Evet şu resim olayı mantıklı... Ondan bol bir şey yok zaten 2 sene öncesine kadar şu anki halimden 18 kilo daha azdım
niye yer yok cn anlamadim:26:
menü cok güzel
Gelimmi oraya müdürle konusmaya
Her firsatta gel ama bak bizi eylülün cezalarina birakma
aciktimmi ne kalkim biseyler yiyim bari:125: :125:
cok güzel cnm callen yapiyormusun yoksa denedin zor geldi biraktinmi
gayet güzel fakat o aradaki yarim simit olmasaydi cok daha güzel olurdu
hem sporu iyce saldin sen farkindamisin cnm daha hizli sonuc almak icin lütfen aksatma sporunu hem daha siki bir vücudun olacak düsünsene gelinligin icinde kugu gibi giriyorsun salona
cok güzel cnm az cok degildondurmayi görmüyorum yaptigin spora sayiyorum
cnm zayif bir resmini sürekli görebilecegin bir yere as veya cüzdanina koy,eger karsinda yemek cesitleri coksa ve kendine hakim olamiyorsan yüksek sesle kendine yememen gerektigini söyle inan cok faydasi oluyor o icindeki sesi kendi sesinle bastirki yemeyesin bide su daha saglikli cnm tabiki aada olacak 1 kadeh ama daha yolun basindasin ve sporda yapmiyorsun
bir an önce toparlan motivasyonunu asla kaybetme dün öyle oldu diye bu gunde ayni sey olacak degil kesinlikle basaramayacagin birsey yok cnm
o cezalar sana ödül olarak dönecek cnm
hosgeldin cnm.dünki mesajlara bakamadim heralde dün yazmissin
ayni gayetle ve ayni hizla yine kilo vermeye devam
kesinlikle imkansz degil cnm senin ne kilolar verdigine sahitiz biz
hiç sorma anneannem evleniyor onda olan çeyizlerimi eve getirdik evi gör curcuna .Işte plates topum bile yazık ordan oraya dolanıyor.
hahahahhahahahahhahBana kaldınız hahahahahahahahahhahhhaa
afiyet olsun bende acıktım yahu
ne güzel devam etmen nerden indirdin sen bide hangisini yapiyorsunevet canım biraz zor ama yine de yapmaya çalışıyorum callen bugün üçüncü günüm olacak
nerdesiniz bebişler
anladim cnm.az daha bekleyeydi cifte dügün yapaydiniz
ne güzel devam etmen nerden indirdin sen bide hangisini yapiyorsun
biz burdayizda sen nerdesin
Topraks , hadess,galanthus,zeburus rica etsem başlangıç kilolarınızı yazarmısınız?
Kızlar lütfen yarın erkenden paylaşım yapın olur mu? Bide all ız well yarın gelemıyceksen akşamdan bildirim yap diskalifiye olma sakın.
Topraks , hadess,galanthus,zeburus rica etsem başlangıç kilolarınızı yazarmısınız?
geçen cuma sabahı deneme sürem başlamıştı 84.2 kiloydumTopraks , hadess,galanthus,zeburus rica etsem başlangıç kilolarınızı yazarmısınız?
anladim cnm.az daha bekleyeydi cifte dügün yapaydiniz
ne güzel devam etmen nerden indirdin sen bide hangisini yapiyorsun
biz burdayizda sen nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?