DAHA BELLİ OLMAMAKLA BERABER İNŞ HAZİRAN
hımm benimde daha belli olmamakla beraber ama kesine yakın Ağustos:13:
hımm benimde daha belli olmamakla beraber ama kesine yakın Ağustos:13:
:123hhhhh oynarız döktürürüz.ooooooooohhhhhhhhhhh
abowwwwwwww naptınnnnnnn sennnnnnnnnnnngünaydın kızlaaaaaarrr
erkenciyim farkındayım ama büyük kızı okula küçük kızı kreşe gönderince ne yapayım evde.çıktım geldim işe.
şu anda yarım simit ve peynirimle kahvaltı ediyorum.
dünkü yediklerimi yazıcam ama baştan söyleyeyim yanlışlarımın farkındayım.
sabah:
2 küçük dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
1 çay kaşığı nutella
1 çay
arada arkadaş sağolsun simit almış hüplettik(ama dedim bidaha alma diye)
öğlen
1 kaşık pilav
yarım kase ezogelin çorba
arada 1 tane galeta 1 ayran
arada yarım bardak nescafe lıght 1 tane kurabiye
akşam
3 kaşık mantı
4 kaşık yoğurtlu bulgur pilavı
3 kaşık çorba
başka ne yedim ben yaaa :26:
hatta dedim yarın kızlara nasıl yazcam
ne yediydim yaa
valla kızlar düşünüyorumda haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tabii yaaa kızımın çikolatasından ısırdım 2 kere bide en kötüsü geç vakit yani saat 9 falandı börek yedim ama yarım dilim ancak.
yani yediğim miktarlara değilde hep unlu şeyler yani işte mantı pilav börek falan.bunlara kızdım.
ama evdekilere dedimki herkese ayrı yemek yapamıcam ben .biri mantı ister biri börek ister v.s
bugün buranın pazarı.çıkıp sebze meyve alıcam eve.haaaaa yatarken spor yaptım ama tam yaparken hem eşim kızdı biraz hadi yatmıyomusun artık diye hemde minik bebeğim hem sporla benim aramda.o spor hareketlerini oyun sanıyor.bacaklarımın belimin üstünde.fazla yapamadım yani.ama onunda yolunu buldum.o kreşten gelmeden yapıcam inşaallah.
su işini hiç sormayın.ben bir bardak su içsem bile midem bulanır ama dün bir litre falan içtim.bunu hergün artırmaya çalışıcam.insanlar durup dururken nasıl susarlar anlamam.yani benim bişeyler yemem lazım susamam için.
neyse kızlar mesai başladı ama gözüm üstünüzde.hadi bakalım hayırlı sabahlaaaaaaaarrrrrrrrr
üçgen peynirdeki yağ oranını bilion mu sennnKIZLAR HEPİNİZE GÜNAYDINbu ara paylaşım çok az ve ben çok üzülüyorum. kampanya başlatıyorum eylül'ü üzmeyelim paylaşım yapalım
sabah:yarım simit,üçgen peynir (1tane) ,açık çay
ara:nescafe
öğlen:1tabağın yarısına 3 kaşık pilav ve yarım porsiyon fasülye,1kase cacık
akşam:saat: 17:30 da.........azcık ekmeğe 1dilim salam azcık peynir ve 2parça domates,açık çay
su:2 lt
spor:yok çünkü dün çok kötüydümerkenden yattım saat gece 2den beri ayaktayım ben
arkim günaydın cnım benimde sen naptın ama cezayı hak ettin veeeeeeeeee geliyooooooooooooo cezaaaaaaaaaaaaaaa:100 mekik,50 şınav,45dk tempolu yürüyüş.aynı zamanda seni tubişime havale ediyorummm canı m benim o daha güzel ceza verebilir!
cezası verilmiştirrranaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm gızzzzzzzzzzzzzzzzz nasıl yapçem ben bunları...kas olur vücudum vallaa...
bak tamam kabul.cezam da kabul...:18:
yürüyüş olarak bugün bir saat çarşı pazar dolaşabilirim.ama başka yürüyüş imkanım yok.mekik ve şınav okey.yürüyüşü de şöyle yapalımm..yattığımız yerden hani bisiklet çeviriyoz ya..hahhh işte onu yapayım mesela 300 e kadar.yarım saatte normal spor yapıcam söz .inanki söz..bugün öyle makarna börek felan yok.
deneme sürenin bitmesine gerek yok canım sabahları bu bildirimler zorunlu zaten deneme süresinde ne kadar sorumluluk alabildiğine ve paylaşımına bakıyoruzben henüz onu yapamadım.deneme sürem bitsin onada başlıcam...ama sanırım geçmişe dönüp saycaz..
aferin spor yap böyleşu an işteyim haliyle...düşünüyorum spor olarak ne yapsam diyede...aklıma şey geldi...hani ayakta durupda yere kadar eğiliyozya..ben onu 100 e kadar yapayım.odada kimse yok..ama içeri giren olursa onuda katarım sporuma olur biter hadi hep beraberrr hop bir ki üç
yapayım geliyorum hemen
geldim cezayı verdim bilesen sadece bugün değil bir hafta boyunca hiç beyaz unla yapılan bişi yeme pirinç makarna börek çörek kurabiye yine bana dua et insaflı davrandım daha tubişte gelecek.
sabrina fazla az olmuş sanki sonra acısı çıkmasın bununhepinize günaydın arkadaşlarr ... dünkü menümü yazayım
sabah : 1adet elma
ara :1 adet elma
öğlen : 1Kase yoğurt patlıcan 3-4 kaşık yemeği
akşam :1 kase yoğurtun içine doğranmış 1 adet salatalık 1 minik parça çikolata (şeker ihtiyacı hissettim )
su :1.5 litre karbonatlı 1.5 litre normal su
spor:yarım saat yuruyüş
su hayattırvur sende vurrrbi dha vur
vurun uleeeyyyyyyynnnnnn
tabi söyle söyle tıka kulaklarını hemencikk...
yarım litre suyum bitti şimdiden.kararlıyım kızııııımmmmmmmmmmm.yapıcem bu işi
yarın sabah buraya neler yazıcam bakalımm
haa bu arada neden 2 den beri ayaktasın sen :26:
karbonat metabolizma hızlandırıyomuş o denesin iyi verirse bende yapacamya arkadaşş açlıktan ölceksiniz yaaa
valla benden sana bir prafaaaa
beni elma gazına getiren sendin dimii
bende yicem.bugün pazarı buranın.alcam elma.
karbonatlı su neyin nesi :26:
mesaj sayına ceza vermiş eylül ben de 1 saat yürüyüş ekliyorumgünaydın kuzucuklarrrrrrrrrrrrrrrrrr
hemen raporumu veriyorummm
sabah:
domates salatalık
peynir bir kuple
tost+1dilim ekmek
çay
7 yeşil zeytin
ara
elma
öğlen
8yk fasulye
1dilim ekmek
salata
1sb yoğurt
2yk yulaf
ara
armut
ara
şeftali
elma
akşam
8yk fasulye
salata
1sb yoğurt+2yk yulaf
ara
1 mandalina
2 ceviz içi
+
yarım fincan türk kahvesi
su:1 litre
spor: yapamadım misafirim vardı
mesaj sayım:2
geçmiş olsun eylülümmmçikolatana az yediğin yemek için kızmıyorum dengelemişsindir. gayet hoş baya azimlisin bravo
hadi bakalım görücez isyan etme ceza veririmuyuyamadım bir miğde bulantısı sorma gitsin bende yatmadım çok uykum var
menüne boynumuz kıldan ince çünkü diyetisyen verdiama o mesaj sayısı da ne oluyor 50 mekik alalım lütfen
ayy elma sevmem ben çok fazla ama bende mi yesemmmBugün müdürümde öyle diyor sen neden birtek elma yiyorsunAllahtan seviyorum elmayı karbonatlı suya gelınce oda vucuttakı ödemi atıyormuş ve metabolizmayı hızlandırıyormuş 2 gundur içiyorum bugun 3. gun normalden daha cok yuvalete cıkıyorum faydalı olacağını düşünüyorum ...
benim nişanım olsa sadece domates yerimAhhhh ahhhhhazimli olursun tabiii 30 eylül de istemeye gelecekler biraz zayıflamam lazım kasımda da nişanım var Allah nasip ederse dua edin bana kızlarrr
geldim ama geç kaldımKızlar 4 oldu tubişim kuzum hadi sizde gelinde takım tam olsun.
50 mekik tamam amaa 1 saatte yürüyüş ekledim ona ben[QUOTEmenüne boynumuz kıldan ince çünkü diyetisyen verdiama o mesaj sayısı da ne oluyor 50 mekik alalım lütfen
hepinize günaydın arkadaşlar bugün moralim çok bozuk
Hemen size dünkü menü mü yazayım
sabah :1 adet elma
ara:1adet elma
öğlen :1 adet tavuk budu 1 adet elma
akşam:1 adet simit 1kutu ayran
gece :1 avuçdan az fındık 1 adet elma
su :1.5 litre karbonatlı 1 litre normal
spor: Yarım saat yürüyüş
noldu neden canın sıkkın?
sende cok az yıyorsun canım dıkkat et saglıgına :13:günaydın güzellikler
sabah:bişi yemedim (yiyemedim )
öğlen: et sote2 kaşık, pilav 2 kaşık, yarım kase yoğurt
ara:çay
akşam:1dilim ekmek, 1 zeytin,1 çatal peynir
1parça bitter çikolata, 1 bardak süt içtim
SU:1,5 LT
SPOR:YAPAMADIM RAHATSIZIM
poffff su ısteme işleri canım annemler dıyor hafta içi gelsinler onlar dıyor hafta sonu gelelımkaldım arada
tatlım benden sana öneri sakın arada kalma senin işin değil arasınlar birbirlerini konuşsunlar sende nişanlı adayımızda girmeyin sakın olaya siz yıpranırsınız benim yıprandığım gibi sakın karışmayın bak çok ciddi uyarıyorum sakın ama sakın karışmayın iletişim kursunlar aileler
Elimizden geldiği kadarıyla karışmamaya calışıyoruz ama bızım aileler bırbırlerını tanımıyorlar 1 kere onlar geldı bıze sadece bayanlar o zamndan beri bız ıletısımı saglıyoruz su istemeye gelsınler dıyecegım bız aradan cekılelım annler babalar karıssın onlar bır bırıyle araşsınlar dıye cok yıpratıcı olacak yoksa
emin ol öle çok yıpranırsın sakın karışmayın biz arada kaldık şimdi onlar gelince gidiyoruz biz gidince geliyolar böle düzensiz ramazanda iki taraf bizim zorumuzla aradılar gelin iftara diye kimse gitmedi oruç tutan yok boşverin zahmet etmeyin diye ahhh ahhh ben biliyorum onları az mı kavga ettik farkında olmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?