Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gayet güzel cnmın menün valla bravo çok iyi gidiyosun

kızlarrr bişey sorucam size...
öğlen beyaz et akşam kırmızı et yenilebilir mi=?

Mesela öğle tavuk akşam et sote tarzında???

Cevaplarınıza göre öğle yemeğimi ayarlamam lazım şirkette

ya aslında yenir yada yenmez diyemem ama yemesen daha mı iyi sanki ne dersin?

ne kadar tadında ve ölçüsünde bir menü.ben de diyetisyen mi bulsam napsam,listeye göre gitmek kaçamaklarımın önünü keser belki...
kesinlikle tavsiye ederim canım çok güzel motive ediyor hem de biraz da mecburiyetten uyuyorsun bi süre sonra alışıyor yaşam tarzı haline getiriyorsun. eğer maddi durumun müsaitse diyetisyeni kesinlikle tavsiye ediyorum.

kızlarrr bişey sorucam size...
öğlen beyaz et akşam kırmızı et yenilebilir mi=?

mesela öğle tavuk akşam et sote tarzında???

cevaplarınıza göre öğle yemeğimi ayarlamam lazım şirkette
canım yenir ama genelde öğlen et yiyosan akşam sebze ye diye öneriyor diyetisyenler

kızlar benim öğlen menümde tamam akşam ne yiyeceğimede karar verdim. onları topladım toplamda :1.045,25 kalori yapıyor. spor yaptığım zaman da geriye bana kalan kalori :653,95 oluyor. ben beğendim.

bu öğlen şirket menüsünde sebze yoktu o yüzden tavuk yemek zorunda kaldım akşam yemeği de dünden belliydi yani et sote olcağı:44::44: bugünlük böyle olsun da sonrasında bakıcam artık

bayramdan sonra bir araştırayım bakalım.sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmezsen yaptığın diyetler kısa ömürlü oluyor zaten,bırakınca yine eski sen.neffret ettim bu yağlardan((((

bayramdan sonra bir araştırayım bakalım.sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmezsen yaptığın diyetler kısa ömürlü oluyor zaten,bırakınca yine eski sen.neffret ettim bu yağlardan((((

ben de diyetisyene gitmeyi düşünmüştüm ekim başında ama sonra buraya üye oldum ve gayet motive etti beni herkesin azmi
sonra baktım ki gün gün diyeti bozmadan ilerleyebiliyorum tavsiyeleriniz sayesinde vazgeçtim şimdilik diyetisyene gitmekten

yürü be arkadaşım kim tutar seni :)))

sıkı ceza maaşallah

evet ben de nobele aday olmak istiyorummmmmmmmm

tek kelime ile süpersin güzellik

ama sen dün bizi unutmuşsun

şu temizlik olayı bize iyi spor oluyo valla, ben de evde kalınca ki genede öyle oluyo ( mütemadiyen temizlik yapıyorum.

kesinlikle kabul edilmeli cnm böylece insan yaptigi yanlislarida daha iyi bilir bence ok

unutmadım evimde net yok pazar günleride çalışmıyorum ondan gelemedim netten girdim fakat oda geç açılınca çıktım hemen

Kızlar bi elbise almıştım internetten az önce geldi, xl almıştım üzerime tuttum bol gibi bilmiyorum eve gidince denicem ama büyük ihtimal bol gelecek vay beee Large beden elbiseye düştüm yani 40 beden ilk kez bişeyin bol geldiğine bu kadar sevindim

süpersinnnnn şimdiden tebrik ediyorum

biraz once gldm yuruyus yaptm fakat evdekilerle tartldgmda iki kilo fazlam ckti nie ole oldu ki ama moralim bozulmadi yani sislik war sancm war we lawobya gdmyorum ondandir dmi?

merhabalar güzel hatunlar. Valla bu takımın methini çok duydum bende 90 kilo ve üzeri beraber zayıflıyor un müdavimiyim ya bu zayıflama işinin sonunda birde sıkılaşma va selülit problemi varya galiba ben ona çözüm buldum merak eden mesaj atsın. yanlış anlaşılmasın satıcı değilim citole sorabilirsiniz yada 90 kilo ve üzerindekilere gerçi onlarada uzun süredir uğreyemıyom ama ...galiba bi dönem sizin takımdaydı öpüldünüz kolay gelsinnnn

Son düzenleme:

arkadaşım çok sevindim senin adına valla bravo

kızlar menümü paylaşıyım hemencecik

07:45 :6 parça ceviz
08:30 :2 galeta
kk.peynir
5 zeytin
1 bardak süt

12:25 :2 tabak mercimek çorba
1 tabak salata(çay k.az zeytin yağı bol limonlu)
5 kaşık makarn(sıfır yağsız sadece salça sos ile)

15:00 :sade şekersiz kahve
16:00 :2 mandalina

17:00 :1bardak süt
2 galeta
azcık peynir
5 zeytin

NOT: başka bişi yemedim aslında fakat akşam misafirler geldi 2 parça çiğ köfte aldım

su :1,5 lt
spor :30 mekik,1 saat yürüyüş yapabildim.

yediklerim :1342,10 kal.
spor :353,15 kal gitti

geriye kalan :988,83 kal

Günaydın kızlarrr ben de fazla geliyorum tartıda dellenecem mevsimden midir nedir

Dünkü menüm:

Sabah: 1 tost + domates + çay
Ara: 1 elma
Öğle: 5 kaşık yeşil mercimek yemeği + 1 dilim ekmek
Ara: 125 gram light yoğurt
Akşam: 2 galeta + 3 kaşık nohut yemeği
Ara: 1 fruttare hindistan cevizli (95 kcal)

bndede aynı sıkıntı var dün 61 geldim

biraz once gldm yuruyus yaptm fakat evdekilerle tartldgmda iki kilo fazlam ckti nie ole oldu ki ama moralim bozulmadi yani sislik war sancm war we lawobya gdmyorum ondandir dmi?

bence aralarda tartılmayın çünkü mevsimsel olarak bile şişebiliyo insan sonra moraliniz bozulur ben hep haftadan haftaya tartılıyorum bozarsam moralimi bırakabilirim diyeti çünkü o yüzden haftadan haftaya tartılmak en iyisi:2:

Günaydın herhese dünkü menüm biraz abarttım sanırım cezalara razıyım:26:

sabah
çeyrek simit
çay

ara
nescafe

öğle
1dilim kepek ekmeği
tavuk şiş ( 5 küçük parça tavuk vardı çöp şişte
salata

ara
5-6 adet çubuk kraker

akşam
et dürüm
2 tatlı kaşığı bulgur pilavı
ıce tea
yoğurt

1,5lt su
15 dk leslie
20 dk trambolin
7 mesaj

başta da söledim cezalara razıyım ama napıyım öğlenle akşam yemeğini ayarlayamadım bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…