menüm ama kızmak yok valla cezamı kendim vericem
sabah
diyet poğaça, açık çay
öğlen
3 dilim pizza
yarım bardak fanta
ara
mandalina
akşam
1 tabak tarhana çorbası
1dilim yaş pasta
su:2,5litre
spor:yok dün kusma miğde bulantı cırcır gibi sıkıntılarım vardı çok fena
cezamı veriyorum sizden birine kızar gibi kızarak. yani aynı gün içinde hem pizza hem fanta hem yaş pasta hayırdır? şimdi ceza bütün hafta nasıl yaparsın bilemem 300 mekik ,30dk leslie , 30dk pilates aynı zamanda egzersiz hadi bakalım kolay gelsin yapmazsan 2 katı olur bilgin olsun hıh
günaydın arkadaşlar
dünkü menüm
sabah
kaşarlı tost
çay
öğlen
yarım tavuk dürüm
ayran
akşam
mercimek çorbası
ıspanak
yoğurt
2 dilim ekmek
2 çatal ormanlı hamsi( tadına bakmak için)
gece
yarım muz
su:2,5 lt
150 mekik cezamı yaptım
öpüldünüz:))
arkadaşalar
aynı mesaj içinde nasıl birkaç kişiye cevap yazıyorsunuz, ben hepsine tek tek yazmak durumunda kalıyorum????
vallahi dün pek bir ev temizleyesim vardı,gezme tozma derken gece 11 de oturdum evimde.o saatten sonrada beni kıpraştırmak için vinç lazımdı:))bugün çekerim cezamı.1 saat bisikletimle 120 mekiğimi tamamladım.bugün benim misafirim olacak,onları uğurlayınca 400 ü buldurmaya çalışayım bakalım göbeciğim isyan etmeden yapabilecekmiyim:))bu arada bugünü cezasız bitirebilecekmiyim çok merak ediyorum...
merhaba
kendi cezanı kendin verince pek bir ağır olmuş cezan valla kolay gelsin
ama menü güzelmiş örnek teşkil edicekse bizde uygulayalım
bugün evdeyim, kızımı uyuttum şimdi ne yemek yapacağımı düşünüyorum, öğlen ıspanak yedim acaba akşama etli bişey mi yemek lazım yoksa yine sebze mi yapsam, offf karar veremiyorum
bugün trampolinimiz geliyor sanırım akşama deneyeceğiz, heyecanlıyım. şimdi kız uyurken evi toparlıyım uyanınca dibimden ayrılmıyor.
kıslarrrr kıslarrrr naber nasılsınız
yanlış zamanda mı geldimkineha bu arada kuzu nerede?takım kaptanı tfneyll sen misin??
kızlar size gurubumuz üyelerini söylemek istiyorum ben susuyorum siz bişi söyleyin
kuzusununzuzusu
galanthus
eftelya_blue
topraks
pegasus07
zeburus
tfneyll
tubiş84
All_Iz_Well
sabrina87
antienne
ebrugül inizli
bide bizde estentenen diye biri mi vardı sanki?:44::44:
sonuç6-7 kişi dışında kimse gelmiyor. ablasıyla akrabasıyla arkadaşıyla kilosu buymuş deniliyor. neden? yada ben nie geliyor? tubiş neden iş yerinde bunun yüzünden sorun yaşadı kızgınım ve bu konuda ciddi kararlar almayı planlıyorum takımız sözde ama takım nerde?
kızlar size gurubumuz üyelerini söylemek istiyorum ben susuyorum siz bişi söyleyin
kuzusununzuzusu
galanthus
eftelya_blue
topraks
pegasus07
zeburus
tfneyll
tubiş84
All_Iz_Well
sabrina87
antienne
ebrugül inizli
bide bizde estentenen diye biri mi vardı sanki?:44::44:
sonuç6-7 kişi dışında kimse gelmiyor. ablasıyla akrabasıyla arkadaşıyla kilosu buymuş deniliyor. neden? yada ben nie geliyor? tubiş neden iş yerinde bunun yüzünden sorun yaşadı kızgınım ve bu konuda ciddi kararlar almayı planlıyorum takımız sözde ama takım nerde?
kıslarrrr kıslarrrr naber nasılsınız
yanlış zamanda mı geldimkineha bu arada kuzu nerede?takım kaptanı tfneyll sen misin??
prensesim hoş geldin nasılsın? biliyomusun püsküüt ayrıldı.
hayır değilim kuzunun babası rahatsızlanmış uzun zaman oldu gelmıyor tubiş takım kaptan yardımcımız onunda iş yerinde sıkıntı var ben yardımcı oluyorum onun yerine takımı emanet aldım
hoşgeldinnnnn
sanki geçen hafta daha çok kişi katılım sağlıyordu bu hafta başından beri pek azaldık, birbirimize ihtiyacımız var arkadaşlar dağılmayalım hep birlikte zayıflayalım
ben grubunuza bu hafta katıldım ama önceki mesajları okuyunca katılım daha bir fazlaymış sanki çok kişi eksik gibi görülüyor
ben bu gruba katıldığımdan beri yediklerime gerçekten daha da dişkkat etmeye başladım herkese karşı sorumluluğumuz olduğunu düşünüyorumbirbirimize destek olursak daha iyi hedefler tutturabiliriz
sevgiler
hoşbulduk canımaa neden ayrıldı ki :44:
çok iyi yapmıssın canım
hoşbulduk teşekkürler
off kizlar yaa bi sürü cvp yazdim ben onlari yazana kadar sistem beni atmis hepside silindi gitti size ulasmadan simdi tekrar yazaman sebeplerine gelince hemen acikliyorum
oglusum cok huysuzdu bu gün aksamdan beri hic uyumamis
büyük kizimda hastalandi
yani anlicaniz cocuklarimla ilgilenmem gerekti oglusumu´uyutup buraya geldim ama hemen kalkti cvplari yinede yazdim fakat sistem beni atmis iste
kisacasi eylül senin üyelerle ilgili söyledigin herseye katiliyorum cnm kesinlikle bi önerisi olan söylesin oylsmaya sunalim
topraks ve kardesi nikini unuttum cok özür dilerimm:26::26: size hayran kaldimayy o evin icindeki hallerinz falan yemek icin burdaki önerileriniz cok hosuma gitti ayrica enistede kiyamamis karisina muzu yetistirmis
ahh zeburursss cnm yersen kenekleri cekersin mekikleri ne diyim sana benn 400 mekik cekk cekkk bitmez valla
yorumunu unutup cevap yazamadigim varsa özür dilerim simdi cikmam lazim kizim ateslendi yine ona bakim
ayy bide eylülcügüm menun cok kötü ve biz senden böyle bir menü bekliyoruzki ceza verelimlütfen o zevki bizden alma bak zeburus belki verirdi cezani nede olsa cok cekti senden bidaha olmasin bak
çok geçmiş olsun.bu mevsim geçişleri çocukları nasılda hızlı etkiliyor.inşallah çabuk toparlarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?