teşekkür ederim sıcacık karşılamalar için.ben nilay.31 yaşındayım.176 boyum ve 84 kiloyum.6 aylık bir kızım var.aslında hayatım boyunca kilolu bir insan olmadım,eşimle tanışana kadar en fazla 60 kiloydum.evlenene kadar hop 65,sonra 1 yıl içinde 75 oldum ve 6 yıl bu kiloda kaldım.kızçemle birlikte 84 kiloya takılı kaldım.eşim sağolsun abur cubura çok düşkün,tabi yemeye değil almaya.bende evde öyle şeylere hiç dayanamam yerim.alma dedikçe alır.bu hafta çok ciddi rejime başlıyorum dedim,her akşam elinde pastayla geldi.ama bu sefer inadım tuttu bu iş olacak ve ben seneye bikiniyle denize gireceğim.mehmet öz ün kitabında "her kilo verdiğinizde yağla birlikte kas da kaybedersiniz,ancak her kilo alışınızda sadece yağ artışınız olur.bu nedenle yağ oranınız her kilo veriş-alışınızda artar" diyordu.o zaman spora da başlamalıyım dedim.kas oranımı arttırıyım da kilo alışım da zorlaşsın.ama motivasyon da lazım tabi.napsam diye gezinirken kendimi burada buldum.zaten kaç akşamdır başarı hikayelerini okuyup kendimi hazırlıyordum.ve artık süper hazırım...
daha kimsecikler gelmemiş günaydın kızlarrr
madem öyle kimse gelmeden menü ve kilomu paylaşayım ben de
sabah
domates salatalık
2kk peynir
4 ceviz
5 zeytin
3 dilim ekmek
çay
ara
1 elma
öğlen
8yk sebze
1sb yoğurt+2yk yulaf
salata
1 dilim ekmek
ara
16,30 a kadar toplam 4 meyve
akşam
salata
8yk sebze
salata
yoğurt+yulaf
ara
2ceviz+yarım elma
evetttttttttttttt kiloma gelecek olursak ben evdeki tartıya pek güvenmiyorum fakat yapacak birşeyde yok
yarın diyetisyen günüm ve eminim bu yazdığım kilodan daha düşük çıkacağım ama sağlık olsun haftaya ortalamamızı yükseltir belki buuu
evet geçen hafta bildirim yapamamıştım ondan önceki hafta 75,2 idim şu an 73,1 im geçen hafta 74,3 çıkıyordum benim tartımda artık tubiş nasıl hesaplar
işin içinden nasıl çıkarsın bilemiyorum
***4. TAKIM 275. ETAP***
kuzusununzuzusu: (65.5 / / / % )
tubis87: (79.0 / 78.2 / 0.8 / %1.01)
tfneyll: (57.8 / 57.6 / 0.2 / %0.35 )
All Iz Well: (90 / / / %)
antienne: (74.9 / 73.1 / 1.8 / %2.40 ) pegasus07 ( 64 / / / % ) İZİNLİ YAZMIŞTIK AMA GERİ DÖNDÜ
sabrina84 (76.1 / / / % )
4. TAKIM ORTALAMASI: %
simdi 76.0 ım
Günaydınnnnn valla helal olsun çok iyi kilo veriyosun ben kilo vermem yavaşladı sanki yarın diyetisyene soracağım. sana yetişmem lazım bi an öncedaha kimsecikler gelmemiş günaydın kızlarrr
madem öyle kimse gelmeden menü ve kilomu paylaşayım ben de
sabah
domates salatalık
2kk peynir
4 ceviz
5 zeytin
3 dilim ekmek
çay
ara
1 elma
öğlen
8yk sebze
1sb yoğurt+2yk yulaf
salata
1 dilim ekmek
ara
16,30 a kadar toplam 4 meyve
akşam
salata
8yk sebze
salata
yoğurt+yulaf
ara
2ceviz+yarım elma
evetttttttttttttt kiloma gelecek olursak ben evdeki tartıya pek güvenmiyorum fakat yapacak birşeyde yok
yarın diyetisyen günüm ve eminim bu yazdığım kilodan daha düşük çıkacağım ama sağlık olsun haftaya ortalamamızı yükseltir belki buuu
evet geçen hafta bildirim yapamamıştım ondan önceki hafta 75,2 idim şu an 73,1 im geçen hafta 74,3 çıkıyordum benim tartımda artık tubiş nasıl hesaplar
işin içinden nasıl çıkarsın bilemiyorum
canım senin kilon az o yüzden yavaş gitmesi çok normal sıkma canını. bu arada günaydıngünaydın kızlar
önce kilom çok gitmedi sebep spor yapmadım ama yine iyi ya 57,6 olsun ya
Günaydınnnnn valla helal olsun çok iyi kilo veriyosun ben kilo vermem yavaşladı sanki yarın diyetisyene soracağım. sana yetişmem lazım bi an öncetebrikler
***4. Takım 275. Etap***
all ız well: (90 / / / %)
antienne: (74.9 / 73.1 / 1.8 / %2.40 )
pegasus07 ( 64 / / / % ) izinli yazmıştık ama geri döndü
sabrina84 (76.1 / 76.0 / 0.1 / %0.13 )
4. Takım ortalaması: %
günaydın kızlar listemizin son hali bu bakalım neler olacak
üzülme canım benim de yavaşladı kilo vermem sporu biraz arttır hızlanır bence
Günaydınnnnn valla helal olsun çok iyi kilo veriyosun ben kilo vermem yavaşladı sanki yarın diyetisyene soracağım. sana yetişmem lazım bi an öncetebrikler
canım senin kilon az o yüzden yavaş gitmesi çok normal sıkma canını. bu arada günaydın
bu haftada derece bekliyorum ben antienne belki bireyselde derece alabilir?:44::44::44:
slm kizlar cok vaktim yok oglusum agliyor kilomu bildirip cikacam
gecen hafta hastanedeydik ve kilo bildirimi yapamamistim eve gelip tartildigimda 65.7 ciktim
hafta basi diyet ve spora basladim simdi 63.7 yim yani listedeki kiloma göre az gitmis ama gecen haftaya göre az diyemem
***4. TAKIM 275. ETAP***
All Iz Well: (90 / / / %)
antienne: (74.9 / 73.1 / 1.8 / %2.40 )
pegasus07 ( 64 / 63.7 / 0.3 / %0.47 ) İZİNLİ YAZMIŞTIK AMA GERİ DÖNDÜ
sabrina84 (76.1 / 76.0 / 0.1 / %0.13 )
4. TAKIM ORTALAMASI: %
pegasus ben senin durumunu bildiğimden geçen hafta seni izinli yazmıştım ama bu hafta izinden vazgeçti geri döndü yazıyorum püsküüt'e de durumu açıkladım oğluna çok geçmiş olsun diyorolsun haftaya daha iyi oluruzz geçmiş olsun
ben bu hafta antienneden bireysel derece bekliyorum
ha antienne bişey aklıma geldi biz sana geçen hafta bildirim yapmadı yazdığımızdan bu hafta kilon ikiye bölünecekay çok heyçanlıııııııı
ha antienne bişey aklıma geldi biz sana geçen hafta bildirim yapmadı yazdığımızdan bu hafta kilon ikiye bölünecek
ha antienne bişey aklıma geldi biz sana geçen hafta bildirim yapmadı yazdığımızdan bu hafta kilon ikiye bölünecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?