Eylül cezanı vermiş ama olmaz kızlar böyle tamam haftada bir ödül yapın ama bir öğünde istediğiniz bir şeyi abartmadan yiyin böyle giderseniz verdikleriniz hızla geri döner mideyi büyütüyorsunuzdün ki menüm berbat
kahvaltı: çeyrek domates-salatalık, 1 puğaça, 1 haş yumurta, 1 ayran
3 gibi çok açtım kendime hakim olamadım popeyesten maxi menü yedim :/
sonra erkek arkadaşımla konsere gittik birlikte headbang falan yaptık oynadık zıpladık gece 1 gibi cıktık acıktık bi tane burger king tek tavuk burger yedim:/
ordanda başka bi partiye gittik ordada 30luk bira içtimcezama razıyım 3 4 gibi uyudum :/
Eylül cezanı vermiş ama olmaz kızlar böyle tamam haftada bir ödül yapın ama bir öğünde istediğiniz bir şeyi abartmadan yiyin böyle giderseniz verdikleriniz hızla geri döner mideyi büyütüyorsunuzçok şükür bilgisayarı kaptım.geç oldu ama dünkü menüm:
sabah
1 tane nektarin
1.5 dilim ekmek
1.5 yumurta
1 dilim pastırma
1 tatlı kaşığı reçel
1 tatlı kaşığı kaymak
yarımşar domates salatalık
1 dilim peynir
öğlen
yarım ekmek kokoreç
akşam
15 tanecik tavuk kanat
4 tane biber
1 tane domates
15 cl rakı
1 tane bira
1 dilim sucuk
gece
1 tane mandalina
1 tane elma
yarım armut
su en az 2 lt tüketmişimdir.
spor:30 dk bisiklet+30 dk yürüyüş
44 bedene girmişsin aferinunuttum yazmayı,dün 2 paylaşımım var.
dün hava güzel,dedikki hadi mangal yapalım.ben akıllı tavuğun kalorisi düşük ya güya kanat alalım dedim.akşam eve geldim yediklerimi hesaplıyorum kanatlar hop diye 1350 kalori zıplattı benim menüyü.gözlerim faltaşı gibi açıldı vallahi.sıpa site de uyarıyor günlük limiti aştın diye.bir daha yooook,önce kalorisine bakıp öle mideye indireceğim.
bugün de lc waikikiye gittik.eşim yine tutundu sana kot alalım diye.ben de inatla önce 75 olcam sonra alcam diyorum.ya bi dene beğenmezsen almazsın dedi.1 ay önce aynı yerde 36 beden kotlar ancak oluyordu,bu hafta 34 bedene girdim.pek bir hoşuma gitti:))))
ve yarın yine sıkmaya başlıyorum kendimi.gelsin salatalar haşlamalar defolsun yağlar:))
valla yemiş
saka yapiyosun demi bunlari yemedim de ne olur
eger gercekten yediysen emeklerine yazik 1 hafta dayan 1 günde mahvet hic olmamis
günaydın sporu aksatma eylülün verdiği ceza 1 hafta yeter zaten sanagünaydın kızlar. dünkü menümü yazayım hemen ve sabah sporumu yapayım kızçenin keyfi yerindeyken:))
sabah
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 tatlı kaşığı bal
öğle
1 tane un kurabiyesi
akşam
1 tane çipura
2 porsiyon salata
dün yaptığım tek sportif faaliyet 1.30 saat kadar alış verişti.
su 2 litre civarıdır
mesajım 2 tane.
hepinize iyi haftalar diliyorum:))))))
Eylül cezanı vermiş ama olmaz kızlar böyle tamam haftada bir ödül yapın ama bir öğünde istediğiniz bir şeyi abartmadan yiyin böyle giderseniz verdikleriniz hızla geri döner mideyi büyütüyorsunuz
Eylül cezanı vermiş ama olmaz kızlar böyle tamam haftada bir ödül yapın ama bir öğünde istediğiniz bir şeyi abartmadan yiyin böyle giderseniz verdikleriniz hızla geri döner mideyi büyütüyorsunuz
aynı mesaj senin için de geçerli
44 bedene girmişsin aferinama kızdım valla o rakı tavuk kaçamağınaaa
valla yemiş
günaydın sporu aksatma eylülün verdiği ceza 1 hafta yeter zaten sana
günaydın herkese:)
dün kü menümü yazarak başlıyım ben de bugüne:)
sabah;
1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
peynir
3 adet zeytin
domates- salatalık
ara; yarım kase nesfit
öğlen;
tonbalıklı makarna
salata
ara; 1 adat elma
akşam;
3 adet köfte
1 kaşık makarna
bu kadar:) kendinize iyi bakın
cok gemisolsun cnm öpimde gecsinnSelam kızlar bugün gelemedim ama haklı sebeplerim vardı. Uzun zamandır devam eden bilek ağrılarım (el) dün gece tavan yapınca gecenin bi saati hastaneden sabah için randevu aldım. doktor muaynesi, testler,tahliller derken diyetisyen saatim geldi koştur koştur oraya gittim. Çok şükür ciddi bi neden çıkmadı ben nette araştırdım karpal tünel sendromu diye bişey, ona benziyordu hastalığım ve ileri düzeydeyse ameliyat falan gereken ciddi bir rahatsızlık. Ama çok şükür o çıkmadı romatizmal ağrılarmış ilaçlar etkisini gösterdi ağrım dindi çok şükür iyiyimmm.
Gelelim diyetisyene: tartıda 76.9 geldim tabi sabah aç karnına o kadar koşturdum diyetisyene gidince de kilom iyi çıktı. 700 gram daha yağdan vermişim ve sadece 3 kg fazla yağım kaldı çok şükürr normal sınırlara inmek üzereyim.
Dünkü menüm:
Sabah: 1 galeta + 1 bardak süt
Ara: 125 gram yoğurt
Öğle: 4 kaşık kabak yemeği + 1 dilim ekmek
Ara: 125 gram yoğurt
Akşam: 1 kase ayranlı soğuk çorba + 1 tane küçük biber dolma
Ara: 1 nektarin
Su: 3 - 3.5 lt
Spor: 30 dk trambolin + 30 dk ab tronic
insallah aliriz cnminşallahhhhhh bu hafta çok asılalım kızlar hepimiz iyi kilolar verelim derecelerimizi alalım
haftaya 3 bireysel derece + 1 takım birinciliği alsak motivasyon tavan yapar
zeburusun çabası takdire şayan valla tekrar tekrar alkışşş
kek miiii 100 mekik alalımmmtabi buyursun gelsin kardeşin de o kaç kilo ki?
menü gayeet güzel cnmgünaydın arkadaşlar, herhese iyi pazarlar...
dünkü menüm
sabah
1 dilim tam buğday
b. peynir
domates
salatalık
çay
öğlen
küçük sosisli ekmeğine döner
ayran
akaşam
yeşil mercimek ( sanki orduya pişirmişim ye ye bitmedi)
bir yemek kaşığı bulgur pilavı
yarım bardak ice tea
dün bir curcuna gitti araları bile yiyemedim, mutemadiyen açtım, öğlen dışarıdaydım olabildiğince hafif atlatmaya çalıştım.
2 lt civarı su belki biraz daha az olabilir
50 dk yürüyüş
5 mesaj
bu arada trampolin siparişimi verdim, sanırım artık daha fazla spor yapabileceğim
toprak'ı uyutmayı da eşim üstlenecek tabi toprak sorun çıkarmazsa,o zaman spora daha çok zamanım kalacak . bakalım deneyip göreceğiz.
görüşmek üzere
hosgeldin cnm saglikli kilo vermelermerhaba iyi pazarlar:)
benim adım çise, topraks adlı kullanıcıın kardeşiyim. ablam bu gruba katılmam için size danışmış.
yaşım 30, 1.65 boyum 68 kg hedefim 58 olmak:)
ben de bu grupta yer almak istiyorum.
teşekkür ederim
sevgiler...
cok az cnmgünaydın cicişler :) yurtta netim gitti 2 gündür giremedim menülerimi yazayım
cuma
sabah1 dilim form etimek yarım k.k labne
öğle: 1 kase salata, 1 meyve suyu
akşam 1 kutu çilekli süt
masallah kiz gece bile yemissin bunun affedilir tarafi yok gerci almissin cezani zatendün ki menüm berbat
kahvaltı: çeyrek domates-salatalık, 1 puğaça, 1 haş yumurta, 1 ayran
3 gibi çok açtım kendime hakim olamadım popeyesten maxi menü yedim :/
sonra erkek arkadaşımla konsere gittik birlikte headbang falan yaptık oynadık zıpladık gece 1 gibi cıktık acıktık bi tane burger king tek tavuk burger yedim:/
ordanda başka bi partiye gittik ordada 30luk bira içtimcezama razıyım 3 4 gibi uyudum :/
bak böyle cok daha yakismis sanagünaydın kızlar. dünkü menümü yazayım hemen ve sabah sporumu yapayım kızçenin keyfi yerindeyken:))
sabah
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 tatlı kaşığı bal
öğle
1 tane un kurabiyesi
akşam
1 tane çipura
2 porsiyon salata
dün yaptığım tek sportif faaliyet 1.30 saat kadar alış verişti.
su 2 litre civarıdır
mesajım 2 tane.
hepinize iyi haftalar diliyorum:))))))
menü güzel cnm ama kendine derhal bir spor programi ayarlamalisin hafta ici ne yapacaksinkızlar ünaydın iyi hafta sonları diliyorum hepinize bu hafta sonu kaçamakları çok fazla olmuş sanki inşallah hafta sonu fazla çıkmayız ne dersiniz?:44::44:
neyse bende hemen dünkü menümü paylaşıyım.
sabah
1yumurta
5zeytin
2 dilim ekmek
patates buğlama az yağlı 1kaşık(küp küp doğranmış)
öğlen
6 mangal köfte
ayran
akşam
3 kaşık makarna salatası (makarna yağsız yapıldı mayonezli diye)
su:1,5litre
spor:öğlen 13:30 dan akşam 21:00 a kadar alışveriş merkezlerinde dolaştık
arada ödül almaliyizki dahada heveslenelimGünaydın kızlar cumartesi ve pazar günkü menümü yazayım çünkü haftasonu gelemedim çok yoğundum.
Cumartesi günü: (Ödül Günü)
Sabah: hastaneye gittiğim için yiyemedim tahlil yaptıracaktım hastane çıkışı saat 10.30 gibi çeyrek simit
Ara: Yok
Öğle: Diyetisyenden çıkınca bir king chiken menü (orta boy patates ve ketçap mayonezsiz yedim. tavukburgere mayonez koydurmadım, kola light'tı hepsini içemedim zaten),
Ara: 1 salatalık
Akşam: 1 küçük tabak yoğurtlu makarna
Ara: 1 armut
Pazar menü:
Sabah: 1 dilim ekmek + 1 dilim peynir + domates salatalık
Ara: Yok kahvaltıyı geç yaptım
Öğle: 80 gr light ton balığı, 1 dilim ekmek.
Ara: 1 şeftali
Akşam: 2 tane patlıcan dolma + 1 kase yoğurt
Ara: 4 tane üzüm
Spor her iki günde: 30 dk trambolin + pazar günü 30ar dklık 3 seans halinde ab tronic
kızlar bu ab tronic beni cidden inceltti 1 haftada 2 cm gitmiş ya ölçtüm bu sabah
bence gayet güzel makarna iki ögünde olmus ama 1 kasik diye sorun yok benceGünaydın Herkese:)
dün kü menümü yazarak başlıyım ben de bugüne:)
sabah;
1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
peynir
3 adet zeytin
domates- salatalık
Ara; yarım kase nesfit
Öğlen;
tonbalıklı makarna
salata
ara; 1 adat elma
Akşam;
3 adet köfte
1 kaşık makarna
bu kadar:) kendinize iyi bakın
Verdiğim cezaları not aldım yapılmaması durumunda 1 günlük cezalar 2 ile çarpılır bütün hafta olur, 1haftalık cezalar 2 ile çarpılır 2 hafta olur .
cok gemisolsun cnm öpimde gecsinn
Insallah aliriz cnm
menü gayeet güzel cnm
sporla birlikte cok daha iyi kilolar vereceksin bak
hosgeldin cnm saglikli kilo vermeler
cok az cnm
masallah kiz gece bile yemissin bunun affedilir tarafi yok gerci almissin cezani zaten
bak böyle cok daha yakismis sana
menü güzel cnm ama kendine derhal bir spor programi ayarlamalisin hafta ici ne yapacaksin
arada ödül almaliyizki dahada heveslenelim
pazar günüde gayet basarili cnm
Bence gayet güzel makarna iki ögünde olmus ama 1 kasik diye sorun yok bence
onu yemesen 1 dilim ekmek yiyecektin sonucta ona sayalim
Cok hossun cnm ya hadi bakalim yapmayanlar yandiniz
hemen 2 günlük menümü yazayim hani bir diyete baslamistim ya o diyet yalan oldu
Sabotaja ugradim bücürler tarafindan 4 bir yanim askerlerle kusatildiPizza pizza diye:18:
C.tesi
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
domates salatalik
ara
1 elma
ögle
1 kase sebze corbasi
saat 4 gibi 2 dilim pizza ayran
Eylülcügüm cnm cok seviyorum seni
Pazar
sabah hic bisey yemedim bebis uyutmadi öglene kadar uyudum
ögle
gec kalktigim icin cnm istemedi
aksamda kalan hamurla lahmacun yaptim ufacik ve az yagli 4 tane aksam dedigim 3.30-4 gibi
ayran
salata
su
2 lt kadar
spor 1 saat callen
2 saat yürüyüs
bu sporlar c.tesi icin
pazar sadece 1 saat callen
kızlar yarışmanın sona erdirilmesi gibi bir durum olabilir püsküüt (yarışma yöneticisi) görevi bıraktı.
hayır ya neden ki noldu ?
Kızlar yarışmanın sona erdirilmesi gibi bir durum olabilir Püsküüt (Yarışma Yöneticisi) görevi bıraktı.
günaydın kızlar... 2-3 gündür gelemiyorum haftasonu kayımpederimi yazlığa götürdük. Internete giremedim. Dünkü menumu yazim:
Kahvaltı
1 simit
4 zeytin
1 yumurta
peynir
öğlen
1 haşlanmış mısır
akşam
3 yk. Mantarlı tavuk
3 yk. Püre
cacık
gece
1 avuç nohut
spor gene yokama misafirim yarın gidiyor yani artık daha fazla bahanem kalmıcak. Cezalarımıda unutmadım. Ilk onlarla başlıcam.
Bu arada cuma yazamadım kilo veren herkesi kutlarım.
cnm bnde seni seviyorumAma 150 mekik 1gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?