helal olsun alkışlıyorum seni1 saat bisiklet=280 cal.=5 kilo ter.ben deniz doğruca duşa.sanırım kurabiyeleri telafi etmişimdir:))
Aramıza hoşgeldin. Ben Tuğba takımın kaptan yardımcısıyım. 25 yaşındayım memurum bekarım 87.5 kg ile başladım bugün 78.2 geldim 2 ay falan oldu başlayalı.davetiniz için teşekkür ederim
bu hafta diğer takımda bildirildiği gibi deneme sürem mi olacak?
ben yine de bugünkü bilgilerimi yazıyorum.
sabah tartıldım: 84.2 kiloyum
sabah kalsik kahvaltı: 2 dilim ekmek, b.peynir, domates, salatalık, biber ve çay
öğlen: yarım simit ve ayran
ara: yarım muz
herkese başarılar ve kolaylıklar diliyorum
Haa bu arada her cuma kilonu öğleden önce bildirmen gerekiyor geç kalanlar olunca sıkıntı yaşıyoruzAramıza hoşgeldin. Ben Tuğba takımın kaptan yardımcısıyım. 25 yaşındayım memurum bekarım 87.5 kg ile başladım bugün 78.2 geldim 2 ay falan oldu başlayalı.
Evet 2 hafta deneme süren var bol paylaşım yapman çok önemli.
Bizim takım kuralımız şu menülerimizi bir sonraki gün sabah ilk mesajımızda yazıyoruz. mesela bir gün önce neler yedin mesajın altına kaç lt su içtiğini, kaç dk hangi sporu yaptığını ve bir gün önce bu konuya kaç tane mesaj attığını yazıyorsun.
Bir de ben takımın cezacıbaşısıyım kaçamaklara cezalar veriyorum mesela 30 mekik + 30 dk yürüyüş gibi. Ama sen yine de kaçamak yapsan da yaz
Sağlıklı kilo vermeler. Tekrar aramıza hoşgeldin
davetiniz için teşekkür ederim
bu hafta diğer takımda bildirildiği gibi deneme sürem mi olacak?
ben yine de bugünkü bilgilerimi yazıyorum.
sabah tartıldım: 84.2 kiloyum
sabah kalsik kahvaltı: 2 dilim ekmek, b.peynir, domates, salatalık, biber ve çay
öğlen: yarım simit ve ayran
ara: yarım muz
herkese başarılar ve kolaylıklar diliyorum
Haa bu arada her cuma kilonu öğleden önce bildirmen gerekiyor geç kalanlar olunca sıkıntı yaşıyoruz
Allah bağışlasın canım. sabah zaten görürsün menüleri mesaj sayılarını sporları kaç lt sular içildiğiniben gökçe
33 yaşındayım, çalışıyorum, bir oğlum ve 15 aylık bir kızım var
bu gün motive oldum zannediyorum, kaçamak yapamıyorum, şimdilik elim gitmiyor
mesajınızı doğru anladım sanırım, söylenenleri uygulamaya çalışacağım
görüşmek üzere
doğru canım hepsini tek tek hesapladım. kilo verenleri kutluyorum alanlar da canlarını sıkmasınlar ilet***7. TAKIM 276. ETAP***
SAPHIRA ( 82.3 / 83.1 / -0.8 / -%0.97)
nev81 (82.1 / 81.8 / 0.3 / %0.37)
pasam3405 (82.9 / 82,8 / 0,1 / %0,12)
maviyesil1999 (66,5 / 66,3 / 0,2 / %0,30 )
senarist ( 110.4 / 108,2 / 2,2 / %1,99 )
yesilerik ( 64,2 / 63,6 / 0,6 / % 0,93 )
anşaa (74.7 / ) bildirim yapmadı
ecemavi ( 72.2 / 72.4 / -0.2/ -%0.28 )
ananee ( 73 / 71.5 / 1.5 / %1.03 ) 274. etapta izin alan üyenin yüzdesi 2 ye bölündü
gerbera1987(84,7/88,1/-3,4/%-1,00)272. etapta izne ayrılan üyenin yüzdesi 4 e bölündü
7. TAKIM ORTALAMASI: % 0.25
kızşar onay alabilir miyim?
doğru canım hepsini tek tek hesapladım. kilo verenleri kutluyorum alanlar da canlarını sıkmasınlar ilet
10 dakika daha bekleyecem Hilal gelmezse kilo bildirmedi yazacağım mecburen
Kızlar mesai bitti ben çıkıyorum kendinize iyi bakın.
Hilal gerçekten çok kızdım
Allah bağışlasın canım. sabah zaten görürsün menüleri mesaj sayılarını sporları kaç lt sular içildiğiniveeee kaçamakları. merak etme incecik olacağız hep birlikte. ben şahsen diyetisyene gidiyorum ama buraya da ekstra motive olmak için giriyorum, öneriler sunarım diyetisyen saolsun faydalı bilgiler veriyor. bebişi öp yerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?