Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ahleyarim sağol gülüm papatyalar için ayrıca sağol :)
tatlım başım gene kopuyo bide miğde bulantısı çıktı delircem ya artık hergün baş ağrısı off.
canim benim önemli degil nedirki bir papatya sende gülleri seriyim ayaklarina anam
bu arada benimde basm ayriyodu son iki aydir cok ayrimaya baslamisti sadece sol kismim ama bende dün gittim tomografi cektirdim bakalim doktor nediyecek sende ihmal etme canim benim ok askum

Selam canım :))
Kendi adıma açıkçası son zamanlarda olmadığım kadar iyiyim 2 gündür çok şükür :))) inşallah böyle gider herşeyyy Şeniz

umarim hep iyi olursun canim benima.s.

şebocum benim işlerim yoğun biliyorsunuz...
ama elimden geldiğince destek olurum.... buna emin olabilirsin...

Evet ya Hayalcim mutlaka git doktoraaa bak ihmal etme bana hep olur gitmem gitmem ve iyice ilerletirim durumu bu çok kötü (

jujum lider seçmeye çalışıyoruz
hayal çıkıcak o yüzden şeboya dedim kabul ederse liderliği o üstlenecek.....

Hayal neden Çıkıyor ya ŞaŞırdım valla..????

Lıder konusunda baŞarılar bensız de yapabılırsınız bılıyorum....

Ama benım mutlu sonum kılo konusunda bunu bılıyorum

biz hayalin çıkmasını istemiyoruz ama dışardan takip etmek istediğini söylüyor bilmiyorum....
herkesin hakkında hayırlısı olsun....

juju artık normal yemeğe başladınmı
korumak için neler yapıcaksın bizlerle paylaşıcaksın dimi...
kilo durumundan da haberimiz olcak dimiiii

jujum hoşgeldin nerelerdesin ser verip sır vermiyon biliyom ama 60 a mı indin kıs yoksam

ebru hayırlı uğurlu olsun canım evin de işin de

kamer ve hayal geçmiş olsun şekerlerim benim de geçen haftaya kadar her gün baş ağrım oluyordu ihmal ettim ben de ağrı kesiciyle geçiştirdim ama şükür şimdi olmuyor

şebo bi lider şart başımıza seni desteklerim yardım da edebilirim vaktim oldukça canım...

Canımcım hayal nıe bÖle yaptı kı anlamadım keŞke kalsaydı....

Valla koruma programı gıbı bıŞı uygulamıyorum sadece yedıklerıme dıkkat edıyorum mısal bır ÖĞÜnde kaÇırdıysam dıĞer ÖĞÜnÜmÜ ayarlıyorum vs vs vs ... Yada yÜrÜyÜŞ yapıyorum telafı etmek ıÇın... Tartılmamamya ÇalıŞıyorum ama almadım sanırım... Cuma gÜnÜ son kılomu verıcem ve mezun yazıcam yanına...

Evet ara ara gelıcem buraya kılo durumumdan bılgı veırırım sıze elbette sılerıde merak etmyıor deĞılım...

Lıder seÇene kadar sıze yardımcı olucam bılesınız yanı bıldırımler vs hakkında... Bu arada ben artık lıder olmadıĞıma gÖre kurallarımda geÇerlı deĞıl ... Haberınız ola bu sıze kalmıŞ bıŞı....

canlarım cok sagolunnnnnnnn ayrı ayrı teşekür ediyorum öpüyorum siziiiiiiii hemde cok
hayalim ihmal etme lütfen git dr migren falan olmasın mide bulantısı falan
jujum hg
inşallah kılar gönlünüze göre olur herşey

Juju hoşgeldin canım. Kilonu merak ediyorum bende.
Tartılmamakla iyi yapmışsın. Bende bu hafta uygulayacağım. Çünkü her h. sonu alım görüntüsü sanırım su toplama çünkü bu hafta içi bişi yapmadım(yürüyüş) sadece aşırıya kaçmadım ve almış gibi görünen gitti.
Bende aldığım düşünüp moralimi bozup kaçamak yapıyorum maaelsef. Böylece bunu engellemiş olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…