Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ılk defa bu hafta sonum kılo almadan geÇtı dıyebılırım sınavlar yÜsÜnden pek bıŞey yıyemedım... 62,5 oldum hafta sonu ama bugÜn reglı oldum olucam gıbı bıŞı... Yanı cumaya ne Çıkar bılmıyorum ama almadım sevınıyorum

Ama ama valla bak bugÜn ıŞler Üst Üste bındı... Okuyamadım ama bak gırdıĞımden berı cevaplamaya ÇalıŞıyorum sÖlesen ÖlÜrmÜsÜn yane

ahleyarim sağol gülüm papatyalar için ayrıca sağol :)
tatlım başım gene kopuyo bide miğde bulantısı çıktı delircem ya artık hergün baş ağrısı off.

Canım geçmiş olsun, migren falan var mı sende, yada kafanı taktığın bişiler.
Hayalim Balgatta Akropol hastanesi açılmış, temiz ve iyi bir yer. anlaşmalı. Her bişin kolay halloluyor.Git bi görün canım.

selam kızlar..nasılsınız?keyifleriniz ve diyetleriniz iyi gidiyordur umarımŞeniz

sınavlarımı şükür atlattım..1 dersim dışında hepsinden iyi sonuçlar bekliyorum ya bakalım hayırlısı..

hosgeldin rayhancim nasilsin cnaim benim hadi hayirlisiyla insallah hepsinden gecersin

iyiyim canım ne olsun..uğraşıp duruyoruz işte ..kilo almıssın tekrar takıma dönmüşsün..umarım en kısa sürede atarsın malesef bende aldım..takıma tekrar gelmeyi istiyorum aslında bende ama paylaşımda bulunamayınca faydadan çok zarar oluyor..bu cumartesi diyetisyene gidicem bakalım o ne söyleyecek :uhm:

hayirlisi reyhancim ya aldimda iste cok degil sükürki mezun oludugm kilomla girmistim kilo almadim ama veriyimd edim ama 1 kilo anca bverebildim heralde bu kilo benim vücüdümun kilosu sanirim inmiyo valla

hayirlisi reyhancim ya aldimda iste cok degil sükürki mezun oludugm kilomla girmistim kilo almadim ama veriyimd edim ama 1 kilo anca bverebildim heralde bu kilo benim vücüdümun kilosu sanirim inmiyo valla

ahhh evet şimdi hatırladım hedefinin 55 olduğunubiraz sabret canım belki vücudun direnç gösteriyordur..kırılır inşallah..valla veripte korumak çok zor..sen iyi başardın ben özellikle martta çok aldım hastanede durdum evde kayınvalidemler olunca ipin ucu kaçtı gittii senağlama

şebom sağol tatlım
geçen haftadan aldım nörolojiden randevu gülüm cuma günü saat 3te randevum
kız bende ondan şüpheleniyorum ya bi kötüyüm ki anlatamam tadım tuzum keyfim yok...

merhaba canlarım nasıl gidiyor mücadele.ben koşturuyorm diyet felna hka getire ama
dikkat etmeye çalışıyorum
zaman su gibi nasıl geçiyor anlamıyorum hayat çok yoğun allah hepimiize kolaylık versin öpüldünüzç.

bengiii nasılsınnn ...zatii tatil geldiii az sabbrett

bende yoğun walla haftalar su gibi gidiyoo aynı yerlerde sayıklayıp duruyorumm...aldın mı kilo söyle çabuk

kızlar belki söylemiştim eşimin babaannesi ayağını kırmıştı .şimdi kaynanamlarda kalıyo . yürüyemiyo yardımla yürüyüp oturuyo . tuvaletede bababm götürüp getiriyo .
bugünde kaynanamın teyzesi vefaat etti . teyzesi ama yaşı kaynanama yakın çokda yaşlı değildi . kaynanam sürekli yas evinde olacağı için ben sanırım onlarda durucam babaannenin yanında .. ve bi müddet buralarda olamayacağım maalesef
bu hafta beni idare edin cuma girebilirsem gelicem mutlaka

nurcan başınız sağolsun babanneye de geçmiş olsun

ara yapmamıştım öğlen pırasa biraz menemen 1,5 dilim ekmek yedim 1 bardak ayran

form içtim nescafe içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…