Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

arkadaşım çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm ya dikkat et kendine olur mu tatlım benim. spor iyi yağda az kaldı süpersin sen

teşekkür ederim canım karar veremedim içime sindi ama emin olamadım sizin sayenizde mutlu oldum valla ne güzel oldu.

kızlar ben yarın yokum kendinize eşlerinize veya ailelerinize iyi bakın öptüm hepinizi iyi hafta sonları diliyorum büyüklerimin ellerinden küçüklerin gözlerinde öperim. bir haftanın daha sonuna geldik sayın seyirciler. tekrar görüşene kadar hadi bb trıbımıde atar giderim.

geçmiş olsun arkadaşım, önemli bir durum olmamasına sevindim.

100 mekik anlaşılmıştır :) kardeşimde 68 kilo civarında olması gerek tam bilmiyorum, 1,65 boyu var. Bizimle birlikte yaşıyor, benden görünce o da heveslendi söyleyeyim o zaman üye olsun, teşekkür ederim.

iyi geceler kızlar.güsel ve bol kalorili bir gün geçirip geldim.vallahi çarptım böldüm 2543 kalori indirmişim mideye ki 1339 kalori tüketmem gerekiyordu.bu hafta bi güzellik yaparsınız artık bana:)))))))))

iyi geceler kızlar.güsel ve bol kalorili bir gün geçirip geldim.vallahi çarptım böldüm 2543 kalori indirmişim mideye ki 1339 kalori tüketmem gerekiyordu.bu hafta bi güzellik yaparsınız artık bana:)))))))))

off arkadaşım ne yaptın sen öyle :) süper bir cumartesi geçmiş galiba :) neyse sende bu spor performansı varken kapatırsın açığı...

günaydın arkadaşlar, herhese iyi pazarlar...
dünkü menüm
sabah
1 dilim tam buğday
b. peynir
domates
salatalık
çay

öğlen
küçük sosisli ekmeğine döner
ayran

akaşam
yeşil mercimek ( sanki orduya pişirmişim ye ye bitmedi)
bir yemek kaşığı bulgur pilavı
yarım bardak ice tea

dün bir curcuna gitti araları bile yiyemedim, mutemadiyen açtım, öğlen dışarıdaydım olabildiğince hafif atlatmaya çalıştım.
2 lt civarı su belki biraz daha az olabilir
50 dk yürüyüş
5 mesaj

bu arada trampolin siparişimi verdim, sanırım artık daha fazla spor yapabileceğim
toprak'ı uyutmayı da eşim üstlenecek tabi toprak sorun çıkarmazsa,o zaman spora daha çok zamanım kalacak . bakalım deneyip göreceğiz.

görüşmek üzere

merhaba iyi pazarlar:)
benim adım çise, topraks adlı kullanıcıın kardeşiyim. ablam bu gruba katılmam için size danışmış.
yaşım 30, 1.65 boyum 68 kg hedefim 58 olmak:)
ben de bu grupta yer almak istiyorum.
teşekkür ederim
sevgiler...

selam, gelen giden yok herkes geziyor ben yine temizlik yapıyorum
neyse diğer molada yine bakarım size

günaydın cicişler :) yurtta netim gitti 2 gündür giremedim menülerimi yazayım

cuma
sabah1 dilim form etimek yarım k.k labne

öğle: 1 kase salata, 1 meyve suyu

akşam 1 kutu çilekli süt

dün ki menüm berbat
kahvaltı: çeyrek domates-salatalık, 1 puğaça, 1 haş yumurta, 1 ayran

3 gibi çok açtım kendime hakim olamadım popeyesten maxi menü yedim :/

sonra erkek arkadaşımla konsere gittik birlikte headbang falan yaptık oynadık zıpladık gece 1 gibi cıktık acıktık bi tane burger king tek tavuk burger yedim:/

ordanda başka bi partiye gittik ordada 30luk bira içtim cezama razıyım 3 4 gibi uyudum :/

çok şükür bilgisayarı kaptım.geç oldu ama dünkü menüm:

sabah

1 tane nektarin
1.5 dilim ekmek
1.5 yumurta
1 dilim pastırma
1 tatlı kaşığı reçel
1 tatlı kaşığı kaymak
yarımşar domates salatalık
1 dilim peynir

öğlen

yarım ekmek kokoreç

akşam

15 tanecik tavuk kanat
4 tane biber
1 tane domates
15 cl rakı
1 tane bira
1 dilim sucuk

gece

1 tane mandalina
1 tane elma
yarım armut

su en az 2 lt tüketmişimdir.
spor:30 dk bisiklet+30 dk yürüyüş

unuttum yazmayı,dün 2 paylaşımım var.
dün hava güzel,dedikki hadi mangal yapalım.ben akıllı tavuğun kalorisi düşük ya güya kanat alalım dedim.akşam eve geldim yediklerimi hesaplıyorum kanatlar hop diye 1350 kalori zıplattı benim menüyü.gözlerim faltaşı gibi açıldı vallahi.sıpa site de uyarıyor günlük limiti aştın diye.bir daha yooook,önce kalorisine bakıp öle mideye indireceğim.
bugün de lc waikikiye gittik.eşim yine tutundu sana kot alalım diye.ben de inatla önce 75 olcam sonra alcam diyorum.ya bi dene beğenmezsen almazsın dedi.1 ay önce aynı yerde 36 beden kotlar ancak oluyordu,bu hafta 34 bedene girdim.pek bir hoşuma gitti:))))
ve yarın yine sıkmaya başlıyorum kendimi.gelsin salatalar haşlamalar defolsun yağlar:))

saka yapiyosun demi bunlari yemedim de ne olur
eger gercekten yediysen emeklerine yazik 1 hafta dayan 1 günde mahvet hic olmamis

kalorisi en az olan seyden bile 15 tane yesen böyle bir sonuc cikar ve tek kanat degil bütün gün berbat ne yaptin sen cnm

kalorisi en az olan seyden bile 15 tane yesen böyle bir sonuc cikar ve tek kanat degil bütün gün berbat ne yaptin sen cnm

doğrusun ne diyim.allahtan dün telafiye başladım.ama hep diyorum ya haftanın 1 günü benim,bıkmamak,bırakmamak için.öyle oldumu hafta rahat bitiyor ve rahat başlıyor:)))

günaydın kızlar. dünkü menümü yazayım hemen ve sabah sporumu yapayım kızçenin keyfi yerindeyken:))

sabah

2 dilim ekmek
2 dilim peynir
yarımşar domates salatalık
1 tatlı kaşığı bal

öğle

1 tane un kurabiyesi

akşam

1 tane çipura
2 porsiyon salata

dün yaptığım tek sportif faaliyet 1.30 saat kadar alış verişti.
su 2 litre civarıdır
mesajım 2 tane.

hepinize iyi haftalar diliyorum:))))))

evet fena değil aslında iyi yani oda spor olduğu için aslında kaçmış ama yok yok idare edilir.

hoşgeldin cnm ben eylül hadi bakalım sana kolay gelsin.

günaydın cicişler :) yurtta netim gitti 2 gündür giremedim menülerimi yazayım

cuma
sabah1 dilim form etimek yarım k.k labne

öğle: 1 kase salata, 1 meyve suyu

akşam 1 kutu çilekli süt

sanki az değil mi?:44::44: kızıcam ama

ohhh kolay gelsinn 300 mekik ,45dk leslie,1 saat yürüyüş bunlar çabuk yapılacak hemde bu hafta hergün.

kolay gelsin kaymaklar reçeller biralar sucuk hayırdır tatil mi cnm ?yemedim de içmedim de şaka de bişi de işte ne bilim. 200 mekik 45dk yürüyüş bu 200 mekik hergün yapılsın.

un kurabiyesi 1tane diye sesim çıkmıyor neyse iyi güzel olmuş cnm sanada günaydın.

kızlar ünaydın iyi hafta sonları diliyorum hepinize bu hafta sonu kaçamakları çok fazla olmuş sanki inşallah hafta sonu fazla çıkmayız ne dersiniz?:44::44:

neyse bende hemen dünkü menümü paylaşıyım.

sabah
1yumurta
5zeytin
2 dilim ekmek
patates buğlama az yağlı 1kaşık(küp küp doğranmış)

öğlen
6 mangal köfte
ayran

akşam
3 kaşık makarna salatası (makarna yağsız yapıldı mayonezli diye)

su:1,5litre
spor:öğlen 13:30 dan akşam 21:00 a kadar alışveriş merkezlerinde dolaştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…