Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tamam en son söyle ama büyük ihtimal listedekiler gelmicek

teşekkür ederim canım

hızlı kilo verirse hızlı alır dimii

o diyette iyi kilo vermiştin sen dene bakalım yine

pegasus gelir bence ya çok kötü durumdayız nerde bu kızlar

Son düzenleme:
tamammı kabul ettinizmi:) neyse şuana kadar 20 kilo verdim 4 ay oldu gerçe 10 kilosunu saymıyorum doğumda gitti 10 nerdeyse inşallah son 10 kiloyuda 3 ayda veririm

tamammı kabul ettinizmi:) neyse şuana kadar 20 kilo verdim 4 ay oldu gerçe 10 kilosunu saymıyorum doğumda gitti 10 nerdeyse inşallah son 10 kiloyuda 3 ayda veririm

hoş geldin boyunkaç kilon kaç evlisin zaten eee anlat bakım arkadasım sen kımsın? ay bu arada ben eylül

hoşbulduk ben mihriban evliyim 4 aylık bir oğlum var hamilelimde 30 kilocuk aldım hayatımda yemediğim çikolata ve tatlıları yedim şimdide vermeye çalışıyorum

Merhabalar kızlar
Hepinize bol kilo vermeler diyerek başlıyorum lafa
Ben All_İz_Well 'in ablasıyım da
Yani Hilal'in

Şuan girip yazamıyor,bir kaç günde yazamamış galiba
Bildirimi benim yapmamı rica etti
Kilosu 90 mış bu sabah itibariyleeeee
Valla ondaki azime aile olarak inanmakta güçlük çekiyoruz
Sayenizdeeeee:116:

Son düzenleme:
teşekkür ederiz aramıza bekliyoruz onu inşallah incecik olcak

ben öğle tatilindeydim şimdi geldim kızlar evet kımse bıldırım yapmamış ama olmuyor boyle herkez bıldırım yaparsa daha cok heveslenırızz hadi ama canlarrr :44:
sabrina senin hedef kilon kaç listeye alıyorum seni katılımının daim olması dileğiyleee

Hoşgeldin aramıza. 2 hafta deneme süren var.

Her gün ilk mesajında bir gün önce yediklerini, kaç lt su içtiğini, ne kadar süre hangi sporu yaptığını ve bir gün önce kaç tane mesaj yazdığını sayıp yazıyorsun. bol katılım diliyoruzz hoşgeldin tekrar aramıza

hoş geldin boyunkaç kilon kaç evlisin zaten eee anlat bakım arkadasım sen kımsın? ay bu arada ben eylül
Meraklı eylül

hoşbulduk ben mihriban evliyim 4 aylık bir oğlum var hamilelimde 30 kilocuk aldım hayatımda yemediğim çikolata ve tatlıları yedim şimdide vermeye çalışıyorum
ben tuğba, 25 yaşındayım 79 kiloyum 87.5 ile başlamıştım. Memurum bekarım ve takımın kaptan yardımcısıyım ayrıca cezacıbaşıyım kaçamakları yakalarsam eylül yada ben ceza veririz

***4. TAKIM 275. ETAP*** ETAP DOKUZUNCUSU

kuzusununzuzusu: (66 / 65.5 / 0.5 / %0.76)
tubis87: (79.8 / 79.0 / 0.8 / %1.00)
tfneyll: (60.8 / / / % )
All Iz Well: (92 / 90 / 2 / %2.17)
antienne: (74.9/ / / % )
ebrugül: (85.9 / / / % ) İzinli
pegasus07 ( 64 / / / % )

sabrina84 (77.0 / 76.1 / 0.9 / %1.17) yeni üye hedefi:

4. TAKIM ORTALAMASI: %

listemiz şimdilik böyle pegasustan ve antienneden kilo bildirimi bekliyoruz. ebrugül izinli olduğundan bu hafta listede olmayacak.

sabrina hedef kilonu söylemen lazım

evet kızlar atık bende söylüyorum 60,8 den beeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kaç olmuşum? 57,8 leeeeeee bu konuyu kapatıyorum

***4. TAKIM 275. ETAP*** ETAP DOKUZUNCUSU

kuzusununzuzusu: (66 / 65.5 / 0.5 / %0.76)
tubis87: (79.8 / 79.0 / 0.8 / %1.00)
tfneyll: (60.8 / 57.8 / 3 / %4.93 )
All Iz Well: (92 / 90 / 2 / %2.17)
antienne: (74.9/ / / % )
ebrugül: (85.9 / / / % ) İzinli
pegasus07 ( 64 / / / % )

sabrina84 (77.0 / 76.1 / 0.9 / %1.17) yeni üye hedefi:

4. TAKIM ORTALAMASI: %

wowwwwww Eylül tebriklerrrrrrrrr birinci sensin ikinci kim

pegasus ve antienne de bildirirse birinci oluruz

sabrina hala hedef kilonu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…