Merhabalar, bu gruba davet edildim. Umarım sizin istediğiniz kadar aktif olabilirim. Çalıştığım için hafta içi yediklerimi her sabah yazarım ama haftasonları yazlığa gittiğimiz için arada kaynayabilir, şimdiden belirteyim. 31 yaşındayım ve evliyim, çocuğum yok. Bu sabah 77.6 olarak tartıldım hedefim 65'e inmek. Kurallarınızı okudum. Davet içinde ayriyeten teşekkür ederim.
cnm ben senin menülerini okurken doyuyordum ama doktorunda bir bildigi varmis demekkidaha kimsecikler gelmemiş günaydın kızlarrr
madem öyle kimse gelmeden menü ve kilomu paylaşayım ben de
sabah
domates salatalık
2kk peynir
4 ceviz
5 zeytin
3 dilim ekmek
çay
ara
1 elma
öğlen
8yk sebze
1sb yoğurt+2yk yulaf
salata
1 dilim ekmek
ara
16,30 a kadar toplam 4 meyve
akşam
salata
8yk sebze
salata
yoğurt+yulaf
ara
2ceviz+yarım elma
evetttttttttttttt kiloma gelecek olursak ben evdeki tartıya pek güvenmiyorum fakat yapacak birşeyde yok
yarın diyetisyen günüm ve eminim bu yazdığım kilodan daha düşük çıkacağım ama sağlık olsun haftaya ortalamamızı yükseltir belki buuu
evet geçen hafta bildirim yapamamıştım ondan önceki hafta 75,2 idim şu an 73,1 im geçen hafta 74,3 çıkıyordum benim tartımda artık tubiş nasıl hesaplar
işin içinden nasıl çıkarsın bilemiyorum
sporla birlikte ne sonuclar aldigini biliyoruz cnm üzülmegünaydın kızlar
önce kilom çok gitmedi sebep spor yapmadım ama yine iyi ya 57,6 olsun ya
haftaya daha iyi sonuclar alirsin cnm üzülmeSlm kızlar ben geldim çok şükür dün akşamı hayırlısıyla atlattım ... ohhhh derin bir ohhhhhhhhh ...bu arada benım bu ara kılo vermem durdu son hız devam ama veremıyorum 100 gram vermısım...ee sızler nasılsınız bu arada özledim sizlerii ...
cnm biz güveniyoruz sana hic takma sen tatildende yüzünün akiyla dönersinbenim daha ilk ayım doluyor tubiş hem ondan hem de hiç kaçamak yapmamaya borçlu olabilirim bu istikrarı
yarını sabırsızlıkla bekliyorum, tek korkum ekimin ikinci haftası tatile çıkmayı planlıyoruz o arada nasıl kilo vereceğim beni düşündürüyor...
ama eğer ki bu azimle gidip tatilden kilo vermiş dönersem daha da hiçbirşey bana engel olamaz bursa iskenderler bile
cok tsrlr cnm***4. TAKIM 275. ETAP***
kuzusununzuzusu: (65.5 / / / % )
tubis87: (79.0 / 78.2 / 0.8 / %1.01)
tfneyll: (57.8 / 57.6 / 0.2 / %0.35 )
All Iz Well: (90 / / / %)
antienne: (74.9 / 73.1 / 1.8 / %2.40 )
pegasus07 ( 64 / 63.7 / 0.3 / %0.47 ) İZİNLİ YAZMIŞTIK AMA GERİ DÖNDÜ
sabrina84 (76.1 / 76.0 / 0.1 / %0.13 )
4. TAKIM ORTALAMASI: %
pegasus ben senin durumunu bildiğimden geçen hafta seni izinli yazmıştım ama bu hafta izinden vazgeçti geri döndü yazıyorum püsküüt'e de durumu açıkladım oğluna çok geçmiş olsun diyorolsun haftaya daha iyi oluruzz geçmiş olsun
kacamak disinda sorun yok cnmselam kızlar.böcüğümü uyutup geldim ben de.ilk cumama 84 kiloyla başladım bakalım ilk resmi üyeliğime kadar neler değişecek.
dün eşim nöbetçiydi dolayısıyla saçma sapan bir yemek düzenim oldu.niyeyse o evde yokken ben kendimi yemek ve ev temizliği konusunda tatilde sayıyorum.
dün sabah kahvaltısında
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı reçel
1 dilim peynir
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
yarımşar domates salatalık tükettim.
öğle
kepekli ekmekle yaptığım peynirli tost
kaçamak 3 kurabiye
ara öğün
1 armut
akşam
2 yemek kaşığı yulaf ezmesiyle 1 su bardağı yoğurt
akşam keyfi
1 bardak sade nescafe
gün içinde 3 litre su
bugün normal düzene gireriz artık ama bu sabah da kahvaltı kötü oldu.
dün kipadan "jillian michaels ile 30 günde incel" adlı dvd aldım.20 şer dk lık üç programdan oluşuyor.başlangıç için olan 20 dk.lık egzersizini yaptım.saçma sapan yerlerimde amma ham kasım varmış.bugün robot gibiyim ağrıdan.ama ara vermek yok.
fena mı ne güzel ceza alıp alıp spor yapıyosun ben yemiyorum yedim diyorum ceza alıyorum nasıl fikir? sorumluluk gibi görüyorum hemen.çokonat yedim az önce allah iyiligini versin
burdayız da takım iyi durumda değil gibihaftaya daha iyi olucaz cnm
tebrik ediyorum cnm1 saat bisiklet=280 cal.=5 kilo ter.ben deniz doğruca duşa.sanırım kurabiyeleri telafi etmişimdir:))cezasini bu kadar cabuk cekene rastlamamistim
bu gidisle gelmeyecekHilal gelmezse takımın sıralaması pek de iyi olmucak
hg cnm.saglikli kilo vermelerdavetiniz için teşekkür ederim
bu hafta diğer takımda bildirildiği gibi deneme sürem mi olacak?
ben yine de bugünkü bilgilerimi yazıyorum.
sabah tartıldım: 84.2 kiloyum
sabah kalsik kahvaltı: 2 dilim ekmek, b.peynir, domates, salatalık, biber ve çay
öğlen: yarım simit ve ayran
ara: yarım muz
herkese başarılar ve kolaylıklar diliyorum
allah bagislasin cnm bendede 3 tane varben gökçe
33 yaşındayım, çalışıyorum, bir oğlum ve 15 aylık bir kızım var
bu gün motive oldum zannediyorum, kaçamak yapamıyorum, şimdilik elim gitmiyor
mesajınızı doğru anladım sanırım, söylenenleri uygulamaya çalışacağım
görüşmek üzere
iyi aksamlar sende k.i.bKızlar mesai bitti ben çıkıyorum kendinize iyi bakın.
Hilal gerçekten çok kızdım
her zaman kalbimizdesin cnmgönüllerin birincisi olarak kaldım desenize
bence yok et o cikolatayi seytan doldururçok teşekkür ederim
takip edeceğim ,
daha şimdiden buraya yazacağım diye dolaptaki çikolatalara el uzatamıyorum :)
umarım böyle devam eder
hg cnm saglikli kilo vermelerMerhabalar, bu gruba davet edildim. Umarım sizin istediğiniz kadar aktif olabilirim. Çalıştığım için hafta içi yediklerimi her sabah yazarım ama haftasonları yazlığa gittiğimiz için arada kaynayabilir, şimdiden belirteyim. 31 yaşındayım ve evliyim, çocuğum yok. Bu sabah 77.6 olarak tartıldım hedefim 65'e inmek. Kurallarınızı okudum. Davet içinde ayriyeten teşekkür ederim.
Aramıza hoşgeldinnn merak etme haftasonu zaten fazla kimse giremiyor, genellikle çalışanlardan oluşan bi takımızMerhabalar, bu gruba davet edildim. Umarım sizin istediğiniz kadar aktif olabilirim. Çalıştığım için hafta içi yediklerimi her sabah yazarım ama haftasonları yazlığa gittiğimiz için arada kaynayabilir, şimdiden belirteyim. 31 yaşındayım ve evliyim, çocuğum yok. Bu sabah 77.6 olarak tartıldım hedefim 65'e inmek. Kurallarınızı okudum. Davet içinde ayriyeten teşekkür ederim.
süper menü ama aralarda da ufak bişeyler ye mesela meyve falannn tamamdır.firsat bulmusken dünki menümü paylasayim
sabah
2 dilim ekmek
2 parca peynir
1 kaynamis yumurta
domates
salatalik
yesil cay
ögle
bol yesil salata limonlu yagsiz
aksam
150 gr tavuk eti
yarim tabak brokoli limonlu
2 lt su
1 saat yürüyüs,50 mekik
mesajda sanirim 25-30 arasiydi
unuttum:26: geriye dönüp sayacak zamanimda yok
günaydınnnn!!!!! Hoş bana tün aycak nerdeyse,6 dan beri ayaktayım.bu bebek milleti niye 8lere kadar uyumaz ki????
Gelelim dünkü menüme
sabah
2 kurabiye(evet yine kurabiye,ceza olayını söylemekte geç kaldınız:))
yarım armut
ara
2 tane kuru incir
öğle
1 kepçe tarhana çorbası
2 yemek kaşığı fırında kabak
100 gr haşlanmış tavuk göğsü
salata
1 su bardağı yoğurt
5 tane yeşil zeytin
ara
2 tane kuru incir
4 tane badem
1 tane şeftali
akşam
2 yemek kaşığı yulaf
1 su bardağı yoğurt
ara
yarım nescafe fincanı dondurma
3,5 litre su
öğleden sonra 1 saat kondisyon bisikleti,akşam 9 gibi 20 dk jillian michaels egzersizi sportif faaliyetlerim.
Dün 3 mesaj paylaşabilmişim.benim kızın kuduruk günüydü.yapıştık birbirimize.
ohhhhhhhhhh gelsin caze öğlen yoğun geçmiş ama olsun 1,30 dk bisiklet 50 mekik 30 dk egzersiz yap arkadaşım
kızçeyi uyutur uyutmaz faaliyete başlıyorum:)))bu arada bu ceza sistemine bayıldım.sabah tartıda gördüklerim muhteşemdi.evet hergün tartılanlardanım.kayıpların bir kısmının su olduğunun da farkındayım ama olsun spor sayesinde sonuçta.bana kalsa günde 20 dk egzersizle yetineceğim,çünkü bahsettiğim spor oldukça yorucu.bisiklet güzel bir ekleme oluyor.bu hafta güzel geçecek,içimdeki ses öyle söylüyor:)))
senin adına çok sevinirim cnm sporlarını tamamla hemde hepsini hergün tartılma yasağı koyuyorum sana cumadan cumaya tartılıcaz tamam mı tartı yok sadece cumadan cumaya
günaydın bıdışlarrrrr
Hemen menümü paylaşayımm
sabah
domates salatalık peynir
3 dilim ekmek
5 zeytin
4 ceviz içi
çay
ara
1 elma
öğlen
8yk pırasa yemeği
salata
1 sb yoğurt+ yulaf
1 dilim ekmek
ara
4 meyve
akşam
8yk pırasa yemeği
salata
1 sb yoğurt+ yulaf
ara
2 meyve+2ceviz içi
su:2,5 lt
spor: 40 dk trambolin
mesaj sayım:11
bugün diyetisyen günüm ayrıcana heyçan dorukta inşallah 2 kilo vermişimdir en az aminnnnnnnnnn:18::18::18:
günaydın,
dün gece kızımı uyuturken uyuya kalmışım yazamadım.
Menü;
sabah: 2 dilim ekmek, b.peynir, domates,salatalık,biber,çay
öğlen: Yarım simit, ayran
ara:yarım muz, sonra kalan yarım muz
akşam: çorba, kıymalı biber dolması, yoğurt, 1 dilim ekmek,söğüş domates salatalık
1,5- 2 lt arası su, spor yapmadım fakat dün işe gitmemiştim bütün gün temizlik yaptım
3 kez de mesaj göndermişim
günaydın kızlar
Dünkü menüm:
Sabah: 2 dilim kepekli ekmeğe az kaşarlı tost + 2 bardak çay
ara: 1 bardak ayran
öğle: 4 kaşık bamya + 1 dilim ekmek + 2 kaşık yoğurt
ara: 1 avuç leblebi
akşam: 2 galeta + 2-3 kaşık bamya + domates + 3 kaşık yoğurt
ara: 1 fruttare dondurma (60 kcal 0 gram yağ)
su:2,5 lt
spor: 30 dk trambolin
mesaj sayımı:32
Geçmişe dönüp geliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?