Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayni sey benimde basimda uyusunda yapim diyorum uyuduktan sonrada canim istemiyor günün yorgunlugundan
bahanelerimizde hemen hazir ama
kac aylik cnm kizin
ben simdi 1 saatlik callen yaptimcanim cikti valla dusa girip sonrasindada oglusum kalkmazsa dizi bakim

öyle vallahi.bahane bulamamak için haftaya akşam sporumu 7 de yapayım diyorum.9 gibi kızım uyuyor.7 de uyuyordu geçen hafta,saati değişti niyeyse.6 aylık oldu kızçe,biz hala düzen tutturamıyoruz.bir süre daha böyle devam eder galiba...

1haftada vereceğin 5 kilo sana 10 kilo olarak dönmesin diye diliyorum inşallah dönmez. bence kilon çok değil yorma vucudunu ama tabıkıde sen bilirsin.

bu cümle sonu için 150 mekik alalım lütfen al sana ceza.

o zaman hemen hop hop hop

uykum gelmis ya simdi farkettim

e e e e uyusunda büyüsün ninni e e e e uyusunda erisin ninni kara yağlar gitsin ninni nasıl oldu?

kızlar günaydın 2.liğimizi tebrik ediyorum bravo hepimize. yeni gelen arkadaşlarımızla takımın hareketliliğinden bahsetmiştim bunu zeburusun bireysel derecesi ile görebiliyoruz

zeburussss bravo sana tekrar tekrar böle sağlıklı kilo vermeler diliyorum...

sabah:1 diyet poğaça,açık çay(yağsız,kepekli buday unu ile yapılmış yulaflı olan vardı ya)

ara:nescafe

öğlen:taze fasulye 2 servis kaşığı,yarım tabak yağsız tuzsuz makarna(sonra attım gerçi),1kase yoğurt

ara:soda

akşam:yumurta yedim az tereyağlı peynirli,çay,5 zeytin

su:2litre
spor:kuaföre gittim.

Son düzenleme:
günaydın kızlar

dünkü menüm
sabah
kahvaltılık gevrek
süt

öğlen
simit
ayran

ara
kek
neskafe

akşam
yeşil mercimek yemeği
çok az makarna

su 2 lt
spor 40 dk yürüyüş
mesaj 8

bu arada kardeşimde takıma katılmak istiyor, olabilir mi?

günaydınnnn!!!yeni haftamız hayırlı uğurlu olsun:)))
dünkü menüm:

sabah

1 yumurta beyazı+yarım sarısı
1 dilim peynir
yarımşar domates salatalık
1 dilim peynir
1 dilim pastırma
çay

ara

1 tane muz
4 tane fındık

öğlen

yağsız peynirli tost

ara

elma

akşam

yarım dilim kek
1 tane armut

spor:1 saat bisiklet,100 mekik
su:3 lt

evet yine yalnızdım,yine çok saçma menüm oldu.bu hafta sadece 1 gün yalnız olacağım ve haliyle daha düzenli bir menüm olur.tek başımayken sofra kurmayı sevemedim gitti(

şimdi de sporumu yapayım.kızçe uyanınca da sokağa atarız kendimizi,deniz şıpırtısı dinleyelim birazda:))

hepinize iyi haftasonu diliyorum....

saçımı boyattım ve sonuç ama bura ışık yok bide ikinci kez kat geçicek iki tane foto siz hangisi?:44::44::44:

Selam kızlar bugün gelemedim ama haklı sebeplerim vardı. Uzun zamandır devam eden bilek ağrılarım (el) dün gece tavan yapınca gecenin bi saati hastaneden sabah için randevu aldım. doktor muaynesi, testler,tahliller derken diyetisyen saatim geldi koştur koştur oraya gittim. Çok şükür ciddi bi neden çıkmadı ben nette araştırdım karpal tünel sendromu diye bişey, ona benziyordu hastalığım ve ileri düzeydeyse ameliyat falan gereken ciddi bir rahatsızlık. Ama çok şükür o çıkmadı romatizmal ağrılarmış ilaçlar etkisini gösterdi ağrım dindi çok şükür iyiyimmm.

Gelelim diyetisyene: tartıda 76.9 geldim tabi sabah aç karnına o kadar koşturdum diyetisyene gidince de kilom iyi çıktı. 700 gram daha yağdan vermişim ve sadece 3 kg fazla yağım kaldı çok şükürr normal sınırlara inmek üzereyim.

Dünkü menüm:

Sabah: 1 galeta + 1 bardak süt
Ara: 125 gram yoğurt
Öğle: 4 kaşık kabak yemeği + 1 dilim ekmek
Ara: 125 gram yoğurt
Akşam: 1 kase ayranlı soğuk çorba + 1 tane küçük biber dolma
Ara: 1 nektarin

Su: 3 - 3.5 lt
Spor: 30 dk trambolin + 30 dk ab tronic

hepimize kocaman alkış, haftaya birinciyiz inşallah
zeburus ayrıca tebrik ederim, süpersin
inşallahhhhhh bu hafta çok asılalım kızlar hepimiz iyi kilolar verelim derecelerimizi alalım

teşekkürler,sayenizdee evet haftaya birincilik için çalışalım hep birlikte,elimizden geleni yapalım ki motivasyon katsayımız artsın:)))
haftaya 3 bireysel derece + 1 takım birinciliği alsak motivasyon tavan yapar

zeburusun çabası takdire şayan valla tekrar tekrar alkışşş

kek miiii 100 mekik alalımmm tabi buyursun gelsin kardeşin de o kaç kilo ki?

keke kızmıyorum çünkü akşam yemeği niyetine yemişsin aferinnn sporu da aksatmamışsın yine

Eki Görüntüle 525867 Eki Görüntüle 525868

saçımı boyattım ve sonuç ama bura ışık yok bide ikinci kez kat geçicek iki tane foto siz hangisi?:44::44::44:
Eylülll kesinlikle çok yakışmış sarıdan güzel olmuş benceee bir de gelinlikte koyu renk saç daha güzel durur harika olmuşsun çıtır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…