Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hemen deniyorummmmmmm

söylediğin linki mailime attım değiştirirken pin numarası mı istiyor onu ne giriyorum tubacım?
bu arada tekrar teşekkür ederim zahmetler verdim yaa:26:
123456 yaptım kolay hatırlanır olsun diye

ayy cok yogun bır hafta sonu gecırdım kpss sınavı vardı ona gırdım sonra da temızlık yaptım halı sıldım :44:
selam iyiyiz tşkler sınav nasıl geçtii?

ne güzel yemissin cnm az az herseyin tadina bakmissin
ben bu siralar cok fena oldum bikere agzim bulasirsa birakamiyorum
cok tskrlr evt hastanedeydik cok sükür simdi daha iyi hava degisikligi türkiye cok sicakti buraya geldik yagmur soguk hemen hastalandi yavrum
evt cnm avukata kadar gidildi dengesiz eltim yüzünden cok sükür simdi daha iyiyiz. sanada mutlu bir yuva kurmak nasip olur insallah cnm:123:
Dünkü menümü yazmıcam ben sadece şu kadar söylim sabah misafir vardı çok güzel bi kahvaltı yaptım ama akşama kadar hiçbişey yemedim akşamda çok az yedim.
tubiscigim menünü yazmiyorsan ceza cekeceksin
sabah fazla kacirdigin icin 100 mekik alalim
öglen birsey yemedigin icin de 1 saat yürüyüs lütfen
ha bide merdiven kullan asansör yasak
kızlar ben bu ara bişi yiyemiyorum sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ki? yemek görünce midem bulanıyor.
ben olsam sevinirimde sen sevinme cnm zaten yedigin cok bisey yok bir an önce bi doktora git bence kötü birsey olmasin sonra
ayy cok yogun bır hafta sonu gecırdım kpss sınavı vardı ona gırdım sonra da temızlık yaptım halı sıldım :44:
sinavin nasil gecti cnm
hali silmek cok zor ya anliyorum seni cnm her haftasonu hali silen biri olarak nasil bir iskence oldugunu bilirim bide halilarin acik renkse yandin
123456 yaptım kolay hatırlanır olsun diye

selam iyiyiz tşkler sınav nasıl geçtii?
artik hic unutulmaz cnm nasilolsa butun site ögrendi mutlaka hatirlatan biri lolur
artık trambolinim de var gitsin hain kilolarr
cnm bu trampolini nereye sigdirdiniz buyuk deilmi onlar hani bahcelere kuruluyor onlardan degilmi evin icine nasil sigdi yani yer kaldimi hareket etmek icin
kızlarrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz
tubiscigim herkes biryerlerde yani demek istedigim o zebani gibi dikilme basimiza:18:
isyerinde olanlar daha rahat gelebilirler en ufak bir acikta burda olabilirler ama evde cocuklarla olanlarin isi zor cnm önce onlardan pc yi alacaksin sonra bebek uyuyorsa gecmisi oku tam cvp yazacakken kalksin butun emekler cöpe sonra yazmaya kalkis bu defa yemektir temizliktir yani ne zaman firsat bulunursa geliniyor
ya yemek yedim hemde az yedim ama midem ağzımda offff keşke yemeseydim sabah sadece mandalina yedim o kadar

cnm normal degil senin durumun bir uzmana görün yedigin yada yemedigin seylerin midene zarari dokunmus olabilir

antienne cnm senle sohbet etme sansimiz olmadi olduysada unutmusumdur:26:
bu siralar kafam cok dolu kac yasindaydin ,bekarmisin

herkesin bir isi ciki galiba yine kimse yok
bu arada kuzu ne zaman geliyor haberiniz varmi??

bende ciktim kizlar saat 3 e geliyor oglusumu uyutup kizlarimin yemegini hazirlamam gerek
daha sonra zaman bulursam gelmeye calisirim gelemezsemde yarin sabah görüsürüz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…