O zaman merhaba all-ız-well,antienne,tubiş,ben,pegasus,sabrina,ZEBURUS,TOPRAKS,HADES :)
Yarın sabah tartılacağım ne kadar kilo aldıysam artık
bak ben de durakladı sandım kilo vermem. meğer ödem varmış sende de kesin öyledirYok yok vereceğim ben inanıyorumbaşka yolu yok yani o bana ben ona direneceğim
UykucuuuuuuuuuuuuHerkese günaydın demeyeyim artık,iyi öğlenleeer
Valla poğaça yemem ama simiti özledim pazartesi simit yicem kahvaltıdaaha simit aha poğaça aha gitmiş yağlar
Hoşgeldin sanırım eski üyelerdensin izin aldın öyle mi? Tekrar hoşgeldin aramızaO zaman merhaba all-ız-well,antienne,tubiş,ben,pegasus,sabrina,ZEBURUS,TOPRAKS,HADES :)
Yarın sabah tartılacağım ne kadar kilo aldıysam artık
Wowww menü gayet iyi ve hatasız sanki diyetisyen elinden çıkmış gibii alkışlıyorummm gitsin kilolalarTünaydınlar... Kayınpederim bir süre misafirim oldugu icin anca acabildim bilgisayarımı. Menume geciyorum.
Sabah:
Yarım domatesli kasarlı tost
Oglen:
1 kepce sebze corbası
Patatesli tavuk
Yogurt
Ara:
Yarım paket etiform
peynır
Aksam
2 kücük boy biber dolması
yogurt
Ara:
Biraz taze fındık
Birazdan yazlığa gidicez.. Bugünkü menumu yarın aksam linklerim herkese iyi haftasonları
Ay düğün nişan vs. bende çok sevmiyorum ama mecburiyet işte gitmek zorunda kalabiliyoruz.1 buçuk saat bisiklet,50 mekik tamamdır.30 dk egzersizi geceye bıraktım.akşama katılmamız gereken bir düğün varmış((nedense hiç sevmem bu tür şeyleri.şimdi kızçeyi alıp kuaföre gideceğim.hoş bizimki makinelerden korkuyor ya bi şansımı deneyeyim yine de.belki fön makinesini sever...
süpersiniz kızlar valla yeni üye olarak bu kadar azimli olmanız beni memnun ediyorsporumu yaptım geldim, şimdi bir kahve zamanı
genelde haftasonları burası sakin oluyor herkes haftaiçi çalıştığından haftasonu dışarda oluyor işleri oluyor gelemiyor. eğer diyetine harfiyen uyduysan küçük bi parça çikolata aralarında erir gider merak etmeebugün herkes tatil yapıyor sanırım
benim de evde olduğum belli oluyor
bugün de fena gitmedim küçük bir parça çikolata dışında
sabah biraz fazla olmuş diyecektim ki öğlen ve akşam güzel dengelemişsin spor da gayet iyi kutluyorumiyi geceler arkadaşlar.ben yarınki görevimi bugünden yapayım,çünkü yarın internete giremeyebilirim.ne olur ne olmaz:))
bugünkü menüm
sabah
1 dilim kepekli ekmek
5 dilim sucuk
1 dilim peynir
1 çay kaşığı reçel
1 çay kaşığı bal
yarımşar domates ve salatalık
2 bardak şekersiz çay
ara
1 tane kuru incir
öğle
salata
100 gr tavuk göğsü
ara
2 tane badem
1tane kuru incir
akşam
1 kutu diyet kola
akşam koşuşturmaktan birşey yiyemedim.eve gelince de geç oldu.kolayla ağız tatlandırdım artık.
su yaklaşık 4 lt tükettim
spor:1.30 saat bisiklet,50 mekik,10 dk egzersiz
ve bununla birlikte bugün 5 tane paylaşımım oldu.
herkese iyi geceler...
bak ben de durakladı sandım kilo vermem. meğer ödem varmış sende de kesin öyledir
Uykucuuuuuuuuuuuu
bol yoğurt ye ve sporunu arttır biraz. o zaman metabolizma direncini mecbur kıracakkkNe yapmaliyim ? Beklemeli miyim,cay falan mi icmeli miyim ? 7 otlu falan mesela.. Tugba abla yaaaasende beni iyice uykucu yaptin ben uyumayi sevmem kiiii Erken kalkiyorumda genelde gec giriyorum yada ailem gec kalkarsa kahvalti sarkiyor
bak ben de durakladı sandım kilo vermem. meğer ödem varmış sende de kesin öyledir
Uykucuuuuuuuuuuuu
Valla poğaça yemem ama simiti özledim pazartesi simit yicem kahvaltıda
Hoşgeldin sanırım eski üyelerdensin izin aldın öyle mi? Tekrar hoşgeldin aramıza
Wowww menü gayet iyi ve hatasız sanki diyetisyen elinden çıkmış gibii alkışlıyorummm gitsin kilolalar
Tamam 6 ay olmadı :)4. takımın güzelleri bu arada izin konusunda yeni uygulama geldi bilginize. Lütfen dikkat edelim izinlerimize
11- Yarışmacıların izin hakları ile ilgili uygulama:
Yarışmacının izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
Her yarışmacının yılda 6 kez izin kullanma hakkı vardır.
İzne ayrılan ve kendisinden 6 ay haber alınamayan üyeler diskalifiye edilir.
Hoşgeldin aramıza ben tuğba takımın kaptan yardımcısıyımEvet izinliydim internete giremiyordum ailemin yanına dönmüştüm tatil süresinin bitmesiyle buraya döndüm :) Takımdan uzaktaki sürenin ilk yarısında gayet iyi idare etsem de ikinci yarısında berbat ettim.
Tamam 6 ay olmadı :)
Wowww menü gayet iyi ve hatasız sanki diyetisyen elinden çıkmış gibii alkışlıyorummm gitsin kilolalar
Hoşgeldin aramıza ben tuğba takımın kaptan yardımcısıyım
Diyetisyene gidiyorum ama ne yalan soyleyeyim baslarda verdigi listeye pek uymuyordum. Artık daha dikkat etmeye karar verdim. mantıken en bastan boyle gitmem lazımdı ama iste pek iradeli biri oldugum soylenemez
Dünkü menum
sabah:
Salamlı 2 yumurtalı omlet
Salatalık
Ogle yemegi yolda oldugumuz icin yiyemedim ne yazık ki ogun atlamıs oldum
Ara:
Üzüm
Ceviz
Aksam
Balık... Sanırım gunduz az yedigim icin olması gerekenden fazla balık yedim
1 dilim ekmek
1 kasık borulce salatası
1 kasık piyaz
En az 3 litre su içmişimdir. Gerçi sadece diyet için deil normalde de cok su içerim.
Ne yazık ki spor yapamadım. Kayınpederim 1 hafta daha bende o gidene kadar zor yoksa evde bisiklet var. Birde hafta da 1 gün zumba ya gidiyorum. Belki bu hafta 2 gün giderim açığı kapatmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?