günaydin kizlar iyi bir hafta dilegiyle
menüm
sabah
2 dl ekmek,yarim kase yogurt
ara yok
ögle
1 haslanmis sosis,yarim kaseden az yogurt,2 dl ekmek
ara yine yok
aksam
haslanmis but ufak birtane,5 kasik bulgur pilavi,salata
su
1.5 lt
spor
yapamadim cok yagmurluydu yagmurlu havada spor yapasim gelmiyo zaten bütün gün temizledim topladim 9 da mutfagida toplayip oturdum
mesaj saymadim yine unutuyorum ama 5-6 tanedir heralde
kızlarrr bişey sorucam size...
öğlen beyaz et akşam kırmızı et yenilebilir mi=?
Mesela öğle tavuk akşam et sote tarzında???
Cevaplarınıza göre öğle yemeğimi ayarlamam lazım şirkette
kesinlikle tavsiye ederim canım çok güzel motive ediyor hem de biraz da mecburiyetten uyuyorsun bi süre sonra alışıyor yaşam tarzı haline getiriyorsun. eğer maddi durumun müsaitse diyetisyeni kesinlikle tavsiye ediyorum.ne kadar tadında ve ölçüsünde bir menü.ben de diyetisyen mi bulsam napsam,listeye göre gitmek kaçamaklarımın önünü keser belki...
canım yenir ama genelde öğlen et yiyosan akşam sebze ye diye öneriyor diyetisyenlerkızlarrr bişey sorucam size...
öğlen beyaz et akşam kırmızı et yenilebilir mi=?
mesela öğle tavuk akşam et sote tarzında???
cevaplarınıza göre öğle yemeğimi ayarlamam lazım şirkette
kesinlikle tavsiye ederim canım çok güzel motive ediyor hem de biraz da mecburiyetten uyuyorsun bi süre sonra alışıyor yaşam tarzı haline getiriyorsun. eğer maddi durumun müsaitse diyetisyeni kesinlikle tavsiye ediyorum.
canım yenir ama genelde öğlen et yiyosan akşam sebze ye diye öneriyor diyetisyenler
kesinlikle tavsiye ederim canım çok güzel motive ediyor hem de biraz da mecburiyetten uyuyorsun bi süre sonra alışıyor yaşam tarzı haline getiriyorsun. eğer maddi durumun müsaitse diyetisyeni kesinlikle tavsiye ediyorum.
canım yenir ama genelde öğlen et yiyosan akşam sebze ye diye öneriyor diyetisyenler
bayramdan sonra bir araştırayım bakalım.sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmezsen yaptığın diyetler kısa ömürlü oluyor zaten,bırakınca yine eski sen.neffret ettim bu yağlardan((((
iyi haftalar arkadaşlar!!!!!dünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 tatlı kaşığı reçel
çay
akşam
4 tane pirzola
1 er tane domates salatalık
yarım dilim ekmek
6 tane biber
6 cl rakı
2 tane bira
spor:yarım saat yürüyüş
mesaj yok
su:2 lt
aslında cezalık bişi yok bence yani ufak bi parça günlük alına bilinir bitter çikolata. ceza yok tatlım sen sporunu yap ama tubiş verdi mi dikkat etmedim? bebişede çok geçmiş olsun çocuklar bi anlata bilse yok ağlıyolar pisicikler
teşekkür ederim canım, doktora gittik nezle olmuş, diş çıkarıyor olabilir çünkü her dişimizde bir hastalık geçiriyorruz
makarna yemişsin arkim pasta yerine çikolata ile dizginlemişsin kendini süpersin aslında yiyedebilirdin ?
yine formundasın tatlım aslında kaçamaklar var ama dışarda olduğun için sıkıntı yok cnm bi seferlik ben kızmadım
nolmuş yarına neden süsleniyorsun sen:115::115::115:
hafta başı iş için motive olıyım diye :) özel bişey yok yani... zayıfladıkça dışarı daha güzel çıkmak istiyo canım :)
iyi olmuş tatlım bence ekmek biraz kaçmış gibi ama olsun sporla tamamlamışsın
evet ama güzel spor yaptım cidden
ben buna cvp vermemiş miydim?:44::44::44:
reçel, rakı, bira kolay gelsinay ayakta alkışlıyorum seni. aaaaaa ama yeter canım tmtm bende içerim çokta severim ama ölçüsünde ve arasıra pazar neden göbekte yapıyo kaloride çok işte ondan bu cezalar bugun yapılacak zeburus yarın ve bu hafta hergün görmek istiyorum 500 mekik, 1,5 saat yürüyüş duydun mu? yapılsın bunlar bu hafta
çok kızdım sana
evet ben de nobele aday olmak istiyorummmmmmmmmbir bilgi:bir bilim adamı çikolata tüketimiyle zeka arasındaki bağlantıyı araştırırken kişi başına çikolata tüketiminin fazla olduğu ülkelerde nobel ödülü kazanma oranının da yüksek olduğunu bulmuş.yani ne kadar çok çikolata o kadar çok nobel:))şimdi ben de gereksiz ağırlıklarımdan kurtulduktan sonra nobele çalışayım diyorum ama hangi dalda aday olsam onu bilemedim:)))
tek kelime ile süpersin güzellikGünaydın kızlarr bugün çok yoğunum hemen dünkü menümü yazıp çıkayım
Sabah: 1 dilim ekmek + 1 dilim peynir + 3 zeytin + domates + salatalık
Ara: Yok geç kalktım kahvaltıyı geç yaptım.
Öğle: 5 kaşık nohut yemeği + 1 dilim ekmek + 3 kaşık yoğurt
Ara: 1 diş bitter çikolata
Akşam: 2 dilim ekmeğe az kaşarlı kepekli tost + 1 bardak süt
Spor: 35 dk trambolin + 30 dk ab tronic
Su: 2 lt
Mesaj sayamadım vaktim yok
ama sen dün bizi unutmuşsuncumartesi ne yedim hatırlamıyorum ama akşam çorba içtim bi parça tavuk yedim ve 30dk yürüdüm...
dünü hatılıyorum
sabah:
2 galeta
azcık peynir
5 siyah-3 yeşil zeytin
azcık patates
1 rafadan yumurta
nane
1 bardak yar.yağ.süt
ara
türk kahvesi (fal baktılarda)
öğlen
1 porsiyon soslu tavuk
4 çatal pilav
ayran
ara
nescafe
akşam
sıcak çikolata içtim kalorisine baktım şimdi 330 felanmış.
spor:bütün gün yürüdük.
su:içmedim malesef
slm kizlar ikinizinde menüsü ayni sayilir toptan cvp yazim dedim
gayet güzel
kacamaksiz bir menü
teşekkürler güzelim
ahh cnm sen ne yapiyorsun kendine yazik degilmi su yaptigin sporlari icki icmeden yapsan valla cok kisa bir zamanda istedigin kiloya ulasirsin biraz iradeli ol cnm birak esin icsin sen bir bakarsin 2iki bakarsin kendini kontrol etmelisin lütfen cnm biraz dikkat et sen zayifladiginda seni sabote etmek isteyenler anlicaklar olayi
bi dahaki sefere kendini dizginlemeye gayret et cnm
benim 2 numara o zaman nobel almayi haketmistir
cikolata delisi yedikleri yetmiyo sbah aksam bazende gece uykudan kalkip kakaolu süt iciyo
her zamanki gibi harikasin cnm
aksama kadar ne güzel gitmissin aksam o sicak ciko yüzünden hem vücuduna eziyet ettin hemde ac yatti onun yerine daha saglikli yeseydin keske
senin sorunun yemekten önce icmek cnm ickiyi kesersen diyetisyene ihtiyac duymassin bence ama sana iyi gelecegini düsünüyorsanda hemen git hic durma
şu temizlik olayı bize iyi spor oluyo valla, ben de evde kalınca ki genede öyle oluyogünaydin kizlar iyi bir hafta dilegiyle
menüm
sabah
2 dl ekmek,yarim kase yogurt
ara yok
ögle
1 haslanmis sosis,yarim kaseden az yogurt,2 dl ekmek
ara yine yok
aksam
haslanmis but ufak birtane,5 kasik bulgur pilavi,salata
su
1.5 lt
spor
yapamadim cok yagmurluydu yagmurlu havada spor yapasim gelmiyo zaten bütün gün temizledim topladim 9 da mutfagida toplayip oturdum
mesaj saymadim yine unutuyorum ama 5-6 tanedir heralde
kesinlikle kabul edilmeli cnm böylece insan yaptigi yanlislarida daha iyi bilir bence ok
yürü be arkadaşım kim tutar seni :)))
sıkı ceza maaşallah
evet ben de nobele aday olmak istiyorummmmmmmmm
tek kelime ile süpersin güzellik
Ama sen dün bizi unutmuşsun
şu temizlik olayı bize iyi spor oluyo valla, ben de evde kalınca ki genede öyle oluyo( mütemadiyen temizlik yapıyorum.
Kızlar bi elbise almıştım internetten az önce geldi, xl almıştım üzerime tuttum bol gibi bilmiyorum eve gidince denicem ama büyük ihtimal bol gelecek vay beee Large beden elbiseye düştüm yani 40 bedenilk kez bişeyin bol geldiğine bu kadar sevindim
darısı hepimizin başına canım xs giyecez hep birliktesüpersinnnnn şimdiden tebrik ediyorum
Kızlar bi elbise almıştım internetten az önce geldi, xl almıştım üzerime tuttum bol gibi bilmiyorum eve gidince denicem ama büyük ihtimal bol gelecek vay beee Large beden elbiseye düştüm yani 40 bedenilk kez bişeyin bol geldiğine bu kadar sevindim
Günaydın kızlarrr ben de fazla geliyorum tartıda dellenecem mevsimden midir nedir
Dünkü menüm:
Sabah: 1 tost + domates + çay
Ara: 1 elma
Öğle: 5 kaşık yeşil mercimek yemeği + 1 dilim ekmek
Ara: 125 gram light yoğurt
Akşam: 2 galeta + 3 kaşık nohut yemeği
Ara: 1 fruttare hindistan cevizli (95 kcal)
biraz once gldm yuruyus yaptm fakat evdekilerle tartldgmda iki kilo fazlam ckti nie ole oldu ki ama moralim bozulmadi yani sislik war sancm war we lawobya gdmyorum ondandir dmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?