ne güzel o zaman,karşılıklı aşka getirmişiz birbirimizi:))bu hafta akşam sporlarını da düzene sokmayı planlıyorum.3. günüm galiba akşam miskinliğimin.kız uyusun öyle yapayım diyordum ama uyumasa da olur,yuvarlansın halıda ben de sporumu yaparım.küçük hanımın keyfini beklemekten ben yorgun düşeceğime sıpa beni beklemekten yorgun düşsün.çok bencilim çok:)))
ayni sey benimde basimda uyusunda yapim diyorum uyuduktan sonrada canim istemiyor günün yorgunlugundan
bahanelerimizde hemen hazir ama
kac aylik cnm kizin
ben simdi 1 saatlik callen yaptimcanim cikti valla dusa girip sonrasindada oglusum kalkmazsa dizi bakim
Kızlarrrrr takımlar arasında 2. olduk bu arada bireysel derecelerde zeburus birinci oldu
tebrikler zeburus başarılarının devamını dilerizz
bu arada kilo verme hikayeni yazmanı istiyorlar bireysel birincilere.
şu linkte hikayeni paylaşmanı rica ediyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-620.html
hepimize kocaman alkış, haftaya birinciyiz inşallah
zeburus ayrıca tebrik ederim, süpersin
kizlar haftasonu gelemiyorum o yüzden bu günki menümü yazayim ama önce söylemek istedigim birsey var
aksam nette diyetle ilgili seyler okuyodum burda 1 haftada 5 kilo diye bir diyet gördüm ve bana cok cazip geldi
artik ellileri görmek istiyorum
bu yüzden bu gün itibariyle bir haftaligina bu diyeti uygulamaya basladim biliyorum cok sagliksiz ama denize düsen yilana sarilir haftaya c.tesi de dügün var bütün düsmanlarimda orda olacakazcik sporuda fazlalastirip 60 in altina düsmek istiyorum
bir hafta boyunca yiyeceklerim ayni olacak o yüzden yazmasamda bilin
sabah
1 dilim ekmek,1 dilim peynir,domates,salatalik,yesil cay
ara
1 meyve
ögle
istedigin bir corbadan istedigin kadar icebilirsin ben sebze corbasi yaptim icine 1 yemek kasigi kadar bulgur koydum 2 kase
ara
1 meyve
aksam
nohut,kuru fasulye ve barbunyayi karistirip 1 bardak aliyorsun ve normal salatana katip yiyorsun
su 2lt icmisimdir simdiye kadar
mesaj yine saymadim cokmu üsengecim ne 3-4 heralde
spor
1 saat yürüdüm,tüm gün temizlik yaptim,aksamda 1 saat callen yapacagim eger üsenmezsem 200 defada ip atlamayi düsünüyorium ama kesin degil:26:
teşekkürler.cezaları baştan beri seviyordum da bu kadar güzel geri dönüşü olacağını ummamıştım.haftanın her günü bir kaçamağım=cezam oldu neredeyse:)))neymiş,durmak yok kaçamağa devam:)))
bir bilgi daha:sağlıklı bir insanın vücudundaki yağ/su oranı 1/3 olmalıymış.kişi şişmanladıkça vücuttaki su oranı düşerken yağ oranı artarmış.sağlıklı kilo verildiğindeyse su oranı artacak,yağ oranı düşecekmiş.baskülünüz aynı zamanda yağ,su oranınızı ölçüyorsa bu bilgiyi kullanabilirsiniz diye düşündüm.benim oran 3/4 çıktı,çok çalışmam lazım çok:44:
uykum gelmis ya simdi farkettim
Eki Görüntüle 525867 Eki Görüntüle 525868
saçımı boyattım ve sonuç ama bura ışık yok bide ikinci kez kat geçicek iki tane foto siz hangisi?:44::44::44:
senmisin cnm bu boyun kacti
masallah cnm sanabide tütütü yaptim
Eki Görüntüle 525867 Eki Görüntüle 525868
saçımı boyattım ve sonuç ama bura ışık yok bide ikinci kez kat geçicek iki tane foto siz hangisi?:44::44::44:
bence de kahverengi daha güzel, aslında yüzün çok güzel ikisi de olmuş ama tercih dersen kahverengi:)
inşallahhhhhh bu hafta çok asılalım kızlar hepimiz iyi kilolar verelim derecelerimizi alalımhepimize kocaman alkış, haftaya birinciyiz inşallah
zeburus ayrıca tebrik ederim, süpersin
haftaya 3 bireysel derece + 1 takım birinciliği alsak motivasyon tavan yaparteşekkürler,sayenizdeeevet haftaya birincilik için çalışalım hep birlikte,elimizden geleni yapalım ki motivasyon katsayımız artsın:)))
zeburusun çabası takdire şayan valla tekrar tekrar alkışşşkızlar günaydın 2.liğimizi tebrik ediyorum bravo hepimize.yeni gelen arkadaşlarımızla takımın hareketliliğinden bahsetmiştim bunu zeburusun bireysel derecesi ile görebiliyoruz
zeburussss bravo sana tekrar tekrar böle sağlıklı kilo vermeler diliyorum...
kek miiii 100 mekik alalımmmgünaydın kızlar
dünkü menüm
sabah
kahvaltılık gevrek
süt
öğlen
simit
ayran
ara
kek
neskafe
akşam
yeşil mercimek yemeği
çok az makarna
su 2 lt
spor 40 dk yürüyüş
mesaj 8
bu arada kardeşimde takıma katılmak istiyor, olabilir mi?
keke kızmıyorum çünkü akşam yemeği niyetine yemişsin aferinnn sporu da aksatmamışsın yinegünaydınnnn!!!yeni haftamız hayırlı uğurlu olsun:)))
dünkü menüm:
sabah
1 yumurta beyazı+yarım sarısı
1 dilim peynir
yarımşar domates salatalık
1 dilim peynir
1 dilim pastırma
çay
ara
1 tane muz
4 tane fındık
öğlen
yağsız peynirli tost
ara
elma
akşam
yarım dilim kek
1 tane armut
spor:1 saat bisiklet,100 mekik
su:3 lt
evet yine yalnızdım,yine çok saçma menüm oldu.bu hafta sadece 1 gün yalnız olacağım ve haliyle daha düzenli bir menüm olur.tek başımayken sofra kurmayı sevemedim gitti(
şimdi de sporumu yapayım.kızçe uyanınca da sokağa atarız kendimizi,deniz şıpırtısı dinleyelim birazda:))
hepinize iyi haftasonu diliyorum....
Eylülll kesinlikle çok yakışmış sarıdan güzel olmuş benceee bir de gelinlikte koyu renk saç daha güzel durur harika olmuşsun çıtırEki Görüntüle 525867 Eki Görüntüle 525868
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?