Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ya tahminimce bitmeyecektir. offf ya ne içtin sen banada yollarmısın?

sayın başkanlarım mesaj sizedir:))
şu an 44 beden giyiyorum ve hedef kilom mesajı görmediğim için 60 olarak yazılmış
23 kilo daha verirsem kuruyup kalmayayım, eşim diyor ki sırf kemik mi olacaksın :)
bu 60 bana fazla değil mi bunu 65 kiloya çekebiliyor muyuz acaba?

cnm çekiliyordur herhalde sorun olmaz ya sanmam çekeriz tubişte gelince bakar mesaja tamam derse tmm o zaman Ama 60 da kemik olarak kalmıyosun.

cnm çekiliyordur herhalde sorun olmaz ya sanmam çekeriz tubişte gelince bakar mesaja tamam derse tmm o zaman Ama 60 da kemik olarak kalmıyosun.

bilmiyorum şimdi bana çok uzak geliyor ya ondan mı acaba :)
eğer tubis de tamam derse biz 65 yapalım 65 olunca bakarım ona göre devam ederim:)

Zeburus, nazar değmesin valla ama ben senin yazdıklarını okurken yoruldum

Son düzenleme:
evt cnm 48 saatten fazla ara verirsen bastan basliyorsun istersen ölcü al ben almadim unutmustum cunki hep tok karinla aklima geliyordu o da dogru cikmaz diye almadim ama cok yorucu insallah bacaklar incelir

anlaşıldı baştan başlayacağım, suyu ben uyutuyorum fakat toprakta şu an benimle uyumak istiyor o yüzden sporlar aksıyor, bir düzen oturtmaya çalışıyorum bakalım

masallah cnm
valla benimde 150 mekik cezam vardi 60 ta takildim sonra callen yaptim yerine
böyle gidersen haftaya birincilik yine sende canim
bencede bitmez yarisma püsküt geri gelmeyi kabul etmezse bir baskasi gecer heralde
bence 60 az bir kilo degil senin boyun kacti cnm
anlaşıldı baştan başlayacağım, suyu ben uyutuyorum fakat toprakta şu an benimle uyumak istiyor o yüzden sporlar aksıyor, bir düzen oturtmaya çalışıyorum bakalım

anlyorum cnm calsan kisi icin daha zor oluyor benim 2 büyük (biri 7 digeri 3 yasinda) artik kendileri uyuyor 3 numarada kacta uyuyrsa uyusun ilk isim callen yapmak oluyor sonra dizi bakiyorum

kizlar canim tatli birseyler istiyor
ama yemicem valla bakin kahve iciyorumki istahimi kessin
bide uykum geliyor
bide aksama ne pisirim birseyler söyleyin
bide kizim kis icin atkiyla bere örmemi istiyor banada zor geliyor söz verdim bi kere yapacam diye e burdada kis erken geliyor off bu gün yarin baslamam lazim

merhaba:)
bu kadar enerji için ne yiyip içiyorsun merak ettim valla:) kii sanırım herkes merak etmiş:) önerilerin varsa bekliyoruz:)
sevgiler

cnm kardesin sizde kaliyordu demi menüler aynida
onada dedigim gibi bence güzel ama borcunu öde bence kaldikca kaliyor cunki

akşam yemekleri için ablamı frenleyebilirseniz makarna falan evde olmasın ceza almıyalım:)
şirketteyken rahat oluyo menüyü kontrolde tutmak ama evde biraz ipin ucu kaçıyo sanırım:)

ben bi tane bere örneği biliyorum kaç yaşında kızın bende sana bir tane hediye yollıyım

abla sen eğer 60 olursan benim 55 olmam lazım sanırım boy farkından malum :)
senin boyuna 55 iyi cnm bence tabi aramizda 3-4 cm var senle bende 55 istiyorum
akşam yemekleri için ablamı frenleyebilirseniz makarna falan evde olmasın ceza almıyalım:)
şirketteyken rahat oluyo menüyü kontrolde tutmak ama evde biraz ipin ucu kaçıyo sanırım:)
herseyden yemek lazim aslinda ama tabak tabak olursa bosa kürek cekmis oluruz biraz dikkat ederek makarnada yiyebiliriz
ben bi tane bere örneği biliyorum kaç yaşında kızın bende sana bir tane hediye yollıyım

7 yasinda cnm 2. sinifa gecti

modeli göndersen ben örerim cnm tskrlr ama yurtdisina yurtici kargo olmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…