ya kızlar kusura bakmayın kurallar böyle şimdi biz öyle yazmasak zaten değerlendirme kısmında düzeltecek püsküütoffff ya hayır tühhh:83::84::95::120:
ya kızlar kusura bakmayın kurallar böyle şimdi biz öyle yazmasak zaten değerlendirme kısmında düzeltecek püsküüt
doğru ya düzeltilmesi lazım sonuçta kendimizi kandırmış oluruz boşverin
kalbimin bireysel birincisi:124::124::124::124::124::124::124::124::124:
canım sana takımın en önemli kuralını yazmayı unuttumselam kızlar.böcüğümü uyutup geldim ben de.ilk cumama 84 kiloyla başladım bakalım ilk resmi üyeliğime kadar neler değişecek.
dün eşim nöbetçiydi dolayısıyla saçma sapan bir yemek düzenim oldu.niyeyse o evde yokken ben kendimi yemek ve ev temizliği konusunda tatilde sayıyorum.
dün sabah kahvaltısında
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı reçel
1 dilim peynir
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
yarımşar domates salatalık tükettim.
öğle
kepekli ekmekle yaptığım peynirli tost
kaçamak 3 kurabiye
ara öğün
1 armut
akşam
2 yemek kaşığı yulaf ezmesiyle 1 su bardağı yoğurt
akşam keyfi
1 bardak sade nescafe
gün içinde 3 litre su
bugün normal düzene gireriz artık ama bu sabah da kahvaltı kötü oldu.
dün kipadan "jillian michaels ile 30 günde incel" adlı dvd aldım.20 şer dk lık üç programdan oluşuyor.başlangıç için olan 20 dk.lık egzersizini yaptım.saçma sapan yerlerimde amma ham kasım varmış.bugün robot gibiyim ağrıdan.ama ara vermek yok.
gönüllerimizin birincisisin bu haftaaaayuppiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
selam kızlar.böcüğümü uyutup geldim ben de.ilk cumama 84 kiloyla başladım bakalım ilk resmi üyeliğime kadar neler değişecek.
dün eşim nöbetçiydi dolayısıyla saçma sapan bir yemek düzenim oldu.niyeyse o evde yokken ben kendimi yemek ve ev temizliği konusunda tatilde sayıyorum.
dün sabah kahvaltısında
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı reçel
1 dilim peynir
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
yarımşar domates salatalık tükettim.
öğle
kepekli ekmekle yaptığım peynirli tost
kaçamak 3 kurabiye
ara öğün
1 armut
akşam
2 yemek kaşığı yulaf ezmesiyle 1 su bardağı yoğurt
akşam keyfi
1 bardak sade nescafe
gün içinde 3 litre su
bugün normal düzene gireriz artık ama bu sabah da kahvaltı kötü oldu.
dün kipadan "jillian michaels ile 30 günde incel" adlı dvd aldım.20 şer dk lık üç programdan oluşuyor.başlangıç için olan 20 dk.lık egzersizini yaptım.saçma sapan yerlerimde amma ham kasım varmış.bugün robot gibiyim ağrıdan.ama ara vermek yok.
canım sana takımın en önemli kuralını yazmayı unuttum
biz kaçamak yapanlara ceza veriyoruz 3 kurabiye için cezanı veriyorum 1 saat yürüyüş alalım yada 1 saat istediğin bir spor :)
1 yedin hadi 2yi 3ü niye yiyorsun
ah ah bu mübareklere ağız değmeyecek işte.
e o zaman benim kondisyon bisikletini ortaya çıkarma vakti geldi.bakalım kaçamaksızlığa alışana kadar kaç saat cezam olacak:44:
sen sporunu yaptın mı bakimfena mı ne güzel ceza alıp alıp spor yapıyosun ben yemiyorum yedim diyorum ceza alıyorum nasıl fikir? sorumluluk gibi görüyorum hemen.çokonat yedim az önce
sen sporunu yaptın mı bakimona göre cezanı arttıracağım
demek yapmadın 3 saate çıktı hıhy a p m a d ı m
gönüllerin birincisi burda takım nerdeeeeeeeeee
burdayız da takım iyi durumda değil gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?