Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar herkese merabalar,

pınarım gülüm nasılsa az sona gelirsin anlatıyorum bak dünü hem bizim kızlarda öğrenmiş olur durumu,
gerçi artık onlarla pek bağım kalmadı galiba kimse tınlamıyo beni takımdan çıkcam dediğim günden beri...

şimdi şöle olur fıstık,

dün patronun çağırdığı yere gittik kem küm ederken başladı girdi konuyo,
patronlarımın 3üde oradaydı,neyse benim patron bi arakadaşının büroda faaiyet gösteriyordu ya hani alacaklılardan dolayı buraya gelemiyordu,
arkadaşıyla konuşmuşlar büroları birleştirme kararı almışlar masraflar falan ortak karşılancakmış
bize ne dersiniz diye sordular tabi bu arada burdaki mal onlarla devam ediyo bunlar o büronun küçük bi odasını paylaşcak bayan patronlar,
bende diğer kadnın yani patronun arkadaşının firmaya geçiyorum patronum işim koumum değişiyo kabul edersen dediler bizimfikrimiz önemliymiş :)))
yedikya neyse
dedim ne iş yapcam loga programı destek elemenı olcan dediler dedim ben logoyu görsem tanmayacak duruma geldim köreldim 2 senedir büroda ,
elif abla yani yeni patronum demiş hülyayı ben çıkaramam(onun sekreteri)
sizin hülya muhasebe biliyo ben onu işten çıkardığım elemenın yerine alayım eğiteyim yetiştireyim hem muhasebesi işimize yarar hemde bana destek personeli olur diğer çalışanda tek koşturmaz demiş,
benim muhasebe temelim var diye beni düşünmüşler oraya,
diğer hülyayı kursa falan yolluyomuş muhasebe ama pek aydınlık görmemiş,
neyse dedim öğretilecekse yaparım tabi hem bana + olur bu durum ama gösterilmezse hiç bulaşmayım dedim,
benm erkek olan patronda o kadının yani yeni patronumun yanında çalışyo 2 aydır bende yeni yeni öğreniyorum hülya sende öğrencen elif seni bu konu için eğitecek öğretecek falan dedi bende yardımcı olurum dedi,
sonuçta hepimiz aynı yerdeyiz bende onun elemznıyım dedi,
maşşata şuan değişim yok,
yeni patronum kendi çalışanlarının sigortasını kesmiş krizden dolayı (herkes 3 kurultan kaytarcak yer arıyo)
dediler senin sigortayı onun durumu düzelene kadar biz yatıracağız kesinti olmasın diye falan sanırım işe girdi çıktı olmasın diye onlar aralarında ayarlicak ki bu işime gelir inş öle olur,
iş yerim tunalıyla kennidynin birleştiği noktaya taşınıyo yane şahnur:)))),
bende elif ablanın kadroyla o ben bide bana işi öğretecek adam aynı odada çalışcaz ki kocaman salon orası,
ben nete girebililcemmi ne ölçüde gircem şimdilik muallak,
net olcak önümde ama çok sıkı öğrenmem gerekki iş bi yana bana getirisi olsun bu konumum dediğim gibi benim için çok güzel olcak eğer içinden çıkabilirsem Allahın izniyle ve bana gösteririlerse adam gibi,geleceğime yatırım diyelim:)),

msn kulanabilirim netede girerim zamanla am dediğim gibi biraz zaman geçmesi ortamı görmem gerek sadece dışardan tanıyorum biliyorum ortamı,
şimdi onlardan olcam,
ay ne çok konuştum sabah sabah durmum bu bi süre yokum burada olamicam yarın öğlen itibariyle buradan çıkıyoruzşirket olarak,
pazartesi yeni yere başlıyorum,ben yarın ayrılcam onlar yarın akşam:)
yarın nörolojide randevum var öğlen ben erken kaçcam,
2 haftada birde cumartesileri çalışcam,hakkımda hayırlısı Allahın izniyle inş. daha güzel olur burası inş.

hepinize herşey için çok teşekkür ederim fıstıklar verdiğiniz desler için güzel arkadaşlıklar dostluklar için,
Allaha emanet olun hepiniz,

ha bu durum benim diyet içinde ii olcak artık kalabalık bi ortamda olcam alışveriş vs karışmicam ne varsa onu yicem e az yicem kafama göre sürekli yeri gelince abur cubur vs aıştırmicam,
diyete devam hemde son sürat devam :)...

Günaydınlarr.

Hayalcim hakkında hayırlısı olsun canım, Muhasebe temelin varmış zaten sonrada mali müşavirlik sınavına girersin sırtın yere gelmez. Bazen böyle durumlar başta sıkıntılı ve muallak gibi görünsede insanın önüne yeni kapılar açıyor.

Acaba senin baş ağrıların bu sıkıntıları düşündüğün için mi arttı?

'''gerçi artık onlarla pek bağım kalmadı galiba kimse tınlamıyo beni takımdan çıkcam dediğim günden beri...!'''''

Yukarıda yazdığın bu lafına kızdım şekercim. Sen bizim bitanemizsin. Sen olmayınca buranın tadı bile olmuyor. Fakat bizi boşlayan sensin... Aşkolsun şeker kız...Senin evde net yok muydu? Ordan gir çıkma takımdan...

hayallll :mymeka: sana çok kırıldım kimse beni tınlamıyo bağım kalmadı ne demek

logo çok zor bir program değil eğer sana işin gidişatını gösterirlerse kaçırma bu fırsatı senin için çok iyi olur.. sende gözünü aç her ayrıntısını öğrenmeye bak.... hakkında hayırlısı böylesi senin için çok daha iyi olur inşallah....

Son düzenleme:
şebom sağol gülüm herşey için
evet bu iş bana yeni ve güzel ufuklar açacak inş bana iş öğretcek adam bencil benlikci değildir de bende daha parlak yoluma devam ederim
zaten üniv bitince ben malimüşavirlik düşünüyorum CANda özellikle mecbursun dio:)))),
neyse şu varki dedim ya burda köreliyorum ben akşama kadar otur yapcak bişey yok ,
muhasebe falan hak getire biraz ilgilenmeyince zor olcak işim,
ama gelirim evelAllah üstesinde Allahında izniyle gülüm.hem muhaseben gelişcek hemde yeni ve önemli bi pogramın temelini öğrencem inş,

dedim ve senin kızdığın lafıma gelince azcık sitemdi o herkese değil be gülüm sana değil:)),
takımda çıkıyorum evde netim yok durum ne ne olcak bilgim yok bilgim varda aslında nasıl yürüyecek fikrim yok :))),
ben müsait oldukça mümkün oldukça gelecem buraya canım benim bıtrakmam sizi bi şekilde arada da olsa gelip laf yetiştiririm zaten bi çoğunuz msn i teli var bende görüşürüz hem dedim ya gelcem ama ne zaman ne sıklıkta bilmem hemde zayıflayım size hıh yapmaya gelecem :)))),
sağol fıstık...

zuzum inş gülüm bende öle diyorum bu işin bana + sı süper olcak burada böle oturdukça malimüşavirlik stajı başlatmak için bile baya uğraşmam gerekcek en azında böle biraz bilgi tazelicem ve bazı şeyler daha ii oturcak inş fıstık,
o dediğim kızgın olduğun şeyi şeboya yazdığımda açıkladım gülüm anlarsın beni umuyorum...
hepiniz değerlisiniz benim için cadılar unutmayın...

Yaa bu gidişle yarın takımın sayısı yarıya düşecek(( Vallahi ben üzülüyorum.

Ayrıca Juju ve hayalin takımdan ayrılmasında sanki bilmediğimiz birşeyler(kırgınlık) var diye hissediyorum. Ama açıklayıp açıklamamak onlara kalmış tabi. Ben 2 sini de çok seviyorum. ve 2sininde benim motive olmamamda kg. vermemde katkıları olmuştur. Kocaaman yanaklarından öpüyorum.

Pınarda yarın mezun olucam diyor. Ebru girmekten vazgeçti. Kamerin durumu muallakta.

Yarışmaya katılmak isteyenler topiğine mesaj mı bıraksak kızlar?

hayallll hayırlısı olsun gülüm benim ya inşallah daha iyi olur senin için bizi ununtma emi kız valla özlicem seni çoookkkk

günaydın herkese

şebocum bu hafta sonuçlar tam belli olsun ondan sonra pazartesi günü kaç kişi ihtiyacımız varsa ona göre araştırırız

ben bu arada itiraf ediyorum cumadan beri diyet falan hak getire kıslar çok üzgünüm sizlerdende özürdiliyorum tartılmadım daha... ama cumadan beriii durum vahim :mymeka:

şebom benim hiç birinizekırgınlığım yok gülüm hiçbiriniz böle düşünmesin litfen,
ayrıca kimse değilsiniz siz be deliler,
arkadaşlarımsınız hiç birinize kırgınlığım yok sadece ben artık bu şekilde motive olamadığımı fark ettim zuzunun dediği gibi bi haftadır baş ağrısı vs derken diyet falan hak getire bende,
şebomda demin sölemiş şirketin durumu hergün arayan alacaklılar,gelen hacizler ister istemez sinirsel etkiler yarattı bende,
baş ağrımada yarın bakıtcam inş önemli bişey değildir bende diyetime devam ederim yolum uzun daha,
nolur hiçbirinize kızgın kırgın değilim düşünmeyin tekrar söleyim içim rahat çıkayım takımdan...

jujumu bilmem onu bende anlamış değilim takıma uğramıyo bile ayrıldım diye hepten unuttu bizi,

ahleyarim esmerim 2. uyarılardan ne olur bilmem pınarım tbrik ederim mezun olarak yapamam belki artık ama bende kendi içimde inş kısa sürede mezun olocam inş...

nan içim bi tuhafki bugün bi sürü işim var dosyaları falan kolilicem,
işlerim var kendi şahsi eşyalarımı toplayacam şu pcnin başından kakamadım yavws,
pcden daha kendi resimleri müziklerimi vs kilo takip çizlegelerimi takım dosyalrını temizleyecek anam kalmaıyorum ki:)))...

herkese günaydınlar...
giremedim bugün çok yoğunum..
öğlen mutlaka okuyucam yazdıklarınızı gerçi hayalin yazdığına göz atabildima ma tam okuyamadım..
tepkilerd eolduğuna gçre kötü birşyeler yazmış belliii...
düşünceelrimi öğlen yazarım bende...

Slm kıslar.....

Hayalım senle ılgılı gelıŞmelere ŞÖle bız gÖz attım ... Muhasebe temelın olduĞunu bılmıyordum ama hakkında hayırlısı gÜzelım ... ınŞ ıŞler kısa sÜrede rayına oturur.....

Bu arada bılıyorum sıtem edıyorsunuz ama daha sık gelmeye ÇalıŞacaĞım gıbı gıbı... (kıtap okuyordum bu gelmedıĞım sÜrede ve dÜn bıttı artık ÖzgÜrÜm ) Şımdı dıceksınız vay be ne kıtap mıŞ... Valla flmı yanında halt etmıŞ o kıtabın okadar deyım.....

Neyse Şebommmmmm bıdenem yok bır kırgınlık kÜskÜnlÜk vs vs hayalımıde Çok severım sızlerıde... Ama ben takımdan ayrılma kararı aldıĞımdan berı benı ŞaŞırtacak derecede kılo almayıŞım hatta yedıklerıme ıstem dıŞı dıkkat edıŞım hatta az da olsa verıyor oluŞum benı motıve ettı yanı artık kknın bana kattıĞı cuma bıldırım var dıkkat etmem lazım dÜŞÜncesı olmadan da bazı Şeylerı baŞarabılıyor olmam yanı ıŞte tÜm bunlar benı kopardı takımdan ama sızlerden deĞıl tabe......

Yanı ben ıım.... DÜn reglı oldum ama buna raĞmen bu sabah 62,70 Çıktım ŞaŞırtıcı deĞıl mı??? Ben ŞaŞırdım belkı 62,5 lerı bıle grdÜm ama ŞıŞlık vs nedenle tartıda gÖremk mÜmkÜn olmadı.. Yarın ne Çıkacak bende merak edıyorum...

Neyse ben yemeĞe gıdıyorum ÖptÜm canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…