- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
***7. Takım 277. Etap***
saphıra ( 83.1 / 81.1 / 2 / %2.4)
nev81 (81.8 / 0 / 81.8 /%0)
pasam3405 (82,8 /80,9/1,9/%2,29 )
maviyesil1999 (66,3 /65.6/0.7/%1.06)
senarist ( 108,2 / 107,2 / 1 / %0,92 )
yesilerik ( 63,6 / 63,6 / 0 / %0 )
anşaa (74.7 / 74.1 / 0.6 / %0.8 )
ecemavi ( 72.4 / 72.4/%0)
ananee ( 71.5 / 69.8/ 1.7 / %2.38 )
gerbera1987(88,1/88,3/-0,2/%-0,22)
berenim2012 (86.5 / 85 /1,5/ % 1.73) yeni üye. Hedef kilo:65
7. Takım ortalaması: %1,03
doğru mudur aceba :18:
kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum kızlar sizinle gurur duyuyoruz ben kendi adıma aslında tubişle aynı fikirde olarak yeni gelen arkadaşlarımıza özellikle zeburus'a çok teşekkür ederim.süper hareketlendi takımımız yine aynı şekilde diğer takım arkadaşlarımızdanda daha fazla paylaşım bekliyoruz ki bu konuda örneklerimiz var pegasus 3 çocuk topraks 2 çocuk annesi ama hep yanımızdalar. diliyorum ki takım kaptanımızın babasının durumu iyidir. özledik onuda takım kaptan yardımcımız yine tubiş aslında o yokken ben göreve tayin edildim. vekili ben oldum.
çok güzel bir benzetme bayıldımben de tüm arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum, oğlumla oynadığım bir oyun var bilgisayarda biliyorsunuzdur siz de, ateş ve su oyunu... bu oyunda iki takım oyuncusu birbirlerine yardımcı olmadan etapları geçemiyorlar, tek başına başarı yok, tam bir takım ve paylaşım oyunu, bu ortamı da ona benzetiyorum yüselmek için birilerinin üstüne basmak değil elini tutmak var.
öpüldünüz
kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum kızlar sizinle gurur duyuyoruz ben kendi adıma aslında tubişle aynı fikirde olarak yeni gelen arkadaşlarımıza özellikle zeburus'a çok teşekkür ederim.süper hareketlendi takımımız yine aynı şekilde diğer takım arkadaşlarımızdanda daha fazla paylaşım bekliyoruz ki bu konuda örneklerimiz var pegasus 3 çocuk topraks 2 çocuk annesi ama hep yanımızdalar. diliyorum ki takım kaptanımızın babasının durumu iyidir. özledik onuda takım kaptan yardımcımız yine tubiş aslında o yokken ben göreve tayin edildim. vekili ben oldum.
Kızlarrrrr takımlar arasında 2. olduk bu arada bireysel derecelerde zeburus birinci oldu
tebrikler zeburus başarılarının devamını dilerizz
bu arada kilo verme hikayeni yazmanı istiyorlar bireysel birincilere.
şu linkte hikayeni paylaşmanı rica ediyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-620.html
teşekkürleeer.ben bahçede iki halay çekip geleyimkızlar bu sizin sayenizde,ben 6 aydır güya diyetteyim.o mübarek tartıda 1 kilodan fazla fark görmedim.cezalar için ayrıca teşekkür ederim.tüm arkadaşlarımı kutluyorum derece için önümüzdeki haftalarda da böyle devam edebiliriz umarım.
cnm basarilarinin devamini diliyorum ve onlar ceza degil ödül oldu sana
artik esin de ceza verecekler diye üzülmez
277. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
:119:29 EYLÜL -5 EKİM:119:
1) 7.TAKIM (1.03%)
2)4.TAKIM (0.69%)
3)8.TAKIM (0,62%)
277. ETAP BİREYSEL DERECELER
:119:29 EYLÜL -5 EKİM :119:
1) zeburus (2.74%) 4.TAKIM
2) Kbra23 (2.70%) 13.TAKIM
3) SAPHIRA (2.40%) 7.TAKIM
teşekkürler.cezaları baştan beri seviyordum da bu kadar güzel geri dönüşü olacağını ummamıştım.haftanın her günü bir kaçamağım=cezam oldu neredeyse:)))neymiş,durmak yok kaçamağa devam:)))
cnm kacamak yapmadan yapmis gibi spor yap bence böylece her hafta seni olistede görmüs oluruz
sayende takıma inanılmaz bi enerji geldi inan bana. hem takım hareketlendi hem spor azmi geldi hepimize ama en çok banateşekkürleeer.ben bahçede iki halay çekip geleyimkızlar bu sizin sayenizde,ben 6 aydır güya diyetteyim.o mübarek tartıda 1 kilodan fazla fark görmedim.cezalar için ayrıca teşekkür ederim.tüm arkadaşlarımı kutluyorum derece için önümüzdeki haftalarda da böyle devam edebiliriz umarım.
sayende takıma inanılmaz bi enerji geldi inan bana. hem takım hareketlendi hem spor azmi geldi hepimize ama en çok banatebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?