Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

e o da kalmamış.bazal metabolizma hızın 1400 civarında desek en fazla -412 cal. kalmış ki daha düşüktür :))

mevsimseldir canım takılma sen şişkinlik iner verdiğin kilo zamanla ortaya çıkar
menğn güzelmiş bu arada

dikkat ediyorum menün hep dikkatli.tartıdaki fark olsa olsa ödemdir.bitki çaylarından destek alabilirsin bence.

tebrik ederim cnm daha nice bol elbiselere insallah
darısı hepimizin başına canım xs giyecez hep birlikte
ahhh ahhh insallah cnm.gecen alisverisete söylemistim artik 36 yani s ye düsmüsüm cok sevinmistim bende insallah xs yede düseriz
tabiki ögrenmek isteriz cnm ama ben özel msj yazamiyom sen direk burdan yazsan olmazmi
cok güzel cnm senin ne kadar dikkatli beslendigini biliyoruz yani tarti seni yaniltmasin o su olabilir

cnm sen süpersin zaten kesinlikle dellenme önce sakin ol ve aralarda tartilma cok moral bozuyor cünki.

ben begendim sahsen tamam tavuk dürüm ve pilav ayni anda ama 2 tatli kasigi 1 yemek kasigi yaparki o da tadina bakilmis sayilir yani ice tee yerine ayran icseydin hic bir sorun olmayacakti cnm o isi bozmus biraz baskada iyi duruyor

menümü de paylaşayım

sabah

1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
çay
1 tane şeftali

öğle

1 porsiyon işkembe çorbası
1 dilim ekmek

akşam

2 parça ızgara tavuk but
2 parça ızgara tavuk kanat
yarımşar domates salatalık

gece

3 parça bitter çikolata(koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş ya ah sütlü çikolatammmm)

spor:2 saat bisiklet,20 dk jillian,500 mekik
su:3 lt
yahu yine mesajlarımı saymayı unuttum!!!

günaydinnnnn cuma zayiflama yarismasinin en hirsli yarismacilari
öncelikle dün hic gelemedim kis temizligine giristim kayinvalidecigim izinden gelecek her tarafi toplim nede olsa kaynana dedikodu yapmasin
bir kac gün böyle olablir kizlar idare edin beni isim biter bitmez tekrar eskisi gibi olcam
simdde dünki menümü yazayim
sabah
sekersiz ve sütsüz kahve
ögle
2 haslanmis yumurta,1 domates
aksam
150 gr kadar ciger,salata,2 kasik pilav
aralarda 2 fincan kahve ve 3 fincan besibiryerde
spor sadece temizlik yaptim
su 1.5-2 lt arasi
mesaj 6-7 tane heralde

o kadar işe bu kadar yemekle ayaktaysan çok fena takdir ettim:))

öncelikle tebrk ederim bu günü icmeden atlatmissin
menü gayet güzel cnm amaaaa o cikolari gece yiycene aksamla öglen arasi yeseydin sana göbek olarak dönmezlerrr cok daha kolay eritirsin bitterde olsa ciko sonucta gece elinden geldigince bisey yememeye gayret et cok acikirsan meyve ye cnm sadece tavsiye

bu arada bir daha bana yok işkembe çorbası.o ne kaloriymiş öyle..yok yok önce kaloriye bakıp öle yemek lazım...

ben ciktim kizlar hazirlanim esimle kahvaltiya gidcez hadiyin zaman bulursam gelmeye calisirim kacamaksiz bir gün diliyorum hepinize bu gün kimse kacamak yapmasin ne dersiniz

yooo cezalık bişi yokta keşke dürüm olmasaydı ama olsun sporun iyi cnm aslında azcık fazla olsa tamam da trambolin yoruyo onun için iyi bence

e o da kalmamış.bazal metabolizma hızın 1400 civarında desek en fazla -412 cal. kalmış ki daha düşüktür :))

ben yanlış mı hesapladım yani?

Merhaba arkadaşlar ben nete gıremıyorum bu sebeptende yazamıyorum sızlere aklım hep sızde

cnm seni izinli yazdık kk kurallarına göre 6 hafta izinli olabiliyosun daha sonra bizim elimizde olmadan diskalifiye oluyosun uğramaya çalış olur mu daha var toparlanmana bak sen

işkembe bitter çikolata bide gece diye yazmış aferinnn ama sporun güzel kızmıycam.

cnm mükemmelsin aman boşver 3 çocuk annesisin sen olur bişi olmaz

bu arada bir daha bana yok işkembe çorbası.o ne kaloriymiş öyle..yok yok önce kaloriye bakıp öle yemek lazım...

ohhh iyi olmuş aklın başına gelmiş ceza vermeme gerek kalmadan sen gördün hatanı

ben ciktim kizlar hazirlanim esimle kahvaltiya gidcez hadiyin zaman bulursam gelmeye calisirim kacamaksiz bir gün diliyorum hepinize bu gün kimse kacamak yapmasin ne dersiniz

hıh böle dedik ya ilk önce ben yaparım artık :18::18::18: tamam yapmayalım haydeeeee

günaydın kızlar,
bugün evdeyim çocuklardan fırsat bulamıyorum valla menümü bile yazamıycam şu an
kız bacağıma yapışmış durumda
onu uyutunca gelicem
öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…