off kizlar yaa bi sürü cvp yazdim ben onlari yazana kadar sistem beni atmis hepside silindi gitti size ulasmadan simdi tekrar yazaman sebeplerine gelince hemen acikliyorum
oglusum cok huysuzdu bu gün aksamdan beri hic uyumamis
büyük kizimda hastalandi
yani anlicaniz cocuklarimla ilgilenmem gerekti oglusumu´uyutup buraya geldim ama hemen kalkti cvplari yinede yazdim fakat sistem beni atmis iste
kisacasi eylül senin üyelerle ilgili söyledigin herseye katiliyorum cnm kesinlikle bi önerisi olan söylesin oylsmaya sunalim
topraks ve kardesi nikini unuttum cok özür dilerimm:26::26: size hayran kaldimayy o evin icindeki hallerinz falan yemek icin burdaki önerileriniz cok hosuma gitti ayrica enistede kiyamamis karisina muzu yetistirmis
ahh zeburursss cnm yersen kenekleri cekersin mekikleri ne diyim sana benn 400 mekik cekk cekkk bitmez valla
yorumunu unutup cevap yazamadigim varsa özür dilerim simdi cikmam lazim kizim ateslendi yine ona bakim
ayy bide eylülcügüm menun cok kötü ve biz senden böyle bir menü bekliyoruzki ceza verelimlütfen o zevki bizden alma bak zeburus belki verirdi cezani nede olsa cok cekti senden bidaha olmasin bak
Selam kızlarrr işlerim öyle yoğundu ki bugün hiç giremedim zaten biliyorsunuz bazı sorunlar çıktı iş yerinde nete girmeyle ilgili istesem de giremiyorum çok fazla ama diyetimi aksatmadım kaçamak yok. Püsküüt ayrıldı yarışmanın geleceği için paylaşım alanına önerilerinizi yazın birinin mutlaka yöneticiliği üstlenmesi lazım bizim takımdan yada başka takımdan. yoksa bu yarışma yakında son bulur
bugün evdeyim, kızımı uyuttum şimdi ne yemek yapacağımı düşünüyorum, öğlen ıspanak yedim acaba akşama etli bişey mi yemek lazım yoksa yine sebze mi yapsam, offf karar veremiyorum
bugün trampolinimiz geliyor sanırım akşama deneyeceğiz, heyecanlıyım. şimdi kız uyurken evi toparlıyım uyanınca dibimden ayrılmıyor.
off kizlar yaa bi sürü cvp yazdim ben onlari yazana kadar sistem beni atmis hepside silindi gitti size ulasmadan simdi tekrar yazaman sebeplerine gelince hemen acikliyorum
büyük kizimda hastalandi
yani anlicaniz cocuklarimla ilgilenmem gerekti oglusumu´uyutup buraya geldim ama hemen kalkti cvplari yinede yazdim fakat sistem beni atmis iste
kisacasi eylül senin üyelerle ilgili söyledigin herseye katiliyorum cnm kesinlikle bi önerisi olan söylesin oylsmaya sunalim
topraks ve kardesi nikini unuttum cok özür dilerimm:26::26: size hayran kaldimayy o evin icindeki hallerinz falan yemek icin burdaki önerileriniz cok hosuma gitti ayrica enistede kiyamamis karisina muzu yetistirmis
ahh zeburursss cnm yersen kenekleri cekersin mekikleri ne diyim sana benn 400 mekik cekk cekkk bitmez valla
yorumunu unutup cevap yazamadigim varsa özür dilerim simdi cikmam lazim kizim ateslendi yine ona bakim
ayy bide eylülcügüm menun cok kötü ve biz senden böyle bir menü bekliyoruzki ceza verelimlütfen o zevki bizden alma bak zeburus belki verirdi cezani nede olsa cok cekti senden bidaha olmasin bak
merhabaişyerindeki kısıtlama olaylarını biliyorum bizim şirkette de var böyle bir durum bütün siteler engelli ama nedense denedim ve bu site de forum da açılıyor bu da benim şansıma oldu sanırım umarım farketmezler de kapamazlar tabiii:44:
sevgiler
canım ben paylaşım yaptım ama onu bile okumuyolar cevap vermiyolar baksanatubişim sen paylaşım yapmışsın zaten aynı paylaşımı diğer takımlardada paylaşmalıyız bence çünkü üyeler gelmiyor bazen.
canım ben paylaşım yaptım ama onu bile okumuyolar cevap vermiyolar baksanaBöyle giderse zaten yarışma bitecek sinirlerim bozulmaya başladı ayrılacam galiba
Günaydın kızlar
Topraksın kardeşi eftalya blue aramıza hoşgeldin kusura bakma yazamadım vakit olmadısağlıklı kilo vermeler
kızlar günaydın dün takımımızda olan kişileri saydım size durum belli gelmeyenler var için bi karar verelim lütfen bu kadar iyi niyetli olmak yeterliben kendimi salak hissediyorum kimsede kusura bakmasın ve benim bir önerim var tahminimce kuzu artık gelmek istemiyor. dün aradığımda vermiş oldum bu kararı neyse takım kaptanımız tubiş olmalı bence ne dersiniz?:44::44:
bugünkü işlerimi de bitirdim.şimdi gel keyfim gel saatim başlıyor.2 dilim keki de götürdüm yinetek tesellim öğle ve akşam yemeği yemedim.misafir gelcek diye öğleni atladım,kek yedim diye akşam yemeyeyim dedim.yok yok benim kaçamaklar bitmezzzz...bu arada püsküüt ayrıldığına göre yarışmalar ne olacak,nasıl olacak?
geçmiş olsun canım, bir söz var " çocuğum hastalanacağına ben hastalanayım, her hastalığında bir huyu değişiyor" diye şimdi zordur senin işin. benimki de dün gece 2:30-4:00 nöbetteydi, sabahta 7:30 da kaltı, şimdi öğleden sonra beni bir uyku bastırır işte masada uyurum artık :))off kizlar yaa bi sürü cvp yazdim ben onlari yazana kadar sistem beni atmis hepside silindi gitti size ulasmadan simdi tekrar yazaman sebeplerine gelince hemen acikliyorum
büyük kizimda hastalandi
Selam kızlarrr işlerim öyle yoğundu ki bugün hiç giremedim zaten biliyorsunuz bazı sorunlar çıktı iş yerinde nete girmeyle ilgili istesem de giremiyorum çok fazla ama diyetimi aksatmadım kaçamak yok. Püsküüt ayrıldı yarışmanın geleceği için paylaşım alanına önerilerinizi yazın birinin mutlaka yöneticiliği üstlenmesi lazım bizim takımdan yada başka takımdan. yoksa bu yarışma yakında son bulur
olabilir güzel fikir bencekızlar günaydın dün takımımızda olan kişileri saydım size durum belli gelmeyenler var için bi karar verelim lütfen bu kadar iyi niyetli olmak yeterliben kendimi salak hissediyorum kimsede kusura bakmasın ve benim bir önerim var tahminimce kuzu artık gelmek istemiyor. dün aradığımda vermiş oldum bu kararı neyse takım kaptanımız tubiş olmalı bence ne dersiniz?:44::44:
bozma sinirlerini, bence ayrılmayı da düşünme lütfencanım ben paylaşım yaptım ama onu bile okumuyolar cevap vermiyolar baksanaböyle giderse zaten yarışma bitecek sinirlerim bozulmaya başladı ayrılacam galiba
kızlar günaydın dün takımımızda olan kişileri saydım size durum belli gelmeyenler var için bi karar verelim lütfen bu kadar iyi niyetli olmak yeterliben kendimi salak hissediyorum kimsede kusura bakmasın ve benim bir önerim var tahminimce kuzu artık gelmek istemiyor. dün aradığımda vermiş oldum bu kararı neyse takım kaptanımız tubiş olmalı bence ne dersiniz?:44::44:
yapabilecegim bişey varsa seve seve yapmaya çalışırım
günaydın. Takımda yeniyim,listede saydığınız kişilerin bir kısmını takıma girdiğimden beri hiç görmedim.hani mazeretleri falan vardır bilemem ama bu işi ciddiye alanlarla devam edelim.sonuçta burada birbirimizden feyz alarak motive olmak amacıyla bir aradayız.püsküütün ayrılmış olması beni bu yarışmanın devamı konusunda soru işaretleriyle bıraktı.anladığım kadarıyla cuma yarışmalarının bel kemiğiymiş.ancak yine de amaca ulaşmak konusunda elimizden geleni yapmalıyız. Tubişi ben yaklaşık 1 hafta aktif olarak görebildim,sonra malum iş yerindeki kısıtlamaya maruz kaldı.ancak o bir hafta içinde sorumluluk sahibi,ne yaptığını bilen bir kaptanımız olduğunu anladım.bence de kaptan olarak devam etmeli.lütfen cuma yarışmalarının akibeti konusunda da bizi bilgilendirin,ben genel paylaşım alanında bir çözüm bulunduğunu göremedim henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?