Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok fena olmuş, kaçamak nereye? Zirveye gibi bir şey olmuş.

Zumba ya bende yeni basladım pek spor seven biri degilimdir boyle iş gibi gelir her zaman bana o yüzden dansla karışık spor fikri çok hoşuma gitti. Arkadaşla severek gidiyoruz ama ciddi anlamda canımız çıkıyor tabi hiç kondisyonda yok. Alışırsak daha da zevkli olucak. Tavsiye ederim.

kızlar günaydın nasılsınız mükemmel bir hafta sonu geçirdim ben nişanlımla beraber eskişehire gittik cumartesi akşam hızlı trenle gittik pazar 4te çıkıp geldik süperdi süper :132::127::119::123:

benim kardeşim de gitmişti zumbaya
dediğiniz gibi iyi bir kondisyon gerekiyor ama çok eğlenceli olduğunu söylemişti hatta evde de yapıyordu bazen, o dönem sıkılaşmıştı vücudu oldukça

herkese mutlu, sağlıklı ve bol kilo vermeli bir hafta diliyorum

menüm:

sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
b.peynir+dil peyniri
domates,salatalık
zeytin
çay

ara yok

öğlen
kıymalı sarma
yoğurt
yarım dilim ekmek ( maalesef ekmeksiz etli yemek yiyemiyorum o yüzden yarım dilim yedim)

ara
1 galeta
beyaz peynir
domates

akşam
1 dilim ekmek
susuz tarafından bir küçük tabak sülbiye
cacık

1,5 lt. civarı su
spor yapmadım
2 mesaj atmışım

çay

zumbayı bende telefona yükşledim acayip işe yarıyor çok terliyosun menü çok iyi de sülbiye etli nohutlu bişi internetten baktım ama ?

Günaydın kızlar

Hemen menümü paylaşıp geçmişe dönüp geleyim

Dün
Sabah: 2 dilim ekmek + 2 dilim peynir + domates + salatalık + közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber
Öğle: sabah geç yediğim için yok
Ara: 1 bardak ayran
Ara: 1 yaz buz (30 kcal 0 yağ)
Akşam: 1 küçük kase sebze çorbası + 4 kaşık bamya + 1 dilim ekmek + 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 çay bardağı süt.

Su: 2 lt
Spor: 30 dk trambolin

az sonra cezalarımla geliyorum

ya ben yazdim kaybolmus net gidip geliyor bende tekrar yazim
cuma
sabah
1 dilim ekmek,1 parca peynir,domates,salatalik,yesil cay
ögle
temizlik yaptim yemek aklima bile gelmedi
aksam
200 gr balik sarimsakli ve domatesli,yarim tabak brokoli
ara
1 armut,1 mandalina bunlar ögle ve aksam arasinda yedim
su 2 lt
spor tam gün temizlik ve 1 saat yürüyüs
mesaj saymadim bilmiyorum:26:
c.tesi
sabah 1 haslanmis yumurta,1 dilim ekmek,domates salatalik,yesil cay
ögle
yine hic birsey yemedim temizlik vardi
aksam
2 yumurta,150 gr mantar,1 domates ve 1 kuru soganla yapilmis omlele menemen arasi bisey,1 bardak ayran
su 2 lt
mesaj hic yok gelememistim
spor yine 1 saat yürüyüs 50 mekik ve temizlik
aralarda yine 1 elma ve 2 mandalina
ictigim caylar sekersiz her zaman yemeklerde hic yag koymuyorum kendiminkini ayri yapiyorum
ben kahvalti hazirlim sonra gelip gecmise bakarim

dünki menümü yazmayi unutmusum
sabah peynir ve 1 dilim ekmek domates,salatalik,yesil cay
ögle
1 yumurtali 2 domatesli menemen ,ayran
aksam
150 gr haslanmis tavuk gögsü,salata, 4 kasik yagsiz kabak yemegi
su
2.5 lt
spor
1 saat yürüyüs,30 dk normal egzersiz
mesaj yine yok hafta sonlari gelemiyorum:26:
aralarda bir avuc üzüm
1 elma

yogurt tamamda spor sknti biraz ama daha cok yapmaya clsacagim
sporu aksatmak yok biraz da olsa yürü eksradannn

gayet güzel menü diyetisyene gitmen iyi verdiklerini yersen gayet sağlıklı kilo veriyosun bende gidiyorum.

gayet iyi ama suyunu aksatma lütfen yoksa vücut ödem yapıyorrr

Zumba tam olarak nasıl bir şey? Daha doğrusu sorum eğlenceli mi olacaktı, ismi eğlenceli gibi duruyor Baktımm biraz netten ama yaşayan daha iyi bilir
zumba çok eğlencelii ama çokda yorucu ben baktım biraz netten.

paylaşabilirsin canım tarifi ve siteyi biz de yararlanmış oluruzz.

rakıııı çok kaloriliiiiiiii ben de haftaya isticem diyetisyenden ama 1 tek ancak verirr 100 ml 450 kalori civarı

cezanı vereyim hemen bu hafta boyunca 1 saat hangi sporu istiyosan onu yap ek olarak diğer sporuna.

Bugün çok işim var menümü yazıyım hemencecik

sabah:1dilim ekmek,azcık peynir,1yumurta,2küçük sosis,zeytin,salatalık,1dilim kavun,açık çay
ara:büyük bir bardak portakal ve limon suyu
öğlen:burger tavuk nuggets,ıce tea
akşam:azcık tavuk,bide kuş üzümlü pilav,1kaşık yoğurt

dün o kadar çok yürüdüm ki anlatamam rahat 6-7 saat tabi dinlenerek belki daha fazla eskişehirdeydik ya sürekli gezdik
su:1,5 litre felan

Yarın pazartesi. Var mı pazartesi sendromu olan? O zaman şu şarkı tüm pazartesi sendromu olanlara gelsin
The Easybeats - "Friday On My Mind" (1966) - YouTube
ayyy fena halde sendromdayım bir de hava kapalı karanlık içim karardı teşekkürlerşarkı içinn

zumba eğlenceli ama ben bikere yapim dedim çok yoruldum trambolinimden memnunum ben

günaydın canımmm ohhh ne güzel gez bakalımmm

gayet iyiii

kız sabah sabah canımı et çektirdiniz

süpersinnn valla menüyü beğendim

nuggetsss kızartma resmennn neyse hadi tatilde olduğun için bişey demiyorum

süpersinnn valla menüyü beğendim

Nuggetsss kızartma resmennn Neyse hadi tatilde olduğun için bişey demiyorum

canım evet kızartma ama o kadar yürüdüm ki kalçalarım acıyor.:111::111::111: Nevrim döndü Ya hamburger yiycektim ya öle atıştırcaktım:26::26: Neyse sen naptın bakim?

gayet güzel bir menü olmuş canım benim. hafta sonları bende gelemiyorum zaten napalım artık

Yarın pazartesi. Var mı pazartesi sendromu olan? O zaman şu şarkı tüm pazartesi sendromu olanlara gelsin
The Easybeats - "Friday On My Mind" (1966) - YouTube

olmaz olur mu en yoğun günümüz offf offf yığınla faturam var yeni bir ay mahvolurum ben bugün.

bak sabah sabah uyumamış cezalara geldi sıra gözümü açamadım daha ben

bence 2 gün fikri iyi ara vermiş olmuşsun spora ama olsun hem bence balık felan olsun menün yine baya sağlıklı olmuş.

reçel bal rakı spor yok sen naptın arkim ya

canım evet kızartma ama o kadar yürüdüm ki kalçalarım acıyor.:111::111::111: Nevrim döndü Ya hamburger yiycektim ya öle atıştırcaktım:26::26: Neyse sen naptın bakim?
napim valla aynı işte haftasonu mis gibi geziyorum haftaiçi hiç işe gelesim gelmiyor özellikle pazartesi

o sülbiye yağlıysa rejime bal gibi de zararı dokunur ama yağsız pişti ise sadece etin yağı yeterli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…