Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

elimden geleni yapıyorum ama bırakmaya niyetim yok benim

işte bu süpersin söle bakalım püsküütün yerine takımları idare edebilirmisin?

Şimdiden tamamını üstlenirim dersen yanlış yapmış olurum buda gurupların iyice sarsılmasına neden olur.Evet belki yapabilirim ama yapılacakların ne oldugunda bilmiyorum ama bana göre bir kaç kişi içerisinde görev dagılımı olsa daha iyi olur en azından paslaşılır

ben bu konuya el attım hiç olmazsa ben kendime bilgisayar alır yine yaparım ama siyah_24 diye bir arkadaş var belki yapar ne dersiniz?

diğer takımlar da kabul ederse olur. ama ne yalan söyleyeyim seni tanıdığım için herhalde sen başarılı olursun bence bu işte.

işte bu tamam ben varım sana yardımcı olurum akşamları giremiyorum bide pazar günü ama olsun ben yine diğer günler telafi ederim o zaman bu konuda paylaşım alanına davet edelim herkesi tamam mı orda oylama yapalım fikirler alalım. olmaz mı?

cnm bakacam bende dün hic ugrayamadim bakamadimda
cok tskrlr cnm cocuk iste b hastalaniyo bi iylesiyo ayrica sizde cok sicak kanlisiniz cnm kesinlikle destek lazim yoksa ne isimiz var burda
tskr ederim cnm söylerim
kuzu ne dedi tam olarak cnm niye gelmek istemiyor
ayrica istemiyorsa tubis uygundur bencede
canım ben paylaşım yaptım ama onu bile okumuyolar cevap vermiyolar baksana böyle giderse zaten yarışma bitecek sinirlerim bozulmaya başladı ayrılacam galiba
cnm zaten yarisma biterse hepimiz ayriliriz sen o zamana kadar motivasyonunu düsürmeden devam etmelisin
oylama yapalım:2: ben de oyumu tubiş olarak kullanıyorum eğer böyle seçiceksek
sevgiler
2 tubis
cok tskrlr cnm aynen öyle oluyo valla hastalandilarmi

yok cnm ne mazereti ya 1-2 kisi var izinli digerlerinide bul bulabilirsen

çikolatalı gofret!!! hem de 1/3!!!!! tebrik ediyorum çok içten bir şekilde.ben o mübareklere dokunduğum an paket bitmeden bırakamıyorum.o yüzden eve girişlerini yasakladım:))güzel bir menü olmuş.

Sevgili tfneyll
nasıl çabaladığını görüyorum,diğer takımlara mesajlar yazmışsın,ben 5.takımdayım.kimsenin püsküütün sorunluluğunu alacağını sanmıyorum,umarım yanılıyorumdur ama zor iş gerçekten.ciddi mesai harcamak gerekiyor,hesaplamalar,takipler,kafası şişer insanın,püsküüt nasıl gönüllü olarak yapmış bunları,gerçekten takdir etmek lazım.ben bu görevler karşılığında ücret alındığını sanıyordum.sonuçta site bir dünya reklam alıyor,işleyiş nasılsır bilmiyorum ama gerçekten öyle sanıyordum

aşağıda yazılanlar püsküütün yazısı ben kendimide gördüm yazdıklarında haklı aslında ama biz gitme çözüm bulalım dedik yanlış anladı oda kalmak istiyo emeğe saygı olsun istiyo lütfen okuyalım..

Arkadaşlar konuya dair yazdığım mesajlarda ortak bir anlatım vardı.
Ayırdığım zamandan yakınmadım hiçbir zaman. Haftada toplam 1-2 saat ayırmayı hiç önemsemiyorum çünkü.
Benim için konu; yazdığım etap değerlendirmesi mesajının, dolayısı ile sorduğum soruların okunması ve cevaplanması.
Beklerdim ki; biriniz bunu fark etsin ve mesajlarımın okunabilirğini sağlamak için bir çözüm önersin.
Yoksa; şunu yapalım ama benim vaktim yok demenin kimseye bir faydası olmaz.

Yarın, ameliyat sonrasında iyi haberlerle geleceğime inanmak istiyorum. Geldiğimde bununla ilgili bir çözüm görürsem ne ala...

Bilmem anlatabildim mi?

şimdi fikri olan yada olmayan herkes lütfen paylaşım alanına gitsin bişiler bulmaya çalışsın arkadaşlar yarışma elden gidiyo hadi kızlar uyanın artık.

ben bu konuda oyumu takımın yeniden düzenlenmesi yönünde kullanıyorum.mazereti olmadan uzun süre gelmeyenler çıkartılsın.sonuçta herkes verdiği emeğin karşılığını görmek ister,o yüzden takımlara ihtiyaç duyuyoruz.başarmak isteyenlerle devam edelim derim ben.

geleyim dünkü menüme

sabah

1 tane haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
1 dilim ekmek

ara

1 tane kuru incir

öğlen mi desem akşam mı,arada bir öğün

2 dilim kek

spor:1 saat bisiklet+240 mekik(yine 400 olmadı)
su:3 lt

bir de şunu ekleyeyim yeni yapılanmada yapabileceğim birşey olursa yaparım.3-4 saat kendime ait zamanım oluyor gün içinde.yarışmanın devamı için elimden geleni yaparım.

Herkese takrar Merhaba
işler yoğunlaşmadan dün kü menümü yazıyım;

sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim kaşar
çay

ara
2 adet diet bisküvi
1 sütlü nescafe

öğlen
1 dilim ızgara tavuk
salata
2 kaşık (tatlı kaşığı) pilav

ara
1 adet diet bisküvi
çay

akşam
1 galeta
türlü
1,5 kase cacık

3/1 çikolatalı gofret :) ablam sağolsun

gece; 1 bçay bardağı ılık süt

mesaj 10
su 2,5lt
spor 100 mekik:) ablam toprağı uyuturken tek kaldım da :)

sevgiler

diğer takımlar da kabul ederse olur. ama ne yalan söyleyeyim seni tanıdığım için herhalde sen başarılı olursun bence bu işte.

ya cnm yapmak sorun değil de püsküüt emek vermiş takımları kurmuş kknın en güzel bölümü burası kimler gelmiş kimler gitmiştir şimdi onun yerini almak çok zor inan ki teşekkür ederim cnm

aynen öle diğerleri yok malesef ki nerde bul bula bilirsen dün kuzuyu aradım ben açtı alo alo dedi durdu cvp veredi sesimi aldığını biliyodum kapattı aradım meşgule attı aradım bir kaç kez aynı dakika içinde oluyo hepsi açmadı bidaha tubiş kaç kere mesaj çekti ama bir kere bile dönmedi. çok üzüldüm

keke kızmıycam zaten bişi yememişsin bravo canım gayet güzel.

biraz yoğun ama güzel menü bence sporu da arttırırsan tamamdır. iyi gidiyosun cnm.

kızlar paylaşım alanında oylama yapıldı ve kabul ettik buna göre püsküütün oylamaya sunduğu kararı aşağıda paylaştım lütfen okuyalım

Adım adım gidelim:
1- Ben her etap bitiminde değerlendirme raporumu yazıyorum. (En geç Pazartesiye kadar)
2- Bu rapora göre; cevap vermesi gereken takımlar cevaplarını veriyorlar. (En geç Perşembeye kadar)
3- Cevabı geciken takımlara hatırlatma mesajını Akrep yazıyor.
4- Buna rağmen hala cevap vermeyen takımlar için not alıyorum ve etap değerlendirmelerinin alt sırasına bu bilgiyi ekliyorum.
"15.takım / 288.etap değerlendirmesine cevap vermedi" gibi.
Böyle böyle toplamda 3 kez cevap vermeyen takım kapatılıyor ve bütün üyeleri diskalifiye ediliyor.

selam canlarım ben gecen hafta ve bu hafta bır turlü nete giremedim iş yerinden nete girmek artık sorun oluyor cuma gunu kılo bıldırımı de yapamadım zaten kilo da veremedim regl dönemimdeyim ve kilo vermem durdu bundan sonra daha sık gelmeye calışacagım ama iş yerinden girmem artık cok zorlastı her cuma bıldırım yapmaya gayret ve özen göstereceğim kusura bakmayın

Eylül çok yoğunum açtım okudum biraz. harika bir karar olmuş kesinlikle bu uygulanırsa püsküüt'te rahat eder. Takım kaptanlığı konusuna gelince Mine'den kesin haber almamız lazım yoksa çok ayıp olur dönerse. Net bişey söylemedi ulaşamadık tam olarak biliyorsun.

kızlar artık takımla alakalı kararlar alalım ve uyalım olur mu? takım kaptanımız kuzusununzuzusu yok ben kendi adıma yaptığına karşılık üzüldüm çünkü onu seviyorum ama nerde ve neden habersiz bıraktı bilmiyorum neyse takımı ayakta tutmak için mecbur bizimle olanlarla yola devam etmeliyiz. hadi bakalım tubiş olsun diyenler ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…