Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***7. TAKIM 277. ETAP***

SAPHIRA ( 83.1 / 81.1 / 2 / %2.4)
nev81 (81.8 / 0 / 81.8 /%0)
pasam3405 (82,8 /80,9/1,9/%2,29 )
maviyesil1999 (66,3 /65.6/0.7/%1.06)
senarist ( 108,2 / 107,2 / 1 / %0,92 )
yesilerik ( 63,6 / 63,6 / 0 / %0 )
anşaa (74.7 / 74.1 / 0.6 / %0.8 )
ecemavi ( 72.4 / 72.4/%0)
ananee ( 71.5 / 69.8/ 1.7 / %2.38 )
gerbera1987(88,1/88,3/-0,2/%-0,22)
BeReNiM2012 (86.5 / 85 /1,5/ % 1.73) yeni üye. hedef kilo:65

7. TAKIM ORTALAMASI: %1,03

doğru mudur aceba :18:

Son düzenleyen: Moderatör:

tubişim kontrol etmiş doğruymuş

kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum kızlar sizinle gurur duyuyoruz ben kendi adıma aslında tubişle aynı fikirde olarak yeni gelen arkadaşlarımıza özellikle zeburus'a çok teşekkür ederim. süper hareketlendi takımımız yine aynı şekilde diğer takım arkadaşlarımızdanda daha fazla paylaşım bekliyoruz ki bu konuda örneklerimiz var pegasus 3 çocuk topraks 2 çocuk annesi ama hep yanımızdalar. diliyorum ki takım kaptanımızın babasının durumu iyidir. özledik onuda takım kaptan yardımcımız yine tubiş aslında o yokken ben göreve tayin edildim. vekili ben oldum.

ben de tüm arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum, oğlumla oynadığım bir oyun var bilgisayarda biliyorsunuzdur siz de, ateş ve su oyunu... bu oyunda iki takım oyuncusu birbirlerine yardımcı olmadan etapları geçemiyorlar, tek başına başarı yok, tam bir takım ve paylaşım oyunu, bu ortamı da ona benzetiyorum yüselmek için birilerinin üstüne basmak değil elini tutmak var.
öpüldünüz

çok güzel bir benzetme bayıldım hep birlikte incecik ve sağlıklı olacağız inşallahhhh

asıl ben teşekkür ederim beni aranıza kabul ettiğiniz için.bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum, bu yola çıkmak bile cesaret ister caydırıcı onlarca sebep varken:)))inşallah kaptanımız da iyi haberlerle döner aramıza...

277. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
29 EYLÜL -5 EKİM

1) 7.TAKIM (1.03%)
2)4.TAKIM (0.69%)
3)8.TAKIM (0,62%)

277. ETAP BİREYSEL DERECELER
29 EYLÜL -5 EKİM
1) zeburus (2.74%) 4.TAKIM
2) Kbra23 (2.70%) 13.TAKIM
3) SAPHIRA (2.40%) 7.TAKIM
kizlar tebrik ediyorum hepinizi 2. olmusuz
zeburus senide ayrica tebrik ediyorum bireyselde birincisin
kardes takimida kutluyorum birincilikleri icin
haftaya birinci olacagiz insallah

teşekkürleeer.ben bahçede iki halay çekip geleyimkızlar bu sizin sayenizde,ben 6 aydır güya diyetteyim.o mübarek tartıda 1 kilodan fazla fark görmedim.cezalar için ayrıca teşekkür ederim.tüm arkadaşlarımı kutluyorum derece içinönümüzdeki haftalarda da böyle devam edebiliriz umarım.

kizlar haftasonu gelemiyorum o yüzden bu günki menümü yazayim ama önce söylemek istedigim birsey var
aksam nette diyetle ilgili seyler okuyodum burda 1 haftada 5 kilo diye bir diyet gördüm ve bana cok cazip geldi
artik ellileri görmek istiyorum
bu yüzden bu gün itibariyle bir haftaligina bu diyeti uygulamaya basladim biliyorum cok sagliksiz ama denize düsen yilana sarilir haftaya c.tesi de dügün var bütün düsmanlarimda orda olacak azcik sporuda fazlalastirip 60 in altina düsmek istiyorum
bir hafta boyunca yiyeceklerim ayni olacak o yüzden yazmasamda bilin
sabah
1 dilim ekmek,1 dilim peynir,domates,salatalik,yesil cay
ara
1 meyve
ögle
istedigin bir corbadan istedigin kadar icebilirsin ben sebze corbasi yaptim icine 1 yemek kasigi kadar bulgur koydum 2 kase
ara
1 meyve
aksam
nohut,kuru fasulye ve barbunyayi karistirip 1 bardak aliyorsun ve normal salatana katip yiyorsun
su 2lt icmisimdir simdiye kadar
mesaj yine saymadim cokmu üsengecim ne 3-4 heralde
spor
1 saat yürüdüm,tüm gün temizlik yaptim,aksamda 1 saat callen yapacagim eger üsenmezsem 200 defada ip atlamayi düsünüyorium ama kesin degil:26:

cnm basarilarinin devamini diliyorum ve onlar ceza degil ödül oldu sana
artik esin de ceza verecekler diye üzülmez

cnm basarilarinin devamini diliyorum ve onlar ceza degil ödül oldu sana
artik esin de ceza verecekler diye üzülmez

teşekkürler.cezaları baştan beri seviyordum da bu kadar güzel geri dönüşü olacağını ummamıştım.haftanın her günü bir kaçamağım=cezam oldu neredeyse:)))neymiş,durmak yok kaçamağa devam:)))

ben ciktim cicisler kizlarim acikmis oglusumunda uykusu geliyor kizlara tost oglusada yatak yolu gözüktü
sonra zamanim olursa gelmeye calisacagim gelemesemde iyi aksamlar

cnm kacamak yapmadan yapmis gibi spor yap bence böylece her hafta seni olistede görmüs oluruz

sayende takıma inanılmaz bi enerji geldi inan bana. hem takım hareketlendi hem spor azmi geldi hepimize ama en çok bana tebrikler

sayende takıma inanılmaz bi enerji geldi inan bana. hem takım hareketlendi hem spor azmi geldi hepimize ama en çok bana tebrikler

ne güzel o zaman,karşılıklı aşka getirmişiz birbirimizi:))bu hafta akşam sporlarını da düzene sokmayı planlıyorum.3. günüm galiba akşam miskinliğimin.kız uyusun öyle yapayım diyordum ama uyumasa da olur,yuvarlansın halıda ben de sporumu yaparım.küçük hanımın keyfini beklemekten ben yorgun düşeceğime sıpa beni beklemekten yorgun düşsün.çok bencilim çok:)))

bir bilgi daha:sağlıklı bir insanın vücudundaki yağ/su oranı 1/3 olmalıymış.kişi şişmanladıkça vücuttaki su oranı düşerken yağ oranı artarmış.sağlıklı kilo verildiğindeyse su oranı artacak,yağ oranı düşecekmiş.baskülünüz aynı zamanda yağ,su oranınızı ölçüyorsa bu bilgiyi kullanabilirsiniz diye düşündüm.benim oran 3/4 çıktı,çok çalışmam lazım çok:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…