google-ergebnis für http://dantelmekani.files.wordpress.com/2009/02/ilkayacelyalogoyz5.jpg
insallah olmustur sapka modelini gönderim
cnm ben bu kadar öremem ama olsun ya bende bişiler yaparım valla bk
cok güzel cnm nasil yapildigini bilseydim bende yapardim
masallah cnm
valla benimde 150 mekik cezam vardi 60 ta takildim sonra callen yaptim yerine
böyle gidersen haftaya birincilik yine sende canim
bencede bitmez yarisma püsküt geri gelmeyi kabul etmezse bir baskasi gecer heralde
bence 60 az bir kilo degil senin boyun kacti cnm
anlyorum cnm calsan kisi icin daha zor oluyor benim 2 büyük (biri 7 digeri 3 yasinda) artik kendileri uyuyor 3 numarada kacta uyuyrsa uyusun ilk isim callen yapmak oluyorsonra dizi bakiyorum
kizlar canim tatli birseyler istiyor
ama yemicem valla bakin kahve iciyorumki istahimi kessin
bide uykum geliyor
bide aksama ne pisirim birseyler söyleyin
bide kizim kis icin atkiyla bere örmemi istiyor banada zor geliyor söz verdim bi kere yapacam diye e burdada kis erken geliyor off bu gün yarin baslamam lazim
abla sen eğer 60 olursan benim 55 olmam lazım sanırım boy farkından malum:)
aynen bu yemek olayını ben de sormayı planlamıştım bugün, dünden yemek yapmadım
akşam yemekleri için ablamı frenleyebilirseniz makarna falan evde olmasın ceza almıyalım:)
şirketteyken rahat oluyo menüyü kontrolde tutmak ama evde biraz ipin ucu kaçıyo sanırım:)
bol yağışlı bir mesai günün de sonuna yaklaşıyorum:)
bugün yediklerimi şimdiden paylaşıyım akşamı da yarın ya da yatarken yazarım:) dediğim gibi akşam yemeklerinde ablama bağlıyım birlikte akşam yemeği listesini haftalık hazırlıyoruz bu pazar atlamışız:)
sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
şekersiz çay
ara;
2 adet diet bisküvi
1 adet şekersiz nescafe
öğle;
3 köfte
yarım biber dolması
1 kase yoğurt
bol salata ( göbek- kırmızı lahana- domates-salatalık)
ara;
2 adet diet bisküvi
akşamı sonra yazıcam şimdilik içtiğim su 1,5 litre:)
devamı akşama artık:)
sevgiler
evde bizden başkaları da var hatırlatılır :))
Google-Ergebnis für http://dantelmekani.files.wordpress.com/2009/02/ilkayacelyalogoyz5.jpg
insallah olmustur sapka modelini gönderim
ayni boydaymisiz cnm 60 az olmaz ben 55 hedefledim tabi karar seninboyum 168 canım, bu arada benim oğlum da 7 yaşında ama kendisi uyumuyor maalesef
ben salata yiycem aksama 1 kasede corba ama cocuklara yagsiz tatsiz tuzsuz corba yedirmeye gönlüm razi gelmiyoraynen bu yemek olayını ben de sormayı planlamıştım bugün, dünden yemek yapmadım
bol yağışlı bir mesai günün de sonuna yaklaşıyorum:)
bugün yediklerimi şimdiden paylaşıyım akşamı da yarın ya da yatarken yazarım:) dediğim gibi akşam yemeklerinde ablama bağlıyım birlikte akşam yemeği listesini haftalık hazırlıyoruz bu pazar atlamışız:)
sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
şekersiz çay
Ara;
2 adet diet bisküvi
1 adet şekersiz nescafe
Öğle;
3 köfte
yarım biber dolması
1 kase yoğurt
bol salata ( göbek- kırmızı lahana- domates-salatalık)
Ara;
2 adet diet bisküvi
Akşamı sonra yazıcam şimdilik içtiğim su 1,5 Litre:)
devamı akşama artık:)
sevgiler
ayni boydaymisiz cnm 60 az olmaz ben 55 hedefledim tabi karar senin
ben salata yiycem aksama 1 kasede corba ama cocuklara yagsiz tatsiz tuzsuz corba yedirmeye gönlüm razi gelmiyor
makarna yapmaya karar verdim
simdiye kadar gayet güzel cnm aksamada sebze yersen cok güzel olur yaninada biraz yogurt o zaman 10 puan
off ya evdekilere ayri yemek yapip karsidan bakmak kötü oluyor ama alisinca alisiyosun nasil bir cümle olduysa artikevde bizden başkaları da var hatırlatılır :))
ahhh ahhh keske öyle olsa cnm ne güzel olurduevdeki herkes diete girsin eniştem de yani:)
toprak zaten diette gibi yemiyo bişey...:) neyse canım yapalım da biz yemeyelim bak ceza aldım ilk günümden
çok güzelmiş, kız çocuklarının süsü ayrı güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?