Selam kızlar bugün gelemedim ama haklı sebeplerim vardı. Uzun zamandır devam eden bilek ağrılarım (el) dün gece tavan yapınca gecenin bi saati hastaneden sabah için randevu aldım. doktor muaynesi, testler,tahliller derken diyetisyen saatim geldi koştur koştur oraya gittim. Çok şükür ciddi bi neden çıkmadı ben nette araştırdım karpal tünel sendromu diye bişey, ona benziyordu hastalığım ve ileri düzeydeyse ameliyat falan gereken ciddi bir rahatsızlık. Ama çok şükür o çıkmadı romatizmal ağrılarmış ilaçlar etkisini gösterdi ağrım dindi çok şükür iyiyimmm.
Gelelim diyetisyene: tartıda 76.9 geldim tabi sabah aç karnına o kadar koşturdum diyetisyene gidince de kilom iyi çıktı. 700 gram daha yağdan vermişim ve sadece 3 kg fazla yağım kaldı çok şükürr normal sınırlara inmek üzereyim.
Dünkü menüm:
Sabah: 1 galeta + 1 bardak süt
Ara: 125 gram yoğurt
Öğle: 4 kaşık kabak yemeği + 1 dilim ekmek
Akşam: 1 kase ayranlı soğuk çorba + 1 tane küçük biber dolma
Ara: 1 nektarin
Su: 3 - 3.5 lt
Spor: 30 dk trambolin + 30 dk ab tronic
keke kızmıyorum çünkü akşam yemeği niyetine yemişsin aferinnn sporu da aksatmamışsın yine
Eylülll kesinlikle çok yakışmış sarıdan güzel olmuş benceee bir de gelinlikte koyu renk saç daha güzel durur harika olmuşsun çıtır
Selam kızlar bugün gelemedim ama haklı sebeplerim vardı. Uzun zamandır devam eden bilek ağrılarım (el) dün gece tavan yapınca gecenin bi saati hastaneden sabah için randevu aldım. doktor muaynesi, testler,tahliller derken diyetisyen saatim geldi koştur koştur oraya gittim. Çok şükür ciddi bi neden çıkmadı ben nette araştırdım karpal tünel sendromu diye bişey, ona benziyordu hastalığım ve ileri düzeydeyse ameliyat falan gereken ciddi bir rahatsızlık. Ama çok şükür o çıkmadı romatizmal ağrılarmış ilaçlar etkisini gösterdi ağrım dindi çok şükür iyiyimmm.
Gelelim diyetisyene: tartıda 76.9 geldim tabi sabah aç karnına o kadar koşturdum diyetisyene gidince de kilom iyi çıktı. 700 gram daha yağdan vermişim ve sadece 3 kg fazla yağım kaldı çok şükürr normal sınırlara inmek üzereyim.
Dünkü menüm:
Sabah: 1 galeta + 1 bardak süt
Öğle: 4 kaşık kabak yemeği + 1 dilim ekmek
Akşam: 1 kase ayranlı soğuk çorba + 1 tane küçük biber dolma
Ara: 1 nektarin
Su: 3 - 3.5 lt
Spor: 30 dk trambolin + 30 dk ab tronic
inşallahhhhhh bu hafta çok asılalım kızlar hepimiz iyi kilolar verelim derecelerimizi alalım
haftaya 3 bireysel derece + 1 takım birinciliği alsak motivasyon tavan yapar
zeburusun çabası takdire şayan valla tekrar tekrar alkışşş
kek miiii 100 mekik alalımmmtabi buyursun gelsin kardeşin de o kaç kilo ki?
iyi geceler kızlar.güsel ve bol kalorili bir gün geçirip geldim.vallahi çarptım böldüm 2543 kalori indirmişim mideye ki 1339 kalori tüketmem gerekiyordu.bu hafta bi güzellik yaparsınız artık bana:)))))))))
çok şükür bilgisayarı kaptım.geç oldu ama dünkü menüm:
sabah
1 tane nektarin
1.5 dilim ekmek
1.5 yumurta
1 dilim pastırma
1 tatlı kaşığı reçel
1 tatlı kaşığı kaymak
yarımşar domates salatalık
1 dilim peynir
öğlen
yarım ekmek kokoreç
akşam
15 tanecik tavuk kanat
4 tane biber
1 tane domates
15 cl rakı
1 tane bira
1 dilim sucuk
gece
1 tane mandalina
1 tane elma
yarım armut
su en az 2 lt tüketmişimdir.
spor:30 dk bisiklet+30 dk yürüyüş
unuttum yazmayı,dün 2 paylaşımım var.
dün hava güzel,dedikki hadi mangal yapalım.ben akıllı tavuğun kalorisi düşük ya güya kanat alalım dedim.akşam eve geldim yediklerimi hesaplıyorum kanatlar hop diye 1350 kalori zıplattı benim menüyü.gözlerim faltaşı gibi açıldı vallahi.sıpa site de uyarıyor günlük limiti aştın diye.bir daha yooook,önce kalorisine bakıp öle mideye indireceğim.
bugün de lc waikikiye gittik.eşim yine tutundu sana kot alalım diye.ben de inatla önce 75 olcam sonra alcam diyorum.ya bi dene beğenmezsen almazsın dedi.1 ay önce aynı yerde 36 beden kotlar ancak oluyordu,bu hafta 34 bedene girdim.pek bir hoşuma gitti:))))
ve yarın yine sıkmaya başlıyorum kendimi.gelsin salatalar haşlamalar defolsun yağlar:))
kalorisi en az olan seyden bile 15 tane yesen böyle bir sonuc cikar ve tek kanat degil bütün gün berbat ne yaptin sen cnm
günaydın arkadaşlar, herhese iyi pazarlar...
dünkü menüm
sabah
1 dilim tam buğday
b. peynir
domates
salatalık
çay
öğlen
küçük sosisli ekmeğine döner
ayran
akaşam
yeşil mercimek ( sanki orduya pişirmişim ye ye bitmedi)
bir yemek kaşığı bulgur pilavı
yarım bardak ice tea
dün bir curcuna gitti araları bile yiyemedim, mutemadiyen açtım, öğlen dışarıdaydım olabildiğince hafif atlatmaya çalıştım.
2 lt civarı su belki biraz daha az olabilir
50 dk yürüyüş
5 mesaj
bu arada trampolin siparişimi verdim, sanırım artık daha fazla spor yapabileceğim
toprak'ı uyutmayı da eşim üstlenecek tabi toprak sorun çıkarmazsa,o zaman spora daha çok zamanım kalacak . bakalım deneyip göreceğiz.
görüşmek üzere
merhaba iyi pazarlar:)
benim adım çise, topraks adlı kullanıcıın kardeşiyim. ablam bu gruba katılmam için size danışmış.
yaşım 30, 1.65 boyum 68 kg hedefim 58 olmak:)
ben de bu grupta yer almak istiyorum.
teşekkür ederim
sevgiler...
günaydın cicişler :) yurtta netim gitti 2 gündür giremedim menülerimi yazayım
cuma
sabah1 dilim form etimek yarım k.k labne
öğle: 1 kase salata, 1 meyve suyu
akşam 1 kutu çilekli süt
dün ki menüm berbat
kahvaltı: çeyrek domates-salatalık, 1 puğaça, 1 haş yumurta, 1 ayran
3 gibi çok açtım kendime hakim olamadım popeyesten maxi menü yedim :/
sonra erkek arkadaşımla konsere gittik birlikte headbang falan yaptık oynadık zıpladık gece 1 gibi cıktık acıktık bi tane burger king tek tavuk burger yedim:/
ordanda başka bi partiye gittik ordada 30luk bira içtimcezama razıyım 3 4 gibi uyudum :/
çok şükür bilgisayarı kaptım.geç oldu ama dünkü menüm:
sabah
1 tane nektarin
1.5 dilim ekmek
1.5 yumurta
1 dilim pastırma
1 tatlı kaşığı reçel
1 tatlı kaşığı kaymak
1 dilim peynir
öğlen
yarım ekmek kokoreç
akşam
15 tanecik tavuk kanat
4 tane biber
1 tane domates
15 cl rakı
1 tane bira
1 dilim sucuk
gece
1 tane mandalina
1 tane elma
yarım armut
su en az 2 lt tüketmişimdir.
spor:30 dk bisiklet+30 dk yürüyüş
günaydın kızlar. dünkü menümü yazayım hemen ve sabah sporumu yapayım kızçenin keyfi yerindeyken:))
sabah
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 tatlı kaşığı bal
öğle
1 tane un kurabiyesi
akşam
1 tane çipura
2 porsiyon salata
dün yaptığım tek sportif faaliyet 1.30 saat kadar alış verişti.
su 2 litre civarıdır
mesajım 2 tane.
hepinize iyi haftalar diliyorum:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?