Weight Loss - Diet Ticker bu linki kaybetme güncelleme için kullanacaksın.çok teşekkür ederim kuzum yaaa:122:
74 kiloydum en son boyum da 1,52cm..
Weight Loss - Diet Ticker bu linki kaybetme güncelleme için kullanacaksın.
bu da profilinde çizelge bölümüne yapıştıracağın link http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/waljk37/weight.png
rica ederim
slm arkadaslar nasılsınız ben hafta sonları ınternetsızlıkten gıremıyorumNe var neyok nasıl gıdıyor hayatt
sadece sen değil ki zaten kimse girmemiş iyiz sen nasılsın.
123456 yaptım kolay hatırlanır olsun diyehemen deniyorummmmmmm
söylediğin linki mailime attım değiştirirken pin numarası mı istiyor onu ne giriyorum tubacım?
bu arada tekrar teşekkür ederim zahmetler verdim yaa:26:
selam iyiyiz tşkler sınav nasıl geçtii?ayy cok yogun bır hafta sonu gecırdım kpss sınavı vardı ona gırdım sonra da temızlık yaptım halı sıldım :44:
önemli değil canım herzaman yardımcı olurum sen yeterki kilo ver güncellemede de yardım ederim.hemen deniyorummmmmmm
söylediğin linki mailime attım değiştirirken pin numarası mı istiyor onu ne giriyorum tubacım?
bu arada tekrar teşekkür ederim zahmetler verdim yaa:26:
önemli değil canım herzaman yardımcı olurum sen yeterki kilo ver güncellemede de yardım ederim.
kızlarrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz
ay hiç sorma ben de fena yoğunum saolsun ben yokken arkadaşlar biriktirmiş işlericanım burdayım da hafta başı ya çok yoğun ama siz yazın yetişirim ben bi ara öptüm sizi
ay hiç sorma ben de fena yoğunum saolsun ben yokken arkadaşlar biriktirmiş işleri
ne güzel yemissin cnm az az herseyin tadina bakmissinMENÜM
sabah:yarım dilim ekmek,3 zeytin , 2çatal peynir.
öğlen:evde yapılan hazır pizzanın çeyreği,1 milföy hamuru böreği,2dilim domates
akşam:6 adet ızgara köfte,yoğurt
su:1,5ltre
spor:yürüdük nişanlımla
mesajazar gelemiyorum
cok tskrlr evt hastanedeydik cok sükür simdi daha iyi hava degisikligi türkiye cok sicakti buraya geldik yagmur soguk hemen hastalandi yavrumgünaydın canımmm hadi ya takım hareketlensin azcıkkkk ama lütfen:13::13::13::13::13:
canım çok geçmiş olsun ya bebiş rahatsızmış galiba iyi değil mi?o nasıl laf öle boşanacaktık felan aman allah korusun cnm benim ailenle hep mutlu ol.
tubiscigim menünü yazmiyorsan ceza cekeceksinDünkü menümü yazmıcam ben sadece şu kadar söylim sabah misafir vardı çok güzel bi kahvaltı yaptım ama akşama kadar hiçbişey yemedim akşamda çok az yedim.
ben olsam sevinirimde sen sevinme cnm zaten yedigin cok bisey yok bir an önce bi doktora git bence kötü birsey olmasin sonrakızlar ben bu ara bişi yiyemiyorum sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ki?yemek görünce midem bulanıyor.
sinavin nasil gecti cnmayy cok yogun bır hafta sonu gecırdım kpss sınavı vardı ona gırdım sonra da temızlık yaptım halı sıldım :44:
artik hic unutulmaz cnm nasilolsa butun site ögrendi123456 yaptım kolay hatırlanır olsun diye
selam iyiyiz tşkler sınav nasıl geçtii?
cnm bu trampolini nereye sigdirdiniz buyuk deilmi onlar hani bahcelere kuruluyor onlardan degilmi evin icine nasil sigdi yani yer kaldimi hareket etmek icinartık trambolinim de var gitsin hain kilolarr
tubiscigim herkes biryerlerde yani demek istedigim o zebani gibi dikilme basimiza:18:kızlarrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz
ya yemek yedim hemde az yedim ama midem ağzımda offff keşke yemeseydim sabah sadece mandalina yedim o kadar
ya yemek yedim hemde az yedim ama midem ağzımda offff keşke yemeseydim sabah sadece mandalina yedim o kadar
antienne ordamisin cnm ismin var sen nerdesin surda sohbet ederdik niye yazmiyonki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?