tebrik ederim cnm daha nice bol elbiselere insallah
ahhh ahhh insallah cnm.gecen alisverisete söylemistim artik 36 yani s ye düsmüsüm cok sevinmistim bende insallah xs yede düseriz
tabiki ögrenmek isteriz cnm ama ben özel msj yazamiyom sen direk burdan yazsan olmazmi
cok güzel cnm senin ne kadar dikkatli beslendigini biliyoruz yani tarti seni yaniltmasin o su olabilir
cnm sen süpersin zaten kesinlikle dellenme önce sakin ol ve aralarda tartilma cok moral bozuyor cünki.
gece bitter yeme gündüz ye çikolatayı bir de işkembe çorbası ve sakatatlar çok kalorili dikkatli tüketmek lazım sporun süper olduğundan ceza yok bu arada rakısız gün atlatmışsın aferinnnmenümü de paylaşayım
sabah
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
çay
1 tane şeftali
öğle
1 porsiyon işkembe çorbası
1 dilim ekmek
akşam
2 parça ızgara tavuk but
2 parça ızgara tavuk kanat
yarımşar domates salatalık
gece
3 parça bitter çikolata(koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş ya ah sütlü çikolatammmm)
spor:2 saat bisiklet,20 dk jillian,500 mekik
su:3 lt
yahu yine mesajlarımı saymayı unuttum!!!
gayet süper ötesi bir menügünaydinnnnn cuma zayiflama yarismasinin en hirsli yarismacilari
öncelikle dün hic gelemedim kis temizligine giristim kayinvalidecigim izinden gelecek her tarafi toplim nede olsa kaynana dedikodu yapmasin
bir kac gün böyle olablir kizlar idare edin beni isim biter bitmez tekrar eskisi gibi olcam
simdde dünki menümü yazayim
sabah
sekersiz ve sütsüz kahve
ögle
2 haslanmis yumurta,1 domates
aksam
150 gr kadar ciger,salata,2 kasik pilav
aralarda 2 fincan kahve ve 3 fincan besibiryerde
spor sadece temizlik yaptim
su 1.5-2 lt arasi
mesaj 6-7 tane heralde
kolay gelsin canım bebişi öp yerimegünaydın kızlar,
bugün evdeyim çocuklardan fırsat bulamıyorum valla menümü bile yazamıycam şu an
kız bacağıma yapışmış durumda
onu uyutunca gelicem
öpüldünüz
ben ciktim kizlar hazirlanim esimle kahvaltiya gidcez hadiyin zaman bulursam gelmeye calisirim kacamaksiz bir gün diliyorum hepinize bu gün kimse kacamak yapmasin ne dersiniz
gece bitter yeme gündüz ye çikolatayı bir de işkembe çorbası ve sakatatlar çok kalorili dikkatli tüketmek lazım sporun süper olduğundan ceza yok bu arada rakısız gün atlatmışsın aferinnn
gayet süper ötesi bir menüayy biraz türkçeyi katlettim.
kızlar hepinize desteğiniz için tşk ederim. bu aralar mevsimsel şişkinlik ve biraz da kabızlık problemiyle karşı karşıyayım umarım cumaya kadar çözülürrrr
kolay gelsin canım bebişi öp yerime
evet oğlumu okula gönderdim, kızımı uyuttum şimdi menümü yazabilirim.
çocuklara teyzem bakıyor, salı günleri kursa gidiyor ben işe gidemiyorum o yüzden.
şimdi menümü yazıp evi toparlamam gerek, kız uyanıkken bana hiçbirşey yaptırmıyor.
sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir
domates
salatalık
çay
öğlen
iş yerinde arkadaşımla bir yöntem blduk hem ekonomik oluyor hem daha az yemiş oluyoruz, çünkü her şey fast food simit yemekten içimiz kurumuştu.
sulu yemek veren kaliteli bir yer var, 1 menü söyleyip ikimiz paylaştık
yarım kase ezogelin
yarım porsiyon türlü
2 kaşık makarna
cacık
1 dilim ekmek
ara
2 diyet bisküvi
akşam
etli dürüm
az bulgur pilavı
yoğurt
yarım bardak ice tea
su 1,5 lt
spor: 15 dk leslie, 20 dk trambolin ( daha fazla yapamıyorum şu an çok yoruyor beni)
mesaj 5-6 olması gerek
beğendim menüyü ama mekik az olmuş bidaha 50den az çekmeee hani sen bu hafta şu benim cezama başlıyodun ne oldu pilateslerkızlar menümü paylaşıyım hemencecik
07:45 :6 parça ceviz
08:30 :2 galeta
kk.peynir
5 zeytin
1 bardak süt
12:25 :2 tabak mercimek çorba
1 tabak salata(çay k.az zeytin yağı bol limonlu)
5 kaşık makarn(sıfır yağsız sadece salça sos ile)
15:00 :sade şekersiz kahve
16:00 :2 mandalina
17:00 :1bardak süt
2 galeta
azcık peynir
5 zeytin
NOT: başka bişi yemedim aslında fakat akşam misafirler geldi 2 parça çiğ köfte aldım
su :1,5 lt
spor :30 mekik,1 saat yürüyüş yapabildim.
yediklerim :1342,10 kal.
spor :353,15 kal gitti
geriye kalan :988,83 kal
beğendim menüyü ama mekik az olmuş bidaha 50den az çekmeee hani sen bu hafta şu benim cezama başlıyodun ne oldu pilateslerküstüm sana hıhhh hem sen benim sesimi özlemedin mi niye hep ben arıyorum şuna bakkk unuttu hatun beni küstüm ondan yorum yapmadım
canımm ben yazmasına yazayımda firmanın içeriğinde bir ürün oldugu için google la yazınca zeytin yağı markası çıkıyor ürünün adı gold oil altın yağ yaniaslında bir türk sermayeli bir firmanın ürünü. bende şu çevre duyarlılığına özem göstermeye çaışan birde bir oğlum olan 4.bucuk yaşında teyzeleri ona karşı her anne gibi çok hassasım ve geleceğini yeşil bırakmak istiyorum ona .bundan dolayı doğal ürün satan bir firmaya kayıt yaptırdım. kendi bitkisel temizlik ürünlerimi kendim alayım diye ama baktımki sadece bitkisel ürünlerle kalmıyor firmada birsürü bitkisel başka cilt bakım ürünlerinden tutunda varise bile iyi gelen (tecrübeyle sabit düzenli kullanıldığında tamamen yok eden)yine bitkisel ürünlerle karşılaştım.bi çoğunu kullandım şimdi bende beni gibi hanımlara tavsiyelerde bulunuyorum. bir iki forumdada yüz ve makyaj temizleme bezini önerdim ki hayranlıkla kullandığım bi ürün kırışık karşıtı nemlendirici kullanmaya bile gerek duymuyorsunuz onu kullandığınızda. aslında yazılacak çok ürün var ama size link vermeye izin vermiyor herhalde site reklam yasağından dolayı .işte böyle isterseniz bu ürünlerden ben sizin adınıza sipariş verip evinize yollayayım isterseniz kendiniz üye olun firmaya kendi ürünlerinizi kendiniz alın. hem bi iş kapısı açılmış olur size etrafınızdakilerede bildirip beğendiğiniz ürünlerin satışını yaparsınız isterseniz ürünleri geliş fiyatından alabilirsiniz size kalmış. bilmem açık olabildimmi bu arada söylemeden edemicem özellikle allerjik yapıya sahip olan çocuklarda ve bünyelerde özellikle doğal deterjanlar kullanılmasını tavsiye ediyorum. aslında herkese çevreye karşı duyarlı olunmasını tavsiye ediyorum ama anneler beni daha iyi anlar zannedersem :))çünkü dediğim gibi her anne evladının üzerine titrer kanımca :))
bence güzel cnm ayni günde pilav makarna ve ezogelinin pirinci var ama az yedigin icin sikinti olmaz.trampolin yoruyorsa baska ek sporlar yap cnm trampolinide kendini cok sikmadan yapabildigin kadar yapevet oğlumu okula gönderdim, kızımı uyuttum şimdi menümü yazabilirim.
çocuklara teyzem bakıyor, salı günleri kursa gidiyor ben işe gidemiyorum o yüzden.
şimdi menümü yazıp evi toparlamam gerek, kız uyanıkken bana hiçbirşey yaptırmıyor.
sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir
domates
salatalık
çay
öğlen
iş yerinde arkadaşımla bir yöntem blduk hem ekonomik oluyor hem daha az yemiş oluyoruz, çünkü her şey fast food simit yemekten içimiz kurumuştu.
sulu yemek veren kaliteli bir yer var, 1 menü söyleyip ikimiz paylaştık
yarım kase ezogelin
yarım porsiyon türlü
2 kaşık makarna
cacık
1 dilim ekmek
ara
2 diyet bisküvi
akşam
etli dürüm
az bulgur pilavı
yoğurt
yarım bardak ice tea
su 1,5 lt
spor: 15 dk leslie, 20 dk trambolin ( daha fazla yapamıyorum şu an çok yoruyor beni)
mesaj 5-6 olması gerek
afiyet olsun tatlım, çocuklu olunca başbaşa zamanlar ne kadar kıymetli oluyor değil mi, ben bi kahve içmeye kaçınca bile mutlu oluyorum, na günlere kaldık yahu :))
kaçamaksız güne de evet diyorum eveeeeeeeeet
avealıyım ben canımTUBİŞİM DÜN MİSAFİR VARDI YÜRÜYÜŞE BİLE ON BİRDE GİTTİM GELDİM ON İKİ BUÇUKTA YATTIM 6 DA KALKTIM YAAAAANEYSE BEN SENİ YÜRÜYÜŞ YAPARKEN ARARIM OLMAZ MI SEN VODAFONE MUSUN AVEA MI? KÜSME YOKSA ATLARIM EN YAKIN KÖPRÜDEN.
neden kimse yok?
şu an koptummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?