Kızlar yarışmanın sona erdirilmesi gibi bir durum olabilir Püsküüt (Yarışma Yöneticisi) görevi bıraktı.
tskrlr cnm
60 mekik cektim ve pilim bitti.biliyorsun günde 1 saat düzenli callen yapiyorum kalan mekiklerin yerinede 1 saat fazaladan callen yapsam kabulmudur cnm
umarım olmaz, yerine başkası geçemiyormuymuş ki
çok üzüldüm
menümü işe gidince yazacağım şimdi çıkmam gerekiyor.
Günaydın kızlar... 2-3 gündür gelemiyorum haftasonu kayımpederimi yazlığa götürdük. İnternete giremedim. Dünkü menumu yazim:
Kahvaltı
1 simit
4 zeytin
1 yumurta
peynir
Öğlen
1 haşlanmış mısır
Akşam
3 yk. Mantarlı tavuk
3 yk. Püre
Cacık
Gece
1 avuç nohut
Spor gene yokAma misafirim yarın gidiyor yani artık daha fazla bahanem kalmıcak. Cezalarımıda unutmadım. İlk onlarla başlıcam.
Bu arada cuma yazamadım kilo veren herkesi kutlarım.
ne olursa olsun bana sporla geloda olur oda olur.
ne olursa olsun bana sporla geloda olur oda olur.
merhaba arkadaşlar
dünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday
yarım haşlanmış yumurta
b. peynir
domates+salatalık
ara
çok az kahvaltılık gevrek+süt
öğlen
ton balıklı makarna ( bir porsiyon bile değildi)
salata
akşam
4 ızgara köfte
çok az patates püresi
1 kaşık makarna
3lt su ( bu sefer ölçerek içtim tam 3 lt)
spor yapmadım fakat temizlik yaptım çok yorucuydu
bu arada 100 mekik hala borçluyum unutmadım
cnm kardesin sizde kaliyordu demi menüler aynida
onada dedigim gibi bence güzel ama borcunu öde bence kaldikca kaliyor cunki
istenilse tabiki gecer cnm ama o sorumluluguda kolay kolay kimse almaz
evet canım kardeşim bende kalıyor, cezayıda bu akşam halledeceğim, yürüyüş cezamı yapmıştım sadece mekik kaldı
bu arada callen için ara verince tekrar gün saymak gerekiyordu dimi ben kaçırdım da kızı uyuturken uyuya kalmışım
çok yorgunum çooooooooooook
kizlar bu bizim üyeler nerde haberiniz varmi
hilal,antienne,sabrina ve eski üyelerden geri dönen estennen di galiba:26: özür dilerim ama unuttum bakip dogrusunu yazarim bir an önce toparlanip gelin kizlar burasi yan gelip yatma yeri degil
kuzudan daha haber alamadinizmi yaa gelsin artik
kizlar ben kalkim temizlik yapmadim daha cocuklar okuldan gelecek olarin yemeginide hazirlamadim o islerimi halledim sonrada yürüyüsümü yapar gelirim
kizlar bu bizim üyeler nerde haberiniz varmi
hilal,antienne,sabrina ve eski üyelerden geri dönen estennen di galiba:26: özür dilerim ama unuttum bakip dogrusunu yazarim bir an önce toparlanip gelin kizlar burasi yan gelip yatma yeri degil
kuzudan daha haber alamadinizmi yaa gelsin artik
kizlar ben kalkim temizlik yapmadim daha cocuklar okuldan gelecek olarin yemeginide hazirlamadim o islerimi halledim sonrada yürüyüsümü yapar gelirim
1 saat pedalımı çektim,120 mekik çektim.sonra baktım enerjim bitmemiş. kalktım cam silmeye,o da kesmedi evi ayağa kaldırdım.şimdi bir 7 otlu çay molası verdim.birazdan gidip evi oturtacağım yerine.yine enerjim bitmezse naparım bilmiyorum.
bak yine takıldı aklıma.ya bu yarışma bitemez yaaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?