Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayrıcaaaa bir kural da ben koymak istiyorum bütün arkadaşlar yavaş yavaş kilo hesaplamayı öğrenecek bu hafta cumadan itibaren kilolar yüzde olarak hesaplanıp yazılacak. perşembe günü akşam detaylı bir şekilde anlatacağım kilo hesaplamayı ve bundan sonra cuma günü bildirim yaparken herkes bu düzende bildirim yapacak. Böylece takım kaptanı yada yardımcı ayrılmak zorunda kalırsa yada izinli olursa diğer üyeler cuma günü paylaşım bölümünde listemizi paylaşmak zorunda kalabilir. Bu yarışmayı ayakta tutmak istiyorsak herkes biraz biraz sorumluluk alacak kusura bakmayın.

yanlış anlama tubiş ama aradım açtı kapattı aradım açmadı evden aradım senden sonra yine açmadı neyi bekliycez böle havada durması yanlış gelirse yeri hazır gelmezse bu şekilde devam edemez eğer biz ayıp olur diyorsak oda şunu söylemeli iyi yada kötü haber vermeliyim demeli seninde dediğin gibi kendi kızıyordu böle gidene

çok haklısın

sanırım işler yoluna girmiş,sevindim.inşallah herkes dikkatli olur da benzer krizler yaşanmaz.dün bir ara "yarışma biterse nasıl zayıflarım ben ya"diye düşünürken buldum kendimi.sanki kolumdan tutup siz yediriyorsunuz,siz spor yaptırıyorsunuz..spor bile yapasım gelmedi bugün,moralim bozuldu.ama şimdi paylaşım alanına girince kaybettiğim enerjimi buldum,kalkıyım spor yapayım.burayı da sizleri de seviyorum kızlarrrr!!!!!!

Günaydın herkese.. Dün bütün gün dışarda olduğum için menumu paylalşamadım. bu arada anladığım kadarı ile durumlar karışmış. O zaman bende bir soru sorayım. ben 2 haftadır burdayım nerdeyse ama hala üye olmadım anladığım kadarı ile. Olup olamayacağım konusunda ne zmn bir bilgi alabilirim

aaa ilk defa kekten yırttım:)))

hades merhaba seni görmeyi umut ediyorduk bizde takımın belli başlı kuralları var bu kuralın en başında takımda menü paylaşmak ve menü paylaşan en 5 kişiye yorum yapmak yani katılım sağlamak kısa sürede katılım iyi olan o hafta yarışmada ismini görür ama katılımı iyi olmayan iyi olana kadar deneme süresi devam eder.
kusura bakma ama senden o hevesi göremiyoruz katılımım iyi olur diyorsan eğer o zaman bu hafta ve sonrası özen göster ve bu cuma yarışması durumuna göre demene sürecinden çık.

Hızlı cevap için teşekkür ederim. Yoğun çalışıyorum sizin istediğiniz aktifliği sanırım gösteremiyeceğim. Her gün buraya geliyorum ama uzun süre vaktimi veremiyorum. O zaman size keyifli kilo vermeler. Bende bana daha uygun bir yer bulayım.

ben tubiş eftalya_blue aklımda olanlar çalışıyoruz ki tubişe uyarı gelmesine rağmen burada olmaya çalışıyor. sürekli burada ol zaman harca saatlerini ver demek istemiyorum akşam yada gün içinde burada paylaşım yapsam ortalama günlük 10 en fazla paylaşım bile yapsan neler neler olur sen de fark edersin. gitmen taraftarı değilim fakat bizde diğer takımlarda aktif olan birilerini görme isteriz takdir edersin ki. en başta topraks ve pegasus çocukları var 1 değil 2 veya 3 ve ufaklar temzlik okul ödev çocukların mızmızlanması hastalıkları işin kısacası sadece 10 dk yeterli toplu bir cvpta versen cuma erken paylaşım yapsan kapımız açık zaten

ben menümü paylaşmadım sabahtan beri buranın derdindeyimmm yoruldum işlerimi yapmam lazım azcık çok dikkat çekmeye başladı

sabah:çorba içim
ara:mandalina
öğlen:çorba 1kase,azcık patates yemeği,salata
ara:mandalina
ara:çorba
akşam:7-8 tane lahana sarma,2kaşık makarna,3 kaşık yoğurt

mesaj saymayı unuttum akıl kalmadı
su:2ltre
spor:kusmam ve cırcır geçmedi üzgünüm ama çok halsizim.

öncelikle halsizliğin ve hastalığın için çok geçmiş olsun
mandalina iyi gelebilir ama midende sorun da yaratabilir. bol bol tuzsuz leblebi ye o geçirebilir
sevgiler

kızlar biz tubişle karar aldık umarım anlayışla karşılarsınız ve kırılmazsınız.

takım için aldığımız karar: bu hafta paylaşım yapmayan,uğramayan sadece cuma kendisi veya aileden biri ,arkdaşı ile kilo bildirimi yapan ama hiç gelmeyen,cuma günü bildirime gelmeyen,sorumluluk almayan kişileri takımdan uzak tutucaz. bizi anlayın , haklı olduğumuzu düşünüyorum sonuçta burada herkesin emeği var herkes buraya geliyo herkesin zamanı önemli kıymetli kendi için ,paylaşım yapın lütfen olur mu?

seviyorum sizi.

cnm bende tubise katiliyorum en azindan haber alana kadar beklemeliyiz
tubiscgim üzgünüm ben bu kurala uyamayacagim yani yapabilecegimi sanmiyorum yapamayacagim bir sey icinde yaparim diyemem eger mecburi bir kuralsa ne siz zor durumda kalin nede ben .sizinde bildiginiz gibi cocuklardan cok zor zaman bulup buraya gelmeye calisiyorum ve birbirimize destek olmak icin elimden geleni yapyorum hic bir zaman kural ihlalide yapmadim ama eger durum buysa ve herkes yapmak mecburiyetindeyse ben sizden müsade istiyorum ayirabilecegim zaman bu kadar ve kilomu yüzde olarak hesaplayacak zamanim olmuyor mademki bu hafta gelmeyen üyler diskalifiye ediliyor bende bu durumda ayrilmak istiyorum cnm. hepinizi cok seviyorum
motivasyonunun geri gelmesine cok sevindim cnm
yazacaktim eylülcügüm yazmis zaten
cnm menü güzel hastaligin icinde cok gecmisolsun tabiki saglik önemli ama farkindamisin bilmiyorum spor olayina gelince sanki sürkli bahane üretiliyormus gibi oluyor yada bana öyle geliyor eger yanlis anliyorsam özür dilerim sadece senin daha saglikli kilo vermen icin söylüyorum

haklisiniz cnm aynen katiliyorum

cikip kizlarimi almam lazim sonra gelip menümü yazarim

evet aynen bahane üretiyorum bu ara. çıkmana gerek yok yanlış anlaşıldı hani tubiş sadece herkes kilo hesaplamayı bilsin lazım olur bişi olursa bildirim yapabilinsin anlamında diyo sen sakın gitme olur mu yani yapacak zamanının olmadığını biliyoruz hepimiz yardımcı oluruz sadece bilgi sahibi olmak acısından dedi o üzülürüm öle düşünme. AYNI ZAMANDA BEN KUZUYU DEFALARCA ARADIM TUBİŞDE DÜN ARADIM AÇTI DUYMAMIŞ GİBİ YAPIP 5-6 KERE ALO ALO DEDİ KAPATTI ALO DEDİM İLK EFENDİM DEDİ DUYDU SONRA SESİMİ ALINCA CVP VERMEDİ HADİ DİYELİM Kİ GERÇEKTEN DUYMADI YINE ARADIM AMA DEFALARCA AÇMADI ONA GÖSTERDİĞİMİZ SAYGIYI ODA GÖSTERMELİ.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba
sabah menümü yazdıktan sonra belediyeye gittim, malum devlet işleri biraz uzun sürüyor.
işe geldim yarım saati geçti mesajlara bakıyorum çok kafam karıştı bu nedenle herkese tek tek mesaj yazmayacağım.
takıma katıldığımdan bu yana mümkün olduğunca kurallara uymaya çalışıyorum, bir yanlışım olursa uyarı bekliyorum, düzeltmeye çalışırım. çünkü burada bulunmak bana iyi geldi.
takım kaptanlığı konusunda tubis ve eylül ortaklaşa çalışacaklar anladığım kadarıyla, şahsi fikrim evet bunun daha uygun olduğu çünkü kuzusu arkadaşın burası için müsait olmayacak özel durumları olabileceğini düşünüyorum. aktif olmayan bir kaptan daha çabuk dağılmalara sebep olabilir.
kurallara gelince tabi burası gönüllülük temelinde kurulmuş bir ortam fakat gönüllü demek gönlümün istediği gibi yaparım demek değil, gönüllü olarak kurallara uyarım ve uygularım demektir benim anladığım. yoksa sivil toplum kuruluşları nasıl çalışırdı değil mi :)
takım olarak kurallar belirlensin ( tabi esneme payı bırakılarak) ve uymayan arkadaşlar kendilerine yeni bir yol çizsin bence de
öpüldünüz, kolay gelsin

aynen cnm bnm bende sana katılıyorum gayet iyi özetlemişsin bravo

nihayet yemeğimi yedim açlıktan mideme kramplar girmişti.
trampolinimizi gördüm gerçekten çok büyük almışız, zaten benim oldum olası göz kararım yoktu. 96 cm küçük diye yazılmış foruma biz de 114 cm aldık, oldukça büyük ama şimdilik iade etmeyi düşünmüyorum, iş çıkışına kadar düşünüp ona göre eve götüreceğim, aslında biran önce başlamak istiyorum.

geçmiş olsun.bol bol sıvı tüketirsen daha rahat atlatabilirsin.inşallah mikrobik birşey değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…