Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın arkadaşlar, herkese iyi pazarlar diliyorum :)

bu sabah erken kaltım kızım biraz huysuz birkaç gündür, hastalanıyor sanırım arasıra ateşi çıkıyor. Onu tekrar uyuttuktan sonra leslie nin ilk başlangıcı olan 1 miles i denedim bu sabah 15 dk. sürüyor, bir hafta bu şekilde yapıp 3 mil e geçmeyi planlıyorum.

dünkü menüm
sabah
2 dilim yumurtalı ekmek ( yumurta ve peyniri biraz da sütle karıştırıp ekmeğin üzerine sürdüm. Fırının ızgarasında pişirdim. Kızartma değil yani :)
şekersiz limonata

öğlen
taze fasulye
1 dilim ekmek

akşam
mangalda balık
salata
1 dilim ekmek

2 parça bitter çikolata+ 1 adet bayram çikolatası (

su 1,5 lt
spor yok
mesaj 5

şimdi mesajdan sonra kalkıp mekik cezamı yapacağım, yeni cezamı bekliyorum

GÜNAYDINNNN KIZLARRR

dün kü menümü yazıyım hemen

sabah

kepek ekmekli peynirli sandviç
çay

öğle

ızgara köfte
2 tatlı kaşığı pilav
diet kola
2 küçük dilim kızarmış ekmek

akşam

taze fasulye
1 dilim kepek ekmeği
1/3 kadar balık (sadece beyaz etinden)
salata
yarım bardak şekersiz limonata
küp kadar helva:26:

gece
1 bardak şekersiz limonata

1 lt su
yarım saat trambolin
100 mekik

sevgiler

Günaydın canım geçmiş olsun umarım kısa zamanda iyileşir havalar fena halde dengesiz dikkat etmek lazım. spor iyi de şu çikolatalar olmamış 50 adet mekik alalım

öğle hem pilav hem ekmek, akşam helvaa maşallah maşallahhh

tabi hemen cezası geliyor 100 mekikçik alalım

kizlar gunaydn tlfndan griyorum kirk saatte anca acilyo bugun glemem ama bi bkm ddm szi sewiyorum
Günaydın canımmmm biz de seni seviyoruzzz

Kızlar tekrardan günaydınlar

Hemen dünkü menümü yazayım ama önce açıklama yapayım diyetisyenden geldiğim gün benim ödül günüm yine de fazla abartmadığımı düşünüyorum.

Sabah: çeyrek galeta (diyetisyene gideceğim için bişey yemiyorum tartıda fazla çıkmim diye)
Ara: Yok
Öğle (13.00): 1 simit + 2 kaşık çökelek kavurması + 2 dilim peynir + domates salatalık + közlenmiş biber ve patlıcan
Ara: 2 diş bitter çikolata
Akşam: 1 tabak domates soslu yağsız makarna + 2 kaşık yoğurt
Ara: 2 diş bitter çikolata

Aslında diyetisyen çikolatalı pasta verdi ödül olarak ancak ben öğlen kahvaltımı iyi yaptım toplam 4 diş de bitter çikolata yedim eminim çikolatalı pastadan daha az kalori ve yağ aldım

Spor: 1 saat yürüyüş + 30 dk trambolin
Su: 2 lt

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar
iyisinizdir insallah
hemen firsat bulmusken dünki menümü yazayim
saba
1 dl ekmek,yarim kase yogurt
ara yok
ögle yoldaydik dügüne gidiyorduk yolluk hazirlamistim 2 dl ispanak böregi ufacik ve cokkkkk inceydi o kadar inceydiki icindeki ispanaklar gözüküyodu distan
ara
1 mandalina
aksam
dügündeydik 2-3 kasik kadar bulgur pilavi,2 kasik kadarda tavuk sote gögüs etinden yapilmisti
pasta catalin ucuyula aaazzzzzzcik tadina baktim kalani oglusum yedi zaten
spor
bütün gece halay cektim 12 ye kadar
su 1 lt kadardir heralde
mesaj yok
saat 3 te eve geldik 4 te uyudum az önce kalktim
simdide temizlik yapcam

hadi sevgiline dua et caydırmamış seni :)) ama küp kadar helva ne demek şimdi küp var küüüüüp var :) şaka şaka ben gördüm küçücük küp

teşekkürler canım, biraz da öksürmeye başladı yarın doktora götüreceğim, ayrıca cezamı da gördüm bugün yapacağım:))

gecmisolsun cnm insallah bir an önce düzelir kizin
menü güzel hadi bitterlerde haftada 1 olablir ama bayram cikosu olmamis cnm midene yazik alistirma böyle

ben begendim cnm güzel ama diyet cola ile ilgili bir yazi okumustum onu sana kopyalayip gönderiyorum cnm oku karari sen ver

Kilo almamak için kullanılan diyet kola, diyet reçel, diyet şekerlemelerde yüksek şeker tehlikesi ortaya çıktı. Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi hekimlerinin yaptığı incelemede diyet ürünlerde normal şekere göre 200 kat daha fazla tatlandırıcı bulunuyor. Diyetürünlerde kullanılan aspartam insanda baş ağrısı, şişmanlık, unutkanlık, bulantı, depresyon, yorgunluk, uykusuzluk, çarpıntı, panik atak ve kulak çınlaması gibirahatsızlıklara sebep oluyor.

Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi doktorlarından Prof. Dr. Ramazan Yiğitoğlu ile Prof. Dr. Şenol Dane’nin “Farkına varamadığımız tehlikeler, gazlı içecekler, enerji içeceği meyve suları” başlıklı makalesi ilginç bilgileri ortaya koydu. İki hekimin makalesinde verdiği bilgiye göre, ketçap, toz kahve kreması, kola, gazoz, şekerleme, meyve suyu, hazır çorba, çikolata, puding, hazır kek gibi ürünlerde şeker yerine mısır şurubu kullanılıyor

Bir diğer adı nişasta bazlı sıvı şeker olan mısır şurubunda fruktoz oranı yüzde 80 oranında bulunuyor. Fazla fruktoz tüketimi diyabet, kan yağı, kalp hastalığı, karaciğer yağlanması ve yüksek tansiyona yol açıyor.

KANSERE KADAR SAYISIZ HASTALIK Diyet kola, diyet reçel, diyet şekerlemelerdekullanılan aspartam adlı tatlandırıcı tehlikesine dikkat çeken Prof. Yiğitoğlu, bu maddede 200 kat daha fazla tatlandırıcı içerdiğini belirtti. “Bir bavul aspartam 1kamyon şekere denk geliyor.” diyen Yiğitoğlu, bazı baklavacılarda yarı yarıya ucuzsatılan baklavaların ucuz olmasının nedeninin de aspartam olduğunu dile getirdi.

Fareler üzerinde 2 yıl süren çalışmada aspartam verilen farekelerde 3 kat fazla beyin tümörü tespit edildiğini aktaran Yiğitoğlu, “Kilo almamak için içilen diyet kola, zero kolada tatlandırıcı aspartam kullanılıyor. Aspartam vücuda girdiğinde insülün salgısına yol açıyor. Böylece kan şekerimiz düşüyor ve acıkıyoruz. Sonuçta daha fazla yiyecek kilo alıyoruz.” uyarısında bulundu. Yiğitoğlu, aspartamın kansere yol açma riski de taşıdığına işaret etti

Son düzenleme:
cocuklarim acikmis ben kalkim yemegi indirim off yeni oturmustum ne cok dagitmisiz dün buralari toparlamayada zaman yoktu yol uzun diye öyle biraktik ciktik cok da gec geldik sabahtan beri topluyorum anca toplandi

am

selam canım aslında kolayı hiç sevmem bulunduğumuz yerde içicek bişi yoktu ondan diet kola içmek zorunda kaldım:2: önerin ve yolladıgın yazı için ayrıca tşk ederim daha dikkatli olurummm

valla bence çektiğin halaylar yediğin pasta az börek vs hepsini eritmiştir güzel menü güzel eritme yöntemi

diyetisyenin sözü üzerine söz söylenmez bence haketmişsin ki ödülü vermiş

gecmisolsun cnm insallah bir an önce düzelir kizin
menü güzel hadi bitterlerde haftada 1 olablir ama bayram cikosu olmamis cnm midene yazik alistirma böyle

evet ya zaten tadı da hiç güzel değildi keşke yemeseydim

iyi geceler arkadaşlar
çocukları uyuttum, sporumu yaptım :)) nihayet
şimdi yarın için süslenme zamanıııı
yarın sabah görüşmek üzere

Günaydın herhese, iyi haftalar arkadaşlar.

dünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday
beyaz peynir
2 zeytin
küçük parça sucuklu yumurta ( 2 adet sucuk)
domates
salatalık

öğle
kaşarlı tost
portakal suyu

akşam
çeyrek ekmek köfte
şekersiz limonata

ara
yarım muz

3lt su
yarım saat leslie( 15 dk'dan iki kez)
50 mekik
20 dk trambolin
6 mesaj

görüşmek üzere

Günaydın Kızlarrrrr:) Hepinize güzel bir hafta diliyorum

dünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday
beyaz peynir
3 zeytin
çeyrek sucuklu yumurta ( 2 adet sucuk)
domates
salatalık
çay

öğle
kaşarlı tost
portakal suyu

akşam
2 dilim tam buğday
beyaz peynir
çay

ara
yarım muz

1,5 ltsu
15 dakika leslie
50 mekik
25 dk trambolin
4 mesaj

sevgilerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…