Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evdeki herkes diete girsin eniştem de yani:)
toprak zaten diette gibi yemiyo bişey...:) neyse canım yapalım da biz yemeyelim bak ceza aldım ilk günümden

senin için ve gerçekten yaparsan acayıp faydası var

çok güzelmiş, kız çocuklarının süsü ayrı güzel oluyor

hiç sorma bizim evde bi cimcime var kuzenim pzar günleri nişanlımla buluşmaya gittiğimde bana o güzel değil değiştir beğenmez benim gibi giyin azcık diyo

ben ciktim kizlar cocuklarimin yemegini hazirlim sonrada dersleri kontrol edecem gelebilirsem gelirim sonra

süper anne iş başında çekilinnnn

güzel fikir ama benim 5-6 sene daha beklemem lazım aynı modeller için

neden ki?

kızım daha 16 aylık, takım giyinmek için biraz daha büyümesi gerek sanırım hem bende fit bir anne olacağım için daha çok yakışır :) şimdi ben tombul o bebek:))

ehe ehe ehe:)))o kadar harekete yediklerimden 179 kalori kalmış, daha bazal metobolizma yok işin içinde:))))birazdan da gezmeye gidiyoruz.artık yine rutin kek börek gelir,yarın çekerim cezamı:)))

işin sırrı da 8 saat uyuyabilmek:)kızçe doğduktan sonra nimet bu nimet:)

akşam da tamamlandı işte bugünü tüm menüsü:)
sabah

1 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
şekersiz çay

Ara;
2 adet diet bisküvi
1 adet şekersiz nescafe

Öğle;

3 köfte
yarım biber dolması
1 kase yoğurt
bol salata ( göbek- kırmızı lahana- domates-salatalık)

Ara;
2 adet diet bisküvi

Akşam;
1 kase mercimek çorbası
1 tabak yoğurtlu ıspanak
1 dilim kepek ekmeği

son ara;
1 adet elma

veee 2 litre suyu da tamamladım.:) birazdan cezam olan 100 mekik yapılcak sonra da bugün kü sporumu tamamlıcam:)
bugün verimli geçti diet bozulmadı:)
sevgiler:)

iyi geceler arkadaşlar.ben menümü yazayım,yarın belki fırsatım olmaz.

sabah

yarım domates
1 dilim peynir
1 yumurta beyazı,yarım sarısı
1 çay kaşığı reçel
1 dilim ekmek

ara

1 tane elma

öğle

salata
100 gr haşlanmış tavuk göğsü
200 gr yoğurt
1 kepçe tarhana çorbası

ara

1 tane kuru incir

akşam

6 yemek kaşığı kıymalı yumurta
1 dilim ekmek

akşam gezençiliğinde

1 dilim kek
1 tane lokum
orta şekerli türk kahvesi

spor:1 saat bisiklet,120 mekik,bir dünya ev işi
su:3 litre

hepinize harika bir gün diliyorum!!!!

slm kizlar bu saatte ne yapiyorsun derseniz oglusumun uykusu kacmis onu aryoruz;9; bir türlü bulamadik
büyük br ihtimalle sabah uyuyor olacagimdan menümü yazim dedim
sabah
2 yumurtayla yapilmis yumurta asalatasi
2 dl ekmek
ögle
2 kase sebze corbasi yarim kasik bulgurla yapilmis
ara
1 mandalina
aksam
bir büyük kase salata
yarim kase cacik
su
2 lt
spor 2 saat callen
60 mekik
1 saat yürüyüs
mesajida saymadim yarin bi ara sayarim
herkese iyi sabahlar

Günaydınnnn herkese,

dün gece menümü yazmıştım ona ilave 100 mekik cezamı da uyguladım
bugün de mesai gününe iyi başladım umarım herkes için mutlu bir gün olur

su; 2,5 litre
mesaj; 12

sevgilerr :)

kızım daha 16 aylık, takım giyinmek için biraz daha büyümesi gerek sanırım hem bende fit bir anne olacağım için daha çok yakışır :) şimdi ben tombul o bebek:))

aaaa biz bizim bebekle neler neler yapıyoduk sende yaparsın ama sen nasıl rahat ediceksen öle tabi

ceza tamam eğer kiloda verirsen tamamdır ufak bir ödül senin. dilerim bütün günün öle geçer.

Son düzenleme:

koltuğun altında olabilir mi?:44::44: dur bi bakim perdenin arkasında mı yoksa?:44::44: çağırsak gelir mi?:44::44: uyyyykkuuuuu oğluşun uykusuuuuuu:82::82: yok valla bağırdım aradım yok malesef menün güzel olmuş cnm valla süper.

45 dk yürüyüş cezan vardı bisikletle tamamladık tmm ama 120 mekik değil 200 olacaktı bugün 400 oldu hadi kolay gele 1tane lokum tamam kahve şekerli lokum yanına bide kek çok hoş olmuş doğrusu bu hafta 400 mekik hergün 1 saat bisiklet hergün cezası aldın

kızlarrr hepinize günaydın güzel mutlu ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğiyle seviyorum sizi.

menüm ama kızmak yok valla cezamı kendim vericem

sabah
diyet poğaça, açık çay

öğlen
3 dilim pizza
yarım bardak fanta

ara
mandalina

akşam
1 tabak tarhana çorbası

1dilim yaş pasta

su:2,5litre
spor:yok dün kusma miğde bulantı cırcır gibi sıkıntılarım vardı çok fena

cezamı veriyorum sizden birine kızar gibi kızarak. yani aynı gün içinde hem pizza hem fanta hem yaş pasta hayırdır? şimdi ceza bütün hafta nasıl yaparsın bilemem 300 mekik ,30dk leslie , 30dk pilates aynı zamanda egzersiz hadi bakalım kolay gelsin yapmazsan 2 katı olur bilgin olsun hıh

günaydın arkadaşlar
dünkü menüm

sabah
kaşarlı tost
çay

öğlen
yarım tavuk dürüm
ayran

akşam
mercimek çorbası
ıspanak
yoğurt
2 dilim ekmek
2 çatal ormanlı hamsi( tadına bakmak için)

gece
yarım muz

su:2,5 lt
150 mekik cezamı yaptım

öpüldünüz:))

geçmiş olsun canım, sıkı ceza vermişsin valla

canım menü güzelmiş , uykusuz geceler içinse kolay gelsin, neyse ki ertesi gün uyuma şansın var o da bişey :))

arkadaşalar
aynı mesaj içinde nasıl birkaç kişiye cevap yazıyorsunuz, ben hepsine tek tek yazmak durumunda kalıyorum????

vallahi dün pek bir ev temizleyesim vardı,gezme tozma derken gece 11 de oturdum evimde.o saatten sonrada beni kıpraştırmak için vinç lazımdı:))bugün çekerim cezamı.1 saat bisikletimle 120 mekiğimi tamamladım.bugün benim misafirim olacak,onları uğurlayınca 400 ü buldurmaya çalışayım bakalım göbeciğim isyan etmeden yapabilecekmiyim:))bu arada bugünü cezasız bitirebilecekmiyim çok merak ediyorum...

menün güzelmiş ama akşam yemekten sonra muzu zor yetiştirdi eniştem bayılır kalırdın valla bence çok ağır yapma biraz hafiflet gün içinde aralarda çok kaçırmadan bişiler ye ablacım sen o kadar dayanamazsın yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…