Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım duraklama dönemine üzülme mutlaka vücut direnci bi yerde kırılacaktır sen yeter ki devam et çok öptüm

bu ne enerji eylülüm sabah sabah maşallahhh

kurabiye için ceza verecektim ama eylülüm vermiş zaten bu arada sık ceza alırsan cezalar artar ona göre ölsün yağlarrr kilolarrrr

ohhhhhhhhhh gelsin caze öğlen yoğun geçmiş ama olsun 1,30 dk bisiklet 50 mekik 30 dk egzersiz yap arkadaşım
eylülcümm bana da ceza ver rüyamda kek pasta börek gördüm resmen tüm gece niye kiii

menü güzel çikolataya bişey demiyorum o kadar az yediğin için

spor yorucu olur ama ilk etapta sonra alışır bünye merak etme

bu arada ben her gün tartılıyodum bi ara kafayı yiyodum fazla gördüğümde o nedenle bana tartılmama cezası verdiler haftada 1 ben tartılıyorum bir de diyetisyenim tartıyo.böylesi daha rahat emin ol

bu biraz zorlayacak ama elimden geleni yaparım:))

senin adına çok sevinirim cnm sporlarını tamamla hemde hepsini hergün tartılma yasağı koyuyorum sana cumadan cumaya tartılıcaz tamam mı tartı yok sadece cumadan cumaya
hemen de yasağı koymuş

menü iyi de sen 40 dk nasıl kaldın o trambolinin tepesindeee ben 30 dk zor duruyorum su gibi oluyorum gerçi ben video ile yapıyorum hızlı power jump trambolin dansı yani

amin canım benm 40dk trambolın mı?bravo
valla alkışlamak lazım antienneyiii

günaydın canım gayet güzel menü ama akşam dolma yiyosan ekmek yememelisin pirinç var onun içinde, muz da diyet için en riskli meyvelerden yarımdan fazla tüketmeyin diyorlarr. incecik olacaz hadi bakalımmmmm

evet dolma ve muz konusunda haklısınız, ben sabit bir liste uygulamıyorum aslında
genel olarak diyet konusunda okuduklarımdan bildiğim kadarıyla uygulamaya çalışıyorum
arada önce yarım muz yemiştim fakat işim çoktu ve çok acıkmıştım başka birşeyle uğraşmamak için kalan muzu yedim

bu arada trambolin ilgimi çekti en kısa zamanda araştıracağım, eğlenceli gözüküyor

arkadaşlar ben oğlumu baskete götürüyorum bu arada o spor yaparken ben de yürüyüş yapacağım
herkese iyi hafta sonları öğleden sonra görüşmek üzere

Günaydın! :) Asırlar sonra yine buradayım. Aslında bana göre vakit çok hızlı geçti. Aylar önce 1.5 ay sonra dönmek üzere ayrılmıştım ve o süre uzadı da uzadı ve o arada çuvalladım. Hala takıma dönebilir miyim?

O zaman hoşgeldim :) Bu arada ben en son buralardayken galanthus, kuzusununzuzusu falan vardı ne oldu onlar? Ulaşabildiler mi hedeflerine?

galanthus izin istedi çalışmaya başladı gitti kuzusununzuzusu burda takım kaptanımız ama babası rahatsızlandı su anda gelemıyor.

kızlar diyetisyenden geldim 1.4 kg yağdan gitmiş ama tartıda 100 gram gitmiş inanılmaz ödem var stresli miydin sen bu hafta dedi direkt ay manyak bi adam yaaa daha vücut analizine bakıyo stresimi bile anlıyor öyle işte. iyi gidiyorsun merak etme kilo gitmesi önemli değil yağdan gitsin yeterki dedi gönderdi. bu arada menüme sabah poğaça simit yada biberli ekmek eklendi haberiniz olsun, tatlı vardı ben yemiyodum neden yemedin dedi ye dedi

aha simit aha poğaça aha gitmiş yağlar

Tünaydınlar... Kayınpederim bir süre misafirim oldugu icin anca acabildim bilgisayarımı. Menume geciyorum.

Sabah:
Yarım domatesli kasarlı tost

Oglen:
1 kepce sebze corbası
Patatesli tavuk
Yogurt

Ara:
Yarım paket etiform
peynır

Aksam
2 kücük boy biber dolması
yogurt

Ara:
Biraz taze fındık

Birazdan yazlığa gidicez.. Bugünkü menumu yarın aksam linklerim herkese iyi haftasonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…