Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cok güzel cnm son gaz devam böyle

merhaba arkadaşlar
dünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday
yarım haşlanmış yumurta
b. peynir
domates+salatalık

ara
çok az kahvaltılık gevrek+süt

öğlen
ton balıklı makarna ( bir porsiyon bile değildi)
salata

akşam
4 ızgara köfte
çok az patates püresi
1 kaşık makarna

3lt su ( bu sefer ölçerek içtim tam 3 lt)
spor yapmadım fakat temizlik yaptım çok yorucuydu
bu arada 100 mekik hala borçluyum unutmadım

Son düzenleme:
eylülüm 60 mekik ve 1 saat callen le cezami cekmis bulunuyorum kara listeden adimi sil cnm
darisi cezasini daha cekmeyenlerin basina

cnm kardesin sizde kaliyordu demi menüler aynida
onada dedigim gibi bence güzel ama borcunu öde bence kaldikca kaliyor cunki

kizlar bu bizim üyeler nerde haberiniz varmi
hilal,antienne,sabrina ve eski üyelerden geri dönen estennen di galiba:26: özür dilerim ama unuttum bakip dogrusunu yazarim bir an önce toparlanip gelin kizlar burasi yan gelip yatma yeri degil

cnm kardesin sizde kaliyordu demi menüler aynida
onada dedigim gibi bence güzel ama borcunu öde bence kaldikca kaliyor cunki

evet canım kardeşim bende kalıyor, cezayıda bu akşam halledeceğim, yürüyüş cezamı yapmıştım sadece mekik kaldı
bu arada callen için ara verince tekrar gün saymak gerekiyordu dimi ben kaçırdım da kızı uyuturken uyuya kalmışım
çok yorgunum çooooooooooook

kizlar ben kalkim temizlik yapmadim daha cocuklar okuldan gelecek olarin yemeginide hazirlamadim o islerimi halledim sonrada yürüyüsümü yapar gelirim

evt cnm 48 saatten fazla ara verirsen bastan basliyorsun istersen ölcü al ben almadim unutmustum cunki hep tok karinla aklima geliyordu o da dogru cikmaz diye almadim ama cok yorucu insallah bacaklar incelir

kızlar ben dün bi kücük kaçamak yaptım SABAH ne yedim 2 tane börek çok pişmn oldum akşama kadarda hep geçiştirme bişeyler yedm yemek yemedim.. baya harekette yaptım ama sabah tartıda bide baktım 400 gr fazla ÇIKTIM çok moralim bozuldu ben okadar yemedm ve sonra dogru düzgun bişey yemedm 1 haftalık diyet boşa gitti çoooooook moralim bozuk ....zaten 1 hafta durmuştu.. 2 gundur verimeye başlamıştım... sizce neden nerde yanlış yaptım???????????????????????????????????????????? ?? 2 dilim börek yarım kilo aldırırmı ?????*

hayır yok ve ben bu konuya son nokta koymak üzereyim ben sen tubiş ve diğerleri kimse kusura bakmasın ama salak mı?

kuzudan daha haber alamadinizmi yaa gelsin artik

malesef açmıyor

kizlar ben kalkim temizlik yapmadim daha cocuklar okuldan gelecek olarin yemeginide hazirlamadim o islerimi halledim sonrada yürüyüsümü yapar gelirim

hadi bakalım Bekliyorummmmm

hayır yok ve ben bu konuya son nokta koymak üzereyim ben sen tubiş ve diğerleri kimse kusura bakmasın ama salak mı?

kuzudan daha haber alamadinizmi yaa gelsin artik

malesef açmıyor

hadi bakalım Bekliyorummmmm

1 saat pedalımı çektim,120 mekik çektim.sonra baktım enerjim bitmemiş. kalktım cam silmeye,o da kesmedi evi ayağa kaldırdım.şimdi bir 7 otlu çay molası verdim.birazdan gidip evi oturtacağım yerine.yine enerjim bitmezse naparım bilmiyorum.
bak yine takıldı aklıma.ya bu yarışma bitemez yaaaaa...

arkadaşım enerji içeceği falan mı içiyorsun allahaşkına, maaşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…