yaaa burda mandalina çıkmadııı bende istiyorummmmmmm
Hadi çikolatayı kabul ettim bu menü ile ama suyu biraz arttır.
Tşkler canım ama bugün içli köfte yicem doktor menümde vermişti 2 tane akşam yicem onu haşlama.
Vay tam sağlıklı beslenme menüsü spor da iyi su da iyi alkışşşşşşşşş
yarışmaya katılmak için http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasina-katilmak-isteyenler-336.html linkine boyunuz kilonuz, hedef kilonuz ve kendinizi kısaca tanıtan bi yazı ile başvuruyorsunuz. takımlardan biri sizi davet eder biz de olabiliriz başka takımda o konuya yazın lütfentakımınızda yer varmı
günaydın kızlarrrr:118:
Hemenn menüm
sabah:
Domates salatalık,peynir
3 dilim ekmek
6 zeytin
şekersiz çay
4ceviz içi
ara
1elma
öğlen
8yk sebze
salata
1sb yoğurt
2yk yulaf
1 dilim ekmek
ara
2 mandalina
1elma
1armut
akşam
8yk sebze yemeği
salata
yoğurt yulaf
ara
1 adet nar
2ceviz içi
su:3lt
spor: 30 dk trambolin 10 dk çeşitli kas çalıştııcı harekletler
mesaj sayım: 11
trambolin ne kadar güzel bir icat yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
diyetisyene boynumuz kıldan ince mandalina bulmuşsun sende mis kokuyo
kokusu kadar ekşi de eylülcüğüm ama çok severim mandalinayı her türlü
benim yediklerim de ekşi değil çok istedim ekşi olsun yok olmadı.
sizin oralar mandalina ya daha yakın o yüzden tatlıları size geliyor galiba
şimdi aklıma geldi çekmecede vardı yiyim dedim fakat ekşi nevrim döndü :120::120::120::111::111::111::111:
cok güzel cnm her besinden var icindeBen de dünkü menümü yazayım
Sabah: 1 galeta + 1 bardak light süt
Ara: 1 bardak ayran
Öğle: 4 kaşık kabak yemeği + 2 kaşık yoğurt + 1 dilim ekmek
Ara: 1 bardak ayran
Akşam: 1 küçük tabak domates salçalı yağsız makarna
Ara: 1 armut
Su: 2,5 lt
Spor: 30 dk trambolin
Mesaj sayımı: 19
menün güzel de cnm mandalinayi ara ögüne alip sabah kahvalti türü yeseydin cok daha güzel olacaktikızlar dünkü menüm
sabah:2 mandalina
ara:nescafe
öğlen:2kaşık orman kebabı,2kaşık pilav,yarım kase cacık
ara:mandalina
akşam:yarım kase çorba,2köfte,ekmekte bir lokma
küçük parça çikolata attım ağzımın tadı değişsin diye
spor:yapamadım
su:1,5
onlarda alisti cnm benle spora diyetegayet güzel olmuş tatlım zaten ben sana hayranım 3 çocuk ve sen
dün eylülden duydum sabah aldim bende mandalinayiyaaa burda mandalina çıkmadııı bende istiyorummmmmmm
hadi çikolatayı kabul ettim bu menü ile ama suyu biraz arttır.
tşkler canım ama bugün içli köfte yicem doktor menümde vermişti 2 tane akşam yicem onu haşlama.
vay tam sağlıklı beslenme menüsü spor da iyi su da iyi alkışşşşşşşşş
ne bonkör diyetisyenmis ya ara ögünde 1 porsiyon meyve olur normalde seninki 3 vermis, ekmege zaten laf edemiyorum, hem yulaf hem ekmek bir arada diplomayi nerden almis senin diyetisyen cnm lokantadanmigünaydın kızlarrrr:118:
hemenn menüm
sabah:
domates salatalık,peynir
3 dilim ekmek
6 zeytin
şekersiz çay
4ceviz içi
ara
1elma
öğlen
8yk sebze
salata
1sb yoğurt
2yk yulaf
1 dilim ekmek
ara
2 mandalina
1elma
1armut
akşam
8yk sebze yemeği
salata
yoğurt yulaf
ara
1 adet nar
2ceviz içi
su:3lt
spor: 30 dk trambolin 10 dk çeşitli kas çalıştııcı harekletler
mesaj sayım: 11
trambolin ne kadar güzel bir icat yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayy bende cok severim eksiyi yakokusu kadar ekşi de eylülcüğüm ama çok severim mandalinayı her türlü
cok güzel cnm her besinden var icinde
menün güzel de cnm mandalinayi ara ögüne alip sabah kahvalti türü yeseydin cok daha güzel olacakti
onlarda alisti cnm benle spora diyete
dün eylülden duydum sabah aldim bende mandalinayi
tskrlr cnm izindi hastaneydi derken hic diyet yapamadim ve artik bir yerden baslamam gerek cünki kilom cok kötü yerlere dogru ilerliyor
ne bonkör diyetisyenmis ya ara ögünde 1 porsiyon meyve olur normalde seninki 3 vermis, ekmege zaten laf edemiyorum, hem yulaf hem ekmek bir arada diplomayi nerden almis senin diyetisyen cnm lokantadanmi
ayy bende cok severim eksiyi ya
canım fena halde mandalina çekti yaaaa benim de almam lazımmmmmm
ceza listesi yapalım hemennnn ebrugül köyde izinli, kuzunun babası rahatsız hastanede.
listemizde olan sabrina ve all iz well düzenli mesaj yazmıyor denemede olanların hiçbirini almıcam listeye onlar hiç yazmıyor.
canım fena halde mandalina çekti yaaaa benim de almam lazımmmmmm
ceza listesi yapalım hemennnn ebrugül köyde izinli, kuzunun babası rahatsız hastanede.
listemizde olan sabrina ve all iz well düzenli mesaj yazmıyor denemede olanların hiçbirini almıcam listeye onlar hiç yazmıyor.
trambolinimin yayının bi tanesi yerinden çıktı kim yapar kim yapar diye düşündük bizim mahallenin ayakkabı tamircisi çok maharetlidir valizleri bile tamir ediyor ona bi soralım dedi annem sordu yaparım demiş geldi aldı trambolini götürdü 3 saat sonra sapasağlam geldi dikişlerini bile sıkılaştırmış süper oldu 20 tl mi aldı gerçitubiş bişey sorucam sanki geçenlerde trambolin tamirde gibi bişeyler diyordun o zaman soramadım kaynadı noldu trambolinine malum bende senle aynı yerden aldım canım
canım şimdi hilal gelmiyor kilosunu bile ablası yolladı geçen hafta ona ceza versek sence uygular mıben pegasusa katılıyorum fakat cezanın sadece böle yazılarda kaldığını düşünüyorumyani gelmedi paylaşım yapmadı diye verdiğimiz elli mekik bilmem ne sadece biz yazıyoruz onlarda tamam diyor. yani sonuçta bu da bir sorumluluk belli sayı ile kalmamak gerekiyor. hem bize hem kendimiza sorumluluk o kiloları alırken güzeldi kimse kusura bakmasın çıkacak acı acı.
tubişim benim sms ve knt yok olurda kuzu ile konusursan slm söle lütfen olur mu?
canım şimdi hilal gelmiyor kilosunu bile ablası yolladı geçen hafta ona ceza versek sence uygular mıSabrina ara sıra geliyor hadi o uygulasın ama buraya gelmeyen kişiye nasıl ceza verecez
Tamam canım arıcam ben onu bugün ama şu yemeğimi yiyim. Işler de çok yoğun belki akşam ararım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?