tamam en son söyle ama büyük ihtimal listedekiler gelmicek
teşekkür ederim canım
hızlı kilo verirse hızlı alır dimii
o diyette iyi kilo vermiştin sen dene bakalım yine
hoşgeldiniz ancak yarışmaya katılmak için öncelikle http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasina-katilmak-isteyenler-334.html linkine başvuru yapmanız gerekiyor.ben geldim benide alın aranıza doğum kilolarımdan kurtulmam lazım şuan 66 kiloyun hedef 55
çağırdım 2 kişi seni mi kırcamkızlar nerede sıkıldım ama ya bu durumdan kımse yok
tamammı kabul ettinizmi:) neyse şuana kadar 20 kilo verdim 4 ay oldu gerçe 10 kilosunu saymıyorum doğumda gitti 10 nerdeyse inşallah son 10 kiloyuda 3 ayda veririm
hoş geldin boyunkaç kilon kaç evlisin zaten eee anlat bakım arkadasım sen kımsın?ay bu arada ben eylül
teşekkür ederiz aramıza bekliyoruz onu inşallah incecik olcakMerhabalar kızlar
Hepinize bol kilo vermeler diyerek başlıyorum lafa
Ben All_İz_Well 'in ablasıyım da
Yani Hilal'in
Şuan girip yazamıyor,bir kaç günde yazamamış galiba
Bildirimi benim yapmamı rica etti
Kilosu 90 mış bu sabah itibariyleeeee
Valla ondaki azime aile olarak inanmakta güçlük çekiyoruz
Sayenizdeeeee:116:
sabrina senin hedef kilon kaç listeye alıyorum seni katılımının daim olması dileğiyleeeben öğle tatilindeydim şimdi geldim kızlar evet kımse bıldırım yapmamış ama olmuyor boyleherkez bıldırım yaparsa daha cok heveslenırızz hadi ama canlarrr :44:
Hoşgeldin aramıza. 2 hafta deneme süren var.tamammı kabul ettinizmi:) neyse şuana kadar 20 kilo verdim 4 ay oldu gerçe 10 kilosunu saymıyorum doğumda gitti 10 nerdeyse inşallah son 10 kiloyuda 3 ayda veririm
Meraklı eylülhoş geldin boyunkaç kilon kaç evlisin zaten eee anlat bakım arkadasım sen kımsın?ay bu arada ben eylül
ben tuğba, 25 yaşındayım 79 kiloyum 87.5 ile başlamıştım. Memurum bekarım ve takımın kaptan yardımcısıyım ayrıca cezacıbaşıyımhoşbulduk ben mihriban evliyim 4 aylık bir oğlum var hamilelimde 30 kilocuk aldım hayatımda yemediğim çikolata ve tatlıları yedim şimdide vermeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?