Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kızlarrr işlerim öyle yoğundu ki bugün hiç giremedim zaten biliyorsunuz bazı sorunlar çıktı iş yerinde nete girmeyle ilgili istesem de giremiyorum çok fazla ama diyetimi aksatmadım kaçamak yok. Püsküüt ayrıldı yarışmanın geleceği için paylaşım alanına önerilerinizi yazın birinin mutlaka yöneticiliği üstlenmesi lazım bizim takımdan yada başka takımdan. yoksa bu yarışma yakında son bulur

merhaba
öncelikle oğluna da kızına da çok geçmiş olsun umarım iyileşirler en yakın zamanda... havalar bir açıp bir kapanıyo dengemiz şaştı iyice tam hastalanma havası dikkat etmek lazım ablamla birlikte katıldık buraya daha doğrusu ben onu kıskandım baktım yediklerine baya dikkat ediyo dedim ben de katılıyım böylelikle birbirimizi sizlerin de sayesinde motive edebiliyoruz burdaki sohbet ortamı da çok güzel hepiniz çok sıcak kanlısınız umarım hepimiz birbirimize destek olarak hedeflediğimiz kilolara geliriz
sevgiler

merhaba işyerindeki kısıtlama olaylarını biliyorum bizim şirkette de var böyle bir durum bütün siteler engelli ama nedense denedim ve bu site de forum da açılıyor bu da benim şansıma oldu sanırım umarım farketmezler de kapamazlar tabiii:44:
sevgiler

akşam ayarlamış olduğun yemek için teşekkkür ederim ablacım böylece öğlen et akşam sebze olarak menümü tamamlayabildim sayende
trampolinimiz malesef gelemedi çok büyük almışız ya yarın denicez kurmayı olmazsa gönderip küçüğünü alırız
arkadaşlar kullanan varsa trambolinden hangi boyutun iyi olduğunu söylesin yardımınıza ihtiyacımız var

akşam ki sporum kaldı sadece trambolin sevdasına onu da aksatmıyım bari ablam suyu uyuttuktan sonra mekik çekicez bu akşamı da sorunsuz kapatırız inşallah hadi bakalım

sevgiler

ayıp olmasın diye kendi cezamı kendim verdim ben oğluşa söle huysuzluk yapmasın kızınada çok geçmiş olsun öle koşturup hasta oluyolar işte

cnm bizim şirkettede engelli fakat kadınlar kulübünü engelleyemiyolar.

kızlar günaydın dün takımımızda olan kişileri saydım size durum belli gelmeyenler var için bi karar verelim lütfen bu kadar iyi niyetli olmak yeterli ben kendimi salak hissediyorum kimsede kusura bakmasın ve benim bir önerim var tahminimce kuzu artık gelmek istemiyor. dün aradığımda vermiş oldum bu kararı neyse takım kaptanımız tubiş olmalı bence ne dersiniz?:44::44:

ben şimdi diğer takımlara ve paylaşım alanına gidiyorum püsküt yok napcaz bakalım bi çözüm bulalım.

tubişim sen paylaşım yapmışsın zaten aynı paylaşımı diğer takımlardada paylaşmalıyız bence çünkü üyeler gelmiyor bazen.

tubişim sen paylaşım yapmışsın zaten aynı paylaşımı diğer takımlardada paylaşmalıyız bence çünkü üyeler gelmiyor bazen.
canım ben paylaşım yaptım ama onu bile okumuyolar cevap vermiyolar baksana böyle giderse zaten yarışma bitecek sinirlerim bozulmaya başladı ayrılacam galiba

oylama yapalım:2: ben de oyumu tubiş olarak kullanıyorum eğer böyle seçiceksek
sevgiler

kek iyi götürmüş seni akşama kadar yemeksiz, koşturman çoktu galiba. insanın işi çok olunca bir iki bişi atıyo ağzına tam gaz devam ama kek yerine yemek yeseydin daha iyi olurdu sanırım:))

geçmiş olsun canım, bir söz var " çocuğum hastalanacağına ben hastalanayım, her hastalığında bir huyu değişiyor" diye şimdi zordur senin işin. benimki de dün gece 2:30-4:00 nöbetteydi, sabahta 7:30 da kaltı, şimdi öğleden sonra beni bir uyku bastırır işte masada uyurum artık :))

seni görmek çok güzel arkadaşım, her nekadar senin girdiğin saatte ben yoksam da sabah gördüm yine de güzel

olabilir güzel fikir bence

canım ben paylaşım yaptım ama onu bile okumuyolar cevap vermiyolar baksana böyle giderse zaten yarışma bitecek sinirlerim bozulmaya başladı ayrılacam galiba
bozma sinirlerini, bence ayrılmayı da düşünme lütfen gidenler olursa gelenler olur toparlanırız üzmeyin canınızı, öpüldünüz:)

günaydın. takımda yeniyim,listede saydığınız kişilerin bir kısmını takıma girdiğimden beri hiç görmedim.hani mazeretleri falan vardır bilemem ama bu işi ciddiye alanlarla devam edelim.sonuçta burada birbirimizden feyz alarak motive olmak amacıyla bir aradayız.püsküütün ayrılmış olması beni bu yarışmanın devamı konusunda soru işaretleriyle bıraktı.anladığım kadarıyla cuma yarışmalarının bel kemiğiymiş.ancak yine de amaca ulaşmak konusunda elimizden geleni yapmalıyız. tubişi ben yaklaşık 1 hafta aktif olarak görebildim,sonra malum iş yerindeki kısıtlamaya maruz kaldı.ancak o bir hafta içinde sorumluluk sahibi,ne yaptığını bilen bir kaptanımız olduğunu anladım.bence de kaptan olarak devam etmeli.lütfen cuma yarışmalarının akibeti konusunda da bizi bilgilendirin,ben genel paylaşım alanında bir çözüm bulunduğunu göremedim henüz.

ben bu konuya el attım hiç olmazsa ben kendime bilgisayar alır yine yaparım ama siyah_24 diye bir arkadaş var belki yapar ne dersiniz?

püsküütün yerine de yarışma kurallarını bilen bir takım kaptanı veya kaptan yardımcısı geçse daha doğru olur diye düşünüyorum.anladığım kadarıyla baya bir zaman da istiyor bu işi yürütmek.işin ucunu bırakmayalım nolur,bir çözüm bulalım.

günaydııııın arkadaşlar:)
hepinize bol enerjili ve bol gülücükü bir gün diliyorum. "doğan güneş tüm sıkıntılarımızı gecenin karanlığında bıraksın" dedi topraks ve menüsünü yazmaya başladı :))

sabah
2 dilim tam buğday
beyaz peynir
domates
çay

öğlen
1 dilim tam buğday
ıspanak
yoğurt

ara
2 galeta ( tam buğday unundan)
b peynir
domates
çay

akşam
1 galeta
türlü
1 yemek kaşığı pilav
yoğurt

3/1 çikolatalı gofret (

mesaj 5 ti galiba unuttum
su 2,5lt
spor yok maalesef !! hep bu çocukların yüzünden eylül onlara ceza ver sen :))

görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…