Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlarrr!!!dünkü menüm

sabah

1 tane armut
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir

öğle

1 porsiyon şehriye çorbası
1 porsiyon haşlanmış brokoli
1 dilim peynir
1 dilim kepekli ekmek

ara

nescafe

akşam

4 parça ızgara köfte
1 porsiyon brokoli

spor:yok(dün kızçeyle savaştım ancak,inşallah bugün telafi edebilirim)
su:2 lt

süper ötesi gidiyosunnn aferinnnnnnnnn ama suyu arttır birazzz

bugun bende çok fena yoğunum yanımdaki ıyyy kız hasta gelmedi.
ay bizim kızda 3 gündür raporlu ondan yoğunum bugün

menü güzel gayet afiyet olsunnnn tatlı rüyalar

akşam yediklerini az yediysen sıkıntı yok menü güzel gayet

alkış

önemli değil canım cuma gelemezsen 1 kg eksik yazarız bekliyoruz aramıza seni öptüm

ohhhhhhhh yiyememişsinnnnnnn hep böyle üşen aferin

spora göre gayet güzelllll bu arada tebrik ederimmmmmm inşallahhhhh 36 beden olacazzz hepimizzzz

menüyü beğendim sporun olmaması kötü olmuş ama sen sporunu düzenli yapıyorsun. bugün telafi edersin eminimmmm

olsun spora kızmıyorum ufaklık yetiyodur zaten tatlım gayet iyi ben beğendim.

kusura bakmadı da seni vucudun affetsın ceza alacaksın 150 mekik 30dk pilates.

ohhh süper anne menüde çok hoş bi balık yiyemedim ya offff offf

sağol canım ben 19 yaşında evlendim şubatta da 34 yaşında olacağım.

fıstık aç yaşamışsın dün, trampolini 30 dk çıkaramadım ben henüz tebrik ediyorum.

aman ben kendime acaba erken mi dedim ama maşallah allah nazarlardan saklasın seni ve sizi ne diyim ki

bende 22 yaşındayım 23 e ayak bastım.

yok güzelim gayet güzel senin yaşın tam zamanı, benimki biraz erken ama aşk işte ne yaparsın :))

iyi spor yapmışsın, kalori için ben bişey diyemiyeceğim zeburus bakar bazal metabolizma falan hesaplıyo :))

iyi uykulaaaaaaarr :) tatlı rüyalaaaaaaaar

maşallah hangi ara eve geldin de spor yaptın, ben uyuya kalmışım yine ama ben de gündüz yapmıştım :))

ehe ehe beyin besinlerden almış olduğumuz enerjinin %20 sini harcıyormuş.açılın ben düşünüyorum!!!

kaçamaksız gün için alkışlıyorum

iyi spor yapmışsın, kalori için ben bişey diyemiyeceğim zeburus bakar bazal metabolizma falan hesaplıyo :))

hani hesaplayalım mı zebbbuuuuuuurrrruuuuuuuuuusssssss hadi hesaplayalım mı benim menümü zzzzzzzzzzzeeeeeeeeeebbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrruuuuuuuuuussss

hani hesaplayalım mı zebbbuuuuuuurrrruuuuuuuuuusssssss hadi hesaplayalım mı benim menümü zzzzzzzzzzzeeeeeeeeeebbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrruuuuuuuuuussss

derhal hesaplayalım.hiçbirşey yapmayıp yan gelip yatsan ortalama 1400 kalori harcıyorsundur.yani spor hariç gün içinde oturduğunu varsaysam -826 kaloridesin.gün içinde her halukarda en az 500 kalori yakıyorsundur.
örn:1 saat kitap okuma 85 cal.
1 saat tv izlemek 65 cal harcatıyor gibi

dolayısıyla sana kalan enerji en az -1326 kaloridir.1 kilo vermek için 7000 kalori harcamak gerektiğine göre böyle bir düzenle yaklaşık 5.5 günde 1 kilo verebilirsin.

çalış beynim yak glikozlarımı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…