Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba

kendi cezanı kendin verince pek bir ağır olmuş cezan valla kolay gelsin
ama menü güzelmiş örnek teşkil edicekse bizde uygulayalım

bravo sana mekik için banada kolay gelsin

arkadaşalar
aynı mesaj içinde nasıl birkaç kişiye cevap yazıyorsunuz, ben hepsine tek tek yazmak durumunda kalıyorum????

hani alıntı ile cevapla dıyosun ya yanında bi işaret var + lı bişi her yorum yazmak istediğin konuya onu tıkla tıkla en son nerede bitirceksen konuya cvp ver de öle oluyo işte umarım anlatabilmişimdir.

bnde merak ettim bak şimdi ceza kokusu geldi sanki burnuma:2::2:

merhaba

kendi cezanı kendin verince pek bir ağır olmuş cezan valla kolay gelsin
ama menü güzelmiş örnek teşkil edicekse bizde uygulayalım

yok yok örnek felan değil o menü sakın ha

bugün evdeyim, kızımı uyuttum şimdi ne yemek yapacağımı düşünüyorum, öğlen ıspanak yedim acaba akşama etli bişey mi yemek lazım yoksa yine sebze mi yapsam, offf karar veremiyorum
bugün trampolinimiz geliyor sanırım akşama deneyeceğiz, heyecanlıyım. şimdi kız uyurken evi toparlıyım uyanınca dibimden ayrılmıyor.

ablaaaa ben tavuk yedim o yüzden etli bişi yapma sebze yap ya da ıspanaktan kaldıysa ondan yiyim
beni de düşün lütfen
öptüm

evettt bugün öğlen yemeğiyle de durumu idare ettim... hatta ofis dışına yemeğe gittik herkes tatlı da yedi ben tuttum kendimi yemedim onca ısrara rağmen irademe hayran kaldım sanırım sayenizde

şimdi günlük iş tempom biraz yoğun olcak toplantıya gidip gelicem sonra yine yazarım herkese sevgiler

kızlar size gurubumuz üyelerini söylemek istiyorum ben susuyorum siz bişi söyleyin

kuzusununzuzusu
galanthus
eftelya_blue
topraks
pegasus07
zeburus
tfneyll
tubiş84
All_Iz_Well
sabrina87
antienne
ebrugül inizli
bide bizde estentenen diye biri mi vardı sanki?:44::44:

sonuç6-7 kişi dışında kimse gelmiyor. ablasıyla akrabasıyla arkadaşıyla kilosu buymuş deniliyor. neden? yada ben nie geliyor? tubiş neden iş yerinde bunun yüzünden sorun yaşadı kızgınım ve bu konuda ciddi kararlar almayı planlıyorum takımız sözde ama takım nerde?

Son düzenleme:
kıslarrrr kıslarrrr naber nasılsınız

yanlış zamanda mı geldimkine ha bu arada kuzu nerede?takım kaptanı tfneyll sen misin??

Son düzenleme:
kıslarrrr kıslarrrr naber nasılsınız

yanlış zamanda mı geldimkine ha bu arada kuzu nerede?takım kaptanı tfneyll sen misin??

hayır değilim kuzunun babası rahatsızlanmış uzun zaman oldu gelmıyor tubiş takım kaptan yardımcımız onunda iş yerinde sıkıntı var ben yardımcı oluyorum onun yerine takımı emanet aldım

sanki geçen hafta daha çok kişi katılım sağlıyordu bu hafta başından beri pek azaldık, birbirimize ihtiyacımız var arkadaşlar dağılmayalım hep birlikte zayıflayalım

ben grubunuza bu hafta katıldım ama önceki mesajları okuyunca katılım daha bir fazlaymış sanki çok kişi eksik gibi görülüyor
ben bu gruba katıldığımdan beri yediklerime gerçekten daha da dişkkat etmeye başladım herkese karşı sorumluluğumuz olduğunu düşünüyorum birbirimize destek olursak daha iyi hedefler tutturabiliriz
sevgiler

prensesim hoş geldin nasılsın? biliyomusun püsküüt ayrıldı.

hoşbulduk canım aa neden ayrıldı ki :44:

hayır değilim kuzunun babası rahatsızlanmış uzun zaman oldu gelmıyor tubiş takım kaptan yardımcımız onunda iş yerinde sıkıntı var ben yardımcı oluyorum onun yerine takımı emanet aldım

çok iyi yapmıssın canım

hoşbulduk teşekkürler

sanki geçen hafta daha çok kişi katılım sağlıyordu bu hafta başından beri pek azaldık, birbirimize ihtiyacımız var arkadaşlar dağılmayalım hep birlikte zayıflayalım

aynen öle ben buraya geldiğimden beri en belirgin kural herkes takımdan en az 5 kişinin menüsüne yorum yapıyor. ama yok bu hafta iş yoğunluğu olabilir çocuklar olabilir bunları anlıyoruz ama takım ruhunu kaybetmemek gerek.

daha çok paylaşım yapmamız gerek bu hafta ters giden bişiler var galiba ama hep olan bişi değil aynen öle bu takımı sorumluluk olarak görmeliyiz. bncede destek olmalıyız ama uzaktan değil paylaşım yaparak olur o.

bugünkü işlerimi de bitirdim.şimdi gel keyfim gel saatim başlıyor.2 dilim keki de götürdüm yinetek tesellim öğle ve akşam yemeği yemedim.misafir gelcek diye öğleni atladım,kek yedim diye akşam yemeyeyim dedim.yok yok benim kaçamaklar bitmezzzz...bu arada püsküüt ayrıldığına göre yarışmalar ne olacak,nasıl olacak?

off kizlar yaa bi sürü cvp yazdim ben onlari yazana kadar sistem beni atmis hepside silindi gitti size ulasmadan simdi tekrar yazaman sebeplerine gelince hemen acikliyorum
oglusum cok huysuzdu bu gün aksamdan beri hic uyumamis
büyük kizimda hastalandi
yani anlicaniz cocuklarimla ilgilenmem gerekti oglusumu´uyutup buraya geldim ama hemen kalkti cvplari yinede yazdim fakat sistem beni atmis iste
kisacasi eylül senin üyelerle ilgili söyledigin herseye katiliyorum cnm kesinlikle bi önerisi olan söylesin oylsmaya sunalim
topraks ve kardesi nikini unuttum cok özür dilerimm:26::26: size hayran kaldim ayy o evin icindeki hallerinz falan yemek icin burdaki önerileriniz cok hosuma gitti ayrica enistede kiyamamis karisina muzu yetistirmis
ahh zeburursss cnm yersen kenekleri cekersin mekikleri ne diyim sana benn 400 mekik cekk cekkk bitmez valla
yorumunu unutup cevap yazamadigim varsa özür dilerim simdi cikmam lazim kizim ateslendi yine ona bakim
ayy bide eylülcügüm menun cok kötü ve biz senden böyle bir menü bekliyoruzki ceza verelim lütfen o zevki bizden alma bak zeburus belki verirdi cezani nede olsa cok cekti senden bidaha olmasin bak

çok geçmiş olsun.bu mevsim geçişleri çocukları nasılda hızlı etkiliyor.inşallah çabuk toparlarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…