Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu gönderdigim modeli alttakini gecen sene kizimin bir arkadasina hediye örmüstüm kizima örmek kismet ollmadi aslinda daha degisik bir model olsa fena olmaz

buldum cnm aksam arastiracam tskrlr cok hos valla kendime bile yaparim bundan ana kiz beraber takariz

boyum 168 canım, bu arada benim oğlum da 7 yaşında ama kendisi uyumuyor maalesef

aynen bu yemek olayını ben de sormayı planlamıştım bugün, dünden yemek yapmadım

bol yağışlı bir mesai günün de sonuna yaklaşıyorum:)
bugün yediklerimi şimdiden paylaşıyım akşamı da yarın ya da yatarken yazarım:) dediğim gibi akşam yemeklerinde ablama bağlıyım birlikte akşam yemeği listesini haftalık hazırlıyoruz bu pazar atlamışız:)

sabah

1 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
şekersiz çay

Ara;
2 adet diet bisküvi
1 adet şekersiz nescafe

Öğle;

3 köfte
yarım biber dolması
1 kase yoğurt
bol salata ( göbek- kırmızı lahana- domates-salatalık)

Ara;
2 adet diet bisküvi

Akşamı sonra yazıcam şimdilik içtiğim su 1,5 Litre:)
devamı akşama artık:)

sevgiler

akşam yemekleri için ablamı frenleyebilirseniz makarna falan evde olmasın ceza almıyalım:)
şirketteyken rahat oluyo menüyü kontrolde tutmak ama evde biraz ipin ucu kaçıyo sanırım:)

evde bizden başkaları da var hatırlatılır :))

bu menünün altına ekle bütün günü görelim olur mu geriye dönemeyen veya kaçıran arkadaşlar olabilir gün içinde paylaşılan menülerin en az 5 tanesine yorum yazman gerekiyor.takım kuralları işte öle

boyum 168 canım, bu arada benim oğlum da 7 yaşında ama kendisi uyumuyor maalesef
ayni boydaymisiz cnm 60 az olmaz ben 55 hedefledim tabi karar senin
aynen bu yemek olayını ben de sormayı planlamıştım bugün, dünden yemek yapmadım
ben salata yiycem aksama 1 kasede corba ama cocuklara yagsiz tatsiz tuzsuz corba yedirmeye gönlüm razi gelmiyor
makarna yapmaya karar verdim

simdiye kadar gayet güzel cnm aksamada sebze yersen cok güzel olur yaninada biraz yogurt o zaman 10 puan

tamamdır akşam buna göre ayarlıcam kendimi :)
tabii bir de spor:)

evde bizden başkaları da var hatırlatılır :))
off ya evdekilere ayri yemek yapip karsidan bakmak kötü oluyor ama alisinca alisiyosun nasil bir cümle olduysa artik
evdeki herkes diete girsin eniştem de yani:)
toprak zaten diette gibi yemiyo bişey...:) neyse canım yapalım da biz yemeyelim bak ceza aldım ilk günümden
ahhh ahhh keske öyle olsa cnm ne güzel olurdu
çok güzelmiş, kız çocuklarının süsü ayrı güzel oluyor

ayyy olmazmi cnm 2 cadi var bende bi süslülerki sorma dügün olsun benden önce makyaj yapmaya baslarlar parfümlenir süslenirler

ben ciktim kizlar cocuklarimin yemegini hazirlim sonrada dersleri kontrol edecem gelebilirsem gelirim sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…