püsküütün yerine de yarışma kurallarını bilen bir takım kaptanı veya kaptan yardımcısı geçse daha doğru olur diye düşünüyorum.anladığım kadarıyla baya bir zaman da istiyor bu işi yürütmek.işin ucunu bırakmayalım nolur,bir çözüm bulalım.
işte bu süpersin söle bakalım püsküütün yerine takımları idare edebilirmisin?
ben bu konuya el attım hiç olmazsa ben kendime bilgisayar alır yine yaparım ama siyah_24 diye bir arkadaş var belki yapar ne dersiniz?
Şimdiden tamamını üstlenirim dersen yanlış yapmış olurum buda gurupların iyice sarsılmasına neden olur.Evet belki yapabilirim ama yapılacakların ne oldugunda bilmiyorum ama bana göre bir kaç kişi içerisinde görev dagılımı olsa daha iyi olur en azından paslaşılır
cnm bakacam bende dün hic ugrayamadim bakamadimdaSelam kızlarrr işlerim öyle yoğundu ki bugün hiç giremedim zaten biliyorsunuz bazı sorunlar çıktı iş yerinde nete girmeyle ilgili istesem de giremiyorum çok fazla ama diyetimi aksatmadım kaçamak yok. Püsküüt ayrıldı yarışmanın geleceği için paylaşım alanına önerilerinizi yazın birinin mutlaka yöneticiliği üstlenmesi lazım bizim takımdan yada başka takımdan. yoksa bu yarışma yakında son bulur
cok tskrlr cnm cocuk iste b hastalaniyo bi iylesiyo ayrica sizde cok sicak kanlisiniz cnm kesinlikle destek lazim yoksa ne isimiz var burdamerhaba
öncelikle oğluna da kızına da çok geçmiş olsun umarım iyileşirler en yakın zamanda... havalar bir açıp bir kapanıyo dengemiz şaştı iyice tam hastalanma havası dikkat etmek lazımablamla birlikte katıldık buraya daha doğrusu ben onu kıskandım baktım yediklerine baya dikkat ediyo dedim ben de katılıyım böylelikle birbirimizi sizlerin de sayesinde motive edebiliyoruz burdaki sohbet ortamı da çok güzel hepiniz çok sıcak kanlısınız umarım hepimiz birbirimize destek olarak hedeflediğimiz kilolara geliriz
sevgiler
tskr ederim cnm söylerimayıp olmasın diye kendi cezamı kendim verdim benoğluşa söle huysuzluk yapmasın kızınada çok geçmiş olsun öle koşturup hasta oluyolar işte
cnm bizim şirkettede engelli fakat kadınlar kulübünü engelleyemiyolar.
kuzu ne dedi tam olarak cnm niye gelmek istemiyorkızlar günaydın dün takımımızda olan kişileri saydım size durum belli gelmeyenler var için bi karar verelim lütfen bu kadar iyi niyetli olmak yeterliben kendimi salak hissediyorum kimsede kusura bakmasın ve benim bir önerim var tahminimce kuzu artık gelmek istemiyor. dün aradığımda vermiş oldum bu kararı neyse takım kaptanımız tubiş olmalı bence ne dersiniz?:44::44:
cnm zaten yarisma biterse hepimiz ayriliriz sen o zamana kadar motivasyonunu düsürmeden devam etmelisincanım ben paylaşım yaptım ama onu bile okumuyolar cevap vermiyolar baksanaböyle giderse zaten yarışma bitecek sinirlerim bozulmaya başladı ayrılacam galiba
2 tubisoylama yapalım:2: ben de oyumu tubiş olarak kullanıyorum eğer böyle seçiceksek
sevgiler
cok tskrlr cnm aynen öyle oluyo valla hastalandilarmikek iyi götürmüş seni akşama kadar yemeksiz, koşturman çoktu galiba. insanın işi çok olunca bir iki bişi atıyo ağzına tam gaz devam ama kek yerine yemek yeseydin daha iyi olurdu sanırım:))
geçmiş olsun canım, bir söz var " çocuğum hastalanacağına ben hastalanayım, her hastalığında bir huyu değişiyor" diye şimdi zordur senin işin. benimki de dün gece 2:30-4:00 nöbetteydi, sabahta 7:30 da kaltı, şimdi öğleden sonra beni bir uyku bastırır işte masada uyurum artık :))
seni görmek çok güzel arkadaşım, her nekadar senin girdiğin saatte ben yoksam da sabah gördüm yine de güzel
olabilir güzel fikir bence
bozma sinirlerini, bence ayrılmayı da düşünme lütfengidenler olursa gelenler olur toparlanırız üzmeyin canınızı, öpüldünüz:)
günaydın. takımda yeniyim,listede saydığınız kişilerin bir kısmını takıma girdiğimden beri hiç görmedim.hani mazeretleri falan vardır bilemem ama bu işi ciddiye alanlarla devam edelim.sonuçta burada birbirimizden feyz alarak motive olmak amacıyla bir aradayız.püsküütün ayrılmış olması beni bu yarışmanın devamı konusunda soru işaretleriyle bıraktı.anladığım kadarıyla cuma yarışmalarının bel kemiğiymiş.ancak yine de amaca ulaşmak konusunda elimizden geleni yapmalıyız. tubişi ben yaklaşık 1 hafta aktif olarak görebildim,sonra malum iş yerindeki kısıtlamaya maruz kaldı.ancak o bir hafta içinde sorumluluk sahibi,ne yaptığını bilen bir kaptanımız olduğunu anladım.bence de kaptan olarak devam etmeli.lütfen cuma yarışmalarının akibeti konusunda da bizi bilgilendirin,ben genel paylaşım alanında bir çözüm bulunduğunu göremedim henüz.
günaydııııın arkadaşlar:)
hepinize bol enerjili ve bol gülücükü bir gün diliyorum. "doğan güneş tüm sıkıntılarımızı gecenin karanlığında bıraksın" dedi topraks ve menüsünü yazmaya başladı :))
sabah
2 dilim tam buğday
beyaz peynir
domates
çay
öğlen
1 dilim tam buğday
ıspanak
yoğurt
ara
2 galeta ( tam buğday unundan)
b peynir
domates
çay
akşam
1 galeta
türlü
1 yemek kaşığı pilav
yoğurt
3/1 çikolatalı gofret(
mesaj 5 ti galiba unuttum
su 2,5lt
spor yok maalesef !! hep bu çocukların yüzünden eylül onlara ceza ver sen :))
görüşmek üzere
cnm bakacam bende dün hic ugrayamadim bakamadimda
cok tskrlr cnm cocuk iste b hastalaniyo bi iylesiyo ayrica sizde cok sicak kanlisiniz cnm kesinlikle destek lazim yoksa ne isimiz var burda
tskr ederim cnm söylerim
kuzu ne dedi tam olarak cnm niye gelmek istemiyor
ayrica istemiyorsa tubis uygundur bencede
cnm zaten yarisma biterse hepimiz ayriliriz sen o zamana kadar motivasyonunu düsürmeden devam etmelisin
2 tubis
cok tskrlr cnm aynen öyle oluyo valla hastalandilarmi
yok cnm ne mazereti ya 1-2 kisi var izinli digerlerinide bul bulabilirsen
geleyim dünkü menüme
sabah
1 tane haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
ara
1 tane kuru incir
öğlen mi desem akşam mı,arada bir öğün
2 dilim kek
spor:1 saat bisiklet+240 mekik(yine 400 olmadı)
su:3 lt
diğer takımlar da kabul ederse olur. ama ne yalan söyleyeyim seni tanıdığım için herhalde sen başarılı olursun bence bu işte.
cnm bakacam bende dün hic ugrayamadim bakamadimda
cok tskrlr cnm cocuk iste b hastalaniyo bi iylesiyo ayrica sizde cok sicak kanlisiniz cnm kesinlikle destek lazim yoksa ne isimiz var burda
tskr ederim cnm söylerim
kuzu ne dedi tam olarak cnm niye gelmek istemiyor
ayrica istemiyorsa tubis uygundur bencede
cnm zaten yarisma biterse hepimiz ayriliriz sen o zamana kadar motivasyonunu düsürmeden devam etmelisin
2 tubis
cok tskrlr cnm aynen öyle oluyo valla hastalandilarmi
yok cnm ne mazereti ya 1-2 kisi var izinli digerlerinide bul bulabilirsen
geleyim dünkü menüme
sabah
1 tane haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
ara
1 tane kuru incir
öğlen mi desem akşam mı,arada bir öğün
2 dilim kek
spor:1 saat bisiklet+240 mekik(yine 400 olmadı)
su:3 lt
Herkese takrar Merhaba
işler yoğunlaşmadan dün kü menümü yazıyım;
sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim kaşar
çay
ara
2 adet diet bisküvi
1 sütlü nescafe
öğlen
1 dilim ızgara tavuk
salata
2 kaşık (tatlı kaşığı) pilav
ara
1 adet diet bisküvi
çay
akşam
1 galeta
türlü
1,5 kase cacık
3/1 çikolatalı gofret :) ablam sağolsun
gece; 1 bçay bardağı ılık süt
mesaj 10
su 2,5lt
spor 100 mekik:) ablam toprağı uyuturken tek kaldım da :)
sevgiler
biraz yoğun ama güzel menü bence sporu da arttırırsan tamamdır. iyi gidiyosun cnm.
Eylül çok yoğunum açtım okudum biraz. harika bir karar olmuş kesinlikle bu uygulanırsa püsküüt'te rahat eder. Takım kaptanlığı konusuna gelince Mine'den kesin haber almamız lazım yoksa çok ayıp olur dönerse. Net bişey söylemedi ulaşamadık tam olarak biliyorsun.kızlar paylaşım alanında oylama yapıldı ve kabul ettik buna göre püsküütün oylamaya sunduğu kararı aşağıda paylaştım lütfen okuyalım
Adım adım gidelim:
1- Ben her etap bitiminde değerlendirme raporumu yazıyorum. (En geç Pazartesiye kadar)
2- Bu rapora göre; cevap vermesi gereken takımlar cevaplarını veriyorlar. (En geç Perşembeye kadar)
3- Cevabı geciken takımlara hatırlatma mesajını Akrep yazıyor.
4- Buna rağmen hala cevap vermeyen takımlar için not alıyorum ve etap değerlendirmelerinin alt sırasına bu bilgiyi ekliyorum.
"15.takım / 288.etap değerlendirmesine cevap vermedi" gibi.
Böyle böyle toplamda 3 kez cevap vermeyen takım kapatılıyor ve bütün üyeleri diskalifiye ediliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?