hastalar geçmiş olsun
ebrum evin hayırlı olsun Allah azız tadıyla oturmayı nasip etsin inş,ödeme kolaylığı versin...
günaydın kızlar diyet süper ekmek ucu ile peynir bol maydanoz venane yedim bu kadar beşi bir yerdemi içtim azıcık ta yürüş yaptım
kızlar lider olamam ben
bazı sebebplerim oluştu dün akşamdan beri hatta takımada giremem çok özür diliyorum ama istem dışı gelişti hr şey
kısaca söyliim ev aldık dün cok ani oldu ve benimd calışmam gerekiyor iş tehazır gibi bu hafta başlayamazsam haftaya başlıyorum çalışacagım yerde net yok var ama sınırlı sadece kurumla alakalı yerlere girebiliyorsun ondan dolayı giremem bir dhaa kolay kolay çok çok özür diliyorum maa gerçekten elimde degil yarı yolda kimseyi bırakmak istemem
selam kizlar nasilsiniz bakalim herkesin keyifleri nasil bakalim hepinizi kocaman öpüyorum
sebom gecmis olsun canim benim uamrim önemli birseyin yoktur canim
pinarim nasilsin anam demek aksam cozuttun hee iyi istedigin kiloya inmisinya artik dengele fazlada abartam hemi balim benim
hayalim sen nörüyon anam gene basende birinci olmussuun tebrikler anam seni
kuzucum izmirlim refaransim sizler nasilsiniz bakalim
ebrucum hayirli olsun evin canim benim hayirlisi neyse olsun umarim herseyi yoluna koyarsin canim süper gidiyosun ayrica
ahleyarim sağol gülüm papatyalar için ayrıca sağol :)
tatlım başım gene kopuyo bide miğde bulantısı çıktı delircem ya artık hergün baş ağrısı off.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?