Canım duraklama dönemine üzülme mutlaka vücut direnci bi yerde kırılacaktır sen yeter ki devam et çok öptümGelemedim sabah geç kalmamak için çıktım okulda da giremedim ama zaten bu hafta veremedim duraklama dönemine girdim sanırım ablama söyleyecektim ama yinede sıfır yazılacaktıbende vermek isterdim bu hfta ama olmadı :/ haftaya veririm inşallah..İşlerim var birazcık yarın gelirim yine..
bu ne enerji eylülüm sabah sabah maşallahhhKızlar kızlar gelem mi yanağızdan öpem mi siz eşinizin yanında ben iş yerinde ölem mi?
Ggggg-üüüüü-nnnnn-aaaaa-yyyyy-ddddd-ııııı-nnnnn
Ay nasıl bir enerjidir bu bende ki
çayımı aldım geldim bakim dedim kısçelere
Hadi bakalım uyanma zamanı kızlarrrrrrrrr
kurabiye için ceza verecektim ama eylülüm vermiş zatengünaydınnnn!!!!! hoş bana tün aycak nerdeyse,6 dan beri ayaktayım.bu bebek milleti niye 8lere kadar uyumaz ki????
gelelim dünkü menüme
sabah
2 kurabiye(evet yine kurabiye,ceza olayını söylemekte geç kaldınız:))
yarım armut
ara
2 tane kuru incir
öğle
1 kepçe tarhana çorbası
2 yemek kaşığı fırında kabak
100 gr haşlanmış tavuk göğsü
salata
1 su bardağı yoğurt
5 tane yeşil zeytin
ara
2 tane kuru incir
4 tane badem
1 tane şeftali
akşam
2 yemek kaşığı yulaf
1 su bardağı yoğurt
ara
yarım nescafe fincanı dondurma
3,5 litre su
öğleden sonra 1 saat kondisyon bisikleti,akşam 9 gibi 20 dk jillian michaels egzersizi sportif faaliyetlerim.
dün 3 mesaj paylaşabilmişim.benim kızın kuduruk günüydü.yapıştık birbirimize.
eylülcümm bana da ceza ver rüyamda kek pasta börek gördüm resmen tüm gece niye kiiiohhhhhhhhhh gelsin caze öğlen yoğun geçmiş ama olsun 1,30 dk bisiklet 50 mekik 30 dk egzersiz yap arkadaşım
menü güzel çikolataya bişey demiyorum o kadar az yediğin içinMenüm
sabah:çeyrek simit,çay
ara:nescafe
öğlen:şehtiya çorbası,1 kabak,2dilim sabah azcık ekmek
ara:1parça çikolata
akşam:erişte 5 kaşık, yoğurt2 kaşık, 1salatalık turşusu
su:1,5ltre
spor:yürüyüş 20dk
spor yorucu olur ama ilk etapta sonra alışır bünye merak etmekızçeyi uyutur uyutmaz faaliyete başlıyorum:)))bu arada bu ceza sistemine bayıldım.sabah tartıda gördüklerim muhteşemdi.evet hergün tartılanlardanım.kayıpların bir kısmının su olduğunun da farkındayım ama olsun spor sayesinde sonuçta.bana kalsa günde 20 dk egzersizle yetineceğim,çünkü bahsettiğim spor oldukça yorucu.bisiklet güzel bir ekleme oluyor.bu hafta güzel geçecek,içimdeki ses öyle söylüyor:)))
bu arada ben her gün tartılıyodum bi ara kafayı yiyodum fazla gördüğümde o nedenle bana tartılmama cezası verdiler haftada 1 ben tartılıyorum bir de diyetisyenim tartıyo.böylesi daha rahat emin ol
bu biraz zorlayacak ama elimden geleni yaparım:))
hemen de yasağı koymuşsenin adına çok sevinirim cnm sporlarını tamamla hemde hepsini hergün tartılma yasağı koyuyorum sana cumadan cumaya tartılıcaz tamam mı tartı yok sadece cumadan cumaya
menü iyi de sen 40 dk nasıl kaldın o trambolinin tepesindeee ben 30 dk zor duruyorum su gibi oluyorum gerçi ben video ile yapıyorum hızlı power jumpgünaydın bıdışlarrrrr
hemen menümü paylaşayımm
sabah
domates salatalık peynir
3 dilim ekmek
5 zeytin
4 ceviz içi
çay
ara
1 elma
öğlen
8yk pırasa yemeği
salata
1 sb yoğurt+ yulaf
1 dilim ekmek
ara
4 meyve
akşam
8yk pırasa yemeği
salata
1 sb yoğurt+ yulaf
ara
2 meyve+2ceviz içi
su:2,5 lt
spor: 40 dk trambolin
mesaj sayım:11
bugün diyetisyen günüm ayrıcana heyçan dorukta inşallah 2 kilo vermişimdir en az aminnnnnnnnnn:18::18::18:
valla alkışlamak lazım antienneyiiiamin canım benm 40dk trambolın mı?bravo
günaydın canım gayet güzel menü ama akşam dolma yiyosan ekmek yememelisin pirinç var onun içinde, muz da diyet için en riskli meyvelerden yarımdan fazla tüketmeyin diyorlarr. incecik olacaz hadi bakalımmmmmgünaydın,
dün gece kızımı uyuturken uyuya kalmışım yazamadım.
menü;
sabah: 2 dilim ekmek, b.peynir, domates,salatalık,biber,çay
öğlen: yarım simit, ayran
ara:yarım muz, sonra kalan yarım muz
akşam: çorba, kıymalı biber dolması, yoğurt, 1 dilim ekmek,söğüş domates salatalık
1,5- 2 lt arası su, spor yapmadım fakat dün işe gitmemiştim bütün gün temizlik yaptım
3 kez de mesaj göndermişim