Günaydın herkese... Dün çok iyi başlamıştı benim ama akşam sapıttım. Acaip bir vicdan azabı duyuyorum. Bütün hafta genel olarak olması gerektiği gibi yedikten sonra tam tartılmaya 2 gün kala yaptığım iş değil yani ama eşimin ailesi benim ailem dışarda yemeğe çıktık. Tabi rakı mezeler salatalar vsvs hem gündüz az yediğim için karnım açtı hemde yemeklerle dolu bir masada saatlerce oturmaya daha iradem müsait değilmiş... Farkında olmadan şunun ucundan bunun köşesinden derken gece sonunda midem patlıcak gibi olmuştu.
Sabah
2 yumurtalı salamlı omlet
Peynir
Oglen
müsli ve yoğurt
Ara
çeyrek simit
Aksam
Çeşitli mezeler (patlıcam, fava vs...)
2 dilim ekmek
tavuk şiş
2 kadeh şarap
günaydın kızlar.spporumu yapıp geldim.
dünkü menüm
sabah
1 tane muz
4 tane fındık
ara
2 tane kuru incir
öğle
1 kepçe mercimek çorbası
2 yemek kaşığı kereviz
1 su bardağı yoğurt
ara
4 tane kuru incir
4 tane badem
akşam
1 kepçe mercimek çorbası
4 tane yeşil zeytin
ara
yarım fincan dondurma
spor:1 saat bisiklet,100 mekik
su:3 lt
dünkü menüm
sabah
1 tane muz
4 tane fındık
ara
2 tane kuru incir
öğle
1 kepçe mercimek çorbası
2 yemek kaşığı kereviz
1 su bardağı yoğurt
ara
4 tane kuru incir
4 tane badem
akşam
1 kepçe mercimek çorbası
4 tane yeşil zeytin
ara
yarım fincan dondurma
Dünkü menüm
sabah
1 tane muz
4 tane fındık
ara
2 tane kuru incir
öğle
1 kepçe mercimek çorbası
2 yemek kaşığı kereviz
1 su bardağı yoğurt
ara
4 tane kuru incir
4 tane badem
akşam
1 kepçe mercimek çorbası
4 tane yeşil zeytin
ara
yarım fincan dondurma
gayet güzel dondurma sütten daha yararlıymış afiyet olsun sporla felan bişi olmaz ödül veriyim mi ödül?
hoş geldin canım nasılsın sonuçta izinliydin sen bildiğim kadarıylada diskalifiye olmadın.kilo aldın mı?
bol bol paylaşım yapmanı bekliyoruz hala çalışıyomusun bakim nasıl gidiyo erkek arkadaşınla felan aran nasıl ?
Galanthus kaç kiloydun kaç kiloyla gittin naptın şimdi kaç kilosun ?
çalışmıyorum artık okula geldim ders çalışmaya çalısıyorum :d
canım erkek arkadaşımla aramız iyi sorunlarımız da kalmadı ben bi ara baya salmıştım diyeti buraya gelince o beni motive etti 2 gündür dikkat ediyorum.
çevremdekiler hep çok zayıflamışşsın falan diyor inanılmaz motive oldu bi ara size resimlerimi paylaşayım öncesi sonrası diye siz de motive olun :d göbegimde 2 çatlak vardı onlar da yok oldu en çok buna sevindim zaten :d 7-8 kilo verdim toplamda ama gayet anlaşılıyor dışardan :) bi ara 69a indim ama şu an yine 71 falan oldum sanırım :/ bugün tartılayım size söylerim :)
tamam canım benim iyi olmana çok sevindim kilo vermeye devam tamam mı? Motivede olmuşsun ne güzel az kaldı yine 6ları görürsün umarım senin sporun felandı güzel di umarım yıne aynı olur seviyorum seni
günaydın arkadaşlar
dünükü menüm
sabah
kepekli tost
su
ara
yarım bardak ayran
15 beyaz leblebi
öğlen
4 tane küçük z.yağlı biber dolması
ayran
ara
3 adet diyet bisküvi
su
akşam
fırında tavuk
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
salata
1,5 lt su 1 saat egzersiz yürüyüş cezasını yapamadım çünkü belediyede işim çok uzun sürdü
7 mesaj
kızım uyandı çıkıyorum sonra görüşürüz
gayet güzel fakat o aradaki yarim simit olmasaydi cok daha güzel olurdusabah: azcık peynir,1dilim salam,3zeytin,açık çay
ara:mandalina 1 tane
öğlen: 2tabak mercimek çorba,yarım tabak ıspanak
ara:mandalina
ara:yarım simit, ayran
akşam:1kabak dolma,3 kaşık makarna,3kaşık süzme yoğurt
spor: eşya taşıdım 7.kata nasıl?
su:rekor olarak 3,5 litre
cok güzel cnm az cok degilgünaydın kızlar.spporumu yapıp geldim.
dünkü menüm
sabah
1 tane muz
4 tane fındık
ara
2 tane kuru incir
öğle
1 kepçe mercimek çorbası
2 yemek kaşığı kereviz
1 su bardağı yoğurt
ara
4 tane kuru incir
4 tane badem
akşam
1 kepçe mercimek çorbası
4 tane yeşil zeytin
ara
yarım fincan dondurma
Günaydın herkese... Dün çok iyi başlamıştı benim ama akşam sapıttım. Acaip bir vicdan azabı duyuyorum. Bütün hafta genel olarak olması gerektiği gibi yedikten sonra tam tartılmaya 2 gün kala yaptığım iş değil yani ama eşimin ailesi benim ailem dışarda yemeğe çıktık. Tabi rakı mezeler salatalar vsvs hem gündüz az yediğim için karnım açtı hemde yemeklerle dolu bir masada saatlerce oturmaya daha iradem müsait değilmiş... Farkında olmadan şunun ucundan bunun köşesinden derken gece sonunda midem patlıcak gibi olmuştu.
Sabah
Peynir
Oglen
müsli ve yoğurt
Ara
çeyrek simit
Aksam
2 dilim ekmek
tavuk şiş
2 kadeh şarap
cnm zayif bir resmini sürekli görebilecegin bir yere as veya cüzdanina koy,eger karsinda yemek cesitleri coksa ve kendine hakim olamiyorsan yüksek sesle kendine yememen gerektigini söyle inan cok faydasi oluyor o icindeki sesi kendi sesinle bastirki yemeyesin bide su daha saglikli cnm tabiki aada olacak 1 kadeh ama daha yolun basindasin ve sporda yapmiyorsunNot ediyorum cezalarımı zaten haftaya hepsini yapıcam. Ama işte akşam herkes içip muhabbet ederken sadece suyla idare demedim ama haklısın sonuçta kilo vermem gerekiyorsa bazı şeylerden fedakarlıkta bulunmam lazım. Bu vicdan azabı beni baya bi götürür zaten.
o cezalar sana ödül olarak dönecek cnmteşekkür ederimm.ben bugünü büyük ihtimalle cezayla bitireceğim için hiç arsızlık yapıp ödül almayayım
hosgeldin cnm.dünki mesajlara bakamadim heralde dün yazmissinçalışmıyorum artık okula geldim ders çalışmaya çalısıyorum
canım erkek arkadaşımla aramız iyi sorunlarımız da kalmadı ben bi ara baya salmıştım diyeti buraya gelince o beni motive etti 2 gündür dikkat ediyorum.
çevremdekiler hep çok zayıflamışşsın falan diyor inanılmaz motive oldu bi ara size resimlerimi paylaşayım öncesi sonrası diye siz de motive olungöbegimde 2 çatlak vardı onlar da yok oldu en çok buna sevindim zaten 7-8 kilo verdim toplamda ama gayet anlaşılıyor dışardan :) bi ara 69a indim ama şu an yine 71 falan oldum sanırım :/ bugün tartılayım size söylerim :)
ben de seni seviyorum kuzummm :)) bayrama kadar 65e inmek hedefimbaya zor ama imkansız değil bence :) deneyeceğim en azından :)
Cok güzel cnm callen yapiyormusun yoksa denedin zor geldi biraktinmi
Gayet güzel fakat o aradaki yarim simit olmasaydi cok daha güzel olurdu
hem sporu iyce saldin sen farkindamisin cnm daha hizli sonuc almak icin lütfen aksatma sporunu hem daha siki bir vücudun olacak düsünsene gelinligin icinde kugu gibi giriyorsun salona
Cok güzel cnm az cok degilDondurmayi görmüyorum yaptigin spora sayiyorum
Cnm zayif bir resmini sürekli görebilecegin bir yere as veya cüzdanina koy,eger karsinda yemek cesitleri coksa ve kendine hakim olamiyorsan yüksek sesle kendine yememen gerektigini söyle inan cok faydasi oluyor o icindeki sesi kendi sesinle bastirki yemeyesin bide su daha saglikli cnm tabiki aada olacak 1 kadeh ama daha yolun basindasin ve sporda yapmiyorsun
Bir an önce toparlan motivasyonunu asla kaybetme dün öyle oldu diye bu gunde ayni sey olacak degil kesinlikle basaramayacagin birsey yok cnm
O cezalar sana ödül olarak dönecek cnm
Hosgeldin cnm.dünki mesajlara bakamadim heralde dün yazmissin
ayni gayetle ve ayni hizla yine kilo vermeye devam
Kesinlikle imkansz degil cnm senin ne kilolar verdigine sahitiz biz
Hoşgeldin aramıza tekrardandiskalifiye listesini kontrol ettim ismimi göremedim o yüzden menümü yazmak istiyorum
sabah kahvaltıya zamanım olmadı
öğlen: 1 kaşık pilav, domates, marul, tavuk, 1 kutu ayran
ara: 1 kucuk coco star :/
akşam: tavuklu salata
ara: 1 dilim form etimek üzerine labne peynir
pek fazla su içemedim 1 bucuk litre falandır
spora gelince dışarıda 45 dakika yürüyüş, evde lesie sansone 3 mil yaptım birazdan da 60 tane mekik çekicem...
çeki düzene ihtiyacım var özellikle de beslenme konusunda.. yardımcı olabilir misiniz.. :/
tam belirttigim tarihte dönemedim evet ama okuldayım ve internetim baglanmamıştı henüz yeni bağlandı internete girme fırsatım da olmadı çok çok özür diliyorum
fena değil menü tebriklergünaydın arkadaşlar
dünükü menüm
sabah
kepekli tost
su
ara
yarım bardak ayran
15 beyaz leblebi
öğlen
4 tane küçük z.yağlı biber dolması
ayran
ara
3 adet diyet bisküvi
su
akşam
fırında tavuk
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
salata
1,5 lt su 1 saat egzersiz yürüyüş cezasını yapamadım çünkü belediyede işim çok uzun sürdü
7 mesaj
kızım uyandı çıkıyorum sonra görüşürüz
o spor az olmuşsabah: azcık peynir,1dilim salam,3zeytin,açık çay
ara:mandalina 1 tane
öğlen: 2tabak mercimek çorba,yarım tabak ıspanak
ara:mandalina
ara:yarım simit, ayran
akşam:1kabak dolma,3 kaşık makarna,3kaşık süzme yoğurt
spor: eşya taşıdım 7.kata nasıl?
su:rekor olarak 3,5 litre
sporu sevdim erimiş gitmiştir yedikleringünaydin kizlar dün hic gelemedim ailece bir gün gecrirdik
hemen menümü yaziyorum sonrada kahvalti hazirlicam
sabah
1 fincan yesil cay
ögle
1 krep , biraz kusbasi
aksam 5 te
2 tabak yogurtlu,nohutlu ve etli makarna corbasi
ara ögün yok
spor
3 saat kadar disarda gezdik tempolu degildi ama yoruldum
50 dk callen
300 ip atlama hepsi bi kered degil 50 yapip 30 sn arayla
yemekten sonrada yürüyüse ciktik 30 dk kostum
su 2 lt
mesaj 1 tane
ögleden sonra gelirim
kusursuz bir menü yine helalllgünaydın kızlar.spporumu yapıp geldim.
dünkü menüm
sabah
1 tane muz
4 tane fındık
ara
2 tane kuru incir
öğle
1 kepçe mercimek çorbası
2 yemek kaşığı kereviz
1 su bardağı yoğurt
ara
4 tane kuru incir
4 tane badem
akşam
1 kepçe mercimek çorbası
4 tane yeşil zeytin
ara
yarım fincan dondurma
abowwwww naptın sennn akşama kadar herşey iyi gitmiş ama en yememen gereken öğünde çok fena kaçırmışsınGünaydın herkese... Dün çok iyi başlamıştı benim ama akşam sapıttım. Acaip bir vicdan azabı duyuyorum. Bütün hafta genel olarak olması gerektiği gibi yedikten sonra tam tartılmaya 2 gün kala yaptığım iş değil yani ama eşimin ailesi benim ailem dışarda yemeğe çıktık. Tabi rakı mezeler salatalar vsvs hem gündüz az yediğim için karnım açtı hemde yemeklerle dolu bir masada saatlerce oturmaya daha iradem müsait değilmiş... Farkında olmadan şunun ucundan bunun köşesinden derken gece sonunda midem patlıcak gibi olmuştu.
Sabah
Peynir
Oglen
müsli ve yoğurt
Ara
çeyrek simit
Aksam
2 dilim ekmek
tavuk şiş
2 kadeh şarap
selam kızlar nihayet öğle arası.
Işyerinde internete takılmak biraz sorun oldu müdür baya bir sert konuştu. O nedenle giremiyorum şimdi öğlen arası diye girdim. Bu nedenle görevi bırakmak zorundayım daha kısıtlı zaman da olsa aranızda olacağım. Yeni kaptan yardımcımız eylül olduTebrikler ve teşekkürler canım
Bu arada dünkü menüm:
Sabah: 1 galeta + 1 bardak süt
ara: 125 gram light yoğurt
öğle: 4 kaşık taze fasulye + 1 dilim ekmek
ara: 125 gram light yoğurt
akşam: 1 tane yağsız beyaz peynirli sıkma + 2 kaşık taze fasulye
ara: 1 mürdüm eriği
su: 2,5 lt
spor: 30 dk trambolin + 30 dk ab tronic
cnm zayif bir resmini sürekli görebilecegin bir yere as veya cüzdanina koy,eger karsinda yemek cesitleri coksa ve kendine hakim olamiyorsan yüksek sesle kendine yememen gerektigini söyle inan cok faydasi oluyor o icindeki sesi kendi sesinle bastirki yemeyesin bide su daha saglikli cnm tabiki aada olacak 1 kadeh ama daha yolun basindasin ve sporda yapmiyorsun
bir an önce toparlan motivasyonunu asla kaybetme dün öyle oldu diye bu gunde ayni sey olacak degil kesinlikle basaramayacagin birsey yok cnm
herkese verdiğin motıvasyon için tebrik ederim evde artık spor yapacak yer yok iş yerindende o kadar gec cıkıyorum evde kımse olmazsa ancak salonda yapabılırım offf offf
Selam kızlar nihayet öğle arası.
İşyerinde internete takılmak biraz sorun oldu müdür baya bir sert konuştu. o nedenle giremiyorum şimdi öğlen arası diye girdim. Bu nedenle görevi bırakmak zorundayım daha kısıtlı zaman da olsa aranızda olacağım. Yeni kaptan yardımcımız Eylül olduTebrikler ve teşekkürler canım
Bu arada dünkü menüm:
Sabah: 1 galeta + 1 bardak süt
Ara: 125 gram light yoğurt
Öğle: 4 kaşık taze fasulye + 1 dilim ekmek
Ara: 125 gram light yoğurt
Akşam: 1 tane yağsız beyaz peynirli sıkma + 2 kaşık taze fasulye
Ara: 1 mürdüm eriği
Su: 2,5 lt
Spor: 30 dk trambolin + 30 dk ab tronic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?