Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ama arkadaşım bira şarap rakı hergünde içersen göbek nolcak? evet sabah iyi akşam resmen felaket 100 mekik alıyım güzellik bu cezalar senin için unutma.

gayet güzel dondurma sütten daha yararlıymış afiyet olsun sporla felan bişi olmaz ödül veriyim mi ödül?

Not ediyorum cezalarımı zaten haftaya hepsini yapıcam. Ama işte akşam herkes içip muhabbet ederken sadece suyla idare demedim ama haklısın sonuçta kilo vermem gerekiyorsa bazı şeylerden fedakarlıkta bulunmam lazım. Bu vicdan azabı beni baya bi götürür zaten.

gayet güzel dondurma sütten daha yararlıymış afiyet olsun sporla felan bişi olmaz ödül veriyim mi ödül?

dondurma sütten daha yararlıymış arkadaşım afiyet olsun ama muz kabızlık yapmıyor mu? Neyse sen vucudunuu daha iyi tanyorsun sonuçta. Menü ve spor süper sana ödül veriyim mi?

çalışmıyorum artık okula geldim ders çalışmaya çalısıyorum
canım erkek arkadaşımla aramız iyi sorunlarımız da kalmadı ben bi ara baya salmıştım diyeti buraya gelince o beni motive etti 2 gündür dikkat ediyorum.

çevremdekiler hep çok zayıflamışşsın falan diyor inanılmaz motive oldu bi ara size resimlerimi paylaşayım öncesi sonrası diye siz de motive olun göbegimde 2 çatlak vardı onlar da yok oldu en çok buna sevindim zaten 7-8 kilo verdim toplamda ama gayet anlaşılıyor dışardan :) bi ara 69a indim ama şu an yine 71 falan oldum sanırım :/ bugün tartılayım size söylerim :)

tamam canım benim iyi olmana çok sevindim kilo vermeye devam tamam mı? Motivede olmuşsun ne güzel az kaldı yine 6ları görürsün umarım senin sporun felandı güzel di umarım yıne aynı olur seviyorum seni

tamam canım benim iyi olmana çok sevindim kilo vermeye devam tamam mı? Motivede olmuşsun ne güzel az kaldı yine 6ları görürsün umarım senin sporun felandı güzel di umarım yıne aynı olur seviyorum seni

ben de seni seviyorum kuzummm :)) bayrama kadar 65e inmek hedefim baya zor ama imkansız değil bence :) deneyeceğim en azından :)

cok güzel cnm callen yapiyormusun yoksa denedin zor geldi biraktinmi
gayet güzel fakat o aradaki yarim simit olmasaydi cok daha güzel olurdu
hem sporu iyce saldin sen farkindamisin cnm daha hizli sonuc almak icin lütfen aksatma sporunu hem daha siki bir vücudun olacak düsünsene gelinligin icinde kugu gibi giriyorsun salona
cok güzel cnm az cok degil dondurmayi görmüyorum yaptigin spora sayiyorum

cnm zayif bir resmini sürekli görebilecegin bir yere as veya cüzdanina koy,eger karsinda yemek cesitleri coksa ve kendine hakim olamiyorsan yüksek sesle kendine yememen gerektigini söyle inan cok faydasi oluyor o icindeki sesi kendi sesinle bastirki yemeyesin bide su daha saglikli cnm tabiki aada olacak 1 kadeh ama daha yolun basindasin ve sporda yapmiyorsun
bir an önce toparlan motivasyonunu asla kaybetme dün öyle oldu diye bu gunde ayni sey olacak degil kesinlikle basaramayacagin birsey yok cnm
teşekkür ederimm.ben bugünü büyük ihtimalle cezayla bitireceğim için hiç arsızlık yapıp ödül almayayım
o cezalar sana ödül olarak dönecek cnm
hosgeldin cnm.dünki mesajlara bakamadim heralde dün yazmissin
ayni gayetle ve ayni hizla yine kilo vermeye devam
ben de seni seviyorum kuzummm :)) bayrama kadar 65e inmek hedefim baya zor ama imkansız değil bence :) deneyeceğim en azından :)

kesinlikle imkansz degil cnm senin ne kilolar verdigine sahitiz biz

herkese verdiğin motıvasyon için tebrik ederim evde artık spor yapacak yer yok iş yerindende o kadar gec cıkıyorum evde kımse olmazsa ancak salonda yapabılırım offf offf

Selam kızlar nihayet öğle arası.

İşyerinde internete takılmak biraz sorun oldu müdür baya bir sert konuştu. o nedenle giremiyorum şimdi öğlen arası diye girdim. Bu nedenle görevi bırakmak zorundayım daha kısıtlı zaman da olsa aranızda olacağım. Yeni kaptan yardımcımız Eylül oldu Tebrikler ve teşekkürler canım

Bu arada dünkü menüm:

Sabah: 1 galeta + 1 bardak süt
Ara: 125 gram light yoğurt
Öğle: 4 kaşık taze fasulye + 1 dilim ekmek
Ara: 125 gram light yoğurt
Akşam: 1 tane yağsız beyaz peynirli sıkma + 2 kaşık taze fasulye
Ara: 1 mürdüm eriği

Su: 2,5 lt
Spor: 30 dk trambolin + 30 dk ab tronic

Hoşgeldin aramıza tekrardan yardımcı oluruz kaçamaklara cezalar veririz bol bol

fena değil menü tebrikler yürüyüş cezanı bugün yaparsın artık

o spor az olmuş hem yarım simit + ayran öğün demekkk bidaha olmasınnnnn 7 kata 2 defa eşya taşı bugün ceza olarak

sporu sevdim erimiş gitmiştir yediklerin

kusursuz bir menü yine helalll

abowwwww naptın sennn akşama kadar herşey iyi gitmiş ama en yememen gereken öğünde çok fena kaçırmışsın Eylül'e havale ediyorum

Son düzenleme:

ah cnm arkım ya gel ama sık sık olur mu o zaman elımden gelenı yaparım hemen gel ama olur mu? Umarım sorun cıkmaz?

Evet şu resim olayı mantıklı... Ondan bol bir şey yok zaten 2 sene öncesine kadar şu anki halimden 18 kilo daha azdım

menü cok güzel
gelimmi oraya müdürle konusmaya
her firsatta gel ama bak bizi eylülün cezalarina birakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…