Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

1 buçuk saat bisiklet,50 mekik tamamdır.30 dk egzersizi geceye bıraktım.akşama katılmamız gereken bir düğün varmış((nedense hiç sevmem bu tür şeyleri.şimdi kızçeyi alıp kuaföre gideceğim.hoş bizimki makinelerden korkuyor ya bi şansımı deneyeyim yine de.belki fön makinesini sever...

bugün herkes tatil yapıyor sanırım
benim de evde olduğum belli oluyor
bugün de fena gitmedim küçük bir parça çikolata dışında

iyi geceler arkadaşlar.ben yarınki görevimi bugünden yapayım,çünkü yarın internete giremeyebilirim.ne olur ne olmaz:))
bugünkü menüm

sabah
1 dilim kepekli ekmek
5 dilim sucuk
1 dilim peynir
1 çay kaşığı reçel
1 çay kaşığı bal
yarımşar domates ve salatalık
2 bardak şekersiz çay

ara
1 tane kuru incir

öğle

salata
100 gr tavuk göğsü

ara
2 tane badem
1tane kuru incir

akşam
1 kutu diyet kola

akşam koşuşturmaktan birşey yiyemedim.eve gelince de geç oldu.kolayla ağız tatlandırdım artık.

su yaklaşık 4 lt tükettim

spor:1.30 saat bisiklet,50 mekik,10 dk egzersiz

ve bununla birlikte bugün 5 tane paylaşımım oldu.

herkese iyi geceler...

Günaydın kızlar

Dünkü Menüm:

Sabah: Diyetisyene gideceğim için tartıda fazla görünmemek için kahvaltı yapmadım sadece küçük bir parça bitter çikolata yedim şekerim düşmesin diye.
Öğle: 2 dilim ekmek + 2 dilim peynir + domates + salatalık + 4 zeytin + ödül olarak sucuk (diyetisyen günü ödül hakkım var )
Ara: 1 bardak ayran
Akşam: 5 kaşık yağsız kısır + bol domates salatalık
Ara: 1 çay bardağı ayran

Su: 1,5 lt falan içmişimdir.
Spor: Dün yapamadım dışardaydım geç geldik
Mesaj sayımı: 4

Kızlar haftasonları herkes dışarda olduğu için pek aktif olmuyor burası

Yok yok vereceğim ben inanıyorum başka yolu yok yani o bana ben ona direneceğim
bak ben de durakladı sandım kilo vermem. meğer ödem varmış sende de kesin öyledir

Herkese günaydın demeyeyim artık,iyi öğlenleeer
Uykucuuuuuuuuuuuu

aha simit aha poğaça aha gitmiş yağlar
Valla poğaça yemem ama simiti özledim pazartesi simit yicem kahvaltıda

O zaman merhaba all-ız-well,antienne,tubiş,ben,pegasus,sabrina,ZEBURUS,TOPRAKS,HADES :)

Yarın sabah tartılacağım ne kadar kilo aldıysam artık
Hoşgeldin sanırım eski üyelerdensin izin aldın öyle mi? Tekrar hoşgeldin aramıza

Wowww menü gayet iyi ve hatasız sanki diyetisyen elinden çıkmış gibii alkışlıyorummm gitsin kilolalar

Ay düğün nişan vs. bende çok sevmiyorum ama mecburiyet işte gitmek zorunda kalabiliyoruz.

Bu arada süper spor yapmışsın böyle disiplinli devam edersen çok kısa sürede incecik olacaksın ben inanıyorum

sporumu yaptım geldim, şimdi bir kahve zamanı
süpersiniz kızlar valla yeni üye olarak bu kadar azimli olmanız beni memnun ediyor

bugün herkes tatil yapıyor sanırım
benim de evde olduğum belli oluyor
bugün de fena gitmedim küçük bir parça çikolata dışında
genelde haftasonları burası sakin oluyor herkes haftaiçi çalıştığından haftasonu dışarda oluyor işleri oluyor gelemiyor. eğer diyetine harfiyen uyduysan küçük bi parça çikolata aralarında erir gider merak etmee

sabah biraz fazla olmuş diyecektim ki öğlen ve akşam güzel dengelemişsin spor da gayet iyi kutluyorum

4. takımın güzelleri bu arada izin konusunda yeni uygulama geldi bilginize. Lütfen dikkat edelim izinlerimize

11- Yarışmacıların izin hakları ile ilgili uygulama:
Yarışmacının izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
Her yarışmacının yılda 6 kez izin kullanma hakkı vardır.
İzne ayrılan ve kendisinden 6 ay haber alınamayan üyeler diskalifiye edilir.

günaydın arkadaşlar
herkese iyi pazarlar

dünkü menüm
sabah
kepekli tost
domates, salatalık
ıhlamur

ara
15 adet beyaz leblebi
1 ayran

öğlen
bir kase çorba
salata

ara
bir dilim ekmek
peynir
çay

akşam yemek yemedim çikolata yediğim için

gece 1 elma, yarım bardak süt

spor: 40 dakika yürüyüş 15 dakika aletli jimlastik
mesaj.5

görüşmek üzere

bak ben de durakladı sandım kilo vermem. meğer ödem varmış sende de kesin öyledir

Uykucuuuuuuuuuuuu

Ne yapmaliyim ? Beklemeli miyim,cay falan mi icmeli miyim ? 7 otlu falan mesela.. Tugba abla yaaaa sende beni iyice uykucu yaptin ben uyumayi sevmem kiiii Erken kalkiyorumda genelde gec giriyorum yada ailem gec kalkarsa kahvalti sarkiyor

Ne yapmaliyim ? Beklemeli miyim,cay falan mi icmeli miyim ? 7 otlu falan mesela.. Tugba abla yaaaa sende beni iyice uykucu yaptin ben uyumayi sevmem kiiii Erken kalkiyorumda genelde gec giriyorum yada ailem gec kalkarsa kahvalti sarkiyor
bol yoğurt ye ve sporunu arttır biraz. o zaman metabolizma direncini mecbur kıracakkk

Evet izinliydim internete giremiyordum ailemin yanına dönmüştüm tatil süresinin bitmesiyle buraya döndüm :) Takımdan uzaktaki sürenin ilk yarısında gayet iyi idare etsem de ikinci yarısında berbat ettim.

Tamam 6 ay olmadı :)

Wowww menü gayet iyi ve hatasız sanki diyetisyen elinden çıkmış gibii alkışlıyorummm gitsin kilolalar

Diyetisyene gidiyorum ama ne yalan soyleyeyim baslarda verdigi listeye pek uymuyordum. Artık daha dikkat etmeye karar verdim. mantıken en bastan boyle gitmem lazımdı ama iste pek iradeli biri oldugum soylenemez

Dünkü menum

sabah:
Salamlı 2 yumurtalı omlet
Salatalık

Ogle yemegi yolda oldugumuz icin yiyemedim ne yazık ki ogun atlamıs oldum

Ara:
Üzüm
Ceviz

Aksam
Balık... Sanırım gunduz az yedigim icin olması gerekenden fazla balık yedim
1 dilim ekmek
1 kasık borulce salatası
1 kasık piyaz

En az 3 litre su içmişimdir. Gerçi sadece diyet için deil normalde de cok su içerim.
Ne yazık ki spor yapamadım. Kayınpederim 1 hafta daha bende o gidene kadar zor yoksa evde bisiklet var. Birde hafta da 1 gün zumba ya gidiyorum. Belki bu hafta 2 gün giderim açığı kapatmak için.

Hoşgeldin aramıza ben tuğba takımın kaptan yardımcısıyım

Memnun oldum

Bugünkü menümü yazayım. Temizlik falan yapıyorduk daha eve de pek alışveriş yapmadığımız için buldugumu yedim desem yeridir.

Kahvaltı:
-1 şişe maden suyu
-1 avuç fıstık leblebi karışımı

Öğle:
-1 muz

Akşam:
-4 kaşık pilav
-6 kaşık mercimek yemeği
-Salata

Ara:
-Tek şekerli çay

Ara:
-1 maden suyu

Ne yazık ki hiç su içemedim. Bir buçuk litre almıştım. O da bitmiş. Yarın Alışverişimi yapacağım.

Zumba tam olarak nasıl bir şey? Daha doğrusu sorum eğlenceli mi olacaktı, ismi eğlenceli gibi duruyor Baktımm biraz netten ama yaşayan daha iyi bilir

iyi geceler arkadaşlar
bir şey sormam gerek,
internette dolaşırken bir tanıdığımdan duyduğum tarifi araştırdım.
adına mucize yeşil içecek deniyor, detoks tarifiymiş ve kilo vermeye çok yardımcı olduğu ayrıca da sağlık için çok faydalı olduğu yazıyor, bilgisi olan var mı?
ayrıca tarifi ve siteyi burada paylaşabiliyor muyum?

iyi geceler arkadaşlar.bugün tam pazar keyfi yaptım.
ben hiiiiç ayrı ayrı menüye girmesem de topluca cezamı alsam.
neyse yine de yazayım napalım,iradesizlikte parçam nasılsa.hoş haftada 1 izin vermiştim kendime.o da cumartesi olacaktı ama dün eşim izinliydi yine.keyif günüm bugün oldu.

sabah
3 dilim ekmek
5 dilim sucuk
1 tatlı kaşığı kaymak
1 er tatlı kaşığı reçel ve bal
2 bardak şekersiz çay

ara

7 tane fındık

akşam

1 porsiyon arnavut ciğeri
1 tane billur
4 tek rakı

gece

2 tane kornet 1 i küçük 1 i büyük

tahmin edersiniz ki spor yapmadım bugün.
su da 2.5 litre ancak tüketmişimdir.

bugün bir tek bu paylaşımım oldu.

evet alayım cezalarımı da haftaya sportif başlayayım yine:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…