Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet şu resim olayı mantıklı... Ondan bol bir şey yok zaten 2 sene öncesine kadar şu anki halimden 18 kilo daha azdım

ahhhh ahhhhh o seneler varya
bende evlendigimde 50 dim simdi yürüyen balon gibiyim
ama yilmak yok 80 den nasil 64 e düstüysem 55 e de düserim
yeterki isteyelim

niye yer yok cn anlamadim:26:

hiç sorma anneannem evleniyor onda olan çeyizlerimi eve getirdik evi gör curcuna . Işte plates topum bile yazık ordan oraya dolanıyor.

menü cok güzel
Gelimmi oraya müdürle konusmaya
Her firsatta gel ama bak bizi eylülün cezalarina birakma

hahahahhahahahahhah Bana kaldınız hahahahahahahahahhahhhaa

aciktimmi ne kalkim biseyler yiyim bari:125: :125:

afiyet olsun bende acıktım yahu

evet canım biraz zor ama yine de yapmaya çalışıyorum callen bugün üçüncü günüm olacak

anladim cnm.az daha bekleyeydi cifte dügün yapaydiniz

evet canım biraz zor ama yine de yapmaya çalışıyorum callen bugün üçüncü günüm olacak
ne güzel devam etmen nerden indirdin sen bide hangisini yapiyorsun

nerdesiniz bebişler

biz burdayizda sen nerdesin

hiç sorma canım kadın 70 yaşında dede evde aldı bilezikte vay anasını ya. bende buradayım yarın kilo hesaplamalarını yapcam ya nasıl yapmam gerektiğine bakıyodum öle işte

ahh ne güzel valla askin yasi yokmus gercektende
sana kolay gelsin cnm bende kalkim oglusum yatiyoken sporumu yapim

Son düzenleme:
Kızlar lütfen yarın erkenden paylaşım yapın olur mu? Bide all ız well yarın gelemıyceksen akşamdan bildirim yap diskalifiye olma sakın.

Geçen hafta cuma sabahı 77,6 tartımdım.. Uff heycan bastı valla.. Son 2 günkü falsolarım yüzünden korkuda :18:

Sabah: 2 dilim ekmek, yarım kibrit kutusu labne, çeyrek domates, 3 dilim salatalık, 1 dilim salam ve ayran (280 kalori)

öğle: yarım sosisli sandviç, ayran (300 kalori)

akşammcdonaldsdaydık) çıtır tavuklu salata(270 kalori)

toplam kalori:850

2 litre su içtim 1 buçuk saat yürüdüm birazdan başka sporlar yapmayı düşünüyorum :/ yavaş yavaş azaltmaya başlatıyorum menülerimi bu azalmış hali ://

bu arada bu akşam yemeğinden sonra tartıldım alışveriş merkezinde durum çok vahim ne yapcam bilmiyorum... ben 71 beklerken tam 72 çıktım yarın ayrıca kilo bildirimi yapamam herhalde bunu yayınlarsanız sevinirim :/ şimdi fotoğraflarımı yüklemeye çalışcam umarım olur

bu forumda callen egzersizleri sabit konu bölümünde linklerini vermişler, ben bulduğumda 3. sayfadaydı fakat konu ilerledikçe ileriki sayfalara kayıyor. Bir çok link vermişler ben şu an ilk 57 dk lık 10 seansta 10 yaş geçleşin gibi birşeydi sanırım uzun olduğu için onu indirdim, diğerlerine bakma fırsatım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…