Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben geldim kızlarrrrrrr biliyorsunuz bu hafta izinliyim ya fıldır fıldır geziyorum gelemedim kusura bakmayınnnnnnnnn telafi edecem sözzz

dünkü menüm:
kahvaltı: 2 galeta + 1 bardak light süt
Ara: 1 armut
Öğle: 5-6 kaşık yağsız salçalı makarna (hiç yağ koymadık)
Ara: 1 erik
Akşam: 1 küçük açık ekmek(ince bazlama) arası kuşbaşı kebap (yağlarını ayıkladım) + 1 bardak ayran
Gece: 9'lu zayıflama çayı

Su: 1,5 lt
Spor: 25 dk trambolin (rekor) + 30 dk yürüyüş (tempolu) toplamda 1 saat falan yürümüşümdür.
Dünkü Mesaj sayımı: 7

kızlar kebaba kızmayın bu hafta benim menüm daha esnek künefe bile verdi haftada 2 kez ama ben daha yemedim.

sizleri öpüyorum özledimmm

ya bu arada trambolinin yayının bitanesi yerinden çıktı tamam zıplanıyor hala ama onu yerine takamadım bi türlü böyle binmeye de korkuyorum nolcak bilmem

abowwwwwwww naptınnnnnnn sennnnnnnnnnnn çikolata mantı nutella pilav kurabiyee abow abow abowww 1 saat yürüyüş + 100 tane mekik alalım bence ayrıca merdiven kullanmak yasak yürüyerek çıkacaksın 1 hafta boyunca

üçgen peynirdeki yağ oranını bilion mu sennn 1 saat yürüyüş alalımmmmm

cezası verilmiştirrr

ben henüz onu yapamadım.deneme sürem bitsin onada başlıcam...ama sanırım geçmişe dönüp saycaz..
deneme sürenin bitmesine gerek yok canım sabahları bu bildirimler zorunlu zaten deneme süresinde ne kadar sorumluluk alabildiğine ve paylaşımına bakıyoruz

aferin spor yap böyle su önemli susamasan bile önünde şişe olsun aklına geldikçe iç :)

sen sadece bugün değil bir hafta boyunca hiç beyaz unla yapılan bişi yeme pirinç makarna börek çörek kurabiye yine bana dua et insaflı davrandım daha tubişte gelecek.
geldim cezayı verdim bile

sabrina fazla az olmuş sanki sonra acısı çıkmasın bunun

su hayattır iç iç

ya arkadaşş açlıktan ölceksiniz yaaa
valla benden sana bir prafaaaa

beni elma gazına getiren sendin dimii

bende yicem.bugün pazarı buranın.alcam elma.

karbonatlı su neyin nesi :26:
karbonat metabolizma hızlandırıyomuş o denesin iyi verirse bende yapacam

mesaj sayına ceza vermiş eylül ben de 1 saat yürüyüş ekliyorum

geçmiş olsun eylülümmm

ayy elma sevmem ben çok fazla ama bende mi yesemmm

Ahhhh ahhhhh azimli olursun tabiii 30 eylül de istemeye gelecekler biraz zayıflamam lazım kasımda da nişanım var Allah nasip ederse dua edin bana kızlarrr
benim nişanım olsa sadece domates yerim

Kızlar 4 oldu tubişim kuzum hadi sizde gelinde takım tam olsun.
geldim ama geç kaldım

[QUOTEmenüne boynumuz kıldan ince çünkü diyetisyen verdi ama o mesaj sayısı da ne oluyor 50 mekik alalım lütfen
50 mekik tamam amaa 1 saatte yürüyüş ekledim ona ben çok insaflısın eylülümmm

günaydın güzellikler

sabah:bişi yemedim (yiyemedim )
ara:nescafe
öğlen: et sote2 kaşık, pilav 2 kaşık, yarım kase yoğurt
ara:çay
akşam:1dilim ekmek, 1 zeytin,1 çatal peynir

1parça bitter çikolata, 1 bardak süt içtim

SU:1,5 LT
SPOR:YAPAMADIM RAHATSIZIM

Son düzenleme:
hepinize günaydın arkadaşlar Bugün moralim çok bozuk
hemen size dünkü menü mü yazayım
sabah :1 adet elma
ara:1adet elma
öğlen :1 adet tavuk budu 1 adet elma
ara :1 adet elma
akşam:1 adet simit 1kutu ayran
gece :1 avuçdan az fındık 1 adet elma

su :1.5 litre karbonatlı 1 litre normal
spor: yarım saat yürüyüş

noldu neden canın sıkkın?

sende cok az yıyorsun canım dıkkat et saglıgına :13:

poffff su ısteme işleri canım annemler dıyor hafta içi gelsinler onlar dıyor hafta sonu gelelım kaldım arada

tatlım benden sana öneri sakın arada kalma senin işin değil arasınlar birbirlerini konuşsunlar sende nişanlı adayımızda girmeyin sakın olaya siz yıpranırsınız benim yıprandığım gibi sakın karışmayın bak çok ciddi uyarıyorum sakın ama sakın karışmayın iletişim kursunlar aileler

Kızlar disiplin felan kalmadı kimse girmiyo menü payaşımı yok nerdesiniz? şu 1 hafta içinde ki paylaşımlara bakın lütfen hadi kızlar toplanalım.

kızlar,

sabah:
önce 2 bardak su içtiğimi yazmak istemiyorum artık :)
1 dilim kepekli ekmek
1 yumurta (sahanda, sucuklu)
1 bardak ev yapımı erik suyu

arada elma var

öğlen:
1 tabak çorba
1,5 dilim kepekli ekmek

arada galeta (aç değildim ama canım çekti)

akşam:
etli patlıcan tavası
1 dilim kepekli ekmek

karnım şu an tok.. aç olunca kendimi zayıflıyorum diye hissediyorum..

ve şimdi kızlarla toplanacaz. ve ben hiç bir şey yemeyecem

Elimizden geldiği kadarıyla karışmamaya calışıyoruz ama bızım aileler bırbırlerını tanımıyorlar 1 kere onlar geldı bıze sadece bayanlar o zamndan beri bız ıletısımı saglıyoruz su istemeye gelsınler dıyecegım bız aradan cekılelım annler babalar karıssın onlar bır bırıyle araşsınlar dıye cok yıpratıcı olacak yoksa

emin ol öle çok yıpranırsın sakın karışmayın biz arada kaldık şimdi onlar gelince gidiyoruz biz gidince geliyolar böle düzensiz ramazanda iki taraf bizim zorumuzla aradılar gelin iftara diye kimse gitmedi oruç tutan yok boşverin zahmet etmeyin diye ahhh ahhh ben biliyorum onları az mı kavga ettik farkında olmadan.

selam kızlar hemen dünkü menü mü yazayım
sabah : 1 adet poaca (yaseminim yapmış yemeden olmaz )
ara :1 adet elma
öğle :3 adet köfte
ara :1adet elma
akşam : 3 kaşık patates yemeği

su:3litre ölçülü belkide 4 olmuştur
spor :yarım saat yürüyüş
mesaj ortalama: 10 (daha çok yazacaktım ama kimse yoktu

offf offff benimde en büyük korkum bu zaten isterimki her iki tarafta çoooookkkkk iyi anlaşsın sanada üzüldüm canım ya insanın en guzel gecırmesı gereken dönemde bunlarla uğrasması ne kadar sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…