Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canımm ben yazmasına yazayımda firmanın içeriğinde bir ürün oldugu için google la yazınca zeytin yağı markası çıkıyor ürünün adı gold oil altın yağ yani aslında bir türk sermayeli bir firmanın ürünü. bende şu çevre duyarlılığına özem göstermeye çaışan birde bir oğlum olan 4.bucuk yaşında teyzeleri ona karşı her anne gibi çok hassasım ve geleceğini yeşil bırakmak istiyorum ona .bundan dolayı doğal ürün satan bir firmaya kayıt yaptırdım. kendi bitkisel temizlik ürünlerimi kendim alayım diye ama baktımki sadece bitkisel ürünlerle kalmıyor firmada birsürü bitkisel başka cilt bakım ürünlerinden tutunda varise bile iyi gelen (tecrübeyle sabit düzenli kullanıldığında tamamen yok eden)yine bitkisel ürünlerle karşılaştım.bi çoğunu kullandım şimdi bende beni gibi hanımlara tavsiyelerde bulunuyorum. bir iki forumdada yüz ve makyaj temizleme bezini önerdim ki hayranlıkla kullandığım bi ürün kırışık karşıtı nemlendirici kullanmaya bile gerek duymuyorsunuz onu kullandığınızda. aslında yazılacak çok ürün var ama size link vermeye izin vermiyor herhalde site reklam yasağından dolayı .işte böyle isterseniz bu ürünlerden ben sizin adınıza sipariş verip evinize yollayayım isterseniz kendiniz üye olun firmaya kendi ürünlerinizi kendiniz alın. hem bi iş kapısı açılmış olur size etrafınızdakilerede bildirip beğendiğiniz ürünlerin satışını yaparsınız isterseniz ürünleri geliş fiyatından alabilirsiniz size kalmış. bilmem açık olabildimmi bu arada söylemeden edemicem özellikle allerjik yapıya sahip olan çocuklarda ve bünyelerde özellikle doğal deterjanlar kullanılmasını tavsiye ediyorum. aslında herkese çevreye karşı duyarlı olunmasını tavsiye ediyorum ama anneler beni daha iyi anlar zannedersem :))çünkü dediğim gibi her anne evladının üzerine titrer kanımca :))

Son düzenleme:
gece bitter yeme gündüz ye çikolatayı bir de işkembe çorbası ve sakatatlar çok kalorili dikkatli tüketmek lazım sporun süper olduğundan ceza yok bu arada rakısız gün atlatmışsın aferinnn

gayet süper ötesi bir menü ayy biraz türkçeyi katlettim.

kızlar hepinize desteğiniz için tşk ederim. bu aralar mevsimsel şişkinlik ve biraz da kabızlık problemiyle karşı karşıyayım umarım cumaya kadar çözülürrrr

günaydın kızlar,
bugün evdeyim çocuklardan fırsat bulamıyorum valla menümü bile yazamıycam şu an
kız bacağıma yapışmış durumda
onu uyutunca gelicem
öpüldünüz
kolay gelsin canım bebişi öp yerime

evet oğlumu okula gönderdim, kızımı uyuttum şimdi menümü yazabilirim.
çocuklara teyzem bakıyor, salı günleri kursa gidiyor ben işe gidemiyorum o yüzden.
şimdi menümü yazıp evi toparlamam gerek, kız uyanıkken bana hiçbirşey yaptırmıyor.

sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir
domates
salatalık
çay

öğlen
iş yerinde arkadaşımla bir yöntem blduk hem ekonomik oluyor hem daha az yemiş oluyoruz, çünkü her şey fast food simit yemekten içimiz kurumuştu.
sulu yemek veren kaliteli bir yer var, 1 menü söyleyip ikimiz paylaştık
yarım kase ezogelin
yarım porsiyon türlü
2 kaşık makarna
cacık
1 dilim ekmek

ara
2 diyet bisküvi

akşam

etli dürüm
az bulgur pilavı
yoğurt
yarım bardak ice tea

su 1,5 lt
spor: 15 dk leslie, 20 dk trambolin ( daha fazla yapamıyorum şu an çok yoruyor beni)
mesaj 5-6 olması gerek

ben ciktim kizlar hazirlanim esimle kahvaltiya gidcez hadiyin zaman bulursam gelmeye calisirim kacamaksiz bir gün diliyorum hepinize bu gün kimse kacamak yapmasin ne dersiniz

afiyet olsun tatlım, çocuklu olunca başbaşa zamanlar ne kadar kıymetli oluyor değil mi, ben bi kahve içmeye kaçınca bile mutlu oluyorum, na günlere kaldık yahu :))
kaçamaksız güne de evet diyorum eveeeeeeeeet

yahu ben o kadar haftadan sonra bu kadar düzenli menü yaptım arkadaşım yorum yapmıyosun pardon ama neden?

az yemişde olsan makarna ve pilav aynı öğünde sıkıntı gibi geldi akşamda bulgur pilavı dürüm şu spora lütfen 50 mekik ekle olur mu ?

beğendim menüyü ama mekik az olmuş bidaha 50den az çekmeee hani sen bu hafta şu benim cezama başlıyodun ne oldu pilatesler küstüm sana hıhhh hem sen benim sesimi özlemedin mi niye hep ben arıyorum şuna bakkk unuttu hatun beni küstüm ondan yorum yapmadım

TUBİŞİM DÜN MİSAFİR VARDI YÜRÜYÜŞE BİLE ON BİRDE GİTTİM GELDİM ON İKİ BUÇUKTA YATTIM 6 DA KALKTIM YAAAAA NEYSE BEN SENİ YÜRÜYÜŞ YAPARKEN ARARIM OLMAZ MI SEN VODAFONE MUSUN AVEA MI? KÜSME YOKSA ATLARIM EN YAKIN KÖPRÜDEN.

Son düzenleme:

tskr ederim bilgilendirdigin icin arastirirm ben

bence güzel cnm ayni günde pilav makarna ve ezogelinin pirinci var ama az yedigin icin sikinti olmaz.trampolin yoruyorsa baska ek sporlar yap cnm trampolinide kendini cok sikmadan yapabildigin kadar yap

ayy evet ya büyügü okula ortanca krese bebiside aldik yanimiza degisiklik oldu valla.

selam kızlar,

teyzem geldi, su'yu bahçeye bıraktım size bi bakayım dedim, bugün içimde bi boşluk var hiçbirşey yapasım yok ama yine de hazır çocuklar yokken trampolinimi yapayım bari.
sonra da yemek yapacağım.
Hepinize sevgiler

selam kızlar

bugün bir türlü giremedim nete sürekli eğitimlerim vardı eğitimden eğitime koşturuyorum birazdan bir tanesi daha başlıyor hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın geri geldiğimde hala vaktim olursa bakarım yine

bu gün buralar pek sessiz kalmis hayirdir toptan greve gittiniz
bende bi bakim kim ne yazmis dedim ama kimsecikler biseyde yazmamis

eylülll nerdesin isim var icraat yok
cnm senin nisanlin terazi burcu heralde sen neydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…