha kadar 5 dkda bir istifra ediyordum 4 günde 6 kg verdim ama hastalıktan sonra şak geri aldım. Sağlıklı kilo vermek lazımmm.

Bende giremiyorum pek ya bende

Okullar açılacak işleri yoğunlaşıyor herkesin herhalde
Katılımlarını arttır yoksa dövcem Yok yok dövmicem çok fena cezalar vercem

Bende okula başladımmmmmmm Aferin banaaa Çok yoruldum,kimsede yok şu an yatayım barii :)
Şimdi okullu oldun sınıfları doldurdun hayırlı uğurlu olsun canımm başarılar dilerim.

Günaydın pek ev hanımı yok bizim takımda o nedenle haftasonu pek kimsecikler olmas, haftaiçi ise belli saatlerde gelirler genelde 70.7 başlangıç kilon olarak alalım o halde hedefin 60 dimii benim de 60. keşke bende 70 olsaydım ama 79.6ya yeni düştüm

yepyeni bir hayat, yepyeni kıyafetler bizleri bekliyor heyooo

canım benim ben 22 yaşındayım nişanlıyım allah nasip ederse haziranda düğün var çalışıyorum öle işte
22 yaş erken değil mi be eylülümm ben seni 26-27 falan sanıyodum

kızlar ankaranın hafif esintili gününden hepinize merhaba
Günaydınnn mersinin sıcak ve güneşli gününden

ben yapayım canım dur bekle

canım benim ben bilmiyorum demiştim ama tubiş yapabilir belki.
yaparım nolcak

aferin ama şu sporu arttır su ne öyle yarım ltttt

bugün 2.5 lt su cezası aldınnnnnnnnn

Günaydınnn mersinin sıcak ve güneşli gününden

ben yapayım canım dur bekle

yaparım nolcak

aferin ama şu sporu arttır su ne öyle yarım ltttt

bugün 2.5 lt su cezası aldınnnnnnnnn

canım benim yeni 23 oldum 24 de evlenicem işte öle denk geliyor. ama yedi yıldır platonik tek başıma ben severken onu bana gelmesi mükemmel bişi. kaybedemezdim hemen evlenelim dedik işte allah utandırmasın pişman etmesin. çok sevdim öle uzaktan uzaktan ne kadar çok istediysem rabbim yolladı onu bana hep böle sevmeyi nasip etsin rabbim karşılıklı amin. su da soda felan derken içemedim yutamadım ya. bide annemlere gittim ondan geç geldim yapabildiğim kadar yaptım.

Son düzenleme:
cansuyum çizelgen hazır bunu yukarda kullanıcı kontrol paneli var oraya gir. profili düzenle var solda ona tıkla aşağı doğru in çizelge bölümüne şu linki yapıştır. aşağıda değişiklikleri kaydete tıkla.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wVkVJUy/weight.png

bu arada şu linki de kaybetme kilon değiştiğinde burdan güncelleme yapacaksın: Weight Loss - Diet Ticker

güncelleme yapacağın zaman yardımcı olurum

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tamam tuğbacım dediklerini yaptım sanırım olmuştur.teşekkür ederim

arkadaşım az yemişsin sanki.gerçi bünyen nasıl bilmiyorum ama akşam sabah yer değiştirse daha iyi olurmuş.ama bu açlıkla günü kapattıysan bravo

var ya sen anlattın ben inanki o kadar sevindim ve heyecanlandım kiii

senin herşey ne kadar anlamlıdır şimdi

rabbim ömrünün sonuna kadar sadakatla huzurla tatlı dil ve sabırla muhabbetle sevdiğinle geçirmeyi nasip etsin inşaallahhh

tamam tuğbacım dediklerini yaptım sanırım olmuştur.teşekkür ederim
olmuş canım çizelgen görünüyor ama Weight Loss - Diet Ticker şu linki kaydetmeyi unutursan güncelleme yapamayız bak bunu mutlaka bi yere kaydet oldu mu

arkadaşım az yemişsin sanki.gerçi bünyen nasıl bilmiyorum ama akşam sabah yer değiştirse daha iyi olurmuş.ama bu açlıkla günü kapattıysan bravo
o arkadaş baya zayıf az yemesi lazım 59-58 kilolarda o

valla kapattım hatta nedense şişlik oldu 1 kilo fazla çıktım ama karnım şişti anlamadım neden wc ile ilgili bi sıkıntı var galiba :26:

o çok kıymetli artık benim için güzel duaların içinde çok saol gözlerim doldu arkadaşım çok saol amin cümlemize

olmuş canım çizelgen görünüyor ama Weight Loss - Diet Ticker şu linki kaydetmeyi unutursan güncelleme yapamayız bak bunu mutlaka bi yere kaydet oldu mu

o arkadaş baya zayıf az yemesi lazım 59-58 kilolarda o

offf yemiyorum ama dikkat etmiyorum kaçamaklar yüzünden ama kaç gündür kaçamak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…