poğaça mıııgünaydın kızlar
dünkü menümü yazayım çocuklar beni bekliyor, bugün eşim işte eftelya hanım gezmede ben çocuklaral başbaşayım :)
sabah
1 poğaça
çay
öğlen
kumpir
diyet kola
akşam
taze fasulye
çok az makarna
salata
1 dilim ekmek
su 2 lt
spor: 20 dk trambolin
öpüldünüz
maşallah patates makarna pirinçli biber dolması karbonhidrat patlaması yapmışsın ama sen zaten çok ağır cezalar aldın bişey demiyorummmmenümü paylaşıyım
sabah:azcık peynir,2zeytin
ara:nescafe
öğlen:1 karnıyarık içi ,3 kaşık pilav,cacık
ara:mandalina 3 tane
akşam:1kepçe çorba,1kaşık patates salatası ama (kırmızı biberli kıvırcık yok naneli pul biberli),1kaşık makarna,1dolma biber
yarım dilim yaş pasta: nişanlımın doğum günü vardı ondan yedim onunda yarısını yedim.
dün tartıştık oysa ki onun doğum günüydü haklı haksız kim aslında yok ama nerdeyse kötü olacaktı snuç çok üzdüm onu ben kıskançlığım yüzünden nolcak bilmiyorumhiç bu kadar üzülmemiştim çok üzüldüm çok ağladım ve hiç uyuyamadım
poğaça mııı30 mekik alalım
maşallah patates makarna pirinçli biber dolması karbonhidrat patlaması yapmışsın ama sen zaten çok ağır cezalar aldın bişey demiyorummm
canım üzülme her ilişkide olur böyler şeyler düzelir herşey zaten siz birbirinizi çok seviyosunuzz
güven çok önemli canım güven biterse ilişki biter yapma böyleo beni seviyo mu bilmiyorum bazen şüpheye düşüyorum geçmişi temiz değil benide aldatırmı diye kararsızım.
ÖNERİ:
Etap değerlendirme raporunda haftanın birincisine yer verdiğimiz gibi haftanın sonuncusunu da ilan etmek ve neden böyle olduğunu, ne hata yaptığını bizlerle paylaşmasını istemek.
Takımınız için bunu yapmamı istiyor musunuz?
kızlar ne düşünüyorsunuz bu konuda? sizin fikrinize göre oy vereceğim evet yada hayır diye
menümü paylaşıyım
sabah:azcık peynir,2zeytin
ara:nescafe
öğlen:1 karnıyarık içi ,3 kaşık pilav,cacık
ara:mandalina 3 tane
akşam:1kepçe çorba,1kaşık patates salatası ama (kırmızı biberli kıvırcık yok naneli pul biberli),1kaşık makarna,1dolma biber
yarım dilim yaş pasta: nişanlımın doğum günü vardı ondan yedim onunda yarısını yedim.
dün tartıştık oysa ki onun doğum günüydü haklı haksız kim aslında yok ama nerdeyse kötü olacaktı snuç çok üzdüm onu ben kıskançlığım yüzünden nolcak bilmiyorumhiç bu kadar üzülmemiştim çok üzüldüm çok ağladım ve hiç uyuyamadım
kızlar ne düşünüyorsunuz bu konuda? sizin fikrinize göre oy vereceğim evet yada hayır diye
Selam kızlar herkese gunaydıncepten giriyorum siteye sevgilimin sınavdan cıkmasını beklerken bos durmıyım dedm:)dunku menum sabah
yarım pohaca
cay
ara
2 diet biskuvi
nescafe
ögle
2 kasık bulgur pilavı
1 parca dana haslama
salata
yoğurt
ara
dun solemstm odul verdim kendime die 3-4 adet hosbes:)
aksam
1 dilm kepek ekmegi
taze fasulye
salata
sekersiz limonata
Kızlar gelinde size ceza veriyim
eylüüüülll eylüüüülll mahvettin bugün beni
Sabahtan beri çikolata.. çikolata.. Zonkluyor beynim.
Az önce markete gittim.. Allahıma şükür almamayı başardım..
Başardım başarmasına da aklımdan nasıl çıkaracam bilmiyorum.. 5678 mekik mi çeksem acep?
gez bakalım sen, indirirsin mideye şimdi fast foodları :) alırsın kiloları heh heh heh
gene mi alkoolll kızım alkolik olcan bu gidişlebugünkü menümü de paylaşayım
sabah:
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 tatlı kaşığı reçel
1 çay kaşığı tereyağ
2 bardak çay
öğle
1 porsiyon işkembe çorbası
1 porsiyon haşlanmış kurubiber,patlıcan,domates karması
3 yemek kaşığı yoğurt
akşam
4 parça ızgara pirzola
1 tatlı kaşığı kapari
yarımşar domates salatalık
ve bennnn 6 cl rakı
50 cl bira
su:2 lt
spor yok
mesaj yok
keyiften içerim derken bugüne can sıkıntısı kısmetmiş.dilek tutarken iyi düşünmek lazım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?