Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

eskisi kadar yiyemiyorum arkadaşım napım çikolata şekerim düşmesin diye

günaydın kızlarrrr:118:

hemenn menüm

sabah:
domates salatalık,peynir
3 dilim ekmek
6 zeytin
şekersiz çay
4ceviz içi

ara
1elma

öğlen
8yk sebze
salata
1sb yoğurt
2yk yulaf
1 dilim ekmek

ara
2 mandalina
1elma
1armut

akşam
8yk sebze yemeği
salata
yoğurt yulaf

ara
1 adet nar
2ceviz içi

su:3lt
spor: 30 dk trambolin 10 dk çeşitli kas çalıştııcı harekletler
mesaj sayım: 11

trambolin ne kadar güzel bir icat yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

diyetisyene boynumuz kıldan ince mandalina bulmuşsun sende mis kokuyo

cok güzel cnm her besinden var icinde
menün güzel de cnm mandalinayi ara ögüne alip sabah kahvalti türü yeseydin cok daha güzel olacakti
gayet güzel olmuş tatlım zaten ben sana hayranım 3 çocuk ve sen
onlarda alisti cnm benle spora diyete
dün eylülden duydum sabah aldim bende mandalinayi
tskrlr cnm izindi hastaneydi derken hic diyet yapamadim ve artik bir yerden baslamam gerek cünki kilom cok kötü yerlere dogru ilerliyor
ne bonkör diyetisyenmis ya ara ögünde 1 porsiyon meyve olur normalde seninki 3 vermis, ekmege zaten laf edemiyorum, hem yulaf hem ekmek bir arada diplomayi nerden almis senin diyetisyen cnm lokantadanmi
kokusu kadar ekşi de eylülcüğüm ama çok severim mandalinayı her türlü
ayy bende cok severim eksiyi ya

ah canım benim ya ne güzel bebişlerde alışmış. kahvaltı yapamk yemekten konuşmak istemiyorum midem fena

kizlar bi yandan msj okuyup bir yandan cvp yazip bir yandanda ufakligi uyutmaya calisiyorum
birazdanda kizlarimi okuldan almaya gidecegim ögleden sonrada okul var aksam üstü anca ugrayabilirim lütfen isi olmayan arkadaslar aksatmayalim burayi en azindan diger arkadaslarin yazdiklarini okuyup uygun zamanda ona cvp yazarsaniz cok daha iyi olur takimimiz
daha fazla kayip vermeyelim lütfen birbirimize ddestek olarak kurtulalim kilolardan
bakin yazmadiginiz zaman kacamak yapiyorsunuz saniyorum ve TUBISSSS ceza listesi hazirla cnm günlük en az 5 msj dan assagi yazanlari cezalandiralim diyorum katilan arkadaslar lütfen yazin

canım fena halde mandalina çekti yaaaa benim de almam lazımmmmmm

ceza listesi yapalım hemennnn ebrugül köyde izinli, kuzunun babası rahatsız hastanede.

listemizde olan sabrina ve all iz well düzenli mesaj yazmıyor denemede olanların hiçbirini almıcam listeye onlar hiç yazmıyor.

tubiş bişey sorucam sanki geçenlerde trambolin tamirde gibi bişeyler diyordun o zaman soramadım kaynadı noldu trambolinine malum bende senle aynı yerden aldım canım

ben pegasusa katılıyorum fakat cezanın sadece böle yazılarda kaldığını düşünüyorum yani gelmedi paylaşım yapmadı diye verdiğimiz elli mekik bilmem ne sadece biz yazıyoruz onlarda tamam diyor. yani sonuçta bu da bir sorumluluk belli sayı ile kalmamak gerekiyor. hem bize hem kendimiza sorumluluk o kiloları alırken güzeldi kimse kusura bakmasın çıkacak acı acı.

tubiş bişey sorucam sanki geçenlerde trambolin tamirde gibi bişeyler diyordun o zaman soramadım kaynadı noldu trambolinine malum bende senle aynı yerden aldım canım
trambolinimin yayının bi tanesi yerinden çıktı kim yapar kim yapar diye düşündük bizim mahallenin ayakkabı tamircisi çok maharetlidir valizleri bile tamir ediyor ona bi soralım dedi annem sordu yaparım demiş geldi aldı trambolini götürdü 3 saat sonra sapasağlam geldi dikişlerini bile sıkılaştırmış süper oldu 20 tl mi aldı gerçi

canım şimdi hilal gelmiyor kilosunu bile ablası yolladı geçen hafta ona ceza versek sence uygular mı sabrina ara sıra geliyor hadi o uygulasın ama buraya gelmeyen kişiye nasıl ceza verecez

tubişim benim sms ve knt yok olurda kuzu ile konusursan slm söle lütfen olur mu?

tamam canım arıcam ben onu bugün ama şu yemeğimi yiyim. işler de çok yoğun belki akşam ararım

afiyet olsun canım benim. Ben cezalara uyulacağını düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…